Kogo reprezentuje osoba

Cieślak Marianna Bożena

w KRS

Marianna Bożena Cieślak

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Marianna
Drugie imię:Bożena
Nazwisko:Cieślak
Płeć:Kobieta
Rok urodzenia:1948 r., wiek 72 lata
Miejscowości:Słubice (Mazowieckie)
Przetargi:11 w poprzednich firmach
Reprezentowała:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Cieślak Anna, Dymek Edward, Kujawa Stanisław, Kujawa Zofia, Machała Zbigniew, Nowicki Stanisław, Pietrzak Jerzy Andrzej, Ryfa Michał Wacław, Smolarek Ryszard, Urbański Stanisław, Wasilewska Hanka, Zając Waldemar

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Kiełbasa Teresa

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska W Słubicach, Słubice − KRS 0000084482
  2. Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska W Sannikach, Sanniki − KRS 0000196805

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Spółdzielnia Handlowo-produkcyjna W Gostyninie, Gostynin − KRS 0000222613
  2. Spółdzielnia Kółek Rolniczych W Słubicach, Słubice − KRS 0000130303

Powiązane przetargi (11 szt.):
  1. Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2016/2017
    Zamawiający: Gmina Sanniki, Sanniki
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2016/2017.
    Dostawa artykułów objętych niniejszym zamówieniem odbywać się będzie w ilościach wcześniej zamówionych przez intendentki. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości poszczególnych artykułów wymienionych w planowanym zapotrzebowaniu miesięcznym.
    Dostarczane produkty muszą spełniać wymogi sanitarnohigieniczne właściwe dla danej kategorii produktu w zakresie przewidzianym przez ustawę o bezpieczeństwie żywności. Wykonawca jest zobowiązany do dostarczania artykułów najlepszej jakości, tj. świeżych, I gatunku, czystych, z właściwym terminem przydatności do spożycia.
    Wszystkie produkty wymienione w siwz z nazwy należy traktować jako produkty określające standardy jakościowe. Zamawiający dopuszcza możliwość zaoferowania artykułów równoważnych. Artykuł równoważny powinien mieć parametry jakościowe, wydajnościowe
    i smakowe nie gorsze niż wskazany z nazwy produkt. W przypadku zaoferowania przez Wykonawcę artykułu równoważnego należy podać nazwę artykułu i producenta.

    kod CPV:
    15.00.00.00-8 żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

    Zamówienie obejmuje artykuły spożywcze z następujących grup asortymentowych:

    Część I: mięso, produkty mięsno-wędliniarskie i drób
    kod CPV: 15100000-9

    Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze:

    Lp. Nazwa produktu Ilość jednostki
    1 schab z kością 26 kg
    2 schab bez kości 20 kg
    3 pachwina wędzona 7 kg
    4 łopatka bez kości 65 kg
    5 żeberka 52 kg
    6 wołowina rosołowa 6 kg
    7 golonka 2 kg
    8 mięso mielone 5 kg
    9 mięso na gulasz 20 kg
    10 flaki drobiowe 11 kg
    11 boczek 8 kg
    12 wołowina bez kości 40 kg
    13 polędwica sopocka 3 kg
    14 kiełbasa podwawelska 9 kg
    15 kiełbasa biała surowa 17 kg
    16 kiełbasa śląska 8 kg
    17 szynka z indyka 13 kg
    18 szynka 3 kg
    19 kurczaki 69 kg
    20 udka 20 kg
    21 piersi z kością 26 kg
    22 porcje rosołowe 12 kg
    23 skrzydełka 35 kg
    24 filet z kurczaka 20 kg
    25 wątróbka drobiowa 10 kg
    26 pałeczki z kurczaka 45 kg
    27 mięso mielone z indyka 11 kg
    28 skrzydełka z indyka 6 kg
    29 polędwiczki wieprzowe 1 kg
    30 karkówka 1 kg
    31 indyk faszerowany 3 kg
    32 szynka swojska 3 kg
    33 polędwica miodowa 3 kg
    34 polędwica z warzywami 3 kg
    35 kiełbasa krakowska podsuszana 3 kg
    36 parówki drobiowe 3 kg

    Część II: mleko i przetwory mleczne
    kod CPV: 15500000-3

    Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze:

    Lp. Nazwa produktu Ilość Jednostki
    1 ser biały - półtłusty 54 kg
    2 mleko w folii 2% 92 l
    3 śmietana 30% (0,5l) 83 szt.
    4 masło śmietankowe - 200g 110 szt.
    5 masło roślinne w kubku - 250g 36 szt.
    6 serek Danio lub równoważny - 150g 199 szt.
    7 serek Twój smak lub równoważny - 200g 10 szt.
    8 ser żółty Gouda lub równoważny 4 kg
    9 jogurt (mały)- 120g Danone Gratka lub równoważny 30 szt.
    10 jogurt naturalny 370g Zott lub równoważny 30 szt.
    11 jogurt smakowy 150g Jogobella lub równoważny 145 szt.
    12 masło klarowane 500g Mlekowita lub równoważne 9 szt.
    13 śmietana 18% 400g Piątnica lub równoważna 15 szt.
    14 jogurt naturalny typu greckiego 440 g Bakoma lub równoważny 25 szt.
    15 ser parmezan 125g 2 szt.
    16 serek topiony (różne smaki) 100g Hohland lub równoważny 17 szt.
    17 ser feta 270g Mlekowita lub równoważny 6 szt.
    18 maślanka 750 g Łowicz lub równoważna 4 szt.
    19 mleko w butelce 2% 90 l

    Część III: owoce i przetwory owocowe
    kod CPV: 15300000-1

    Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze:

    L.p Nazwa produktu Ilość Jednostki
    1 jabłka 111 kg
    2 cytryny 11 kg
    3 banany 48 kg
    4 dżem truskawkowy 280g z Łowicza lub równoważny 29 szt.
    5 dżem brzoskwiniowy 280g z Łowicza lub równoważny 10 szt.
    6 dżem wiśniowy 280 g Łowicz lub równoważny 11 szt.
    7 powidła śliwkowe 400g 3 szt.
    8 truskawki mrożone 450g 7 kg
    9 wiśnie mrożone 450g 9 kg
    10 mandarynki 30 kg
    11 truskawki (produkty sezonowe) 19 kg
    12 gruszki 34 kg
    13 winogron 1 kg
    14 brzoskwinie 10 kg


    Część IV: warzywa i przetwory warzywne
    kod CPV: 15300000-1

    Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze:
    L.p Nazwa produktu Ilość Jednostki
    1 ziemniaki 620 kg
    2 ziemniaki młode 84 kg
    3 marchew 60 kg
    4 pietruszka 26 kg
    5 por 21 kg
    6 pieczarki 12 kg
    7 pomidory 12 kg
    8 ogórki świeże 17 kg
    9 groch 5 kg
    10 koper 22 p
    11 natka pietruszki 15 p
    12 cebula 11 kg
    13 cebula czerwona 2 kg
    14 kapusta pekińska 15 kg
    15 kapusta biała 13 kg
    16 kapusta młoda w sezonie 14 szt.
    17 kapusta kwaszona 31 kg
    18 seler 20 kg
    19 fasola szparagowa 2 kg
    20 fasola 13 kg
    21 kalafior świeży 2 kg
    22 kalafior mrożony 450 g 17 szt.
    23 szpinak mrożony 450g Hortex lub równoważny 9 szt.
    24 fasola mrożona 450g 6 szt.
    25 sałata zwykła 11 szt.
    26 sałata lodowa 19 szt.
    27 mix sałat 100g 15 szt.
    28 koncentrat pomidorowy 30% 190g Łowicz lub równoważny 37 szt.
    29 sok pomidorowy 1 l Fortuna lub równoważny 5 szt.
    30 rzodkiewka 6 p
    31 chrzan biały w słoiku 200g Victus lub równoważny 3 szt.
    32 kapusta czerwona 4 kg
    33 ogórki kwaszone 20 kg
    34 kapusta włoska 2 szt.
    35 przecier szczawiowy siekany w słoiku 200 g 21 szt.
    36 barszcz ukraiński 400g Unifreeze lub równoważny 16 szt.
    37 mieszanka 7-mio składnikowa Unifreeze lub równoważna 6 szt.
    38 buraki ćwikłowe 30 kg
    39 kukurydza w puszcze 400 g Kwidzyn lub równoważna 8 szt.
    40 groszek zielony w puszce - 450g Kwidzyn lub równoważny 10 szt.
    41 groszek zielony mrożony - 450g Hortex lub równoważny 4 szt.
    42 brokuły świeże 3 kg
    43 szczypiorek 8 p
    44 papryka surowa 1 kg
    45 czosnek 6 szt.
    46 soczewica czerwona 350g Sante lub równoważna 1 kg


    Część V: przyprawy, makarony, mąki i kasze
    kod CPV: 15400000-2, 15600000-4, 15800000-6

    Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze:

    L.p Nazwa produktu ilość Jednostki
    1 mąka szymanowska typ 480 lub równoważna 31 kg
    2 mąka wieloziarnista Lubella 400g lub równoważna 6 kg
    3 mąka pszenna typ 500 5 kg
    4 mąka ziemniaczana Kupiec lub równoważna 1 kg
    5 makaron świderki - 400g Anna lub równoważny 72 szt.
    6 makaron rosołowy 400 g Vela lub równoważny 55 szt.
    7 makaron krajanka 400 g VELA lub równoważny 8 szt.
    8 makaron wieloziarnisty Lubella 400g lub równoważny 25 szt.
    9 makaron Semolina 500g lub równoważny 17 szt.
    10 ryż w saszetkach 400g Kupiec lub równoważny 20 szt.
    11 ryż Kupiec lub równoważny 17 kg
    12 kasza manna Kupiec lub równoważna 5 kg
    13 kasza jęczmienna Kupiec lub równoważna 4 kg
    14 kasza jęczmienna w saszetkach 400g Kupiec lub równoważna 14 szt.
    15 kasza gryczana w saszetkach 400g Kupiec lub równoważna 11 szt.
    16 kasza jaglana 350g Sante lub równoważna 5 szt.
    17 otręby pszenne 150g Sante lub równoważne 3 szt.
    18 płatki owsiane 400g Kupiec lub równoważne 4 szt.
    19 sezam 300g Sante lub równoważny 3 szt.
    20 migdały (płatki) 60g Siesta lub równoważne 2 szt.
    21 nasiona słonecznika 150g Sante lub równoważne 2 szt.
    22 pestki dyni 100g Bakalland lub równoważne 2 szt.
    23 groszek ptysiowy 100g Jumar lub równoważny 11 szt.
    24 grzanki 150g Mamut lub równoważne 8 szt.
    25 cukier 130 kg
    26 cukier waniliowy 16g Delecta lub równoważny 19 szt.
    27 sól 9 kg
    28 sól morska 350g Sante lub równoważna 16 szt.
    29 kwasek cytrynowy 50g Delecta lub równoważny 10 szt.
    30 liść laurowy Apetita lub równoważny 7 szt.
    31 keczup 900g 1 szt.
    32 keczup łagodny w tubce 480 g Włocławek lub równoważny 7 szt.
    33 Przyprawa Degusta lub równoważna - 200g 1 szt.
    34 barszcz biały 165g Winiary lub równoważny 11 szt.
    35 majeranek 20g Cykoria lub równoważny 14 szt.
    36 papryka słodka mielona 20g Apetita lub równoważna 11 szt.
    37 pieprz mielony 20g Apetita lub równoważny 15 szt.
    38 warzywa suszone (liofilizowane) 300g ViVio lub równoważne 9 szt.
    39 natka pietruszki suszona 8g Kamis lub równoważna 4 szt.
    40 kurkuma 20g Prymat lub równoważna 6 szt.
    41 curry Appetita 20g lub równoważna 1 szt.
    42 tymianek 10g Apetita lub równowazny 3 szt.
    43 zioła prowansalskie 10g Appetita lub równoważne 9 szt.
    44 rozmaryn 15g Kamis lub równoważny 2 szt.
    45 gałka muszkatołowa mielona 15g Appetita lub równoważna 1 szt.
    46 oregano 10g Apetita lub równoważne 7 szt.
    47 bazylia 10g Appetita lub równoważna 8 szt.
    48 ziele angielskie 20 g Apetita lub równoważne 4 szt.
    49 płatki kukurydziane Corn Flakes 600g lub równoważne 5 szt.
    50 jajka duże 660 szt.
    51 herbata granulowana Lipton 90g lub równoważna 4 szt.
    52 olej uniwersalny 1 litr Kujawski lub równoważny 42 szt.
    53 oliwa z oliwek 0,5 l Bulerias lub równoważna 4 szt.
    54 majonez pomorski Ocetix 620g lub równoważny 4 szt.
    55 Ocet 0,5 litra 10% 2 szt.
    56 Żurek 0,5 litra 13 szt.
    57 cynamon 15g 3 szt
    58 pieprz w ziarnach 20g 2 szt.
    59 budyń 64g Delecta lub równoważny 20 szt.
    60 kisiel 58g Delecta lub równoważny 20 szt.
    61 galaretka Delecta 75g lub równoważna 5 szt.
    62 herbata ekspresowa (100 torebek) Saga lub równoważna 6 szt.
    63 herbata ekspresowa owocowa (25 torebek) Saga lub równoważna 15 szt.
    64 mięta w saszetkach Posti 30g lub równoważna 15 szt.
    65 mięta świeża w doniczce 4 szt.
    66 kakao granulowane puchatek 350g lub równoważne 4 szt.
    67 musztarda mała 210g 2 szt.
    68 miód naturalny wielokwiatowy 350g Podravka lub równoważny 13 szt.
    69 sos spaghetti Łowicz 350g lub równoważny 17 szt.
    70 sos sałatkowy 9g Knorr lub równoważny 8 szt.
    71 sos buraczany 200g 3 szt.
    72 sos grzybowy 40g Winiary lub równoważny 9 szt.
    73 sos słodko - kwaśny 350g 17 szt.
    74 bulion w butelce 200g 1 szt.
    75 batony lion 43g lub równoważny 15 szt.
    76 krem czekoladowy 15 szt.
    77 batony Grześki w polewie 28g lub równoważne 15 szt.
    78 batony Góralki 50g lub równoważne 15 szt.
    79 soczek ze słomką 15 szt.
    80 czekolada gorzka 100g 15 szt.
    81 czekolada nadziewana 100g 15 szt.
    82 przyprawa vegeta lub równoważna 2 szt.
    83 kostki rosołowe 200g 2 szt.
    84 ogórki konserwowe 2 szt.

    Część VI: ryby
    kod CPV: 15200000-0

    Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze:

    Lp. Nazwa produktu ilość jednostka
    1 ryba panga 4 kg
    2 ryba mrożona dorsz 3 kg
    3 ryba mrożona miruna 23 kg
    4 makrela wędzona 5 kg
    5 makrela mrożona 2 kg

    Część VII: pieczywo
    kod CPV: 15810000-9

    Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze:

    L.p Nazwa produktu Ilość Jednostki
    1 chleb pełnoziarnisty krojony 60 szt.
    2 chleb razowy Swojski lub równoważny 47 szt.
    3 chleb krojony 90 szt.
    4 bułki grahamki 86 szt.
    5 bułki poznańskie 38 szt.
    6 bułki kajzerki 270 szt.
    7 bułka tarta 31 szt.
    8 pączki 12 szt.
    9 bułka z kruszonką 32 szt.
    10 bułka słodka z dżemem 32 szt.
    11 bułka słodka z budyniem 32 szt.
  2. Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2015/2016
    Zamawiający: Gmina Sanniki, Sanniki
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2015/2016. Dostawa artykułów objętych niniejszym zamówieniem odbywać się będzie w ilościach wcześniej zamówionych przez intendentki. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości poszczególnych artykułów wymienionych w planowanym zapotrzebowaniu miesięcznym. Dostarczane produkty muszą spełniać wymogi sanitarnohigieniczne właściwe dla danej kategorii produktu w zakresie przewidzianym przez ustawę o bezpieczeństwie żywności. Wykonawca jest zobowiązany do dostarczania artykułów najlepszej jakości, tj. świeżych, I gatunku, czystych, z właściwym terminem przydatności do spożycia. Wszystkie produkty wymienione w siwz z nazwy należy traktować jako produkty określające standardy jakościowe. Zamawiający dopuszcza możliwość zaoferowania artykułów równoważnych. Artykuł równoważny powinien mieć parametry jakościowe, wydajnościowe i smakowe nie gorsze niż wskazany z nazwy produkt. W przypadku zaoferowania przez Wykonawcę artykułu równoważnego należy podać nazwę artykułu i producenta.
    Zamówienie obejmuje artykuły spożywcze z następujących grup asortymentowych:

    Część I: mięso, produkty mięsno-wędliniarskie i drób
    kod CPV: 15100000-9

    Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze:

    Lp. Nazwa produktu Ilość jednostki
    1 schab z kością 22 kg
    2 schab bez kości 20 kg
    3 pachwina wędzona 6 kg
    4 łopatka bez kości 57 kg
    5 żeberka 50 kg
    6 wołowina rosołowa 9 kg
    7 golonka 3 kg
    8 mięso mielone 5 kg
    9 mięso na gulasz 20 kg
    10 flaki drobiowe 13 kg
    11 boczek 5 kg
    12 wołowina bez kości 27 kg
    13 polędwica sopocka 3 kg
    14 kiełbasa podwawelska 8 kg
    15 kiełbasa biała surowa 19 kg
    16 kiełbasa szynkówka Peklimar lub równoważna 3 kg
    17 kiełbasa śląska 4 kg
    18 szynka z indyka 11 kg
    19 szynka 3 kg
    20 indyk faszerowany 3 kg
    21 szynka swojska 3 kg
    22 polędwica miodowa 3 kg
    23 polędwica z warzywami 3 kg
    24 kiełbasa krakowska podsuszana 3 kg
    25 mortadela 1 kg
    26 kurczaki 68 kg
    27 udka 22 kg
    28 żołądki 2 kg
    29 piersi z kością 27 kg
    30 porcje rosołowe 12 kg
    31 skrzydełka 35 kg
    32 filet z kurczaka 20 kg
    33 wątróbka drobiowa 11 kg
    34 pałeczki z kurczaka 44 kg
    35 serduszka drobiowe 2 kg
    36 mięso mielone z indyka 10 kg
    37 skrzydełka z indyka 5 kg

    Część II: mleko i przetwory mleczne
    kod CPV: 15500000-3

    Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze:

    Lp. Nazwa produktu Ilość Jednostki
    1 ser biały - półtłusty 50 kg
    2 mleko w butelce 2% 91 l
    3 śmietana 30% (0,5l) 89 szt.
    4 masło śmietankowe - 200g Ostrołęckie lub równoważne 108 szt.
    5 masło roślinne w kubku - 250g 37 szt.
    6 serek Danio lub równoważny - 150g 145 szt.
    7 serek Twój smak lub równoważny - 200g 10 szt.
    8 ser żółty Gouda lub równoważny 4 kg
    9 jogurt (mały)- 120g Danone Gratka lub równoważny 31 szt.
    10 jogurt naturalny 370g Zott lub równoważny 40 szt.
    11 jogurt smakowy 150g Jogobella lub równoważny 100 szt.
    12 masło klarowane 500g Mlekowita lub równoważne 8 szt.
    13 śmietana 18% 400g Piątnica lub równoważna 15 szt.
    14 jogurt naturalny typu greckiego 440 g Bakoma lub równoważny 8 szt.
    15 ser parmezan 125g 2 szt.
    16 serek topiony (różne smaki) 100g Hohland lub równoważny 5 szt.
    17 ser feta 270g Mlekowita lub równoważny 6 szt.
    18 maślanka 750 g Łowicz lub równoważna 4 szt.

    Część III: owoce i przetwory owocowe
    kod CPV: 15300000-1

    Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze:

    L.p Nazwa produktu Ilość Jednostki
    1 jabłka 110 kg
    2 cytryny 12 kg
    3 banany 45 kg
    4 dżem brzoskwiniowy 280g z Łowicza lub równoważny 7 szt.
    5 dżem truskawkowy 280g z Łowicza lub równoważny 33 szt.
    6 dżem wiśniowy 280 g Łowicz lub równoważny 14 szt.
    7 powidła śliwkowe 400g 3 szt.
    8 truskawki mrożone 450g 1 kg
    9 wiśnie mrożone 450g 1 kg
    10 mandarynki 9 kg
    11 truskawki (produkty sezonowe) 23 kg
    12 winogron 1 kg
    13 gruszki 26 kg


    Część IV: warzywa i przetwory warzywne
    kod CPV: 15300000-1

    Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze:
    L.p Nazwa produktu Ilość Jednostki
    1 ziemniaki 760 kg
    2 ziemniaki młode 65 kg
    3 marchew 57 kg
    4 pietruszka 29 kg
    5 por 23 kg
    6 pieczarki 14 kg
    7 pomidory 15 kg
    8 ogórki świeże 20 kg
    9 groch 6 kg
    10 koper 25 p
    11 natka pietruszki 15 p
    12 cebula 15 kg
    13 cebula czerwona 2 kg
    14 kapusta pekińska 16 kg
    15 kapusta biała 15 kg
    16 kapusta młoda w sezonie 17 szt.
    17 kapusta kwaszona 33 kg
    18 seler 20 kg
    19 fasola szparagowa 2 kg
    20 fasola 7 kg
    21 kalafior świeży 2 kg
    22 kalafior mrożony 450 g 9 szt.
    23 szpinak mrożony 450g Hortex lub równoważny 5 szt.
    24 fasola mrożona 450g 4 szt.
    25 sałata 13 szt.
    26 sałata lodowa 5 szt.
    27 mix sałat 100g 15 szt.
    28 koncentrat pomidorowy 30% 190g Łowicz lub równoważny 25 szt.
    29 sok pomidorowy 1 l Fortuna lub równoważny 5 szt.
    30 rzodkiewka 6 p
    31 chrzan biały w słoiku 200g Victus lub równoważny 2 szt.
    32 kapusta czerwona 5 kg
    33 ogórki kwaszone 14 kg
    34 kapusta włoska 2 szt.
    35 przecier szczawiowy siekany w słoiku 200 g 20 szt.
    36 barszcz ukraiński 400g Unifreeze lub równoważny 6 szt.
    37 mieszanka 7-mio składnikowa Unifreeze lub równoważna 6 szt.
    38 buraki ćwikłowe 39 kg
    39 kukurydza w puszcze 400 g Kwidzyn lub równoważna 8 szt.
    40 groszek zielony w puszce - 450g Kwidzyn lub równoważny 10 szt.
    41 groszek zielony mrożony - 450g Hortex lub równoważny 5 szt.
    42 brokuły świeże 3 kg
    43 szczypiorek 8 p
    44 papryka surowa 2 kg
    45 czosnek 5 szt.
    46 botwina 1 p
    47 soczewica czerwona 350g Sante lub równoważna 2 kg
    48 rabarbar 1 kg


    Część V: przyprawy, makarony, mąki i kasze
    kod CPV: 15400000-2, 15600000-4, 15800000-6

    Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze:

    L.p Nazwa produktu ilość Jednostki
    1 mąka szymanowska typ 480 lub równoważna 32 kg
    2 mąka wieloziarnista Lubella 400g lub równoważna 3 kg
    3 mąka pszenna typ 500 7 kg
    4 mąka ziemniaczana Kupiec lub równoważna 2 kg
    5 makaron świderki - 400g Anna lub równoważny 85 szt.
    6 makaron rosołowy 400 g Vela lub równoważny 56 szt.
    7 makaron krajanka 400 g VELA lub równoważny 16 szt.
    8 makaron wieloziarnisty Lubella 400g lub równoważny 11 szt.
    9 makaron Durum 250g lub równoważny 1 szt.
    10 makaron Semolina 500g lub równoważny 1 szt.
    11 ryż ciemny w saszetkach 400g Kupiec lub równoważny 6 kg
    12 ryż w saszetkach 400g Kupiec lub równoważny 22 szt.
    13 ryż Kupiec lub równoważny 18 kg
    14 kasza manna Kupiec lub równoważna 5 kg
    15 kasza jęczmienna Kupiec lub równoważna 5 kg
    16 kasza jęczmienna w saszetkach 400g Kupiec lub równoważna 9 szt.
    17 kasza gryczana w saszetkach 400g Kupiec lub równoważna 4 szt.
    18 kasza jaglana 350g Sante lub równoważna 3 szt.
    19 kasza kuskus 1 szt.
    20 otręby pszenne 150g Sante lub równoważne 3 szt.
    21 płatki owsiane 400g Kupiec lub równoważne 4 szt.
    22 sezam 300g Sante lub równoważny 4 szt.
    23 migdały (płatki) 60g Siesta lub równoważne 2 szt.
    24 nasiona słonecznika 150g Sante lub równoważne 2 szt.
    25 pestki dyni 100g Bakalland lub równoważne 2 szt.
    26 groszek ptysiowy 100g Jumar lub równoważny 8 szt.
    27 grzanki 150g Mamut lub równoważne 8 szt.
    28 cukier 78 kg
    29 cukier waniliowy 16g Delecta lub równoważny 17 szt.
    30 sól 10 kg
    31 sól morska 350g Sante lub równoważna 8 szt.
    32 kwasek cytrynowy 50g Delecta lub równoważny 11 szt.
    33 liść laurowy 7 g Apetita lub równoważny 8 szt.
    34 keczup 900g 1 szt.
    35 keczup łagodny w tubce 480 g Włocławek lub równoważny 7 szt.
    36 Przyprawa Degusta lub równoważna - 200g 1 szt.
    37 barszcz biały 165g Winiary lub równoważny 19 szt.
    38 majeranek 20g Cykoria lub równoważny 16 szt.
    39 papryka słodka mielona 20g Apetita lub równoważna 10 szt.
    40 pieprz mielony 20g Apetita lub równoważny 17 szt.
    41 warzywa suszone (liofilizowane) 300g ViVio lub równoważne 8 szt.
    42 natka pietruszki suszona 8g Kamis lub równoważna 4 szt.
    43 kurkuma 20g Prymat lub równoważna 1 szt.
    44 curry Appetita 20g lub równoważna 2 szt.
    45 tymianek 10g Apetita lub równowazny 4 szt.
    46 zioła prowansalskie 10g Appetita lub równoważne 4 szt.
    47 rozmaryn 15g Kamis lub równoważny 2 szt.
    48 gałka muszkatołowa mielona 15g Appetita lub równoważna 2 szt.
    49 cząber 10g Kamis lub równoważny 1 szt.
    50 oregano 10g Apetita lub równoważne 2 szt.
    51 bazylia 10g Appetita lub równoważna 3 szt.
    52 ziele angielskie 20 g Apetita lub równoważne 5 szt.
    53 słonecznik łuskany 150g 1 szt.
    54 bulion warzywny 120g 1 szt.
    55 płatki kukurydziane Corn Flakes 600g lub równoważne 7 szt.
    56 jajka duże 561 szt.
    57 smalec 5 szt.
    58 herbata granulowana Saga 90g lub równoważna 3 szt.
    59 herbata granulowana Lipton 90g lub równoważna 5 szt.
    60 olej uniwersalny 1 litr Kujawski lub równoważny 50 szt.
    61 oliwa z oliwek 05 l Bulerias lub równoważna 3 szt.
    62 majonez pomorski Ocetix 620g lub równoważny 7 szt.
    63 Ocet 0,5 litra 10% 2 szt.
    64 Żurek 0,5 litra 11 szt.
    65 cynamon 15g 2 szt
    66 pieprz w ziarnach 20g 3 szt.
    67 budyń 64g Delecta lub równoważny 20 szt.
    68 kisiel 58g Delecta lub równoważny 30 szt.
    69 galaretka Delecta 75g lub równoważna 5 szt.
    70 płatki zbożowe 500g 1 szt.
    71 herbata ekspresowa (100 torebek) Saga lub równoważna 6 szt.
    72 herbata ekspresowa owocowa (25 torebek) Saga lub równoważna 8 szt.
    73 mięta w saszetkach Pasti 30g lub równoważna 5 szt.
    74 mięta świeża w doniczce 4 szt.
    75 kakao granulowane puchatek 350g lub równoważne 4 szt.
    76 kawa zbożowa Inka 150g lub równoważna 4 szt.
    77 musztarda mała 210g 2 szt.
    78 musztarda sarepska 280g Kamis w tubie lub równoważna 2 szt.
    79 miód naturalny wielokwiatowy 350g Podravka lub równoważny 4 szt.
    80 sos spaghetti Łowicz 350g lub równoważny 1 szt.
    81 sos sałatkowy 9g Knorr lub równoważny 1 szt.
    82 sos buraczany 200g 3 szt.
    83 sos pieczarkowy 34g Winiary lub równoważny 1 szt.
    84 sos grzybowy 40g Winiary lub równoważny 8 szt.
    85 sos słodko - kwaśny 350g 80 szt.
    86 fix spaghetti bolognese Knorr 48g lub równoważny 1 szt.

    Część VI: ryby
    kod CPV: 15200000-0

    Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze:

    Lp. Nazwa produktu ilość jednostka
    1 ryba panga 1 kg
    2 ryba mrożona dorsz 12 kg
    3 ryba mrożona miruna 15 kg
    4 makrela mrożona 5 kg

    Część VII: pieczywo
    kod CPV: 15810000-9

    Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze:

    L.p Nazwa produktu Ilość Jednostki
    1 chleb pełnoziarnisty krojony 61 szt.
    2 chleb razowy Swojski lub równoważny 40 szt.
    3 chleb krojony 90 szt.
    4 bułki grahamki 41 szt.
    5 bułki poznańskie 45 szt.
    6 bułki kajzerki 440 szt.
    7 bułka tarta 34 szt.
  3. Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2014/2015.
    Zamawiający: Gmina Sanniki, Sanniki
    1. Określenie przedmiotu zamówienia:Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2014/2015. Dostawa artykułów objętych niniejszym zamówieniem odbywać się będzie w ilościach wcześniej zamówionych przez intendentki. Dostarczane produkty muszą spełniać wymogi sanitarnohigieniczne właściwe dla danej kategorii produktu w zakresie przewidzianym przez ustawę o bezpieczeństwie żywności.Wszystkie nazwy produktów podane przez Zamawiającego w specyfikacji istotnych warunków zamówienia należy traktować jako standardy jakościowe. Zamawiający dopuszcza możliwość zaoferowania artykułów równoważnych. Artykuł równoważny powinien mieć parametry nie gorsze niż wskazany z nazwy produkt. W przypadku zaoferowania przez Wykonawcę artykułu równoważnego należy podać nazwę artykułu i producenta.kod CPV:15.00.00.00-8 żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne Zamawiający dopuszczał składanie ofert częściowych na wybrane pakiety artykułów spożywczych. Zamówienie obejmuje artykuły spożywcze z następujących grup asortymentowych:Część I: mięso, produkty mięsno-wędliniarskie i drób kod CPV: 15100000-9Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze: Lp. Nazwa produktu Zapotrzebowanie na miesiąc jednostki
    1 schab z kością 18 kg
    2 schab bez kości 20 Kg
    3 pachwina wędzona 6 Kg
    4 łopatka bez kości 28 Kg
    5 żeberka 32 Kg
    6 wołowina rosołowa 7 Kg
    7 golonka 2 Kg
    8 mięso mielone 20 kg
    9 mięso na gulasz 24 kg
    10 flaki drobiowe 11 kg
    11 boczek 6 kg
    12 wołowina bez kości 5 kg
    13 polędwica sopocka 5 kg
    14 kiełbasa podwawelska 11 kg
    15 kiełbasa biała surowa 14 kg
    16 kiełbasa zwyczajna 1 kg
    17 kiełbasa szynkówka 5 kg
    18 kiełbasa śląska 4 kg
    19 kaszanka 1 kg
    20 Pasztetowa drobiowa Duda lub równoważna 3 kg
    21 salceson 1 kg
    22 szynka z indyka 13 kg
    23 szynka 5 kg
    24 pasztet drobiowy (puszka)- 155 g 8 szt.
    25 kiełbasa parówkowa 3 kg
    26 mortadela 3 kg
    27 kurczaki 74 kg
    28 udka 22 kg
    29 żołądki 5 kg
    30 piersi z kością 30 kg
    31 porcje rosołowe 12 kg
    32 skrzydełka 36 kg
    33 filet z kurczaka 20 kg
    34 wątróbka drobiowa 11 kg
    35 pałeczki z kurczaka 46 kg
    36 serduszka drobiowe 5 kg
    Część II: mleko i przetwory mleczne kod CPV: 15500000-3Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze: Lp. Nazwa produktu Zapotrzebowanie na miesiąc Jednostki
    1 ser biały - półtłusty 52 kg
    2 mleko w folii 2% 91 litry
    3 śmietana 30% (0,5l) 105 szt.
    4 masło śmietankowe - 200g 107 szt.
    5 masło roślinne w kubku - 250g 41 szt.
    6 serek Danio lub równoważny - 150g 197 szt.
    7 serek Twój smak lub równoważny - 200g 10 szt.
    8 ser żółty Gouda lub równoważny 4 kg
    9 jogurt (mały)- 120g Danone Gratka lub równoważny 71 szt.
    10 jogurt naturalny 390g 22 szt.
    11 jogurt smakowy 150g 130 szt.
    12 lody w kubku Ice Mastry 300 ml lub równoważne 20 szt.
    Część III: owoce i przetwory owocowe kod CPV: 15300000-1Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze: L.p Nazwa produktu Zapotrzebowanie na miesiąc Jednostki
    1 jabłka 120 kg
    2 cytryny 13 kg
    3 banany 40 kg
    4 dżem brzoskwiniowy 280g z Łowicza lub równoważny 26 szt.
    5 dżem truskawkowy 280g z Łowicza lub równoważny 33 szt.
    6 Dżem wiśniowy 280g Łowicz lub równoważny 15 szt.
    7 powidła śliwkowe 400g 4 szt.
    8 kompot wiśniowy 3 litry
    9 sok Paola 440 ml lub równoważny 112 szt.
    10 kompot truskawkowy 3 litry
    11 mandarynki 7 kg
    12 truskawki (produkty sezonowe) 20 kg
    13 winogrona 1 kg
    Część IV: warzywa i przetwory warzywne kod CPV: 15300000-1Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze: L.p Nazwa produktu Zapotrzebowanie na miesiąc Jednostki
    1 ziemniaki 720 kg
    2 ziemniaki młode 100 kg
    3 marchew 60 kg
    4 pietruszka 26 kg
    5 por 24 kg
    6 pieczarki 10 kg
    7 pomidory 12 kg
    8 ogórki świeże 21 kg
    9 groch 5 kg
    10 koper 18 pęczki
    11 natka pietruszki 21 pęczki
    12 cebula 14 kg
    13 kapusta pekińska 17 kg
    14 kapusta biała 9 kg
    15 kapusta młoda w sezonie 20 szt.
    16 kapusta kwaszona 23 kg
    17 seler 18 kg
    18 fasola szparagowa 4 kg
    19 fasola 7 kg
    20 kalafior świeży 3 kg
    21 kalafior mrożony 450 g 7 szt.
    22 fasola mrożona 450g 2 szt.
    23 sałata 12 szt.
    24 koncentrat pomidorowy 30% 190g 34 szt.
    25 rzodkiewka 6 pęczki
    26 chrzan biały w słoiku 200g 2 szt.
    27 kapusta czerwona 5 kg
    28 ogórki kwaszone 13 kg
    29 kapusta włoska 3 szt.
    30 przecier szczawiowy siekany w słoiku 200 g 20 szt.
    31 ogórki konserwowe 900 ml 25 słoiki
    32 buraki ćwikłowe 40 kg
    33 kukurydza w puszcze 400 g 8 szt.
    34 brokuły świeże 3 kg
    35 szczypiorek 8 pęczki
    36 groszek zielony w puszce - 400g 10 szt.
    37 papryka surowa 1 kg
    Część V: przyprawy, makarony, mąki i kasze kod CPV: 15400000-2, 15600000-4, 15800000-6Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze: L.p Nazwa produktu Zapotrzebowanie na miesiąc Jednostki
    1 mąka szymanowska lub równoważna typ 480 26 kg
    2 mąka pszenna typ 500 10 kg
    3 makaron świderki - 400g Vela lub równoważny 21 szt.
    4 makaron rosołowy - 400g Vela lub równoważny 60 szt.
    5 makaron krajanka - 400g Vela lub równoważny 11 szt.
    6 kasza manna Kupiec lub równoważna 4 kg
    7 ryż Kupiec lub równoważny 15 kg
    8 ryż w saszetkach 400g 10 szt.
    9 kasza jęczmienna Kupiec lub równoważna 5 kg
    10 kasza jęczmienna w saszetkach 400g 1 szt.
    11 cukier 110 kg
    12 sól 12 kg
    13 kwasek cytrynowy 50g 12 szt.
    14 liść laurowy 7 g 7 szt.
    15 ketchup 900 g 1 szt.
    16 keczup łagodny w tubce 480g Włocławek lub równoważny 10 szt.
    17 mąka ziemniaczana Kupiec lub równoważna 2 kg
    18 Przyprawa Vegeta lub równoważna - 200g 80 szt.
    19 barszcz biały 65 g 48 szt.
    20 majeranek 20g Cykoria lub równoważny 19 szt.
    21 papryka słodka mielona 20g 4 szt.
    22 pieprz mielony 20g 15 szt.
    23 ziele angielskie 20g 4 szt.
    24 kostki rosołowe drobiowe 60 g 40 szt.
    25 bulion w butelce 200g 10 szt.
    26 płatki czekoladowe 500g Nestle (kulki) lub równoważne 5 szt.
    27 płatki kukurydziane 500g Cornflkes lub równoważne 6 szt.
    28 jajka duże 652 szt.
    29 smalec 200 g 30 szt.
    30 herbata granulowana 90g Saga lub równoważna 11 szt.
    31 herbata granulowana 90g Lipton lub równoważna 10 szt.
    32 olej uniwersalny 1 litrowy Kujawski lub równoważny 45 szt.
    33 majonez 620 g pomorski Ocetix lub równoważny 10 szt.
    34 ocet 0,5 l 10% 1 szt.
    35 batony - 43g Lion lub równoważne 10 szt.
    36 cukier waniliowy 16 g Delecta lub równoważny 25 szt.
    37 sos sałatkowy 9g Knorr lub równoważny 15 szt.
    38 sos buraczany 200g 4 szt.
    39 żurek 0,5 l 3 szt.
    40 cynamon 15g 1 szt.
    41 pieprz w ziarnach 20g 4 szt.
    42 sos pieczarkowy 34g Winiary lub równoważny 6 szt.
    43 sos grzybowy 40g 7 szt.
    44 budyń 64g 20 szt.
    45 kisiel 58g 30 szt.
    46 galaretka 75g Delecta lub równoważna 5 szt.
    47 przyprawa do kurczaka 35g 5 szt.
    48 herbata ekspresowa (100 torebek) Saga lub równoważna 5 szt.
    49 krem czekoladowy NUTELLA 180g lub równoważny 55 szt.
    50 kakao granulowane Puchatek lub równoważne - 350g 4 szt.
    51 kawa zbożowa INKA 150 g lub równoważna 4 szt.
    52 sos słodko-kwaśny (mały) 350g 50 szt.
    53 zupa fasolowa 66 g Winiary lub równoważna 20 szt.
    54 zupa grochowa 55 g Winiary lub równoważna 20 szt.
    55 zupa pieczarkowa 45 g Winiary lub równoważna 20 szt.
    56 Batony Grześki w polewie lub równoważne - 28g 215 szt.
    57 Batony Grześki bez polewy lub równoważne - 28g 1 szt.
    58 Batony 50g Góralki lub równoważne 223 szt.
    59 soczek ze słomką -200 ml 81 szt.
    60 musztarda mała 210 g 2 szt.
    61 musztarda 280g sarepska w tubce Kamis lub równoważna 1 szt.
    62 miód naturalny wielokwiatowy 350g Podravka lub równoważny 3 szt.
    63 czekolada gorzka 100 g 1 szt.
    64 czekolada nadziewana 100g 30 szt.
    65 batony Pawełki 45 g lub równoważne 1 szt.
    Część VI: ryby kod CPV: 15200000-0Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze: Lp. Nazwa produktu ilość jednostka
    1. ryba panga 1 kg
    2. ryba mrożona dorsz 10 kg
    3. ryba mrożona miruna 9 kg
    Część VII: pieczywo kod CPV: 15810000-9Planowane zapotrzebowanie miesięczne na wskazane artykuły spożywcze: L.p Nazwa produktu Zapotrzebowanie na miesiąc Jednostki
    1 Pączki 41 szt.
    2 bułka słodka z kruszonką 80 szt.
    3 bułka słodka z dżemem 35 szt.
    4 bułka słodka z budyniem 40 szt.
    5 chleb pełnoziarnisty (krojony) 20 szt.
    6 chleb krojony 90 szt.
    7 bułki grahamki 10 szt.
    8 bułki poznańskie 40 szt.
    9 bułki kajzerki 420 szt.
    10 bułka tarta 500g 32 szt.
    11 Ciasto drożdżowe Słubickie lub równoważne 3 kg
    12 Precelki 1 szt.
  4. Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2013/2014
    Zamawiający: Gmina Sanniki, Sanniki
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2013/2014. Zamówienie obejmuje artykuły spożywcze z następujących grup asortymentowych: 1. Mięso, produkty mięsno-wędliniarskie i drób, 2. Mleko i przetwory mleczne, 3. Owoce i przetwory owocowe, 4. Warzywa i przetwory warzywne, 5. Przyprawy, makarony, mąki i kasze, 6. Ryby, 7. Pieczywo. Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia określony jest w opisie części zamówienia. Wszystkie nazwy produktów podane przez Zamawiającego w specyfikacji istotnych warunków zamówienia należy traktować jako standardy jakościowe. Zamawiający dopuszcza możliwość zaoferowania artykułów równoważnych. Jakość artykułów równoważnych nie może być gorsza od jakości produktów określonych nazwą. Artykuł równoważny powinien mieć parametry nie gorsze niż wskazany z nazwy produkt. W przypadku zaoferowania przez Wykonawcę artykułu równoważnego należy podać nazwę artykułu i producenta. Dostawa artykułów żywnościowych do świetlicy Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach odbywać się będzie w ilościach wcześniej zamówionych przez intendentki..
  5. Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2012-2013
    Zamawiający: Gmina Sanniki, Sanniki
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2012/2013.Zamówienie obejmuje artykuły spożywcze z następujących grup asortymentowych:1. mięso, produkty mięsno- wędliniarskie i drób 2. mleko i przetwory mleczne, 3. owoce i przetwory owocowe, 4. warzywa i przetwory warzywne, 5. przyprawy, makarony, mąki i kasze, 6. ryby, 7. pieczywo.Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia określony jest w opisie części zamówienia.Wszystkie nazwy produktów podane przez Zamawiającego w specyfikacji istotnych warunków zamówienia należy traktować jako standardy jakościowe. Zamawiający dopuszcza możliwość zaoferowania artykułów równoważnych. Jakość artykułów równoważnych nie może być gorsza od jakości produktów określonych nazwą. Artykuł równoważny powinien mieć parametry nie gorsze niż wskazany z nazwy produkt. W przypadku zaoferowania przez Wykonawcę artykułu równoważnego należy podać nazwę artykułu i producenta. Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach odbywać się będzie w ilościach wcześniej zamówionych przez intendentki.
  6. Zakup i dostawa artykułów spożywczych do świetlicy Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2011/2012
    Zamawiający: Gmina Sanniki, Sanniki
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych do świetlicy Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2011/2012. Zamówienie obejmuje artykuły spożywcze z następujących grup asortymentowych:1.mięso, produkty mięsno-wedliniarskie i drób, 2.mleko i przetwory mleczne, 3.owoce i przetwory owocowe, 4.warzywa i przetwory warzywne, 5. przyprawy, makarony, mąki i kasze, 6.ryby, 7.pieczywo. Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia określony jest w opisie cześci zamówienia. Wszystkie nazwy produktów podane przez Zamawiającego w specyfikacji istotnych warunków zamówienia należy traktować jako standardy jakościowe. Zamawiający dopuszcza możliwość zaoferowania artykułów równoważnych. W przypadku zaoferowania przez Wykonawcę artykułu równoważnego należy podać nazwę artykułu i producenta. Dostawa artykułów żywnościowych do świetlicy Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach odbywać się będzie w ilościach wcześniej zamówionych przez intendentki.
  7. Dostawa opału do Urzędu Gminy w Sannikach i jednostek organizacyjnych Gminy Sanniki w sezonie grzewczym 2010/2011
    Zamawiający: Gmina Sanniki, Sanniki
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa opału do Urzędu Gminy w Sannikach i jednostek organizacyjnych Gminy Sanniki w sezonie grzewczym 2010/2011. Wymagane parametry opału będącego przedmiotem zamówienia:
    1) węgiel kamienny eko-groszek typ 31 lub 32 o uziarnieniu 5-25 mm, udział podziarna nie większy niż 10%, wilgotność nie większa niż 15%, wartość opałowa minimum 26MJ/kg,
    2) węgiel kamienny orzech - kaloryczność minimum 28 MJ/kg, zawartość popiołu nie większa niż 8%, wilgotność maksimum 10%
    3) miał węglowy- wartość opałowa minimum 21MJ/kg, zawartość popiołu maksimum 20%, wilgotność maksimum12 %.

    Dostarczany opał musi posiadać certyfikat jakości.

    Przewidywane zużycie opału w okresie styczeń - kwiecień 2011r. przedstawia się następująco:

    Eko-groszek oryginalnie workowany 45 t
    Eko-groszek luzem 50 t
    Węgiel kamienny orzech 1,5 t
    Miał węglowy 40 t

    Należy podać cenę netto oraz cenę brutto, uwzględniając koszty transportu .
    Cena będzie obowiązywać przez cały okres dostaw.
    Dostawa odbywać się będzie sukcesywnie zgodnie z zapotrzebowaniem Urzędu Gminy w Sannikach i jednostek organizacyjnych Gminy Sanniki.
  8. Dostawa opału do Urzędu Gminy w Sannikach i jednostek organizacyjnych Gminy Sanniki w sezonie grzewczym 2010/2011
    Zamawiający: Gmina Sanniki, Sanniki
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa opału do Urzędu Gminy w Sannikach i jednostek organizacyjnych Gminy Sanniki w sezonie grzewczym 2010/2011. Wymagane parametry opału będącego przedmiotem zamówienia:
    1) węgiel kamienny eko-groszek typ 31 lub 32 o uziarnieniu 5-25 mm, udział podziarna nie większy niż 10%, wilgotność nie większa niż 15%, wartość opałowa minimum 26MJ/kg,
    2) węgiel kamienny orzech - kaloryczność minimum 28 MJ/kg, zawartość popiołu nie większa niż 8%, wilgotność maksimum 10%
    3) miał węglowy- wartość opałowa minimum 21MJ/kg, zawartość popiołu maksimum 20%, wilgotność maksimum12 %.

    Dostarczany opał musi posiadać certyfikat jakości.

    Przewidywane zużycie opału w sezonie grzewczym 2010/2011 przedstawia się następująco:

    Eko-groszek oryginalnie workowany 60 t
    Eko-groszek luzem 70 t
    Węgiel kamienny orzech 1,5 t
    Miał węglowy 60 t

    Należy podać cenę netto oraz cenę brutto, uwzględniając koszty transportu .
    Cena netto będzie obowiązywać przez cały okres dostaw. Cena brutto może zmienić się jedynie w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku VAT.
    Dostawa odbywać się będzie sukcesywnie zgodnie z zapotrzebowaniem Urzędu Gminy w Sannikach i jednostek organizacyjnych Gminy Sanniki.
  9. Zakup i dostawa artykułów spożywczych do świetlicy Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2010/2011
    Zamawiający: Gmina Sanniki, Sanniki
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych do świetlicy Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2010/2011.
    Rozchód miesięczny produktów spożywczych objętych zamówieniem:

    Mięso
    Schab z kością 20 kg
    Schab bez kości 20 kg
    pachwina wędzona 10 kg
    łopatka bez kości 41 kg
    żeberka 32 kg
    wołowina rosołowa 3 kg
    golonka 3 kg
    mięso mielone 18 kg
    mięso na gulasz 20 kg
    flaki drobiowe 14 kg
    Boczek 1 kg
    wołowina bez kości 3 kg
    Wątróbka wieprzowa 6 kg
    Produkty mięsno-wędliniarskie
    kiełbasa podwawelska 12 kg
    kiełbasa biała surowa 2 kg
    kiełbasa zwyczajna 2 kg
    kiełbasa szynkówka 5 kg
    szynka 5 kg
    pasztet drobiowy (puszka) - 155g 10 szt
    Kiełbasa parówkowa 35 kg
    mortadela 14 kg
    Drób
    Kurczaki 42 kg
    Udka 26 kg
    Żołądki 2 kg
    piersi z kością 16 kg
    porcje rosołowe 7 kg
    Skrzydełka 71 kg
    filet z kurczaka 20 kg
    Wątróbka drobiowa 10 kg
    Pałeczki z kurczaka 42 kg
    Serduszka drobiowe 10 kg
    Mleko i przetwory mleczne
    ser biały - półtłusty 65 kg
    Mleko w folii 2 % 170 l
    śmietana 30% (0,5 l) 150 szt
    masło śmietankowe - 200g 20 szt
    masło roślinne w kubku 250g 23 szt
    Serek Danio lub równoważny- 150g 100 szt.
    serek Twój smak lub równoważny- 200g 10 szt
    ser żółty 3 kg
    jogurt (mały) -120g 147 szt
    Jogurt naturalny 390g 18 szt.
    Jogurt smakowy 150g 160 szt.
    masło ostrołęckie lub równoważne 200g 120 szt
    Przyprawy, makarony, mąki, kasze,
    przetwory owocowe i warzywne, ryby, owoce i warzywa
    Ziemniaki 1095 kg
    Marchew 77 kg
    Pietruszka 21 kg
    Por 25 kg
    Pieczarki 8 kg
    Pomidory 10 kg
    ogórki świeże 22 kg
    Groch 4 kg
    Koperek 33 pęczki
    natka pietruszki 13 pęczków
    Jabłka 178 kg
    Cebula 19 kg
    kapusta pekińska 23 kg
    kapusta biała 21 kg
    Kapusta młoda w sezonie 23 szt
    kapusta kwaszona 77 kg
    Seler 24 kg
    Fasola 11 kg
    kalafior świeży 4 kg
    kalafior mrożony - 450g 4 torebki
    Cytryny 8 kg
    ogórki konserwowe 900 ml 31słoików
    buraki ćwikłowe 25 kg
    Banany 55 kg
    fasola mrożona - 450g 3 torebki
    Sałata 45 główek
    mąka pszenna typ 500 52 kg
    Mąka Szymanowska lub równoważna - typ 480 10 kg
    makaron świderki - 400g 47 kg
    kasza manna 1 kg
    Ryż 24 kg
    kasza jęczmienna 10 kg
    Kasza jęczmienna w saszetkach 400 g 22 szt.
    Cukier 181 kg
    dżem truskawkowy - 380g 41 szt
    koncentrat pomidorowy 30% - 190g 53 szt
    powidła śliwkowe - 400g 2 szt
    kompot wiśniowy 12 l
    Rzodkiewka 10 pęczków
    chrzan biały w słoiku - 200g 2 szt
    sok Paola 440 ml lub równoważny 80 szt
    Sól 30 kg
    kwasek cytrynowy - 50g 15 szt
    liść laurowy - 7g 13 torebek
    kompot truskawkowy 4 l
    ketchup - 900g 10 szt
    kapusta czerwona 10 kg
    mąka ziemniaczana 4 kg
    makaron rosołowy - 250g 139 szt
    dżem wiśniowy- 280g 10 szt
    Musztarda mała - 210g 3 szt
    Mandarynki 18 kg
    ogórki kwaszone 58 kg
    ryba panga 14 kg
    ryż w saszetkach - 400g 22 opakowań
    przecier szczawiowy siekany w słoiczku małym - 200g 14 szt
    Pączki 180 szt
    kapusta włoska 10 szt
    Przyprawa Vegeta lub równoważna-200g 103 szt
    barszcz biały 65g 41 szt
    Majeranek 20g 22 szt
    papryka słodka mielona - 20g 2 szt
    pieprz mielony- 20g 18 szt
    ziele angielskie- 20g 4 szt
    kostki rosołowe drobiowe 60 g 107 szt
    bulion w butelce- 200g 5 szt.
    Chleb krojony 48 szt
    Chleb cały 100 szt.
    Bułki poznańskie 49 szt
    Bułki kajzerki 160 szt.
    bułka tarta 54 kg
    Jajka duże 666 szt
    Smalec- 200g 64 szt
    herbata granulowana 90g 11 szt
    olej uniwersalny 1 litrowy 26 szt.
    majonez średni - 620g 14 szt
    ocet 0,5 l - 10% 2 butelki
    Batony - 43g 179 szt
    cukier waniliowy 16g 32 szt
    planta (tłuszcz do smażenia) lub równoważny - 200g 31 kostek
    sos sałatkowy - 9g 11 szt
    sos buraczany - 200g 2 szt
    Żurek - 0,5 l 4 szt.
    truskawki (produkty sezonowe) 18 kg
    Cynamon- 15g 1 szt
    pieprz w ziarnach - 20g 2 szt
    Pieprz mielony - 20g 1 szt.
    papryka surowa 2 kg
    sos pieczarkowy - 34g 1 szt
    sos grzybowy- 40g 5 szt
    barszcz biały -65g 21 szt
    Budyń - 64g 2 szt
    Czosnek 2 szt
    przyprawa do kurczaka- 35g 5 szt
    herbata ekspresowa (100 torebek) Saga lub równoważna 15 szt
    krem czekoladowy - 180g 10 szt
    Jarzynka - 75g 20 szt
    kakao granulowane Puchatek lub równoważne - 350g 7 szt
    kawa zbożowa INKA lub równoważna - 150g 5 szt
    Sos słodko-kwaśny( mały) - 350g 60 szt
    Włoszczyzna 63 pęczki
    zupa fasolowa - 66g 15 szt
    zupa grochowa - 55g 10 szt
    zupa pieczarkowa - 45g 17 szt
    Kukurydza w puszce - 400g 10 szt
    Batony Grześki w polewie lub równoważne - 28 g 160 szt.
    Batony Grześki bez polewy lub równoważne - 28 g 160 szt.
    Bułka słodka z kruszonką 100 szt.
    Bułka słodka z serem 100 szt.
    Soczek ze słomką - 200ml 120 szt.
    Groszek zielony w puszcze - 400g 10 szt.

    Dostawa artykułów żywnościowych do świetlicy Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina i Przedszkola Samorządowego w Sannikach odbywać się będzie w ilościach wcześniej zamówionych przez intendentki.
  10. Dostawa opału do Urzędu Gminy w Sannikach i jednostek organizacyjnych Gminy Sanniki w sezonie grzewczym 2009/2010
    Zamawiający: Gmina Sanniki, Sanniki
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa opału do Urzędu Gminy w Sannikach i jednostek organizacyjnych Gminy Sanniki w sezonie grzewczym 2009/2010.

    Wymagane parametry opału będącego przedmiotem zamówienia:
    1) węgiel kamienny eko-groszek typ 31 lub 32 ( workowany ) o uziarnieniu 5-25 mm, udział podziarna nie większy niż 10%, wilgotność nie większa niż 15%, wartość opałowa minimum 26MJ/kg,
    2) węgiel kamienny orzech - kaloryczność minimum 28 MJ/kg, zawartość popiołu nie większa niż 8%, wilgotność maksimum 10%
    3) miał węglowy- wartość opałowa minimum 21MJ/kg, zawartość popiołu maksimum 20%, wilgotność maksimum12 %.
    Dostarczany opał musi posiadać certyfikat jakości.
    Przewidywane zużycie opału w sezonie grzewczym 2009/2010 przedstawia się następująco:

    Eko-groszek oryginalnie workowany 50 t

    Eko-groszek luzem 40 t
    Węgiel kamienny orzech 1,5 t
    Miał węglowy 60 t

    Należy podać cenę netto oraz cenę brutto za 1 tonę, uwzględniając koszty transportu. Cena będzie obowiązywać przez cały okres dostaw
  11. Zakup i dostawa artykułów spożywczych do świetlicy Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2009 2010
    Zamawiający: Gmina Sanniki, Sanniki
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych do świetlicy Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2009 2010.
    Rozchód miesięczny produktów spożywczych objętych zamówieniem:


    Mięso
    Schab z kością 20 kg
    Schab bez kości 20 kg
    łopatka mielona 8 kg
    pachwina wędzona 10 kg
    łopatka bez kości 41 kg
    żeberka 32 kg
    wołowina rosołowa 3 kg
    golonka 3 kg
    mięso mielone 9 kg
    mięso na gulasz 20 kg
    flaki drobiowe 14 kg
    Boczek surowy 1 kg
    wołowina bez kości 3 kg
    Produkty mięsno-wędliniarskie
    kiełbasa podwawelska 8 kg
    kiełbasa biała surowa 2 kg
    kiełbasa zwyczajna 2 kg
    kiełbasa szynkówka 3 kg
    szynka 4 kg
    pasztet drobiowy (puszka) 155g 14 szt
    mortadela 14 kg
    Drób
    Kurczaki 42 kg
    Udka 26 kg
    Żołądki 2 kg
    piersi z kością 16 kg
    porcje rosołowe 7 kg
    Skrzydełka 35 kg
    filet z kurczaka 17 kg
    Mleko i przetwory mleczne
    ser biały - półtłusty 47 kg
    Mleko w folii 2 % 100 l
    śmietana 30% (0,5 l) 105 szt
    masło śmietankowe 200g 20 szt
    masło roślinne w kubku 250g 23 szt
    serek Twój smak 200g lub równoważny 11 szt
    ser żółty 4 kg
    jogurt (mały) 120g 47 szt
    masło ostrołęckie 200g lub równoważne 60 szt

    Przyprawy, makarony, mąki, kasze,
    przetwory owocowe i warzywne, ryby, owoce i warzywa
    Ziemniaki 795 kg
    Marchew 69 kg
    Pietruszka 19 kg
    Por 21 kg
    Pieczarki 8 kg
    Pomidory 5 kg
    ogórki świeże 18 kg
    Groch 4 kg
    Koperek 33 pęczki
    natka pietruszki 13 pęczków
    Jabłka 118 kg
    Cebula 14 kg
    kapusta pekińska 16 kg
    kapusta biała 15 kg
    Kapusta młoda w sezonie 15 szt
    kapusta kwaszona 57 kg
    Seler 19 kg
    Fasola 11 kg
    kalafior świeży 2 kg
    kalafior mrożony 450g 4 torebki
    Cytryny 8 kg
    ogórki konserwowe 900 ml 31słoików
    buraki ćwikłowe 25 kg
    Banany 3 kg
    fasola mrożona 450g 3 torebki
    Sałata 7 główek
    mąka pszenna typ 500 42 kg
    makaron świderki 400g 37 kg
    kasza manna 1 kg
    Ryż 12 kg
    kasza jęczmienna 7 kg
    Cukier 101 kg
    dżem truskawkowy 380g 23 szt
    koncentrat pomidorowy 30% 190g 35 szt
    powidła śliwkowe 400g 2 szt
    kompot wiśniowy 12 l
    Rzodkiewka 10 pęczków
    chrzan biały w słoiku 200g 2 szt
    sok Paola 440 ml lub równoważny 23 szt
    Sól 20 kg
    kwasek cytrynowy 50g 8 szt
    liść laurowy 7g 8 torebek
    kompot truskawkowy 4 l
    ketchup 900g 10 szt
    kapusta czerwona 5 kg
    mąka ziemniaczana 2 kg
    makaron rosołowy 250g 89 szt
    dżem wiśniowy 280g 5 szt
    Musztarda mała 210g 3 szt
    Mandarynki 8 kg
    ogórki kwaszone 51 kg
    ryba panga 9 kg
    ryż w saszetkach 400g 10 opakowań
    przecier szczawiowy siekany w słoiku mały 200g 8 szt
    Pączki 19 szt
    kapusta włoska 10 szt
    Vegeta 200g 58 szt
    barszcz biały 65g 11 szt
    Majeranek 20g 22 szt
    papryka słodka mielona 20g 2 szt
    pieprz mielony 20g 13 szt
    ziele angielskie 20g 2 szt
    kostki rosołowe drobiowe 60 g 107 szt
    bulion w butelce 200g 5 l
    Chleb krojony 48 szt
    Chleb cały 50 szt.
    Bułki poznańskie 39 szt
    Bułki kajzerki 19 szt.
    bułka tarta 24 kg
    Jajka duże 516 szt
    Smalec- 200g 54 szt
    herbata granulowana 90g 11 szt
    olej uniwersalny 1 litrowy 17 l
    majonez średni 620g 7 szt
    ocet 0,5 l 10% 2 butelki
    Batony 43g 79 szt
    cukier waniliowy 16g 22 szt
    planta (tłuszcz do smażenia) 200g lub równoważny 31 kostek
    sos sałatkowy 9g 11 szt
    sos buraczany 200g 2 szt
    Żurek 0,5 l 4 l
    truskawki (produkty sezonowe) 9 kg
    Cynamon 15g 1 szt
    pieprz w ziarnach 20g 1 szt
    Pieprz mielony 20g 1 szt.
    papryka surowa 1 kg
    sos pieczarkowy 34g 1 szt
    sos grzybowy 40g 5 szt
    Wiśnie 14 kg
    barszcz biały 65g 21 szt
    Budyń 64g 2 szt
    Czosnek 1 szt
    przyprawa do potraw mięsnych 20g 5 szt
    Gorczyca 30g 1 szt
    herbata ekspresowa (100 torebek) 15 szt
    krem czekoladowy 180g 10 szt
    Jarzynka 75g 26 szt
    kakao granulowane 350g 7 szt
    kawa zbożowa INKA 150 g lub równoważna 5 szt
    Sos słodko-kwaśny( mały) 350g 20 szt
    mieszanka do ogórków 40g 1 szt
    syrop owocowy 430g 24 szt
    Włoszczyzna 33 pęczki
    zupa fasolowa 66g 15 szt
    zupa grochowa 55g 10 szt
    zupa pieczarkowa 45g 17 szt
    Kukurydza w puszce 400g 10 szt
    Napój witaminizowany PUCHATEK 350g lub równoważny 10 szt

    Dostawa artykułów żywnościowych do świetlicy Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina i Przedszkola Samorządowego w Sannikach odbywać się będzie w ilościach wcześniej zamówionych przez intendentki.

Inne osoby dla Cieślak (805 osób):