Kogo reprezentuje osoba

Dziekan Jolanta

w KRS

Jolanta Dziekan

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Jolanta
Nazwisko:Dziekan
Płeć:Kobieta
Rok urodzenia:1963 r., wiek 55 lat
Miejscowości:Kłodzko (Dolnośląskie)
Przetargi:13 w aktualnych firmach
Aktualnie reprezentuje:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Błaszczyszyn Michał, Dziekan Jacek, Finokiet Czesław, Finokiet Iwona

Reprezentowała:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Dziekan Jacek

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Zerbok Krystyna

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Almabud - Sp. Z O.O. Likwidacyjnej, Dzierżoniów − KRS 0000315030
  2. Cempol Sp. Z O.O. Spółka Komandytowa Likwidacyjnej, Wałbrzych − KRS 0000374139
  3. Dase S.A., Świdnica − KRS 0000377029
  4. Domino Sp. Z O.O., Kłodzko − KRS 0000340582
  5. Eurolen Sp. Z O.O., Świebodzice − KRS 0000155516
  6. Europack Sp. Z O.O., Kudowa Zdrój − KRS 0000236287
  7. Krawiecka Spółdzielnia Pracy Chiton W Ziębicach, Ziębice − KRS 0000164458
  8. Lniarski Kompleks Włókienniczy Lech-2 Sp. Z O.O. Likwidacyjnej, Wrocław − KRS 0000027424
  9. P.h. Domino Sp. J. Dziekan, Finokiet Likwidacyjnej, Kłodzko − KRS 0000106945
  10. Sanatex Sp. Z O.O., Wrocław − KRS 0000048543
  11. Steilmann Sp. Z O.O., Świebodzice − KRS 0000226900

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Bank Spółdzielczy W Kłodzku, Kłodzko − KRS 0000068621
  2. Europejski Ośrodek Wspierania Przedsiębiorczości Błaszczyszyn Rozenblut Sp. J., Wałbrzych − KRS 0000289839

Powiązane przetargi (13 szt.):
  1. Dostawy artykułów spożywczych różnych do Punktów Żywienia Uzdrowiska Szczawno-Jedlina S.A. w Szczawnie Zdroju
    Zamawiający: Uzdrowisko Szczawno-Jedlina S.A., Szczawno Zdrój
    PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA ZOSTAŁ PODZIELONY NA CZTERY ZADANIA:

    Zadanie nr 1: Dostawy przypraw, sosów i zup;
    Zadanie nr 2: Dostawy mąki, kaszy, ryżu, makaronów i produktów zbożowych (płatki, kleiki, kaszki, wafle ryżowe, wafle suche, suchary, pieczywo chrupkie);
    Zadanie nr 3: Dostawy kawy, herbaty i produktów podobnych;
    Zadanie nr 4: Dostawy soli, cukru i wyrobów cukierniczych, kakao, bakalii oraz koncentratów deserów (budynie, kisiele, galaretki), kwasku cytrynowego, żelatyny;
  2. zp-231/02/10- Dostawa żywności
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych, Stronie Śląskie
    Dostawa Żywności wg. pakietów od I do IV ( dostawa arty, spożywczych, nabiału warzyw i przetworów, ryb i jaj)
  3. Dostawa produktów spożywczych wraz z transportem
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Bardo
    1. produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne - kod CPV 15100000-9
    2.owoce i warzywa i podobne produkty - kod CPV 15300000-1
    3.pieczywo, świeże wyroby piekarsko-ciastkarskie - kod CPV 15810000-9
    4.mleko i produkty mleczarskie- kod CPV 15500000-3
    5.różne produkty spożywcze- kod CPV 15800000-6
    +jaja- kod CPV 03142500-3
    6.ryby przetworzone i konserwowane-kod CPV15200000-0
  4. Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy społecznej w Ząbkowicach Śląskich ul. Szpitalna 3 określonych w zadaniach od Nr 1 do Nr 8.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Ząbkowice Śląskie
    Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej
    w Ząbkowicach Śląskich ul. Szpitalna 3 określonych w zadaniach od Nr 1 do Nr 8 Zadanie Nr 1 - artykuły spożywcze - różne
    Zadanie Nr 2 - mięso i wędliny
    Zadanie Nr 3 - drób i przetwory drobiowe
    Zadanie Nr 4 - warzywa
    Zadanie Nr 5 - ryby i przetwory rybne
    Zadanie Nr 6 - mleko i przetwory mleczne
    Zadanie Nr 7 - pieczywo i wyroby ciastkarskie
    Zadanie Nr 8 - owoce.
  5. Dostawa artykułów spożywczych do Dolnośląskiego Centrum Rehabilitacji w Kamiennej Górze
    Zamawiający: Dolnośląskie Centrum Rehabilitacji Sp. z o.o., Kamienna Góra
    1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do Dolnośląskiego Centrum Rehabilitacji Spółka z o.o. w Kamiennej Górze.
    2. Przedmiot zamówienia podzielony został na sześć części:
    Część I - dostawa warzyw i owoców
    Część II - dostawa artykułów spożywczych (różne)
    Część III - dostawa artykułów spożywczych (przyprawy)
    Część IV - dostawa artykułów spożywczych (miód i dżem jednorazowy)
    Część V - dostawa jaj
    Część VI - dostawa ryb
    CPV:
    15.80.00.00-6 - różne produkty spożywcze
    03.14.25.00-3 - jaja
    03.22.10.00-6 - warzywa
    03.22.23.00-6 - owoce inne niż tropikalne
    15.20.00.00-0 - ryby przetworzone i konserwowane
    15.33.10.00-7 - warzywa przetworzone
    15.61.10.00-7 - produkty przemiału ziarna
    15.98.10.00-8 - wody mineralne
    3. Szczegółowe zestawienie asortymentowe zamawianych artykułów zawarte jest w załącznikach do opisu przedmiotu zamówienia.
    4. Użyte w załącznikach nazwy własne (towaru lub producenta) oznaczają, iż oferowany artykuł powinien być równoważy do wskazanych, tzn. powinien posiadać porównywalną wartość odżywczą i energetyczną oraz zawartość składników, a także posiadać nie gorsze cechy jakościowe w zakresie wydajności oraz zbliżone walory smakowe.
    5. Zamawiający na bazie doświadczeń z lat ubiegłych oszacował zapotrzebowanie na wymienione artykuły na okres 12 miesięcy. Ilości te (podane w załącznikach) stanowią wartość szacunkową, co oznacza, że ostateczna ilość zamawiana na podstawie umowy może ulec zmianie.
    6. Miejscem dostawy jest Dolnośląskie Centrum Rehabilitacji Sp. z o.o. w Kamiennej Górze z siedzibą przy ul. J. Korczaka 1, Pawilon II B - kuchnia , parter budynku.
    7. Zamawiający będzie zamawiał wyroby sukcesywnie, w miarę potrzeb - od poniedziałku do piątku za wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy w godzinach od 7°°do godziny 10°°.
    8. Dostawy realizowane będą w partiach, na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego z jednodniowym wyprzedzeniem w formie pisemnej, faksowej lub telefonicznej. W zamówieniu Zamawiający każdorazowo określi ilość i rodzaj zamawianego asortymentu.
    9. Częstotliwość składanych zamówień uzależniona będzie od bieżących potrzeb Zamawiającego, przy czym szacuje się, że będzie ona nie mniejsza niż dwa razy w tygodniu. W przypadku miodu i dżemu możliwa jest jednorazowa dostawa całej zamawianej partii tych artykułów.
    10. Dostarczane artykuły spożywcze będące przedmiotem umowy muszą być:
    a) świeże, bardzo dobrej jakości i spełniać wszystkie obowiązujące w tym zakresie normy,
    b) dostarczane w oryginalnych opakowaniach producenta, z etykietą handlową identyfikującą dany artykuł i z podanym na etykiecie terminem przydatności do spożycia (nie dotyczy warzyw i owoców),
    c) dostarczane środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne dotyczące środków transportu żywności.
    11. Podana w załącznikach waga (gramatura) dotyczy pojedynczego opakowania danego artykułu. Artykuły, dla których określono wagę opakowań nie mogą być dostarczane luzem.
    12. Artykuły spożywcze powinny posiadać odpowiednio długie okresy (terminy) przydatności do spożycia, stosownie do rodzaju asortymentu.
    13. W przypadku wykrycia wad zamówionych artykułów spożywczych lub ich niezgodności asortymentowej i ilościowej ze złożonym zamówieniem, Zamawiającemu przysługuje prawo złożenia reklamacji. W przypadku złożenia uzasadnionej reklamacji, Wykonawca zobowiązany jest wymienić niezwłocznie i na własny koszt towar wadliwy na wolny od wad lub doprowadzić do zgodności z zamówieniem dostarczonego asortymentu i ilości.
    14. Reklamacje mogą być zgłaszane telefonicznie lub pisemnie przez przedstawicieli Zamawiającego wymienionych w umowie. W przypadku pisemnego zgłoszenia reklamacji, Wykonawca zobowiązany jest również pisemnie potwierdzić fakt jej przyjęcia.
    Część I. Warzywa i owoce
    1. Burak czerwony ( 5-15 kg ) 1.500
    2. Cebula ( 5-15 kg ) 1.800
    3. Marchew ( 5-15 kg ) 5.000 kg
    4. Pietruszka ( 5-15 kg ) 500 kg
    5. Seler ( 5-15 kg ) 500 kg.
    6. Ziemniaki ( 15-30 kg ) 35.000 kg
    7. Ogórek świeży 700 kg
    8. Ogórek kiszony( 0,5 - 10 kg ) 200 kg
    9. Kapusta pekińska 500 kg
    10. Kapusta kiszona ( 0,5 - 15 kg ) 1.400 kg
    11. Kapusta biała 700 kg
    12. Kapusta włoska 300 kg
    13. Kapusta czerwona 500 kg
    14. Sałata 2.500 szt.
    15. Kalafior świeży 500 szt.
    16. Koperek 200 pęczków
    17. Pietruszka natka 200 pęczków
    18. Seler zielony młody 100 szt.
    19. Jabłka ( 10 - 15 kg ) skrzynka 1.500 kg
    20. Pieczarki 300 kg
    21. Pomidory świeże 2.000 kg
    22. Szczypior 100 pęczków
    23. Botwina 100 pęczków
    24. Fasolka szparagowa 200 kg
    25. Rzodkiewka 500 pęczków
    26. Czosnek ( 0,5 - 1 kg ) 30 kg
    27. Papryka świeża 50 kg
    28. Rzodkiew czarna 200 kg
    29. Truskawka świeża 200 kg
    Część II. Artykuły spożywcze
    1. Makarony różne (0,4 - 5 kg) asortyment od jednego producenta (Makaron sudecki) 2.500 kg
    2. Woda mineralna 0,33 L (Bogaczowianka, Anna) 1.500 L
    3. Woda mineralna ( 1 - 1,5 L ) (Źródlana) 3.000 L
    4. Koncentrat buraczany 200 g 50 szt.
    5. Przecier pomidorowy 0,9 kg (Halmir) 500 kg
    6. Przyprawa w płynie ( 0,9- 2 L) (Maggi, Ptak) 800 L
    7. Sól ( 1 kg ) 1.000 kg
    8. Rodzynki ( 100 - 200 g ) 2 kg
    9. Cukier waniliowy ( 20 - 40 g ) 0,5 kg
    10. Proszek do pieczenia ( 20 - 40 g ) 0,5 kg
    11. Cynamon ( 20 - 40 g ) 0,5 kg
    12. Kwasek cytrynowy ( 20 - 40 g ) 1 kg
    13. Żelatyna ( 20 - 40 g ) 1 kg
    14. Konserwa rybna - śledź w pomidorach 170-300 g (Eura Fish) 450 kg
    15. Paprykarz szczeciński 300 g (Eura Fish) 600 kg
    16. Ogórek konserwowy ( 0,9 - 5 kg ) (Ptak) 600 kg
    17. Papryka konserwowa ( 0,9 - 2 kg ) (Halmir) 70 kg
    18. Drożdże ( 0,1 - 0,5 kg ) 40 kg
    19. Mąka pszenna ( 1 kg ) (Tortowa Bolesławiec) 2.000 kg
    20. Mąka ziemniaczana ( 0,5 - 1 kg )
    50 kg
    21. Kasza manna ( 1 kg ) (Młyn Dzierżoniów) 500 kg
    22. Kasza jęczmienna ( 1 - 5 kg ) (Halmir) 500 kg
    23. Kasza gryczana ( 0,5 - 5 kg ) (Rolmak) 650 kg
    24. Kasza kukurydziana ( 0,5 - 1 kg ) (Rolmak) 200 kg
    25. Ryż ( 1 kg ) (Sonko) 2.000 kg
    26. Płatki owsiane ( 0,5 - 1 kg ) (Górskie Młyny w Stoisławiu) 150 kg
    27. Płatki jęczmienne ( 0,5 - 1 kg ) 150 kg
    28. Cukier ( 1 kg ) 3.000 kg
    29. Cukier puder ( 0,5 - 1 kg ) 100 kg
    30. Groch suchy ( 0,5 - 5 kg ) (Rolmak) 400 kg
    31. Fasola sucha ( 0,5 - 5 kg ) (Rolmak) 400 kg
    32. Groszek konserwowy ( 400 - 600g ) 150 kg
    33. Kukurydza konserwowa ( 400 - 900g ) (Hektor) 600 kg
    34. Szczaw konserwowy ( 200 - 500g ) (Ptak) 200 kg
    35. Majonez ( 900g ) (Świdnicki) 400 kg
    36. Musztarda ( 160 - 500g ) 100 kg
    37. Ocet 0,5 L 50 L
    38. Olej roślinny ( 0,9 - 5 L ) (Wielkopolski) 1.000 L
    39. Herbata ( 100 - 500g ) (Indyjska - Tentor) 120 kg
    40. Kawa zbożowa ( 0,5 - 1 kg ) (Kujawianka - Delecta) 700 kg
    41. Chrzan konserwowy ( 200 - ( 500g ) (Ptak) 2 kg
    42. Syrop malinowy ( 1 - 5 L ) (Cymes) 500 L
    43. Przecier ogórkowy ( 0,3 - 1 kg ) (Ptak) 70 kg
    44. Keczup ( 0.5 - 1 kg ) (Tortex) 300 kg
    Część III. Artykuły spożywcze - przyprawy
    1. Przyprawa typu Degusta, Kucharek, Wegeta ( 1 - 5 kg ) 200 kg
    2. Pieprz naturalny mielony ( 20 - 40g )
    1,5 kg
    3. Pieprz ziołowy ( 20 - 40g ) 1 kg
    4. Papryka mielona słodka ( 20 - 40g ) 0,5 kg
    5. Ziele angielskie ( 15 - 30g ) 0,5 kg
    6. Liść laurowy ( 10 - 30g ) 0,5 kg
    7. Kminek ( 20 - 40g ) 0,5 kg
    8. Majeranek ( 20 - 40g ) 0,5 kg
    9. Tymianek ( 20 - 40g ) 0,5 kg
    10. Bazylia ( 20 - 40g ) 0,5 kg
    11. Koper suszony ( 20 - 40g ) 2 kg
    12. Pietruszka suszona ( 20 - 40g ) 2 kg
    13. Przyprawa do gulaszu ( 20 - 30g ) 3 kg
    14. Przyprawa do kurczaka ( 20 - 30g ) 3 kg
    15. Przyprawa do flaków ( 20 - 30g ) 3 kg
    16. Przyprawa do bigosu ( 20 - 30g ) 3 kg
    Część IV. Artykuły spożywcze - miód i dżem jednorazowy
    1. Miód pszczeli - opakowanie jednorazowe 25 g
    11.000 szt.
    2. Dżem owocowy różny - opakowanie jednorazowe 25 g
    11.000 szt.
    Część V. Jaja
    1. Jaja kurze ( 63 - 73g ) 40.000 szt.
    Część VI. Ryby
    1. Filet z pangi mrożony 800 kg
    2. Filet z morszczuka mrożony
    580 kg
    3. Matjas w zalewie 300 kg
    4. Masełko makrelowe (0,1 - 1 kg) 180 kg
  6. DOSTAWA ART. ŻYWNOŚCIOWYCH
    Zamawiający: Areszt Śledczy, Dzierżoniów
    CZ. 1 KONCENTRATY WARZYWNE I DŻEMY

    CZ. 2 PODROBY

    CZ. 3 TŁUSZCZE
  7. Dostawa art. żywnościowych
    Zamawiający: Areszt Śledczy, Dzierżoniów
    cz.I przyprawy,cukier,koncentraty spożywcze
    cz.II buliony
    cz.III konserwy mięsne i pasztety
    cz.IV przetworzone warzywa i dżem
  8. Dostawa warzyw, owoców i przetworów Do Punktów Żywienia Uzdrowiska Szczawno - Jedlina S.A. w Szczawnie Zdroju.
    Zamawiający: Uzdrowisko Szczawno-Jedlina S.A., Szczawno Zdrój
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw, owoców oraz przetworów do Punktów żywienia Uzdrowiska Szczawno-Jedlina S.A. w Szczawnie Zdroju Zadanie 1. Dostawa warzyw i owoców (zestawienie asortymentowe) L.p. Produkt Normy Wymagania Jakościowe Ilość J.m. 1 2 3 4 5 I. Dostawa warzyw i owoców 1 Arbuz całe, zdrowe; nie dopuszcza się owoców z objawami gnicia lub zepsucia, które czynią je niezdatnymi do spożycia, czyste, praktycznie wolne od jakichkolwiek widocznych zanieczyszczeń obcych, praktycznie wolne od szkodników, praktycznie wolne od uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, jędrne i dostatecznie dojrzałe; barwa i smak miąższu powinny być odpowiednie do danego stopnia dojrzałości, nie popękane, bez nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, 814 kg 2 banany w dobrym stanie; niedopuszczalny jest produkt gnijący lub psujący się w sposób wykluczający jego przydatność do spożycia, czyste, praktycznie wolne od widocznych ciał obcych, praktycznie wolne od szkodników, praktycznie wolne od uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, o nienaruszonej szypułce owocostanu, bez zgięć, uszkodzeń spowodowanych przez grzyby lub oznak więdnięcia, z usuniętymi słupkami, praktycznie bez stłuczeń, praktycznie wolne od uszkodzeń spowodowanych niskimi temperaturami, wolne od niewłaściwego zawilgocenia powierzchniowego, 470 kg 3 brzoskwinie całe (bez widocznych uszkodzeń, obicia), zdrowe (bez objawów gnicia lub zepsucia), Czyste (praktycznie wolne od zanieczyszczeń obcych), praktycznie wolne od szkodników, bez zawilgoceń powierzchniowych, 630 kg 4 cytryny całe, wolne od odgnieceń i/lub nadmiernych zabliźnionych skaleczeń, zdrowe; nie dopuszcza się owoców z objawami gnicia lub zepsucia, które czynią je niezdatnymi do spożycia, czyste, praktycznie wolne od jakichkolwiek zanieczyszczeń obcych, praktycznie wolne od szkodników, praktycznie wolne od uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, wolne od oznak wewnętrznego wysychania, wolne od uszkodzeń spowodowanych niskimi temperaturami lub mrozem, wolne od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, 485 kg 5 kiwi całe (ale bez szypułki), zdrowe; nie dopuszcza się owoców z objawami gnicia lub zepsucia, które czynią je niezdatnymi do spożycia, czyste, praktycznie wolne od jakichkolwiek widocznych zanieczyszczeń obcych, praktycznie wolne od szkodników, praktycznie wolne od uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, odpowiednio jędrne; nie dopuszcza się owoców miękkich, zwiędniętych lub tzw. wodnistych (szklisty miąższ), prawidłowo wykształcone, nie dopuszcza się owoców bliźniaczych lub wieloowocowych, bez nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, 4420 szt. 6 Jabłka (odmiany trwałe, dobrze znoszące transport, deserowe i na przetwory) całe (bez żadnych ubytków i uszkodzeń), jędrne, zdrowe nie dopuszcza się owoców z objawami zepsucia lub takimi zmianami, które uniemożliwiają przydatność do spożycia, czyste (praktycznie wolne od jakichkolwiek widocznych zanieczyszczeń obcych), wolne od szkodników i uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, kształt, wielkość, barwa, stopień dojrzałości charakterystyczne dla odmiany, 6900 kg 7 mandarynki całe, wolne od odgnieceń i/lub nadmiernych zabliźnionych skaleczeń, zdrowe; nie dopuszcza się owoców z objawami gnicia lub zepsucia, które czynią je niezdatnymi do spożycia, czyste, praktycznie wolne od jakichkolwiek zanieczyszczeń obcych, praktycznie wolne od szkodników, praktycznie wolne od uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, wolne od oznak wewnętrznego wysychania, wolne od uszkodzeń spowodowanych niskimi temperaturami lub mrozem, wolne od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, owoc słodki, bez pestek, łatwo odchodzącą skórka, 424 kg 8 nektarynki całe (bez widocznych uszkodzeń, obicia), zdrowe (bez objawów gnicia lub zepsucia), Czyste (praktycznie wolne od zanieczyszczeń obcych), praktycznie wolne od szkodników, bez zawilgoceń powierzchniowych, 464 kg 9 pomarańcze całe, wolne od odgnieceń i/lub nadmiernych zabliźnionych skaleczeń, zdrowe; nie dopuszcza się owoców z objawami gnicia lub zepsucia, które czynią je niezdatnymi do spożycia, czyste, praktycznie wolne od jakichkolwiek zanieczyszczeń obcych, praktycznie wolne od szkodników, praktycznie wolne od uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, wolne od oznak wewnętrznego wysychania, wolne od uszkodzeń spowodowanych niskimi temperaturami lub mrozem, wolne od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, owoc słodki, preferowany bez pestek, skórka typowa (nie gruba) . 1265 kg 10 botwinka (pęczek) liście, świeże, czyste, właściwie zabarwione, bez plam pożółkłych i nie zeschnięte, barwa czerwono - zielona. 180 szt. 11 buraki czerwone korzenie czyste, zdrowe, o barwie ciemnoczerwonej, bez uszkodzeń mechanicznych i przez szkodniki. 7380 kg 12 cebula cała (bez wszelkiego rodzaju uszkodzeń powstałych podczas wzrostu, zbioru, usuwania szczypioru, przechowywania), zdrowa, czysta, bez uszkodzeń spowodowanych mrozem, wystarczająco sucha (zdatna do przechowywania), bez pustej i twardej szyjki 3250 kg 13 czosnek (pełne główki) zdrowy (bez objawów zepsucia lub zmian powodujących niezdatność do spożycia), jędrny, wolny od widocznych na zewnątrz oznak wyrośnięcia, wolny od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, główki całe o dostatecznie regularnym kształcie, prawidłowo oczyszczone. 75 kg 14 fasola sucha fasola cała , zdrowa, czysta, bez zanieczyszczeń i szkodników . 340 kg 15 fasolka szparagowa jędrna, młoda i delikatna, praktycznie bez włókien z wyjątkiem fasoli do krojenia, ziarna jeśli obecne muszą być małe i miękkie, 1150 kg 16 groch suchy łuskany fasola cała , zdrowa, czysta, bez zanieczyszczeń i szkodników . 530 kg 17 kabaczek (cukinia) świeży, młody - nie przerośnięty, miąższ bez pustych przestrzeni i nadmiernie rozwiniętych nasion, bez śladów uszkodzeń mechanicznych lub przez szkodniki. 810 kg 18 kalafior świeży, bez uszkodzeń i plam, o barwie białej lub kremowej, czysty, liście pokrywające nie zwiędłe, głąb przycięty, bez oznak uszkodzeń mechanicznych i przez szkodniki 1150 szt. 19 kapusta biała czysta, nie zwiędnięta, zdrowa, nie uszkodzona, jednolita odmianowo, główki (zwinięte ściśle) powinny mieć liście ochronne, głąb przycięty ok. 1 cm pod dolnym liściem, bez uszkodzeń mechanicznych lub wywołanych przez szkodniki 4830 kg 20 kapusta biała młoda świeża, czysta, nie zwiędnięta, zdrowa, nie uszkodzona, jednolita odmianowo, główki (zwinięte ściśle) powinny mieć liście ochronne, głąb przycięty ok. 1 cm pod dolnym liściem. bez uszkodzeń mechanicznych lub wywołanych przez szkodniki 2110 kg 21 kapusta czerwona czysta, nie zwiędnięta, zdrowa, nie uszkodzona, jednolita odmianowo, główki (zwinięte ściśle) powinny mieć liście ochronne, głąb przycięty ok. 1 cm pod dolnym liściem. bez uszkodzeń mechanicznych lub wywołanych przez szkodniki 2700 kg 22 kapusta pekińska czysta, nie zwiędnięta, zdrowa (bez zmian fizjologicznych wewnątrz warzywa w postaci brązowych liści lub wyraźnych śladów gnicia), nie uszkodzona, jednolita odmianowo, bez uszkodzeń wywołanych przez szkodniki. 5200 kg 23 kapusta włoska czysta, nie zwiędnięta, zdrowa, nie uszkodzona, jednolita odmianowo, główki (zwinięte) powinny mieć liście ochronne, głąb przycięty ok. 1 cm pod dolnym liściem. bez uszkodzeń mechanicznych lub wywołanych przez szkodniki 2340 kg 24 kapusta włoska młoda świeża, czysta, nie zwiędnięta, zdrowa, nie uszkodzona, jednolita odmianowo, główki (zwinięte) powinny mieć liście ochronne, głąb przycięty ok. 1 cm pod dolnym liściem. bez uszkodzeń mechanicznych lub wywołanych przez szkodniki 610 kg 25 kapusta kiszona po ukiszeniu charakteryzuje się barwą kremowo-białą z żółtawym odcieniem. Posiada smak kwaskowy oraz specyficzny dla kapusty kwaszonej zapach. (Lekko kwaśna, chrupiąca i jędrna dodatkiem np. marchewki i przypraw np. kminku).Niedopuszczalne jest występowanie posmaków i zapachów obcych. Kapusta kwaszona ma postać podłużnych skrawków, powstałych po rozdrobnieniu główek kapusty białej, zanurzonych w jasnoszarym soku (tzw. kwasie). Do wyrobu używa się kapusty białej oraz soli kamiennej - nie jodowanej. 3730 kg 26 Koper (pęczek) nać zielona, nie zwiędnięta, bez części pożółkłych, nie zeschnięta. 4800 szt. 27 marchew czysta, jędrna, barwa czerwono-pomarańczowa, cała, nie popękana, nie połamana, bez uszkodzeń mechanicznych i przez szkodniki. 10400 kg 28 ogórek zielony świeże, nie zwiędnięte, bez uszkodzeń i śladów chemicznych środków ochrony roślin, bez pustych przestrzeni w miąższu i przerośniętych nasion, bez gorzkiego smaku o barwie typowej dla odmiany, wolne od zanieczyszczeń mineralnych. 4110 kg 29 ogórki kiszone ogórki odpowiednim stopniu zakwaszenia, z przyprawami (koper, czosnek, sól). 3640 kg 30 papryka świeża owoce jędrne, czyste, gładkie lub lekko karbowane, bez narośli i zniekształceń, nie popękane, bez uszkodzeń mechanicznych, mrozowych, oparzelin słonecznych, z szypułką. 1764 kg 31 pieczarki świeże, czyste, białe, średniej wielkości, z odciętą dolną częścią trzonu, kapelusz zamknięty lub nieznacznie otwarty, brzegi kapelusza jednolite. 1230 kg 32 pietruszka korzeń korzenie czyste, bez uszkodzeń mechanicznych i przez szkodniki, miąższ biały lub kremowy. 3060 kg 33 pietruszka nać (pęczek) nać zielona, świeża, nie zwiędnięta, bez części pożółkłych. 4900 szt. 34 por świeży, nie zwiędnięty, czysty, bez plam pożółkłych i oznak zwiędnięcia, bez oznak wyrastania w pęd nasienny 1720 szt. 35 pomidor gruntowy jędrne, nie pomarszczone, gładkie lub lekko karbowane, bez narośli, całe, nie popękane, odpowiednio dojrzałe, bez widocznych zielonych piętek, bez śladów uszkodzeń mechanicznych lub przez szkodniki, nie zawilgocone, bez widocznych śladów chemicznych środków ochrony roślin. 2230 kg 36 pomidor szklarniowy jędrne, nie pomarszczone, gładkie lub lekko karbowane, bez narośli, całe, nie popękane, odpowiednio dojrzałe, bez widocznych zielonych piętek, bez śladów uszkodzeń mechanicznych lub przez szkodniki, nie zawilgocone, bez widocznych śladów chemicznych środków ochrony roślin. 3100 kg 37 rzodkiewka (pęczek) świeża, jędrna, czysta, nie uszkodzona przez szkodniki, powiązana w pęczki z liśćmi, wyrównana pod względem kształtu i zabarwienia. 7060 szt. 38 rzodkiew biała korzenie czyste, bez uszkodzeń mechanicznych i przez szkodniki, miąższ biały lub kremowy. 2630 kg 39 sałata świeża, listki jędrne nie zwiędnięte, czysta, bez plam, bez śladów pleśni i uszkodzeń, nie przerośnięta, sałata głowiasta z prawidłowo wykształconą częścią środkową. 11150 szt. 40 seler korzeń korzenie czyste, bez uszkodzeń mechanicznych i przez szkodniki, miąższ biały lub kremowy, drobne korzenie przycięte. 4430 kg 41 seler młody naciowy nać zielona, świeża, nie zwiędnięta, bez części pożółkłych. 70 Szt. 42 szczypior (pęczek) świeży, nie zwiędnięty, czysty, nie przerośnięte części zielone, bez plam pożółkłych i oznak zwiędnięcia. 4880 szt. 43 winogrona zdrowe, nie dopuszcza się owoców z objawami zepsucia lub z takimi zmianami, które czynią je niezdatnymi do spożycia; czyste, praktycznie wolne od jakichkolwiek widocznych zanieczyszczeń obcych, praktycznie wolne od szkodników; praktycznie wolne od uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, wolne od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, jagody winogron powinny być jędrne, dobrze przytwierdzone, oraz w miarę możliwości z nienaruszonym nalotem 5734 kg 44 ziemniaki zimowe (odmiany mączyste i dość suche, struktura luźna i delikatna odpowiednie na puree) muszą spełniać wymagania: bulwy: czyste (bez nadmiaru ziemi), nie dopuszcza się: porośniętych kiełkami powyżej 3 mm , nadmiernie zawilgoconych na powierzchni , zaparzonych, zapleśniałych, zmarzniętych, zanieczyszczonych środkami ochrony roślin Wielkość bulw: minimalna średnica bulw okrągłych i okrągłoowalnych poprzeczna 35 mm; minimalna średnica bulw podłużnych ,poprzeczna 30 mm, a podłużna 2 razy większa od poprzecznej, JEDNOLITE ODMIANOWO. 86800 kg 45 ziemniaki młode (odmiany mączyste i dość suche, struktura luźna i delikatna odpowiednie na puree) pochodzenia krajowego, bulwy średniej wielkości, czyste, nie dopuszcza się nadmiernie zawilgoconych na powierzchni , zaparzonych, zapleśniałych, zmarzniętych, zanieczyszczonych środkami ochrony roślin. JEDNOLITE ODMIANOWO. 47900 kg Zadanie nr 2 Dostawa przetworów. L.p. Produkt Opis produktu J.m. Ilość 1 2 3 4 5. I. Dostawa przetworów 1 sok owocowy 200 g (różne smaki) kartonik FORTUNA, TYMBARK, szt. 300 2 sok owocowy 1 l. (różne smaki, karton) FORTUNA, TYMBARK, szt. 1000 3 sok owocowy 330 ml (różne smaki) KUBUŚ, szt. 70 4 sok owocowy 1l (różne smaki) KUBUŚ, PYSIO szt. 250 5 kompot owocowy (różne smaki) 900g PTAK szt. 600 6 napój jabłkowy z wit. C 1000g ALSA kg 10 7 ananas w syropie 550 g (plastry) SKO, BAKALLAND szt. 350 8 brzoskwinie w syropie 820 g (połówki) SKO szt. 300 9 mieszanka koktajlowa 200g SKO szt. 25 10 seler konserwowy 400g PTAK szt. 220 11 fasolka czerwona konserwowa 400g PTAK szt. 220 12 szparagi konserwowe 330 g ROLNIK szt. 45 13 kukurydza (małe kolby) konserwowa 300 g ROLNIK szt. 25 14 cebulka konserwowa 200 g. PTAK szt. 35 15 pieczarki konserwowe 900 g PTAK szt. 55 16 patisony konserwowe 900 g PTAK szt. 15 17 sałatka warzywna szwedzka900 g PTAK szt. 270 18 sałatka warzywna (inna) 900 g PTAK szt. 270 19 fasolka szparagowa konserwowana 900 g PTAK szt. 110 20 buraczki konserwowe 900g ROLNIK szt. 110 21 oliwki zielone (bez pestki) 900g ROLNIK szt. 25 22 oliwki czarne (bez pestki) 900g ROLNIK szt. 25 23 Ćwikła 330g ROLNIK szt. 1040 24 chrzan konserwowy 300g PTAK szt. 1500 25 Barszcz czerwony - koncentrat w płynie KRAKUS, ROLNIK szt. 100 26 groszek konserwowy 400g PTAK szt. 1060 27 koncentrat pomidorowy 30 %, 4500 g KNORR szt. 80 28 koncentrat pomidorowy 30 %, 800 g KNORR szt. 1060 29 kukurydza konserwowa 380 g PTAK szt. 2420 30 ogórki konserwowe 900 g PTAK szt. 1410 31 papryka konserwowa 900 g PTAK szt. 980 32 papryka konserwowa 4500g PTAK szt. 50 33 żurawina 295 g ROLNIK szt. 170 34 dżem owocowy niskosłodzony (różne smaki) 1000 g PSZCZÓŁKA, ŁOWICZ kg 6680 35 powidła (różne smaki) 1000 g PSZCZÓŁKA, ŁOWICZ kg 40 36 słonecznik łuskany 1kg BAKALLAND kg 30 37 migdały (płatki ) BAKALLAND kg 10 38 sezam BAKALLAND kg 12 39 morele suszone BAKALLAND kg 10 40 śliwki suszone BAKALLAND kg 12 41 grzyby suszone BAKALLAND kg 8 42 bakalie mieszanka BAKALLAND kg 2 43 orzechy włoskie BAKALLAND kg 7 44 mak BAKALLAND kg 7 45 rodzynki BAKALLAND kg 10 46 sosy do lodów (różne smaki)1000g KNORR szt. 60.
  9. Sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla NZOZ ZUK SA w podziale na pakiety
    Zamawiający: Zespół Uzdrowisk Kłodzkich S.A., Polanica-Zdrój
    Sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla NZOZ ZUK SA w podziale na pakiety, pakiet I warzywa i owoce, Pakiet II ziemniaki o wartości szacunkowej zamówienia nie przekraczajacej wyrażoną w złotych równowartość kwoty 206 000 euro
  10. Dostawa warzyw i owoców oraz przetworów
    Zamawiający: Uzdrowisko Szczawno-Jedlina S.A., Szczawno Zdrój
    Przedmiotem zamówienia są:
    Dostawy warzyw i owoców do Uzdrowiska Szczawno-Jedlina S.A. w Szczawnie Zdroju.
  11. DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW
    Zamawiający: Areszt Śledczy w Wałbrzychu, Wałbrzych
    Lp. Nazwa artykułu Kod CPV Ilość w kg około
    1 Burak ćwikłowy krajowy 03221111-7 5000
    2 Cebula krajowa 03221113-1 11000
    3 Jabłka krajowe 03222321-9 2500
    4 Kapusta biała krajowa 03221410-3 7000
    5 Kapusta czerwona krajowa 03221410-3 3000
    6 Marchew krajowa 03221112-4 12000
    7 Pietruszka korzeń krajowa 03221110-0 2500
    8 Papryka 03221230-7 300
    9 Por krajowy 03221110-0 2500
    10 Seler korzeń krajowy 03221110-0 2500
    11 Ziemniaki krajowe 03212100-1 60000
    12 Pieczarki 03221260-6 1000
    13 Kalafior 03221420-6 500
    14 Pomidory 03221240-0 600
    15 Ogórek zielony (świeży) 03221270-9 600
  12. Dostawa do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Ząbkowicach Śl., ul. Cukrownicza 8 artykułów żywnościowych
    Zamawiający: Ochotnicze Hufce Pracy Gospodarstwo Pomocnicze Dolnośląskiej Wojewódzkiej Komendy we Wrocławiu, Mysłakowice
    Dostawa do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Ząbkowicach Śl.,
    ul. Cukrownicza 8, artykułów żywnościowych podzielonych na 6 pakietów
  13. Dostawa artykułów spożywczych do Dolnośląskiego Centrum Rehabilitacji Spółka z o.o. w Kamiennej Górze
    Zamawiający: Dolnośląskie Centrum Rehabilitacji Sp. z o.o., Kamienna Góra
    1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do Dolnośląskiego Centrum Rehabilitacji Spółka z o.o. w Kamiennej Górze.

    2. Przedmiot zamówienia podzielony został na sześć części:
    Część I - dostawa warzyw i owoców
    Część II - dostawa artykułów spożywczych (różne)
    Część III - dostawa artykułów spożywczych (przyprawy)
    Część IV - dostawa artykułów spożywczych (miód i dżem jednorazowy)
    Część V - dostawa jaj
    Część VI - dostawa ryb
    CPV:
    15.80.00.00-6 - różne produkty spożywcze
    03.14.25.00-3 - jaja
    03.22.10.00-6 - warzywa
    03.22.23.00-6 - owoce inne niż tropikalne
    15.20.00.00-0 - ryby przetworzone i konserwowane
    15.33.10.00-7 - warzywa przetworzone
    15.61.10.00-7 - produkty przemiału ziarna
    15.98.10.00-8 - wody mineralne

    3. Szczegółowe zestawienie asortymentowe zamawianych artykułów zawarte jest w załącznikach do opisu przedmiotu zamówienia.
    4. Użyte w załącznikach nazwy własne (towaru lub producenta) oznaczają, iż oferowany artykuł powinien być równoważy do wskazanych, tzn. powinien posiadać porównywalną wartość odżywczą i energetyczną oraz zawartość składników , a także posiadać nie gorsze cechy jakościowe w zakresie wydajności oraz zbliżone walory smakowe.
    5. Zamawiający na bazie doświadczeń z lat ubiegłych oszacował zapotrzebowanie na wymienione artykuły na okres 12 miesięcy. Ilości te (podane w załącznikach) stanowią wartość szacunkową, co oznacza, że ostateczna ilość zamawiana na podstawie umowy może ulec zmianie.
    6. Miejscem dostawy jest Dolnośląskie Centrum Rehabilitacji Sp. z o.o. w Kamiennej Górze z siedzibą przy ul. J. Korczaka 1, Pawilon II B - kuchnia , parter budynku.
    7. Zamawiający będzie zamawiał wyroby sukcesywnie, w miarę potrzeb - od poniedziałku do piątku za wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy w godzinach od 6°°do godziny 13°°.
    8. Dostawy realizowane będą w partiach, na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego z jednodniowym wyprzedzeniem w formie pisemnej, faksowej lub telefonicznej. W zamówieniu Zamawiający każdorazowo określi ilość i rodzaj zamawianego asortymentu.
    9. Częstotliwość składanych zamówień uzależniona będzie od bieżących potrzeb Zamawiającego, przy czym szacuje się, że będzie ona nie mniejsza niż dwa razy w tygodniu. W przypadku miodu i dżemu możliwa jest jednorazowa dostawa całej zamawianej partii tych artykułów.
    10. Dostarczane artykuły spożywcze będące przedmiotem umowy muszą być:
    a) świeże, bardzo dobrej jakości i spełniać wszystkie obowiązujące w tym zakresie normy,
    b) dostarczane w oryginalnych opakowaniach producenta, z etykietą handlową identyfikującą dany artykuł i z podanym na etykiecie terminem przydatności do spożycia (nie dotyczy warzyw i owoców),
    c) dostarczane środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne dotyczące środków transportu żywności.
    11. Podana w załącznikach waga (gramatura) dotyczy pojedynczego opakowania danego artykułu. Artykuły, dla których określono wagę opakowań nie mogą być dostarczane luzem.
    12. Artykuły spożywcze powinny posiadać odpowiednio długie okresy (terminy) przydatności do spożycia, stosownie do rodzaju asortymentu.
    13. W przypadku wykrycia wad zamówionych artykułów spożywczych lub ich niezgodności asortymentowej i ilościowej ze złożonym zamówieniem, Zamawiającemu przysługuje prawo złożenia reklamacji. W przypadku złożenia uzasadnionej reklamacji, Dostawca zobowiązany jest wymienić niezwłocznie i na własny koszt towar wadliwy na wolny od wad lub doprowadzić do zgodności z zamówieniem dostarczonego asortymentu i ilości.
    14. Reklamacje mogą być zgłaszane telefonicznie lub pisemnie przez przedstawicieli Zamawiającego wymienionych w umowie. W przypadku pisemnego zgłoszenia reklamacji, Dostawca zobowiązany jest również pisemnie potwierdzić fakt jej przyjęcia.
    Załącznik nr 1 do opisu przedmiotu zamówienia
    Część I. Warzywa i owoce
    1. Burak czerwony ( 5-15 kg ) 1.500
    2. Cebula ( 5-15 kg ) 1.800
    3. Marchew ( 5-15 kg ) 5.000 kg
    4. Pietruszka ( 5-15 kg ) 500 kg
    5. Seler ( 5-15 kg ) 500 kg.
    6. Ziemniaki ( 15-30 kg ) 35.000 kg
    7. Ogórek świeży 700 kg
    8. Ogórek kiszony( 0,5 - 10 kg ) 200 kg
    9. Kapusta pekińska 500 kg
    10. Kapusta kiszona ( 0,5 - 15 kg ) 1.400 kg
    11. Kapusta biała 700 kg
    12. Kapusta włoska 300 kg
    13. Kapusta czerwona 500 kg
    14. Sałata 2.500 szt.
    15. Kalafior świeży 500 szt.
    16. Koperek 200 pęczków
    17. Pietruszka natka 200 pęczków
    18. Seler zielony młody 100 szt.
    19. Jabłka ( 10 - 15 kg ) skrzynka 1.500 kg
    20. Pieczarki 300 kg
    21. Pomidory świeże 2.000 kg
    22. Szczypior 100 pęczków
    23. Botwina 100 pęczków
    24. Fasolka szparagowa 200 kg
    25. Rzodkiewka 500 pęczków
    26. Czosnek ( 0,5 - 1 kg ) 30 kg
    27. Papryka świeża 50 kg
    28. Rzodkiew czarna 200 kg
    29. Truskawka świeża 200 kg

    Załącznik nr 2 do opisu przedmiotu zamówienia
    Część II. Artykuły spożywcze
    1. Makarony różne (0,4 - 5 kg) asortyment od jednego producenta (Makaron sudecki) 2.500 kg
    2. Woda mineralna 0,33 L (Bogaczowianka, Anna) 1.500 L
    3. Woda mineralna ( 1 - 1,5 L ) (Źródlana) 3.000 L
    4. Koncentrat buraczany 200 g 50 szt.
    5. Przecier pomidorowy 0,9 kg (Halmir) 500 kg
    6. Przyprawa w płynie ( 0,9- 2 L) (Maggi, Ptak) 800 L
    7. Sól ( 1 kg ) 1.000 kg
    8. Rodzynki ( 100 - 200 g ) 2 kg
    9. Cukier waniliowy ( 20 - 40 g ) 0,5 kg
    10. Proszek do pieczenia ( 20 - 40 g ) 0,5 kg
    11. Cynamon ( 20 - 40 g ) 0,5 kg
    12. Kwasek cytrynowy ( 20 - 40 g ) 1 kg
    13. Żelatyna ( 20 - 40 g ) 1 kg
    14. Konserwa rybna - śledź w pomidorach 300 g (Eura Fish) 450 kg
    15. Paprykarz szczeciński 300 g (Eura Fish) 600 kg
    16. Ogórek konserwowy ( 0,9 - 5 kg ) (Ptak) 600 kg
    17. Papryka konserwowa ( 0,9 - 2 kg ) (Halmir) 70 kg
    18. Drożdże ( 0,1 - 0,5 kg ) 40 kg
    19. Mąka pszenna ( 1 kg ) (Tortowa Bolesławiec) 2.000 kg
    20. Mąka ziemniaczana ( 0,5 - 1 kg ) 50 kg
    21. Kasza manna ( 1 kg ) (Młyn Dzierżoniów) 500 kg
    22. Kasza jęczmienna ( 1 - 5 kg ) (Halmir) 500 kg
    23. Kasza gryczana ( 0,5 - 5 kg ) (Rolmak) 650 kg
    24. Kasza kukurydziana ( 0,5 - 1 kg ) (Rolmak) 200 kg
    25. Ryż ( 1 kg ) (Sonko) 2.000 kg
    26. Płatki owsiane ( 0,5 - 1 kg ) (Górskie Młyny w Stoisławiu) 150 kg
    27. Płatki jęczmienne ( 0,5 - 1 kg ) 150 kg
    28. Cukier ( 1 kg ) 3.000 kg
    29. Cukier puder ( 0,5 - 1 kg ) 100 kg
    30. Groch suchy ( 0,5 - 5 kg ) (Rolmak) 400 kg
    31. Fasola sucha ( 0,5 - 5 kg ) (Rolmak) 400 kg
    32. Groszek konserwowy ( 400 - 600g ) 150 kg
    33. Kukurydza konserwowa ( 400 - 900g ) (Hektor) 600 kg
    34. Szczaw konserwowy ( 200 - 500g ) (Ptak) 200 kg
    35. Majonez ( 900g ) (Świdnicki) 400 kg
    36. Musztarda ( 160 - 500g ) 100 kg
    37. Ocet 0,5 L 50 L
    38. Olej roślinny ( 0,9 - 5 L ) (Wielkopolski) 1.000 L
    39. Herbata ( 100 - 500g ) (Indyjska - Tentor) 120 kg
    40. Kawa zbożowa ( 0,5 - 1 kg ) (Kujawianka - Delecta) 700 kg
    41. Chrzan konserwowy ( 200 - ( 500g ) (Ptak) 2 kg
    42. Syrop malinowy ( 1 - 5 L ) (Cymes) 500 L
    43. Przecier ogórkowy ( 0,3 - 1 kg ) (Ptak) 70 kg
    44. Keczup ( 0.5 - 1 kg ) (Tortex) 300 kg

    Załącznik nr 3 do opisu przedmiotu zamówienia
    Część III. Artykuły spożywcze - przyprawy
    1. Przyprawa typu Degusta, Kucharek, Wegeta ( 1 - 5 kg ) 200 kg
    2. Pieprz naturalny mielony ( 20 - 40g ) 1,5 kg
    3. Pieprz ziołowy ( 20 - 40g ) 1 kg
    4. Papryka mielona słodka ( 20 - 40g ) 0,5 kg
    5. Ziele angielskie ( 15 - 30g ) 0,5 kg
    6. Liść laurowy ( 10 - 30g ) 0,5 kg
    7. Kminek ( 20 - 40g ) 0,5 kg
    8. Majeranek ( 20 - 40g ) 0,5 kg
    9. Tymianek ( 20 - 40g ) 0,5 kg
    10. Bazylia ( 20 - 40g ) 0,5 kg
    11. Koper suszony ( 20 - 40g ) 2 kg
    12. Pietruszka suszona ( 20 - 40g ) 2 kg
    13. Przyprawa do gulaszu ( 20 - 30g ) 3 kg
    14. Przyprawa do kurczaka ( 20 - 30g ) 3 kg
    15. Przyprawa do flaków ( 20 - 30g ) 3 kg
    16. Przyprawa do bigosu ( 20 - 30g ) 3 kg

    Załącznik nr 4 do opisu przedmiotu zamówienia
    Część IV. Artykuły spożywcze - miód i dżem jednorazowy
    1. Miód pszczeli - opakowanie jednorazowe 25 g 11.000 szt.
    2. Dżem owocowy różny - opakowanie jednorazowe 25 g 11.000 szt.

    Załącznik nr 5 do opisu przedmiotu zamówienia
    Część V. Jaja
    1. Jaja kurze ( 63 - 73g ) 40.000 szt.

    Załącznik nr 6 do opisu przedmiotu zamówienia
    Część VI. Ryby
    1. Filet z pangi mrożony 800 kg
    2. Filet z morszczuka mrożony 580 kg
    3. Matjas w zalewie 300 kg
    4. Makrela wędzona (luz) 200 kg
    5. Masełko makrelowe (0,1 - 1 kg) 180 kg

Inne osoby dla Dziekan (82 osoby):