Kogo reprezentuje osoba

Czupryniak Zenon Józef

w KRS

Zenon Józef Czupryniak

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Zenon
Drugie imię:Józef
Nazwisko:Czupryniak
Płeć:Mężczyzna
Rok urodzenia:1955 r., wiek 62 lata
Miejscowości:Łask (Łódzkie)
Przetargi:40 w poprzednich firmach
Reprezentował:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Angerman Daniel, Bartczak Jan Kazimierz, Bośka Tadeusz, Drzazga Jarosław Jan, Gniłka Zdzisław Jan, Guziński Włodzimierz Roman, Gwis Barbara, Janiak Andrzej Daniel, Kacała Leszek Czesław, Kacprzak Roman, Kaczorowska Ilona, Kot Grażyna Agnieszka, Krata Witold Paweł, Malinowski Stanisław, Marianowski Wojciech, Markowski Mirosław, Mielczarek Marceli, Polak Dariusz, Skorek Jerzy Andrzej, Sokołowska Halina, Szymczak Grzegorz Mirosław

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Stawicka Elżbieta

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Bank Spółdzielczy W Poddębicach, Poddębice − KRS 0000039404
  2. Buczkowskie Stowarzyszenie Producentów Truskawek, Buczek − KRS 0000622772
  3. Ochotnicza Straż Pożarna W Brodni, Brodnia Górna − KRS 0000222978
  4. Ochotnicza Straż Pożarna W Kocinie, Kocina − KRS 0000207253
  5. Ochotnicza Straż Pożarna We Wrzeszczewicach, Wrzeszczewice − KRS 0000180487
  6. Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska W Łasku, Łask − KRS 0000172540
  7. Stowarzyszenie Społeczno - Kulturalne Sołtysów Gminy Widawa, Widawa − KRS 0000084006
  8. Taxmasters Sp. Z O.O., Kraków − KRS 0000681165

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Bank Spółdzielczy W Szadku, Szadek − KRS 0000131266
  2. Bank Spółdzielczy W Warcie, Warta − KRS 0000060906
  3. Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska W Buczku, Buczek − KRS 0000145044
  4. Ludowy Bank Spółdzielczy W Zduńskiej Woli, Zduńska Wola − KRS 0000133900
  5. Łaska Spółdzielnia Mieszkaniowa, Łask − KRS 0000174229
  6. Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej Sp. Z O.O., Łask − KRS 0000046354
  7. Rolnicza Spółdzielnia Handlowo-produkcyjna Rolnik, Widawa − KRS 0000186924

Powiązane przetargi (40 szt.):
  1. Dostawa mleka i jego przetworów
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej "Włókniarz" im. Jana Pawła II, Łódź
    zgodnie z SIWZ pkt. 4
  2. Przedmiotem zamówienia są: Część I mleko spożywcze pasteryzowane o zawartości tłuszczu 2%, ser twarogowy nie dojrzewający chudy klasy I, Część II sera topionego, pełnotłustego naturalnego klasy I, sera podpuszczkowego dojrzewającego (twardego), tłustego typu gouda klasy I, dla Aresztu Śledczego w Łodzi.
    Zamawiający: Areszt Śledczy w Łodzi, Łódź
    Przedmiotem zamówienia jest/są:
    Część I
    mleko spożywcze pasteryzowane o zawartości tłuszczu 2% - PN-A-86003:1996 - kod wg Wspólnego Słownika Zamówień CPV - 15511100-4 w szacunkowej ilości około 10 660 litrów,
    ser twarogowy nie dojrzewający chudy klasy I - PN-91/A-86300 wg Wspólnego Słownika Zamówień CPV 15542100-0 na szacunkową ilość około 1 290 kilogramów.

    Część II
    sera topionego, pełnotłustego naturalnego klasy I PN-A-86233 oznaczenie wg Wspólnego Słownika Zamówień: Kod CPV - 15543000-6 w szacunkowej ilości 400 kilogramów ,
    sera podpuszczkowego dojrzewającego (twardego), tłustego typu gouda klasy I PN-68-A-86230 oznaczenie wg Wspólnego Słownika Zamówień: Kod CPV - 15544000-3 w szacunkowej ilości 300 kilogramów,

    Podane szacunkowe potrzeby na towary są zbliżone ilościami do planowanych potrzeb. Służyć one będą wyłącznie do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na wymienione towary. Oznacza to, iż wielkości te nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia towarów, w wyniku czego nie mogą stanowić podstaw do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw albo podstawy do odmowy realizacji dostaw.

    Opakowanie jednostkowe dla poszczególnych towarów odpowiada:

    w przypadku mleka spożywczego pasteryzowanego - folia 1litr, galony do 5 litrów,
    w przypadku sera twarogowego nie dojrzewającego chudego - pergamin, folia od 1 kg do 3 kg.
    w przypadku sera topionego - opakowanie jednostkowe 100 g - folia aluminiowa, tuby lub kubki z tworzyw sztucznych,
    w przypadku sera twardego - bloki w powłoce z tworzyw sztucznych.
  3. Dostawy artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Biskupicach
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Biskupicach, Sieradz
    Przedmiotem zamówienia są:
    1. RYBY - Załącznik nr 3
    2. RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - PIECZYWO - Załącznik nr 4
    3. PRODUKTY MLECZARSKIE - Załącznik nr 5
    4. PRODUKTY MIĘSNE, MIĘSO - Załącznik nr 6
    5. OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY- Załącznik nr 7
    6. PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I PROD. SKROBIOWYCH - Załącznik nr 7
    7. OLEJE I TŁUSZCZE ZWIERZĘCE LUB ROŚLINNE - Załącznik nr 7
    8. RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - Załącznik nr 7
    9. ROŚLINY UPRAWNE, PRODUKTY WARZYWNICTWA I OGRODNICTWA - Załącznik nr 7

    Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia znajduje się w dokumentacji dołączonej do ZAPROSZENIA DO SKŁADANIA OFERT (Załączniki Nr 3,4,5,6,7).
    W okresie od 01 Lutego 2014r. do 30 Czerwca 2014r.
  4. Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Pabianicach w terminie od 02.01.2014r do 31.12.2014r.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Pabianicach, Pabianice
    : A. Artykuły spożywcze konfekcjonowane 1. Barszcz czerwony koncentrat min 320g max 500g kg 59 2. Chrzan z kwaskiem cytrynowym skład: korzeń chrzanu nie mniej niż 52% , woda, cukier, olej roślinny min 300g max 450g kg 36 3. Ćwikła z chrzanem, skład: buraczki ćwikłowe nie mniej niż 61% ,świeży korzeń chrzanu nie mniej niż 19% min 350g max 450g kg 35 4. Dżem wiśniowy, (zawartość owoców nie mniej niż 35g na 100g produktu lub proporcjonalnie) min 280g max 450g kg 272 5. Dżem truskawkowy, (zawartość owoców nie mniej niż 40g na 100g produktu lub proporcjonalnie) min 280g max 450g kg 140 6. Fasola Jaś paczkowana ,ziarno wielkości od 18-25mm, białe bez przebarwień min 400g max 5kg kg 100 7. Fasola konserwowa, (po odcieku nie mniej niż 280g lub proporcjonalnie) min 460g max 620g kg 87 8. Groszek konserwowy,( ze świeżego ziarna, po odcieku nie mnij niż 120g lub proporcjonalnie) min 200g max 400 g kg 312 9. Groch suchy łupany paczkowany min 400g max 5 kg kg 50 10. Koncentrat pomidorowy nie mniej niż 30% ze świeżych pomidorów typu Włocławek lub równoważny min 970g max 1000g kg 378 11. Koncentrat pomidorowy nie mniej niż 30% ze świeżych pomidorów typu Włocławek lub równoważny min 200g max 300g kg 40 12. Kompot wiśniowy na cukrze (zawartość owoców nie mniej niż 430g lub proporcjonalnie) PN-75/A-75953 min 900g max 1000g kg 1350 13. Kompot truskawkowy na cukrze(zawartość owoców nie mniej niż 430g lub proporcjonalnie) PN-75/A-75953 min 900g max 1000g kg 540 14. Ogórki konserwowe (po odcieku nie mniej niż 490g lub proporcjonalnie) PN-75/A-75953 min 900g max 1500g kg 1035 15. Kukurydza konserwowa (po odcieku nie mniej niż 220g lub proporcjonalnie) min 400g max 440g kg 172 16. Szczaw konserwowy min 320g max 900g kg 77 17. Syrop owocowy typu Paola lub równoważny (zagęszczony wysokosłodzony, pasteryzowany zawierający syrop glukozowo-fruktozowy, cukier) min 430ml max 1000ml l 65 18. Cukier paczkowany min1kg max 3kg kg 6000 19. Cukier puder min 400g max 1kg kg 52 20. Cukier wanilinowy min 32g max 64g kg 33 21. Sól spożywcza, paczkowana, warzona, jodowana min 1kg max 5kg kg 900 22. Herbatka owocowa expresowa w torebkach min 30g max 50g kg 53 23. Herbata granulowana czarna, kraj pochodzenia Indie grube granulki bez zanieczyszczeń min 100g max 200g kg 200 24. Kawa Inka min 150g max 300g kg 27 25. Kakao ciemne(zawartość tłuszczu nie mniej niż 10-12% ) min 100g max 200g kg 40 26. Liść laurowy min 8g max 50g kg 2,40 27. Majeranek min 20g max 50g kg 6 28. Pieprz mielony(zawartość pieprzu 100%) min 20g max 50g kg 16 29. Żelatyna min 50g max 200g kg 5 30. Cynamon min 20g max 50g kg 5,6 31. Przyprawa typu Warzywko (zawartość suszonych warzyw nie mniej niż 15,1% zawierająca pomidory) min 75g max 200g kg 15 32 Przyprawa typu Vegeta(zawartość suszonych warzyw nie mniej niż 15,5%) min 75g max 200g kg 15 33. Przyprawa typu Degusta (zawartość warzyw nie mniej niż 14%) min 75g max 200g kg 15 34. Proszek do pieczenia min 36g max 50g kg 32,40 35. Papryka konserwowa (po odcieku nie mniej niż 320g lub proporcjonalnie) min 670g max 900g kg 402 36. Zupa pieczarkowa w proszku min 60g max 100g kg 60 37. Zupa grochowa w proszku min 45g max 100g kg 6,75 38. Aromat min 10g max 20g kg 5 39. Budyń śmietankowy, waniliowy, malinowy, czekoladowy min 41g max 50g kg 390 40. Kisiel wiśniowy, truskawkowy, cytrynowy, żurawinowy min 40g max 50g kg 208 41. Słodzik 100 tabletek min 4g max 5g kg 2,00 42. Rosołki drobiowe, wołowe min 60g max 100g kg 52,80 43. Ocet min 500ml max 1l l 20 44. Przyprawa do zup w płynie min 1kg max 1,50lkg kg 100 45. Musztarda delikatesowa min190g max 250g kg 180,50 46. Kwasek cytrynowy min 20g max 50g kg 16,80 47. Majonez skład: olej roślinny, żółtko jaj nie mniej niż 6%, ocet, musztarda, kwas cytrynowy min 400ml max 620ml l 240 48. Ziele angielskie min 15g max 50g kg 4,50 49. Makaron z mąki makaronowej min 500g max 1000g kg 1800 50. Makaron z semoliny 100% typu Lubella lub równoważny min 500g max 1000g kg 20 51. Papryka słodka w proszku min 20g max 50g kg 1,00 52. Ketchup typu Włocławek lub równoważny (skład:100g produktu uzyskane z co najmniej 163g pomidorów lub proporcjonalnie) min 480g max 500g kg 153,60 53. Ryż paczkowany, długoziarnisty, gat. I min 1kg max 3 kg kg 940 54. Mąka ziemniaczana paczkowana min 500g max 1 kg kg 330 55. Mąka pszenna paczkowana typ 480 min 1kg max 3 kg kg 3930 56. Kasza gryczana palona paczkowana gat. I min 500g max 5kg kg 250 57. Kaszka ml-ryżowa, na mleko nie mniej niż 38% mleko modyfikowane, nie mniej niż 32% odtłuszczone mleko w proszku min 230g max 500g kg 4,60 58. Kasza manna paczkowana min 1kg max 3kg kg 320 59. Kasza jęczmienna średnia paczkowana min 1kg max 3 kg kg 120 60. Płatki owsiane górskie paczkowane (do zalewania wrzątkiem) min 500g max 1 kg kg 160 61. Olej rzepakowy min 1l max 3l l 740 62. Olej rzepakowy 0,50 l l 130 63. Miód wielokwiatowy typu Tymbark lub równoważny ,kubek plastikowy (nie torebka) min 25g max 30g kg 206,25 64. Kleik ryżowy na mleko (skład: mąka ryżowa 100%, witamina B1) min 170g max 500g kg 6,80 65. Suchary delikatesowe min 290g max 500g kg 11,60 66. Listki waflowe bez cukru dla diabetyków min 32g max 100g kg 6,50 67. Wafelki bez cukru dla diabetyków min 40g max 100g kg 41,20 68. Herbatniki lekkie bez cukru dla diabetyków min 73g max 100g kg 80,30 69. Biszkopty paczkowane min 250g max 500g kg 200 70. Smalec paczkowany min 200g max 500g kg 100 71. Grzyby suszone podgrzybki, nie krojone min 500g max 1kg kg 3 72. Jabłka suszone min 500g max 2kg kg 12 73. Śliwki bez pestek suszone min 500g max 2kg kg 12 74. Galaretka truskawkowa min 70g max 100g kg 65,25 75. Dżem bez cukru: czarna porzeczka, wiśnia ,truskawka, brzoskwinia, malina, zawartość owoców nie mniej niż 50%, fruktoza nie mniej niż 28% min 190g max 250g kg 456 76. Czosnek suszony min 20g max 50g kg 1 77. Margaryna zwykła kostka min 250g max 500g kg 750 B. Ryby i przetwory rybne 1. Filet z ryb mrożonych panga --- kg 700 2. Filet z ryb mrożonych mintaj ( nie z dostaw chińskich) --- kg 100 3. Filet z ryb mrożonych morszczuk ( nie z dostaw chińskich) --- kg 100 4. Śledzie płaty --- kg 100 5. Makrela wędzona --- kg 150 C. Artykuły mleczarskie 1. Mleko pasteryzowane, homogenizowane, (zawartość tłuszczu 2%, folia) min 3 l max 5 l l 22 000 2. Masło Extra, (zawartość tłuszczu nie mniej niż 82% , paczkowane) min 200g max 250g kg 3 300 3. Serek homogenizowany (smak waniliowy, truskawkowy, malinowy) min 150g max 170g kg 150 4. Ser biały, twarogowy, półtłusty, paczkowany, terminizowany min 250g max 1kg kg 1600 5. Serek typu kanapkowy lub równoważny, (serek twarogowy, kremowy, naturalny, terminizowany, zawartość tłuszczu nie mniej niż 12%) min 100g max 140g kg 168 6. Serek topiony kremowy (terminizowany, zawartość tłuszczu nie mniej niż 27%) min 50g max 100g kg 760 7. Ser żółty pełnotłusty typu Gouda lub równoważny ( zawartość tłuszczu nie mniej niż 26% ) --- kg 300 8. Śmietana homogenizowana, (zawartość tłuszczu 18%) min 200g max 400g kg 320 9. Jogurt naturalny (zawartość tłuszczu nie mniej niż 2%) min 150g max 500g kg 280 10. Jogurt owocowy z kawałkami owoców, (skład: nie mniej niż 9% owoców, sok z owoców, cukier, mleko w proszku odtłuszczone) min 125g max 170g kg 442 D. Pieczywo 1. Chleb pszenny, krojony, paczkowany min 600g max 1kg kg 16 100 2. Chleb razowy, krojony, paczkowany min 400g max 600g kg 425 3. Bułka pszenna min 40g max 60g kg 2050 4. Bułka tarta, paczkowana min 500g max 1kg kg 225 5. Drożdże min 250g max 1kg kg 100 6. Żurek min 1l max 5 l l 500 7. Rogal maślany min 80g max 100g kg 550 8. Angielka krojona, paczkowana min 300g max 500g kg 3000 9. Chałka min 300g max 500g kg 250 E. Warzywa 1. Buraki --- kg 2500 2. Botwina --- pęczki 370 3. Brukselka --- kg 440 4. Brokuły --- szt 160 5. Cebula --- kg 1100 6. Czosnek --- szt 80 7. Fasolka szparagowa --- kg 100 8. Kalafior --- szt 900 9. Koperek --- kg 150 10. Kapusta biała --- szt 2000 11. Kapusta czerwona --- kg 220 12. Kapusta pekińska --- kg 170 13. Marchew --- kg 6000 14. Ogórek zielony --- kg 900 15. Pietruszka --- kg 1300 16. Nać pietruszki --- kg 150 17. Por --- kg 170 18. Pomidory --- kg 3300 19. Pieczarki --- kg 230 20. Papryka czerwona --- Kg 50 21. Papryka żółta --- kg 50 22. Rzodkiewka --- pęczki 450 23. Sałata --- szt 5500 24. Seler --- kg 1000 25. Szczypiorek --- pęczki 500 F. Ziemniaki 1. Ziemniaki jadalne, klasa I (pakowane w workach) min 10 kg max 25 kg kg 37 000 G. Jabłka 1. Jabłka klasa I ( pakowane w skrzynki plastikowe lub drewniane) min 10 kg max 20 kg kg 4000 H. Kapusta kiszona i ogórki kiszone 1. Kapusta kiszona --- kg 1 500 2. Ogórek kiszony --- kg 1 500 I. Jajka 1. Jajka kurze świeże, klasa L --- szt 56 000
  5. Dostawa artykułów żywnościowych do Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Łasku
    Zamawiający: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Łasku, Łask
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Łasku
  6. Dostawa nabiału i przetworów mleczarskich do Domu Pomocy Społecznej w Bełchatowie
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Bełchatów
    Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne dostawy nabiału do Domu Pomocy Społecznej, szczegółowo określone w rozdziale II SIWZ
  7. Zakup i dostawy produktów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku Przatówek1, 98-240 Szadek.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Szadek
    Zamówienie dotyczy:
    Zakupu i dostawy produktów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku,
    Przatówek 1, 98-240 Szadek.
    Oznaczenie zadania za pomocą Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15500000-3, 15555100-4
    2. Artykuły mleczarskie, stanowiące przedmiot zamówienia muszą w pochodzić z bieżącej produkcji oraz utrzymywać ustalone standardy jakościowe.
    3. Zamawiający dopuszcza zmiany ilości asortymentu będącego przedmiotem zamówienia (zakresu zamówienia) w przypadku konieczności zmniejszenia ilości zamawianego asortymentu, stosownie do potrzeb Zamawiającego, jednak nie więcej niż 20 % wartości asortymentu objętego niniejszą umową, z zastrzeżeniem pkt 3 b.
    b) Zamawiający dopuszcza zmiany ilości poszczególnych rodzajów asortymentów, będących przedmiotem zamówienia w ten sposób, że Zamawiający może dokonać zmniejszenia ilości jednego asortymentu i zwiększenia ilości innego asortymentu pod warunkiem, że zachowana jest stałość cen wszystkich asortymentów objętych niniejszą umową przez cały okres jej obowiązywania, oraz pod warunkiem, że łączna wartość wszystkich zamówionych asortymentów nie przekroczy wartości przedmiotu umowy.
    4. Pracownik Domu Pomocy Społecznej w Przatówku odpowiedzialny za składanie zamówień, zamawia określone ilości asortymentu potrzebne w określonych dniach tygodnia Zamówienie sporządzane jest w formie pisemnej i przesyłane do realizującego faksem, pocztą elektroniczną, w ustalony z Wykonawcą dzień tygodnia. W uzasadnionych przypadkach dopuszcza się możliwość stosowania zamówienia telefonicznego.
    5. Wykonawca dowozi zamówioną na dany dzień ilość asortymentu do siedziby zamawiającego swoim środkiem transportu i na własny koszt w godzinach od: 700 - 1300.
    6. Płatności za zamówiony towar dokonuje się przelewem w terminie 14 dni po otrzymaniu faktury. Wykonawca wystawia i doręcza Zamawiającemu fakturę za towar, najpóźniej dwa dni po jego dostarczeniu.
    7. Wybór Wykonawcy nastąpi po zapoznaniu się z dokumentacją przetargową oferentów.
    8. W wyborze oferty istotną będzie cena na wyszczególnione w poniższej tabeli artykuły:




    L.p

    Nazwa asortymentu
    Jednostka
    miary
    Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy
    1
    Jogurt naturalny
    kg
    360,00
    2
    Jogurt owocowy
    kg
    420,00
    3
    Kefir 1,5%
    kg
    24,00
    4
    Masło 82 % tłuszczu
    kg
    1 040,00
    5
    Maślanka naturalna
    litr
    220,00
    6
    Mleko 2%
    litr
    10 000,00
    7
    Serek homogenizowany smakowy
    kg
    150,00
    8
    Ser twarogowy półtłusty
    kg
    550,00
    9
    Ser twarogowy trzykrotnie mielony
    kg
    30,00
    10
    Serek wiejski ziarnisty
    kg
    200,00
    11
    Ser żółty twardy
    kg
    130,00
    12
    Śmietana 18 %
    kg
    340,00
    13
    Śmietana 30%
    kg
    20,00
    14
    Lody śmietankowe, waniliowe
    litr
    60,00
    V. Termin realizacji zamówienia:

    od 01.01.2014 r. do 31.12.2014 r.
  8. Dostawa artykułów mleczarskich
    Zamawiający: Wojewódzki Szpital Psychiatryczny w Warcie, Warta
    Dostawa artykułów mleczarskich o wartości nie przekraczającej wyrażoną w złotych równowartość kwoty 200 000 Euro
  9. dostawy artykułów żywnościowych.
    Zamawiający: SPZOZ Uniwersytecki Szpital Kliniczny Nr 2 im. WAM Uniwersytetu Medycznego w Łodzi - Centralny Szpital Weteranów, Łódź
    dostawy artykułów żywnościowych z podziałem na 9 pakietów.
  10. Dostawa mleka i artykułów mleczarskich
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej, Sieradz
    Dostawa mleka i artykułów mleczarskich powyżej 14000 euro
  11. Dostawa artykułów żywnościowych do Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Łasku na rok 2013.
    Zamawiający: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Łasku, Łask
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w łasku w 2013 roku.
  12. Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Pabianicach w terminie od 02.01.2013r do 31.12.2013r
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Pabianicach, Pabianice
    A. Dostawa artykułów spożywczych konfekcjonowanych (Kod Wspólnego Słownika Zamówień- 15000000-8, 15850000-1, 15800000-6) 1. Barszcz czerwony koncentrat min 320g max 500g kg 32 2. Chrzan z kwaskiem cytrynowym skład: korzeń chrzanu nie mniej niż 52% , woda, cukier, olej roślinny min 300g max 450g kg 30 3. Ćwikła z chrzanem, skład: buraczki ćwikłowe nie mniej niż 61% ,świeży korzeń chrzanu nie mniej niż 19% min 350g max 450g kg 35 4. Dżem wiśniowy, (zawartość owoców nie mniej niż 35g na 100g produktu lub proporcjonalnie) min 280g max 450g kg 280 5. Dżem truskawkowy, (zawartość owoców nie mniej niż 40g na 100g produktu lub proporcjonalnie) min 280g max 450g kg 140 6. Fasola Jaś paczkowana ,ziarno wielkości od 18-25mm, białe bez przebarwień min 400g max 5kg kg 100 7. Fasola konserwowa, (po odcieku nie mniej niż 280g lub proporcjonalnie) min 460g max 620g kg 92 8. Groszek konserwowy,( ze świeżego ziarna, po odcieku nie mnij niż 120g lub proporcjonalnie) min 200g max 400 g kg 240 9. Groch suchy łupany paczkowany min 400g max 5 kg kg 50 10. Koncentrat pomidorowy nie mniej niż 30% ze świeżych pomidorów typu Włocławek lub równoważny min 970g max 1000g kg 340 11. Koncentrat pomidorowy nie mniej niż 30% ze świeżych pomidorów typu Włocławek lub równoważny min 200g max 300g kg 40 12. Kompot wiśniowy na cukrze (zawartość owoców nie mniej niż 430g lub proporcjonalnie) PN-75 A-75953 min 900g max 1000g kg 1440 13. Kompot truskawkowy na cukrze(zawartość owoców nie mniej niż 430g lub proporcjonalnie) PN-75 A-75953 min 900g max 1000g kg 180 14. Kompot z czarnej porzeczki na cukrze (zawartość owoców nie mniej niż 430g lub proporcjonalnie) PN-75 A-75953 min 900g max 1000g kg 180 15. Ogórki konserwowe (po odcieku nie mniej niż 490g lub proporcjonalnie) PN-75 A-75953 min 900g max 1500g kg 1080 16. Kukurydza konserwowa (po odcieku nie mniej niż 220g lub proporcjonalnie) min 400g max 440g kg 120 17. Szczaw konserwowy min 320g max 900g kg 80 18. Syrop owocowy typu Paola lub równoważny (zagęszczony wysokosłodzony, pasteryzowany zawierający syrop glukozowo-fruktozowy, cukier) min 430ml max 1000ml l 129 19. Cukier paczkowany min1kg max 3kg kg 4000 20. Cukier puder min 400g max 1kg kg 100 21. Cukier wanilinowy min 32g max 64g kg 12,80 22. Sól spożywcza, paczkowana, warzona, jodowana min 1kg max 5kg kg 900 23. Herbatka owocowa expresowa w torebkach min 30g max 50g kg 4,50 24. Herbata granulowana czarna, kraj pochodzenia Indie grube granulki bez zanieczyszczeń min 100g max 200g kg 150 25. Kawa Inka min 150g max 300g kg 23 26. Kakao ciemne(zawartość tłuszczu nie mniej niż 10-12% ) min 100g max 200g kg 25 27. Liść laurowy min 8g max 50g kg 1,60 28. Majeranek min 20g max 50g kg 4 29. Pieprz mielony(zawartość pieprzu 100%) min 20g max 50g kg 14 30. Żelatyna min 50g max 200g kg 5 31. Cynamon min 20g max 50g kg 6 32. Przyprawa typu Warzywko (zawartość suszonych warzyw nie mniej niż 15,1% zawierająca pomidory) min 75g max 200g kg 7,50 33 Przyprawa typu Vegeta(zawartość suszonych warzyw nie mniej niż 15,5%) min 75g max 200g kg 7,5 34. Przyprawa typu Degusta (zawartość warzyw nie mniej niż 14%) min 75g max 200g kg 7,5 35. Proszek do pieczenia min 36g max 50g kg 350 36. Papryka konserwowa (po odcieku nie mniej niż 320g lub proporcjonalnie) min 670g max 900g kg 12,60 37. Zupa pieczarkowa w proszku min 60g max 100g kg 60 38. Zupa grochowa w proszku min 45g max 100g kg 4,50 39. Aromat min 10g max 20g kg 2,50 40. Budyń śmietankowy, waniliowy, malinowy, min 41g max 50g kg 287 41. Kisiel wiśniowy, truskawkowy, cytrynowy, żurawinowy min 40g max 50g kg 240 42. Słodzik 100 tabletek min 4g max 5g kg 2,40 43. Rosołki drobiowe, wołowe min 60g max 100g kg 48 44. Ocet min 500ml max 1l l 20 45. Przyprawa do zup w płynie min 1kg max 1,50lkg kg 100 46. Musztarda delikatesowa min190g max 250g kg 76 47. Kwasek cytrynowy min 20g max 50g kg 14 48. Majonez skład: olej roślinny, żółtko jaj nie mniej niż 6%, ocet, musztarda, kwas cytrynowy min 400ml max 620ml l 200 49. Ziele angielskie min 15g max 50g kg 3 50. Makaron z mąki makaronowej min 500g max 1000g kg 1000 51. Makaron z semoliny 100% typu Lubella lub równoważny min 500g max 1000g kg 500 52. Papryka słodka w proszku min 20g max 50g kg 1,20 53. Masło roślinne min 250g max 500g kg 500 54. Ketchup typu Włocławek lub równoważny (skład:100g produktu uzyskane z co najmniej 163g pomidorów lub proporcjonalnie) min 480g max 500g kg 120 55. Ryż paczkowany, długoziarnisty, gat. I min 1kg max 3 kg kg 1000 56. Mąka ziemniaczana paczkowana min 500g max 1 kg kg 250 57. Mąka pszenna paczkowana typ 480 min 1kg max 3 kg kg 3500 58. Kasza gryczana palona paczkowana gat. I min 500g max 5kg kg 200 59. Kaszka ml-ryżowa, na mleko nie mniej niż 38% mleko modyfikowane, nie mniej niż 32% odtłuszczone mleko w proszku min 230g max 500g kg 11,50 60. Kasza manna paczkowana min 1kg max 3kg kg 300 61. Kasza jęczmienna średnia paczkowana min 1kg max 3 kg kg 200 62. Płatki owsiane górskie paczkowane (do zalewania wrzątkiem) min 500g max 1 kg kg 100 63. Olej rzepakowy min 1l max 3l l 600 64. Olej rzepakowy 0,50 l l 50 65. Miód wielokwiatowy typu Tymbark lub równoważny ,kubek plastikowy (nie torebka) min 25g max 30g kg 212,50 66. Kleik ryżowy na mleko (skład: mąka ryżowa 100%, witamina B1) min 170g max 500g kg 8,50 67. Suchary delikatesowe min 290g max 500g kg 14,50 68. Listki waflowe bez cukru dla diabetyków min 32g max 100g kg 16 69. Wafelki bez cukru dla diabetyków min 40g max 100g kg 20 70. Herbatniki lekkie bez cukru dla diabetyków min 73g max 100g kg 36,50 71. Biszkopty paczkowane min 250g max 500g kg 225 72. Smalec paczkowany min 200g max 500g kg 100 73. Grzyby suszone podgrzybki, nie krojone min 500g max 1kg kg 4 74. Jabłka suszone min 500g max 2kg kg 12 75. Śliwki bez pestek suszone min 500g max 2kg kg 12 76. Galaretka truskawkowa min 70g max 100g kg 56 77. Brzoskwinie w puszce min 800g max 850g kg 80 78. Dżem bez cukru: czarna porzeczka, wiśnia ,truskawka, brzoskwinia, malina, zawartość owoców nie mniej niż 50%, fruktoza nie mniej niż 28% min 190g max 250g kg 475 79. Czosnek suszony min 20g max 50g kg 4 80. Margaryna zwykła kostka min 250g max 500g kg 250 B. Dostawa wędlin (Kod Wspólnego Słownika Zamówień 15130000-8) 1. Baleron wędzony parzony (zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 69%) kg 300 2. Bekon wędzony parzony (zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 69%) kg 50 3. Boczek wędzony parzony, bez żeber (zawartość mięsa wieprzowego z tłuszczem nie mniej niż 79%) kg 250 4. Kaszanka cienka (skład: kasza gryczana, wątroba, krew, przyprawy) kg 300 5. Kiełbasa mortadela (zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 38%) kg 200 6. Kiełbasa parówki cienkie (zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 38%) kg 400 7. Kiełbasa parówki grube (zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 38%) kg 40 8. Kiełbasa krakowska (średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 55%) kg 500 9. Kiełbasa szynkowa (grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 59%) kg 400 10. Kiełbasa typu szkolna lub równoważna (średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 55%) kg 300 11. Mielonka tyrolska (wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, mięsa wieprzowego nie mniej niż 66 %) kg 200 12. Kiełbasa typu złota lub równoważna /cienka/ (średnio rozdrobniona, drobiowo-wieprzowa, zawartość mięsa drobiowego nie mniej niż 38%, mięsa wieprzowego nie mniej niż 39%) kg 500 13. Kiełbasa śląska /cienka/ (średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, mięsa wieprzowego nie mniej niż 76%) kg 200 14. Kiełbasa biała surowa (średnio rozdrobniona, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 85%) kg 100 15. Łopatka pieczona (wyrób garmażeryjny, nie rozdrobniony, parzony,i opiekany, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 84%) kg 100 16. Ogonówka wędzona parzona (zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 69%) kg 350 17. Pasztet wieprzowy typu wiejski lub równoważny (wyrób garmażeryjny, rozdrobniony, zawartość mięsa wieprz. nie mniej niż 3%, mięso drobiowe nie mniej niż 6%,wątroba,tłuszcz wieprzowy, tłuszcz drobiowy) kg 350 18. Przysmak typu śniadaniowy lub równoważny (wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 50%) kg 200 19.Pieczeń typu rzymska lub równoważna (wyrób garmażeryjny, z mięsa wieprz., rozdrobniony, parzony zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 80%) kg 100 20.Pieczeń o smaku indyka lub równoważna (wyrób garmażeryjny z mięsa wieprzowego, rozdrobniony, parzony, opiekany, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 63%) kg 100 21. Polędwica sopocka, wędzona, parzona (zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 65%) kg 200 22. Polędwica drobiowa (zawartość mięsa drobiowego nie mniej niż 43%, mięsa wieprzowego nie mniej niż 6 %) kg 350 23. Rolada z kurczaka (zawartość mięsa drobiowego z kurcząt nie mniej niż 67%) kg 400 24. Schab z kurczaka, wędzony, parzony (zawartość mięsa drobiowego z kurcząt nie mniej niż 89%) kg 100 25. Szynka konserwowa (grubo rozdrobniona, parzona zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 69%) kg 200 26. Szynka typu biała lub równoważna (nie wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 59%) kg 400 27. Szynka drobiowa (wędzona, parzona, zawartość mięsa drobiowego nie mniej niż 43%, mięsa wieprzowego nie mniej niż 6%) kg 200 28. Szynka chuda, gotowana (w siatce, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 65%) kg 350 29. Schab pieczony (wyrób garmażeryjny, nie rozdrobniony, parzony i opiekany, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 84%) kg 50 30. Salceson czarny ozorowy zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 13%, ozory wp, serca wp, nerki wp) kg 80 31. Salceson biały zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 50%, serca wieprzowe) kg 80 C. Dostawa mięsa (Kod Wspólnego Słownika Zamówień 15110000-2) 1. Brzuch surowy bez skóry, bez żeber kg 100 2. Kości schabowo-karczkowe kg 1500 3. Łopatka bez kości kg 1500 4. Schab bez kości kg 500 5. Nogi wieprzowe krótkie kg 120 6. Słonina kg 400 7. Wołowina bez kości, zrazowa kg 200 8. Karczek bez kości kg 250 9. Golonka tylnia kg 50 D.Dostawa mięsa drobiowego ( Kod Wspólnego Słownika Zamówień 15110000-2) 15200000-0) 1. Filet z kurczaka kg 400 2. Kurczak świeży kg 1500 3. Udko z kurczaka kg 1300 4. Mięso drobiowe bez kości kg 600 5. Porcja rosołowa kg 500 6. Wątróbka drobiowa kg 70 E. Dostawy ryb i przetworów rybnych (Kod Wspólnego Słownika Zamówień 15220000-6, 15200000-0) 1. Filet z ryb mrożonych panga kg 600 2. Filet z ryb mrożonych mintaj ( nie z dostaw chińskich) kg 200 3. Filet z ryb mrożonych morszczuk ( nie z dostaw chińskich) kg 200 4. Śledzie płaty kg 100 5. Makrela wędzona kg 100 F. Dostawa artykułów mleczarskich ( Kod Wspólnego Słownika Zamówień 15500000-3, 15510000-6, 15540000-5) 1. Mleko pasteryzowane, homogenizowane, (zawartość tłuszczu 2%, folia) min 3 l max 5 l l 21000 2. Masło Extra, (zawartość tłuszczu nie mniej niż 82% , paczkowane) min 200g max 250g kg 3300 3. Serek homogenizowany (smak waniliowy, truskawkowy, malinowy) min 150g max 170g kg 800 4. Ser biały, twarogowy, półtłusty, paczkowany, terminizowany min 250g max 1kg kg 1500 5. Serek typu kanapkowy lub równoważny, (serek twarogowy, kremowy, naturalny, terminizowany, zawartość tłuszczu nie mniej niż 12%) min 100g max 140g kg 500 6. Serek topiony kremowy (terminizowany, zawartość tłuszczu nie mniej niż 27%) min 50g max 100g kg 500 7. Ser żółty pełnotłusty typu Gouda lub równoważny ( zawartość tłuszczu nie mniej niż 26% ) --- kg 300 8. Śmietana homogenizowana, (zawartość tłuszczu 18%) min 200g max 400g kg 400 9. Jogurt naturalny (zawartość tłuszczu nie mniej niż 2%) min 150g max 500g kg 280 10. Jogurt owocowy z kawałkami owoców, (skład: nie mniej niż 9% owoców, sok z owoców, cukier, mleko w proszku odtłuszczone) min 125g max 170g kg 500 G. Dostawa pieczywa ( Kod Wspólnego Słownika Zamówień - 15810000-9) 1. Chleb pszenny, krojony, paczkowany min 600g max 1kg kg 13 800 2. Chleb razowy, krojony, paczkowany min 400g max 600g kg 320 3. Bułka pszenna min 40g max 60g kg 2200 4. Bułka tarta, paczkowana min 500g max 1kg kg 500 5. Drożdże min 250g max 1kg kg 100 6. Żurek min 1l max 5 l l 600 7. Rogal maślany min 80g max 100g kg 630 8. Angielka krojona, paczkowana min 300g max 500g kg 2100 H. Dostawa warzyw ( Kod Wspólnego Słownika Zamówień - 03220000-9) 1. Buraki kg 2000 2. Botwina pęczki 200 3. Brukselka kg 200 4. Brokuł szt 600 5. Cebula kg 1200 6. Czosnek szt 150 7. Fasolka szparagowa kg 100 8. Kalafior szt 1000 9. Koperek kg 200 10. Kapusta biała kg 2000 11. Kapusta czerwona kg 200 12. Kapusta pekińska kg 250 13. Marchew kg 4500 14. Ogórek zielony kg 800 15. Pietruszka kg 1200 16. Nać pietruszki kg 200 17. Por kg 200 18. Pomidory kg 4000 19. Pieczarki kg 150 20. Rzodkiewka pęczki 500 21. Sałata szt 6000 22. Seler kg 800 23. Szczypiorek pęczki 600 I. Dostawa ziemniaków ( Kod Wspólnego Słownika Zamówień - 03212100-1) 1. Ziemniaki jadalne, klasa I (pakowane w workach) min 10 kg max 20 kg kg 41 000 J. Dostawa jabłek ( Kod Wspólnego Słownika Zamówień - 03220000-9) 1. Jabłka klasa I ( pakowane w skrzynki plastikowe lub drewniane) min 10 kg max 20 kg kg 5000 K. Dostawa kapusty kiszonej i ogórków kiszonych (Kod Wspólnego Słownika Zamówień -15330000-0) 1. Kapusta kiszona kg 1 800 2. Ogórek kiszony kg 2 000 L. Dostawa jajek (Kod Wspólnego Słownika zamówień - 03142500-3) 1. Jajka kurze świeże, klasa L szt 48 000.
  13. Dostawa nabiału do Domu Pomocy Społecznej w Bełchatowie
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Bełchatów
    Przedmiot obejmuje sukcesywne dostawy nabiału ( mleko, jogurty, masło, sery, śmietanę) do Domu Pomocy Społecznej
  14. Zakup i dostawy produktów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku, Przatówek 1, 98-240 Szadek.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Szadek
    Zamówienie dotyczy:
    Zakupu i dostawy produktów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku,
    Przatówek 1, 98-240 Szadek.
    Oznaczenie zadania za pomocą Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15500000-3
    2. Artykuły mleczarskie, stanowiące przedmiot zamówienia muszą w pochodzić z bieżącej produkcji oraz utrzymywać ustalone standardy jakościowe.
    3. Zamawiający może zmniejszyć ilość oraz zakres zamawianego asortymentu w zależności od rzeczywistego zapotrzebowania, w ilości nie przekraczającej jednak 20% wartości podanych w tabeli pkt 8.
    4. Pracownik Domu Pomocy Społecznej w Przatówku odpowiedzialny za składanie zamówień, zamawia określone ilości asortymentu potrzebne w określonych dniach tygodnia Zamówienie sporządzane jest w formie pisemnej i przesyłane do realizującego faksem, pocztą elektroniczną, w ustalony z Wykonawcą dzień tygodnia. W uzasadnionych przypadkach dopuszcza się możliwość stosowania zamówienia telefonicznego.
    5. Wykonawca dowozi zamówioną na dany dzień ilość asortymentu do siedziby zamawiającego swoim środkiem transportu w godzinach od: 700 - 1300.
    6. Płatności za zamówiony towar dokonuje się przelewem w terminie 14 dni po otrzymaniu faktury. Wykonawca wystawia i doręcza Zamawiającemu fakturę za towar, najpóźniej dwa dni po jego dostarczeniu.
    7. Wybór Wykonawcy nastąpi po zapoznaniu się z dokumentacją przetargową oferentów.
    8. W wyborze oferty istotną będzie cena na wyszczególnione w poniższej tabeli artykuły:
    L.P.
    Nazwa asortymentu
    Jednostka miary
    Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy
    1.
    Jogurt naturalny
    kg.
    416
    2.
    Jogurt owocowy
    kg.
    495
    3.
    Masło 82% tłuszczu
    kg.
    1050
    4.
    Maślanka naturalna
    litr
    220
    5.
    Mleko 2%
    litr
    10100
    6.
    Ser twarogowy półtłusty
    kg.
    810
    7.
    Ser twarogowy trzykrotnie mielony
    kg.
    30
    8.
    Ser żółty twardy
    kg.
    150
    9.
    Śmietana 18%
    kg.
    350
  15. Dostawa produktów żywnościowych
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej, Łask
    Przedmiotem zamówienia niniejszego postępowania przetargowego jest:
    Dostawa produktów żywnościowych -4 pakiety, zgodnie z asortymentem i ilościami określonymi
    w formularzu cenowym stanowiącym załącznik Nr 2 do SIWZ.
    Pakiet nr 1- Pieczywo
    Pakiet nr 2- Mleko i produkty mleczne
    Pakiet nr 3- Mięso i jego przetwory
    Pakiet nr 4- Mięso drobiowe i jego przetwory

    1. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać obowiązującym normom, parametrom jakościowym i ilościowym, co Wykonawca potwierdza odpowiednimi świadectwami, certyfikatami, a przede wszystkim musi być zgodny
    z ustawą o żywności i żywieniu (Dz. U. 2006, nr 171, poz. 1225) oraz ustawą o bezpieczeństwie żywności
    i żywienia (Dz. U. 2005, nr 187, poz. 1577) oraz dyrektywą 852/2004.
    2. Numer CPV dotyczący przedmiotu zamówienia:
    15810000-9 Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
    15500000-3 Produkty mleczarskie
    15100000-9 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
  16. Dostawa mleka i jego przetworów
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej "Włókniarz" im. Jana Pawła II, Łódź
    Dostawa mleka i jego przetworów
  17. Dostawa mleka i artykułów mleczarskich
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej, Sieradz
    Dostawa mleka i artykułów mleczarskich powyżej 14000 euro
  18. Dostawa artykułów żywnościowych do Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Łasku na rok 2012
    Zamawiający: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Łasku, Łask
    Zakup cykliczny produktów żywnościowych w 2012 r. do stołówki Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Łasku
  19. ZAKUP I DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ w PRZATÓWKU PRZATÓWEK 1, 98-240 SZADEK
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Szadek
    1.Zamówienie dotyczy:
    Zakupu i dostawy produktów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku
    Przatówek 1, 98-240 Szadek.
    Oznaczenie zadania za pomocą Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15500000-3

    2. Artykuły mleczarskie, stanowiące przedmiot zamówienia muszą w pochodzić z bieżącej produkcji oraz utrzymywać ustalone standardy jakościowe.
    3. Zamawiający może zmniejszyć ilość oraz zakres zamawianego asortymentu w zależności od rzeczywistego zapotrzebowania, w ilości nie przekraczającej jednak 20% wartości podanych w tabeli pkt 8.
    4. Pracownik Domu Pomocy Społecznej w Przatówku odpowiedzialny za składanie zamówień, zamawia określone ilości asortymentu. Zamówienie składane jest w formie pisemnej i przesyłane do realizującego faksem, pocztą elektroniczną. W uzasadnionych przypadkach dopuszcza się możliwość stosowania zamówienia telefonicznego.
    5. Wykonawca dowozi zamówiony towar do siedziby zamawiającego swoim środkiem transportu w ciągu maksymalnie dwóch dni roboczych, liczonych od dnia złożenia zamówienia w godzinach od: 700 - 1300.
    6. Płatności za zamówiony towar dokonuje się w formie przelewu w terminie 14 dni po otrzymaniu faktury.
    7. Wybór Wykonawcy nastąpi po zapoznaniu się z dokumentacją przetargową oferentów.
    8. W wyborze oferty istotną będzie cena na wyszczególnione w poniższej tabeli artykuły:

    L.P.
    Nazwa asortymentu
    Jednostka miary
    Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy
    1.
    Jogurt naturalny
    kg
    416
    2.
    Jogurt owocowy
    kg
    540
    3.
    Masło 82% tłuszczu
    kg.
    1060
    4.
    Maślanka naturalna
    litr
    220
    5.
    Mleko 2%
    litr
    10100
    6.
    Ser twarogowy półtłusty
    kg.
    810
    7.
    Ser twarogowy trzykrotnie mielony
    kg.
    30
    8.
    Ser żółty twardy
    kg.
    140
    9.
    Śmietana 18%
    litr
    350
  20. Dostawa nabiału dla Domu Pomocy Społecznej
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Bełchatów
    Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne dostawy produktów mleczarskich takich jak:mleko, jogurty, ser żółty, ser biały, śmietanę, serek homogenizowany, masło. Szczgółowe ilości zostały określone w rozdziale II SIWZ.
  21. Część I mleko spożywcze pasteryzowane o zawartości tłuszczu 2%, ser twarogowy nie dojrzewający chudy klasy I, Część II sera topionego, pełnotłustego naturalnego klasy I, sera podpuszczkowego dojrzewającego (twardego), tłustego typu gouda klasy I, dla Aresztu Śledczego w Łodzi.
    Zamawiający: Areszt Śledczy w Łodzi, Łódź
  22. Dostawa produktów żywnościowych do SPZOZ w Łasku
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej, Łask
  23. Dostawa produktów mleczarskich dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Pirogowa w Łodzi ZP/69/2011
    Zamawiający: Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. M. Pirogowa w Łodzi, Łódź
  24. Dostawę artykułów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Pabianicach ul. Wiejska 55/61 w okresie od 01.01.2012 do 31.12.2012r
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Pabianicach, Pabianice
  25. Dostawy artykułów żywnościowych
    Zamawiający: SPZOZ Uniwersytecki Szpital Kliniczny Nr 2 im. WAM Uniwersytetu Medycznego w Łodzi - Centralny Szpital Weteranów, Łódź
  26. Dostawa artykułów mleczarskich
    Zamawiający: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej Filia Łódź-Polesie, Łódź
  27. dostawy wyrobów mleczarskich dla potrzeb Zakładu Karnego Nr 1
    Zamawiający: Zakład Karny nr 1 w Łodzi, Łódź
  28. Przedmiotem zamówienia są dostawy: mleko spożywcze pasteryzowane o zawartości tłuszczu 2%, ser twarogowy nie dojrzewający chudy klasy I, dla Aresztu Śledczego w Łodzi
    Zamawiający: Areszt Śledczy w Łodzi, Łódź
  29. Dostawa artykułów mleczarskich
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej, Sieradz
  30. Dostawa żywności dla potrzeb Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Łasku
    Zamawiający: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Łasku, Łask
  31. Dostawy mleka, sera twarogowego, topionego i podpuszczkowego dla Aresztu Śledczego w Łodzi.
    Zamawiający: Areszt Śledczy w Łodzi, Łódź
  32. Dostawa artykułów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Pabianicach ul. Wiejska 55/61 w okresie od 01.01.2011r do 31.12.2011r.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Pabianicach, Pabianice
  33. Dostawa produktów mleczarskich dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Pirogowa w Łodzi ZP/56/2010
    Zamawiający: Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. M. Pirogowa w Łodzi, Łódź
  34. Dostawa artykułów żywnościowych
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej, Łask
  35. Dostawa mleka i produktów mleczarskich, mięsa świeżego drobiowego,wołowego, wieprzowego oraz wędlin, zboża, ziemniaków, warzyw i owoców, różnych artykułów spożywczych, ryb mrożonych i śledzi przetworzonych oraz pieczywa w 6 pakietach dla potrzeb Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Łasku
    Zamawiający: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Łasku, Łask
  36. Dostawy produktów mleczarskich
    Zamawiający: Zakład Karny nr 2 w Łodzi, Łódź
  37. Dostawy: mleko spożywcze pasteryzowane o zawartości tłuszczu 2%, ser twarogowy nie dojrzewający chudy klasy I, sera topionego, pełnotłustego naturalnego klasy I, sera podpuszczkowego dojrzewającego (twardego), tłustego typu gouda klasy I, dla Aresztu Śledczego w Łodzi.
    Zamawiający: Areszt Śledczy w Łodzi, Łódź
  38. Dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Zamawiającego
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej, Łask
  39. Dostawa produktów mleczarskich dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Pirogowa w Łodzi
    Zamawiający: Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. M. Pirogowa w Łodzi, Łódź
  40. dostawy produktów mleczarskich
    Zamawiający: Zakład Karny nr 1 w Łodzi, Łódź