Kogo reprezentuje osoba

Chmielewski Paweł Tomasz

w KRS

Paweł Tomasz Chmielewski

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Paweł
Drugie imię:Tomasz
Nazwisko:Chmielewski
Płeć:Mężczyzna
Rok urodzenia:1965 r., wiek 55 lat
Miejscowości:Warszawa (Mazowieckie)
Przetargi:8 w aktualnych firmach
Aktualnie reprezentuje:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Nikiel Izabela

Reprezentował:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Becz Jerzy Roman, Nikiel Jacek Bogdan

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Podwójcic Tomasz Roman

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Apartamenty Belveder Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000681215
  2. Browarmia Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000211357
  3. Dreco Polska Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000021176
  4. Karski Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000179067
  5. Mister Power Club Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000715722
  6. Monte Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000218710
  7. Podlaskie Oze Sp. Z O.O., Białystok − KRS 0000448410
  8. Premium Catering Amp; Events Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000394681
  9. Qlt Restaurant Amp; Bar Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000218511
  10. Rebel Tang Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000841477
  11. Samodzielne Koło Terenowe Nr 26 Społecznego Towarzystwa Oświatowego, Warszawa − KRS 0000060329
  12. Sprim - Studio Promocji, Reklamy i Marketingu Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000186817
  13. Stabil Future Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000039366
  14. Stabil Venture - Księgowi, Doradcy, Rewidenci Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000261137
  15. Top-ten Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000177625

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Dom Dla Ciebie Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000270888
  2. Financial Network Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000254648
  3. Fundacja Laboratorium Reportażu, Warszawa − KRS 0000228693
  4. Gp Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000692158
  5. International Fast Food Polska Sp. Z O.O., Wrocław − KRS 0000039425
  6. Kościelisko Sp. Z O.O., Jaśkowice − KRS 0000235271
  7. Plac Inwalidów 10 Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000235995
  8. Prominentis Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000187550
  9. Prorest Catering Sp. Z O.O., − KRS 0000049119
  10. Prorest Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000135994
  11. Sapia Investments Sp. Z O.O. Spółka Komandytowa, Warszawa − KRS 0000310844
  12. Skok Na Sok S.A., Warszawa − KRS 0000335011
  13. Swingair Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000263402
  14. Szczecińskie Towarzystwo Renowacyjne Sp. Z O.O., Wrocław − KRS 0000041497

Powiązane przetargi (8 szt.):
  1. OBSŁUGA GASTRONOMICZNA UROCZYSTOŚCI ORGANIZOWANYCH PRZEZ BIURO TRYBUNAŁU KONSTYTUCYJNEGO.
    Zamawiający: Biuro Trybunału Konstytucyjnego, Warszawa
    OBSŁUGA GASTRONOMICZNA UROCZYSTOŚCI ORGANIZOWANYCH
    PRZEZ BIURO TRYBUNAŁU KONSTYTUCYJNEGO.
  2. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych podczas konferencji PASCOS 2014 w dniach 22.06 - 27.06. 2014 r. (6 dni) w Pałacu Kazimierzowskim i w budynku Dawnej Biblioteki Uniwersytetu Warszawskiego, ul. Krakowskie Przedmieście 26/28 w Warszawie oraz w lokalu Wykonawcy - WF-37-38/14.
    Zamawiający: Uniwersytet Warszawski, Warszawa
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych podczas konferencji PASCOS 2014 w dniach 22.06 - 27.06. 2014 r. (6 dni) w Pałacu Kazimierzowskim i w budynku Dawnej Biblioteki Uniwersytetu Warszawskiego, ul. Krakowskie Przedmieście 26/28 w Warszawie oraz w lokalu Wykonawcy. Podana ilości uczestników Konferencji może być zmniejszona lub zwiększona o 20%. Ostateczną liczbę uczestników spotkania Zamawiający przekaże Wykonawcy nie później niż 3 dni przed spotkaniem. Zapewnienie usługi gastronomicznej uczestnikom konferencji obejmuję: 1. Przerwy kawowe (10 przerw) w dniach 23.06 - 27.06. 2014 (5 dni), po 2 dziennie wg. przekazanego Wykonawcy harmonogramu - budynek dawnej Biblioteki UW, dla 150 osób. Serwis herbaciano-kawowy winien zawierać co najmniej : - świeżo parzoną kawę, - herbatę w torebkach (minimum 3 rodzaje) - dodatki tj.: świeże mleko do kawy, cukier, słodzik, cytryna, - wodę mineralną (gazowaną/niegazowaną), - soki 100% (min. 3 rodzaje), - wybór ciast i ciasteczek (min. 3 rodzaje), - świeże owoce (min. 3 rodzaje). 2. Przyjęcie powitalne w formie bufetu w dniu 22.06.2014 r. (niedziela) - Pałac Kazimierzowski, dla 85 osób. Menu zawierać będzie co najmniej: - cztery różne zimne przekąski, - dwie różne sałaty i sałatki, w tym jedną na bazie makaronu, - dwa różne dania gorące, w tym jedno danie rybne i jedno danie mięsne, - trzy różne dodatki, w tym opiekane ziemniaki oraz gotowane warzywa, - sosy, dressingi i dodatki, w tym różne rodzaje pieczywa, - napoje, w tym: kawa (świeżo parzona), herbata (min. 3 rodzaje), woda mineralna, dwa rodzaje soków 100% oraz hiszpańskie wino wytrawne czerwone i białe (2 x 150 ml na osobę), - wybór ciast i ciasteczek oraz świeże owoce. 3. Uroczysta kolacja w dniu 24.06.2014 r. (wtorek) w lokalu Wykonawcy, dla 150 osób. Kolacja zawierać będzie co najmniej: - koktajl powitalny w ogrodzie obejmujący kieliszek wina musującego, - dwie przystawki w formie sałaty do wyboru, jedna z kurczakiem, - dwie gorące zupy do wyboru, np. zupa warzywna, - dania główne - gorące: *dwa dania mięsne: jedno z kaczką pieczoną, drugie z polędwiczkami wieprzowymi *jedno danie wegetariańskie *jedno danie rybne np. sandacz w sosie - deser w formie bufetu podawany w ogrodzie: *wybór ciast i ciasteczek, *wybór deserów włoskich, np. tiramisu, *tarty owocowe, *świeże owoce. - napoje: *kawa, herbata oraz dodatki: mleko, cukier, cytryna, *sok 100%, *woda mineralna, *wino wytrawne czerwone i białe (hiszpańskie) - 2 x 150 ml na osobę. Lokal Wykonawcy powinien spełniać następujące warunki: - odległość lokalu Wykonawcy od miejsca, w którym odbywać się będą obrady, nie może być większa niż 1 km od głównego wejścia do budynku przy ul. Krakowskie Przedmieście 26/28 w Warszawie. Powinna istnieć możliwość bezpośredniego przejazdu środkami komunikacji publicznej między obydwoma lokalizacjami, - lokal Wykonawcy powinien mieć dostęp do zamkniętego i przynajmniej częściowo zadaszonego ogrodu z możliwością ustawienia stołów koktajlowych i zorganizowania koktajlu powitalnego oraz deseru w formie bufetu, co jest szczególnie istotne ze względu na spędzanie przez uczestników całego dnia w zamkniętej sali podczas obrad. W razie niesprzyjających warunków pogodowych powinna istnieć możliwość przeniesienia tej części kolacji do pomieszczenia zamkniętego, - podczas kolacji w lokalu Wykonawcy goście mają być usadzeni w jednej sali, z zapewnieniem minimalnej powierzchni 2 m2 na osobę. Sala ta nie może mieścić się na poziomie piwnic, musi zapewniać dobre oświetlenie światłem dziennym, - Zamawiający żąda aby w lokalu Wykonawcy (w miejscu/pomieszczeniu przeznaczonym na kolację) nie było gości zewnętrznych (spoza konferencji).
  3. Zapewnienie usług restauracyjnych w ramach inicjatyw międzynarodowych UKNF w okresie 12 miesięcy
    Zamawiający: Urząd Komisji Nadzoru Finansowego, Warszawa
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług restauracyjnych dla uczestników wydarzeń o charakterze międzynarodowym organizowanych przez Urząd KNF w okresie 12 miesięcy od momentu zawarcia umowy. Szacowana liczba uczestników w ramach planowanych inicjatyw Urzędu KNF wynosi 530. Świadczenie usług restauracyjnych polega na przygotowaniu, wydaniu i obsłudze posiłków, zasiadanych w restauracji o wysokim standardzie świadczonych usług tj. posiadającej wyszkolony personel, szeroką funkcjonalność pomieszczeń, gdzie
    zachowana jest czystość zarówno w części restauracyjnej jak i łazienkach ogólnodostępnych dla uczestników wydarzeń oraz posiadającą dania z kuchni polskiej i międzynarodowej, będącą w stanie zaoferować wybór dań menu do ostatecznego wyboru przez Zamawiającego każdorazowo przed poszczególnym wydarzeniem, dla szacowanej łącznej ilości 530 uczestników. Poszczególne wydarzenia będą odbywać się w godzinach 12:00 - 14:00 bądź 19:00 - 23:00. Zamawiający zastrzega możliwość dokonania rezerwacji w krótszym przedziale czasowym. Lokalizacja: Warszawa - Centrum, w obrębie następujących ulic: Marszałkowska, Hoża, Al. Ujazdowskie, Aleje Jerozolimskie, Aleja 3 Maja, Leona Kruczkowskiego, Tamka i Świętokrzyska tj. wymagane jest by lokalizacja świadczonych usług restauracyjnych była bezpośrednio na tych ulicach lub w obszarze pomiędzy nimi. Szczegółowy Opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do Umowy
  4. Świadczenie usług gastronomicznych podczas konferencji SCALARS 2013, postępowanie nr WF-37-52/13
    Zamawiający: Uniwersytet Warszawski, Warszawa
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych podczas konferencji SCALARS 2013 dla 100 osób w dniach 12.09 - 16.09. 2013 r. (5 dni) w budynku Wydziału Neofilologii UW, ul. Dobra 55 w Warszawie oraz w lokalu Wykonawcy.
  5. Zapewnienie kolacji inaugurującej międzynarodowy program szkoleniowy w ramach współpracy Urzędu KNF z Toronto Centre 2012 r.
    Zamawiający: Urząd Komisji Nadzoru Finansowego, Warszawa
    Przedmiotem zamówienia jest:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi restauracyjnej dla uczestników międzynarodowego programu szkoleniowego organizowanego przez Urząd KNF i Toronto Centre w dniu 8 października br., polegającej na przygotowaniu i obsłudze uroczystej kolacji.

    Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie zorganizowania i obsługi uroczystej kolacji zasiadanej w restauracji o wysokim standardzie świadczonych usług tj. posiadającej dobrze wyszkolony personel, kuchnię polską i międzynarodową, szeroką funkcjonalność pomieszczeń, gdzie zachowana jest czystość zarówno w części restauracyjnej jak i łazienkach ogólnodostępnych dla uczestników kolacji oraz mogącą zaoferować wszystkie dania z poniżej przedstawionego menu, do ostatecznego wyboru przez Urząd KNF przed kolacją, dla szacowanej łącznej ilości około 45 uczestników. Rezerwacja godziny kolacji będzie realizowana w przedziale czasowym do 4 godzin, rozpoczynając od godziny 19:00. UKNF zastrzeże możliwość dokonania rezerwacji w krótszym przedziale czasowym.

    Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zamieszczony został w ogłoszeniu o zamówieniu w pkt II.1.3) oraz Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia
  6. Zapewnienie uroczystych kolacji w ramach inicjatyw w Urzędu Komisji Nadzoru Finansowego w okresie maj - grudzień 2012 r.
    Zamawiający: Urząd Komisji Nadzoru Finansowego, Warszawa
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług restauracyjnych dla uczestników wydarzeń organizowanych przez Urząd KNF w okresie maj - grudzień 2012 r., polegających na przygotowaniu i obsłudze uroczystych kolacji. Szacowana łączna
    liczba uroczystych kolacji w ramach planowanych inicjatyw Urzędu KNF wynosi 6. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie zorganizowania i obsługi uroczystych kolacji zasiadanych w restauracji o wysokim standardzie świadczonych usług tj. posiadającej dobrze wyszkolony personel, kuchnię polską i międzynarodową, szeroką funkcjonalność pomieszczeń, gdzie zachowana jest czystość zarówno w części restauracyjnej jak i łazienkach ogólnodostępnych dla uczestników kolacji oraz mogącą zaoferować wybór dań menu do ostatecznego wyboru przez Zamawiającego każdorazowo przed poszczególną kolacją, dla szacowanej łącznej ilości 185 uczestników. Sala restauracyjna dla poszczególnych wydarzeń-kolacji będzie rezerwowana na czas do 4 godzin, rozpoczynając od godziny 19:00. Zamawiający zastrzega możliwość dokonania rezerwacji na krótszy przedział czasowy. Lokalizacja: Warszawa - Centrum, w obrębie następujących ulic: Marszałkowska, Aleje Jerozolimskie, Aleja 3 Maja, Leona Kruczkowskiego, Tamka i
    Świętokrzyska tj. wymagane jest by lokalizacja świadczonych usług restauracyjnych była bezpośrednio przy tych ulicach lub w obszarze pomiędzy nimi. Przez dobrze wyszkolony personel Zamawiający rozumie personel składający się z nie mniej niż 4 osób o minimum 3 letnim doświadczeniu zawodowym na stanowisku kelnera i władający językiem angielskim na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację z uczestnikami poszczególnych kolacji. Przez szeroką funkcjonalność pomieszczeń restauracji Zamawiający rozumie restaurację o następujących parametrach: 1. Restauracja posiadająca salę główną restauracyjną klimatyzowaną na co najmniej 50 osób z możliwością różnorodnej aranżacji ustawienia stołów okrągłych i prostokątnych w zależności od charakteru spotkania, w minimum 3 odrębnych wariantach układu stołów. 2. Restauracja posiadająca salę główną restauracyjną z możliwością aranżacji ustawienia stołów odpowiednią
    do ilości osób uczestniczących w poszczególnej kolacji, w tym podziału głównej sali restauracyjnej na mniejsze z oddzieleniem części sali głównej restauracyjnej, dedykowanej danej kolacji Zamawiającego, od pozostałej części tejże sali. Zamawiający oczekuje zapewnienia przez Wykonawcę wysokiego poziomu i
    jakości realizacji przedmiotu zamówienia, w sposób odpowiadający prestiżowemu charakterowi oraz międzynarodowemu rodzajowi spotkań realizowanych przez Zamawiającego. Wymagania dodatkowe Zamawiającego 1. Wykonawca musi dysponować wyborem dań w menu do ostatecznego wyboru poszczególnych pozycji dań przez Zamawiającego przed każdorazową kolacją z wykorzystaniem
    maksymalnie: 3 przystawek, 1 dania głównego z możliwością wyboru z pośród dania mięsnego i wegetariańskiego oraz 1 deseru z możliwością wyboru z pośród 2 propozycji deserów na 1 uczestnika kolacji. wykonawca musi zapewnić napoje (na osobę) - pakiet nielimitowany: woda gazowana, niegazowana, 2 rodzaje soków owocowych, herbata, kawa, mleko, cukier, cytryna; pozostałe napoje (2
    kieliszki na osobę) - odpowiednio do wyboru wino białe i czerwone. 2. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić bezpłatny dostęp do toalet zlokalizowanych w budynku świadczącym usługi zgodnie z obowiązującymi normami sanitarno-higienicznymi. 3. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić oddzielną salę restauracyjną lub wyodrębnioną powierzchnię restauracyjną, przeznaczoną wyłącznie dla zaproszonych przez Zamawiającego gości, spełniającą następujące warunki: a. wielkość sali musi gwarantować organizację bankietu zasiadanego przy stołach w przypadku grup liczących od 15 do 50 osób; b. wnętrze restauracji o stonowanej kolorystyce z elementami dekoracji na stołach w formie naturalnych, świeżych kwiatów do każdorazowej decyzji Zamawiającego; c. wszyscy uczestnicy
    poszczególnej kolacji mają zapewnione miejsca przy stole lub stołach w jednym pomieszczeniu restauracji, optymalnie z kontaktem wzrokowym; d. zastawa na posiłki jest szklana i ceramiczna lub porcelanowa podana na białym materiałowym obrusie z zastosowaniem białych materiałowych serwetek obiadowych; e.
    Zamawiający nie dopuszcza plastikowych lub papierowych talerzy, kieliszków, sztućców, naczyń, obrusów i serwetek obiadowych. 4. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania i wydania wszystkich posiłków oraz napojów w formie bankietu zasiadanego wraz z obsługą kelnerską. 5. Wykonawca zobowiązany jest
    zapewnić kompleksową obsługę restauracyjną, techniczną, organizacyjną i kelnerską poszczególnej kolacji Zamawiającego. Kelnerzy muszą posiadać umiejętność swobodnego komunikowania się w językach angielski/polski. 6. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić szatnię strzeżoną (nieodpłatną dla uczestników kolacji Zamawiającego) wraz z obsługą, zlokalizowaną w budynku świadczącym usługi w ramach przedmiotu zamówienia. 7. Wykonawca zobowiązany jest do zagwarantowania Zamawiającemu, że przedmiot zamówienia wykonywany będzie na najwyższym poziomie, tj.: dostarczone produkty żywnościowe będą świeże, dania będą przyrządzone tego samego dnia co świadczenie usług
    restauracyjnych, a w przypadku produktów przetworzonych takich jak kawa, herbata, soki itp. będą one posiadać aktualną datę przydatności. Usługa gastronomiczna będzie przygotowana przez Wykonawcę zgodnie z obowiązującymi normami sanitarno-epidemiologicznymi. 8. Zamawiający zastrzega sobie prawo
    kontroli jakości posiłków przez wytypowanych pracowników Zamawiającego, a w razie stwierdzenia wad w realizacji przedmiotu zamówienia, Zamawiający niezwłoczne poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę.
    Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia Zamawiającego. 9. Wykonawca musi posiadać zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej wydawanej na podstawie art. 62 ust. 1 pkt 4) ustawy z dnia 25
    sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. nr 136 poz. 914 z późn.zm.). 10. Posiłki będą przygotowywane przez Wykonawcę w obiekcie (obiektach), dla którego Wykonawca posiada decyzje inspektora sanitarnego o dopuszczeniu obiektu (obiektów) do przygotowywania posiłków dla
    potrzeb zbiorowego żywienia osób. Informacje dodatkowe dotyczące realizacji przedmiotu zamówienia 1. Informacje dot. kosztorysu i cen jednostkowych. W ramach przedmiotowego zamówienia Wykonawca zaoferuje ceny jednostkowe dla poszczególnych asortymentów potraw, a Zamawiający w trakcie realizacji
    umowy, zgodnie z jej postanowieniami, będzie składał zlecenia na wybrane potrawy. Rozliczanie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu zamówienia. Ceny jednostkowe zaoferowane przez Wykonawcę w ofercie przetargowej nie ulegną podwyższeniu przez cały okres obowiązywania umowy. 2.
    Ilość oraz liczebność grup podczas kolacji. Liczba kolacji oraz liczebność grup uczestniczących w uroczystych kolacjach może ulec zmianom w okresie realizacji Umowy. Ilość uczestników objętych usługą restauracyjną stanowi maksymalny poziom zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia liczby uczestników objętych usługą restauracyjną oraz liczby kolacji, a Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. Zamawiający zastrzega możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości posiłków w stosunku do przewidywań o ile wystąpią uzasadnione okoliczności, których nie dało się przewidzieć przed rozpoczęciem niniejszego postępowania.
  7. Organizacja uroczystych spotkań w ramach inicjatyw Urzędu Komisji Nadzoru Finansowego
    Zamawiający: Urząd Komisji Nadzoru Finansowego, Warszawa
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług restauracyjnych dla uczestników wydarzeń organizowanych przez Urząd KNF w okresie listopad - grudzień 2011 r., polegających na przygotowaniu i obsłudze uroczystych kolacji. Szacowana łączna liczba uroczystych kolacji w ramach planowanych inicjatyw Urzędu KNF wynosi 7
  8. Organizacja przyjęcia w restauracji VILLA FOKSAL w Warszawie
    Zamawiający: Polska Agencja Informacji i Inwestycji Zagranicznych S.A., Warszawa
    Orgaznizacja przyjęcia z okazji uroczystej Gali otwierającej Program Promocji Gospodarczej Polski Wschodniej z udziałem ministrów, ambasadorów, wojewodów, marszałków oraz innych postaci z życia publicznego w restauracji Villa Foksal w Warszawie, przy ul. Foksal 3/5 w dniu 23 września 2009 roku w gozinach od 18:00 do 23:00, dla około 250 osób wraz z serwisem i rezerwacją całej restauracji oraz ogrodu od godz. 07:00 rano w dniu 23 września 2009 roku

Inne osoby dla Chmielewski Paweł Tomasz (73 osoby):