Kogo reprezentuje osoba

Gąsior Tadeusz

w KRS

Tadeusz Gąsior

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Tadeusz
Nazwisko:Gąsior
Płeć:Mężczyzna
Rok urodzenia:1949 r., wiek 73 lata
Miejscowości:Strzyżów (Podkarpackie)
Przetargi:2 w poprzednich firmach
Reprezentował:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Fąfara Zdzisław, Janaś Jan, Janicka Krystyna, Kut Jan, Martowska Maria, Michalski Stanisław, Nowicki Piotr, Pas Maria, Patryn Maciej Dyzma, Różycka Anna, Sikora Janina, Sikora Paweł Jan, Siuta Paweł Andrzej, Szurlej Kazimierz, Terlecka Jadwiga, Tomaszewski Adam, Tomkowicz Jacek, Wilczewska Leonia, Zimny Kazimierz

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Stanek Anna

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Bank Spółdzielczy W Strzyżowie, Strzyżów − KRS 0000099392
  2. Czarnorzecko-strzyżowska Lokalna Grupa Działania, Strzyżów − KRS 0000250016
  3. Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska W Strzyżowie, Strzyżów − KRS 0000133254
  4. Kółko Rolnicze W Żyznowie, Żyznów − KRS 0000250576
  5. Ochotnicza Straż Pożarna Florian W Dobrzechowie, Dobrzechów − KRS 0000438610
  6. Ochotnicza Straż Pożarna Godowa Dolna, Godowa − KRS 0000018113
  7. Ochotnicza Straż Pożarna W Żyznowie, Żyznów − KRS 0000060261
  8. Polski Związek Wędkarski Okręg W Rzeszowie, Rzeszów − KRS 0000071222
  9. Towarzystwo Przyjaciół Dobrzechowa, Dobrzechów − KRS 0000013680
  10. Związek Zawodowy Pracowników Gminnej Spółdzielni Samopomoc Chłopska W Strzyżowie, Strzyżów − KRS 0000352349

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Prodrem Spółdzielnia Techniczno-handlowa W Rzeszowie, Rzeszów − KRS 0000105887
  2. Spółdzielnia Kółek Rolniczych W Strzyżowie, Godowa − KRS 0000059329

Powiązane przetargi (2 szt.):
  1. Pomoc państwa w zakresie dożywiania.
    Zamawiający: Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej, Strzyżów
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2013/2014 w podziale na następujące zadania: Zadanie Nr 1 Przygotowanie i dostarczenie posiłku w formie kanapki dla uczniów szkół podstawowych: Szkoła Podstawowa Tropie - 12 posiłków Zadanie Nr 2 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku - (zupa) dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów: Szkoła Podstawowa Brzeżanka - 14 posiłków, Szkoła Podstawowa Glinik Zaborowski - 8 posiłków, Szkoła Podstawowa Wysoka Strzyżowska - 24 posiłki, Szkoła Podstawowa Nr 1 w Strzyżowie im. Orła Białego - 13 posiłków, Zespół Szkół Dobrzechów - 11 posiłków, Zespół Szkół Grodzisko - 70 posiłków, Zespół Szkół Wysoka Strzyżowska - 33 posiłki, Zespół Szkół Żarnowa - 24 posiłki, Zespół Szkół Żyznów - 28 posiłków. Zadanie Nr 3 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku - (zupa) dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych: Liceum Ogólnokształcące w Strzyżowie - 15 posiłków, Zespół Szkół Technicznych w Strzyżowie - 45 posiłków. Ilość posiłków dziennie podana wg. stanu na czerwiec 2013 r. Opis przedmiotu zamówienia. Dla zadania Nr 1 wymaga się by kanapka składała się: z jednej pszennej bułki (o wadze min.100 gram, posmarowanej masłem min. 15 gram, w skład bułki wchodzić będzie ponadto: 2 plastry wędliny (min. 30 gram), lub 2 plastry sera żółtego (min. 30 gram) lub ser biały (40 gram) przy czym obowiązkowo na bieżąco wzbogacane dodatkami w postaci (liść sałaty, 2 plastry pomidora, trzy plastry ogórka świeżego lub kiszonego, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, keczup, majonez). Masa całkowita kanapki nie może być mniejsza niż 150 gram. Każda kanapka powinna być zapakowana oddzielnie (woreczek foliowy, papierowy lub folia). Dla zadania Nr 2 wymaga się by posiłek składał się: zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą min. 3 razy w tygodniu. Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram). Dla zadania Nr 3 wymaga się by posiłek składał się: zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą min. 3 razy w tygodniu. Jedna porcja zupy nie mniej niż 400 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).
  2. Pomoc państwa w zakresie dożywiania.
    Zamawiający: Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej, Strzyżów
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2012/2013 w podziale na następujące zadania: Zadanie Nr 1 Przygotowanie i dostarczenie posiłku w formie kanapki dla uczniów szkół podstawowych: Szkoła Podstawowa Tropie - 11 posiłków Szkoła Podstawowa Zawadka - 6 posiłków Zadanie Nr 2 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku - (zupa) dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów. Szkoła Podstawowa Brzeżanka - 16 posiłków Szkoła Podstawowa Glinik Zaborowski - 14 posiłków Szkoła Podstawowa Wysoka Strzyżowska - 27 posiłków Szkoła Podstawowa Nr 1 w Strzyżowie im. Orła Białego - 11 posiłków Zespół Szkół Dobrzechów - 12 posiłków Zespół Szkół Grodzisko - 77 posiłków Zespół Szkół Wysoka Strzyżowska - 47 posiłków Zespół Szkół Żarnowa - 19 posiłków Zespół Szkół Żyznów - 31 posiłków Zadanie Nr 3 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku - (zupa) dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych: Liceum Ogólnokształcące w Strzyżowie- 16 posiłków Zespół Szkół Technicznych w Strzyżowie - 54 posiłki Ilość posiłków dziennie podana wg. stanu na czerwiec 2012 r. 3. Opis przedmiotu zamówienia. Dla zadania Nr 1 wymaga się by kanapka składała się: z jednej pszennej bułki (o wadze min.100 gram, posmarowanej masłem min. 15 gram, w skład bułki wchodzić będzie ponadto: 2 plastry wędliny (min. 30 gram), lub 2 plastry sera żółtego (min. 30 gram) lub ser biały (40 gram) przy czym obowiązkowo na bieżąco wzbogacane dodatkami w postaci (liść sałaty, 2 plastry pomidora, trzy plastry ogórka świeżego lub kiszonego, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, keczup, majonez). Masa całkowita kanapki nie może być mniejsza niż 150 gram. Każda kanapka powinna być zapakowana oddzielnie (woreczek foliowy, papierowy lub folia). Dla zadania Nr 2 wymaga się by posiłek składał się: zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą min. 3 razy w tygodniu. Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram). Dla zadania Nr 3 wymaga się by posiłek składał się: zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą min. 3 razy w tygodniu. Jedna porcja zupy nie mniej niż 400 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).

Inne osoby dla Gąsior (473 osoby):