Kogo reprezentuje osoba

Jończy Antoni

w KRS

Antoni Jończy

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Antoni
Nazwisko:Jończy
Płeć:Mężczyzna
Rok urodzenia:1954 r., wiek 67 lat
Miejscowości:Wieprz (Małopolskie)
Przetargi:50 w aktualnych firmach
Aktualnie reprezentuje:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Augustyn Jolanta, Bogunia Emilia, Gabryś Zbigniew Jerzy, Górkiewicz Adam Stanisław, Herma Karol, Jaszczyk Rafał, Kania Stanisław, Krupnik Tomasz Bolesław, Krzanak Mateusz Sebastian, Kuwik Jan Marian, Kuwik Tadeusz, Lachendro Andrzej Jerzy, Matusiak Józef, Mejza Marek, Michalczyk Danuta Franciszka, Miętka Elżbieta Krystyna, Migdałek Paweł Jan, Ogiegło Kazimierz, Pułka Elżbieta, Serwin Alojzy, Sokołowski Jerzy Zbigniew, Sztafińska Cecylia Magdalena, Szłapa Józef, Wandor Jan, Wiewiórka Danuta Helena

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Szczerbik Andrzej

Reprezentował:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Augustyn Jolanta, Bogunia Emilia, Gabryś Zbigniew Jerzy, Górkiewicz Adam Stanisław, Herma Karol, Jaszczyk Rafał, Kania Stanisław, Krupnik Tomasz Bolesław, Krzanak Mateusz Sebastian, Kuwik Jan Marian, Kuwik Tadeusz, Lachendro Andrzej Jerzy, Matusiak Józef, Mejza Marek, Michalczyk Danuta Franciszka, Miętka Elżbieta Krystyna, Migdałek Paweł Jan, Ogiegło Kazimierz, Pułka Elżbieta, Serwin Alojzy, Sokołowski Jerzy Zbigniew, Sztafińska Cecylia Magdalena, Szłapa Józef, Wandor Jan, Wiewiórka Danuta Helena

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Szczerbik Andrzej

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Ludowy Klub Sportowy Orzeł W Wieprzu, Wieprz − KRS 0000110658
  2. Spółdzielnia Mleczarska W Wieprzu, Wieprz − KRS 0000128708

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Abs Bank Spółdzielczy, Andrychów − KRS 0000124716
  2. Kółko Rolnicze W Głębowicach, Głębowice − KRS 0000217029
  3. Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna Im. 1-go Maja W Przeciszowie, Przeciszów − KRS 0000165297
  4. Spółdzielnia Produkcji i Usług Zgoda Wieprz, Wieprz − KRS 0000168853
  5. Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania - Wieprz Ze Smakiem, Wieprz − KRS 0000315749

Powiązane przetargi (50 szt.):
  1. zakup i dostawę artykułów spożywczych dla potrzeb Beskidzkiego Zespołu Leczniczo - Rehabilitacyjnego Szpital Opieki Długoterminowej w Jaworzu z podziałem na 2 części: I część zamówienia -mleko i produkty nabiałowe; II część zamówienia -warzywa i owoce;
    Zamawiający: Beskidzki Zespół Leczniczo-Rehabilitacyjny Szpital Opieki Długoterminowej, Jaworze
    1. Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych w asortymencie i ilościach podanych w formularzach asortymentowo - cenowych stanowiących załączniki od 2-3 do SIWZ, z podziałem na poszczególne części, z których każda stanowi odrębny przedmiot zamówienia.
    2. Dostawa następować będzie, na podstawie odrębnych zleceń, w ciągu trwania umowy dla części I, cz. II, dwa razy w tygodniu tj. wtorek i piątek z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy, w godz. od 7ºº do 10ºº w ilościach podanych przez upoważnionego pracownika Zamawiającego drogą telefoniczną, z jednodniowym wyprzedzeniem.
    3. Za zgodą zamawiającego przedmiot postępowania dostarczany w opakowaniach może posiadać inna gramaturę z zastrzeżeniem, że zachowana zostaje jakość i wartość przeliczeniowa.
    4. Zamówienia są realizowane zgodnie z zapotrzebowaniem oraz w ilościach zgłaszanych przez Zamawiającego, średnio dwa razy w tygodniu. Zamawiający nie ma obowiązku składać zapotrzebowań - ilość i terminy zapotrzebowań zależą wyłącznie od woli Zamawiającego.
    5. Dostawa realizowana będzie środkiem transportu Wykonawcy i na jego koszt.
    6. Dostarczany towar powinien być w początkowym terminie przydatności do spożycia.
    7. Do każdej partii towaru należy dołączyć datę produkcji, datę spożycia lub minimalnej trwałości, informację o warunkach przechowywania oraz producencie.
    8. Wraz z przedmiotem zamówienia Wykonawca winien dostarczyć w niezbędnym zakresie, instrukcje w języku polskim dotyczące magazynowania i przechowywania, jeżeli dostarczone produkty wymagają szczególnych warunków magazynowania i przechowywania.
    9. Produkty muszą odpowiadać standardom i być zgodne z wymaganiami Polskich Norm przenoszących europejskie normy zharmonizowane oraz system HACCP.
    10. Stosownie do art. 34 ust. 5 ustawy PZP, Zamawiający zastrzega sobie prawo opcji w postaci możliwości zamówienia dodatkowo do 20% artykułów spożywczych, stanowiących przedmiot zamówienia w cenach jednostkowych określonych w ofercie Wykonawcy, na warunkach i w terminach określonych we wzorze umowy (załącznik nr 4 do SIWZ), a Wykonawca zobowiązuje się uprawnienie to zrealizować w razie skorzystania z niego przez Zamawiającego.
  2. DOSTAWY ŻYWNOŚCI Z PODZIAŁEM NA CZĘŚCI
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej dla Osób Starszych, Bielsko-Biała
    DOSTAWY ŻYWNOŚCI Z PODZIAŁEM NA CZĘŚCI NA ROK 2014 DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ DLA OSÓB STARSZYCH
  3. Dostawa żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Żywcu z podziałem na 10 części.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Żywiec
    Sukcesywna dostawa żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Żywcu z podziałem na 10 części.
  4. Znak : AG/zp/ XXVII/2013 r.
    Zamawiający: Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej, Żywiec
    Dotyczy ; dostawy artykułow mleczarskich określonych w załączniku nr 1
  5. Przedmiotem zamówienia sa dostawy artykułów nabiałowych do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
    Zamawiający: Wojewódzki Szpital Psychiatryczny, Andrychów
    Przedmiotem zamówienia sa dostawy artykułów nabiałowych do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
  6. zakup i dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Beskidzkiego Zespołu Leczniczo - Rehabilitacyjnego Szpital Opieki Długoterminowej w Jaworzu z podziałem na 5 części: I część zamówienia -pozostałe artykuły spożywcze; II część zamówienia -mleko i produkty nabiałowe; III część zamówienia -mrożonki; IV część zamówienia -warzywa i owoce; V część zamówienia -pieczywo i produkty słodkie
    Zamawiający: Beskidzki Zespół Leczniczo-Rehabilitacyjny Szpital Opieki Długoterminowej, Jaworze
    Przedmiot zamówienia stanowi zakup i
    dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Beskidzkiego Zespołu Leczniczo - Rehabilitacyjnego Szpital Opieki
    Długoterminowej w Jaworzu z podziałem na 5 części: I część zamówienia -pozostałe artykuły spożywcze; II część
    zamówienia -mleko i produkty nabiałowe; III część zamówienia -mrożonki; IV część zamówienia -warzywa i
    owoce; V część zamówienia -pieczywo i produkty słodkie. 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z dostawą
    artykułów spożywczych w asortymencie i ilościach podanych w formularzach asortymentowo - cenowych
    stanowiących załączniki od 1-5 do SIWZ, z podziałem na poszczególne części, z których każda stanowi odrębny
    przedmiot zamówienia. 2. Dostawa następować będzie, na podstawie odrębnych zleceń, w ciągu trwania umowy:
    A) dla części V zamówienia w każdy dzień od poniedziałku do soboty z wyjątkiem świąt od 5:00 do godz. 6:30 w
    ilościach podanych przez upoważnionego pracownika Zamawiającego drogą telefoniczną, z jednodniowym
    wyprzedzeniem. B) dla części I, cz. II, cz. III, cz. IV dwa razy w tygodniu tj. wtorek i piątek z wyjątkiem dni
    ustawowo wolnych od pracy, w godz. od 7ºº do 10ºº w ilościach podanych przez upoważnionego pracownika
    Zamawiającego drogą telefoniczną, z jednodniowym wyprzedzeniem. 3. Za zgodą zamawiającego przedmiot
    postępowania dostarczany w opakowaniach może posiadać inna gramaturę z zastrzeżeniem, że zachowana
    zostaje jakość i wartość przeliczeniowa. 4. Zamówienia są realizowane zgodnie z zapotrzebowaniem zgłaszanymi
    przez Zamawiającego, średnio dwa razy. Zamawiający nie ma obowiązku składać zapotrzebowań - ilość i terminy
    zapotrzebowań zależą wyłącznie od woli Zamawiającego. 5. Dostawa realizowana będzie środkiem transportu
    Wykonawcy i na jego koszt. 6. Dostarczany towar powinien być w początkowym terminie przydatności do
    spożycia. 7. Do każdej partii towaru należy dołączyć datę produkcji, datę spożycia lub minimalnej trwałości,
    informację o warunkach przechowywania oraz producencie. 8. Wraz z przedmiotem zamówienia Wykonawca
    winien dostarczyć w niezbędnym zakresie, instrukcje w języku polskim dotyczące magazynowania i
    przechowywania, jeżeli dostarczone produkty wymagają szczególnych warunków magazynowania i
    przechowywania. 9. Produkty muszą odpowiadać standardom i być zgodne z wymaganiami Polskich Norm
    przenoszących europejskie normy zharmonizowane oraz system HACCP
  7. Dostawa artykułów żywnościowych do szkolnej stołówki w Zespole Szkół nr 1 w Oświęcimiu
    Zamawiający: Zespół Szkół nr 1 im. M. Skłodowskiej-Curie, Oświęcim
    1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do szkolnej stołówki w Zespole Szkół nr 1 w Oświęcimiu w 2013 roku.Część I zamówienia: Nabiał zgodnie z treścią formularza cenowego - załącznik nr 2 / część 1 Część II zamówienia: Dostawa świeżego mięsa wieprzowego i wędlin zgodnie z treścią formularza cenowego - załącznik nr 2 / część 2 Częśc III zamówienia - Dostawa świeżego mięsa dobiowego - załącznik nr 2 / część 3 Część IV zamówienia: Dostawa warzyw i owoców świeżych zgodnie z treścią formularza cenowego - załącznik nr 2 / część 4 CzęśćV zamówienia: Dostawa różnych produktów ogólnospożywczych zgodnie z treścią formularza cenowego - załącznik nr 2 / część 5 Dostawa Warzyw i owoców mrożonych i ryb mrożonych zgodnie z treścią formularza cenowego - załącznik nr 2 / część 6
  8. Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych do siedziby zamawiającego z podziałem na siedem części
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej "Dom Nauczyciela", Bielsko-Biała
    Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych do siedziby zamawiającego z podziałem na siedem części: Część I: CPV: 15800000-6, CPV: 15600000-4, CPV: 15423000-9 ( warzywa przetworzone, konserwowe, artykuły sypkie, oleje roślinne, przyprawy), Część II: CPV: 15200000-0 (ryby świeże, mrożone, przetwory rybne), Część III: CPV: 03142500-3 (jaja świeże kurze), Część IV: CPV: 15331000-7 (mrożone warzywa i owoce), Część V: CPV:15100000-9 (produkty zwierzęce, mięsa i produkty mięsne), Część VI: CPV:15112000-7 (drób), Część VII: CPV: 15500000-3 (produkty mleczarskie).
  9. Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 1 w Osieku
    Zamawiający: Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 1 w Osieku, Osiek
    Dostawa artykułów żywnościowych z podziałem na pakiety
  10. Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Głębowicach
    Zamawiający: Zespół Szkolno-Przedszkolny im. Jana Pawła II w Głębowicach, Głębowice
    Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Głębowicach
  11. Dostawy żywności (II) z podziałem na części na rok 2013
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej dla Osób Starszych, Bielsko-Biała
    Dostawy żywności (II) z podziałem na części na rok 2013
  12. dostawa artykułów żywnościowych
    Zamawiający: Samorządowe Przedszkole w Polance Wielkiej, Polanka Wielka
    dostawa artykułów żywnościowych z podziałem na pakiety
  13. Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi Nr 5 im. Orła Białego w Oświęcimiu na 2013 rok.
    Zamawiający: Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 5 w Oświęcimiu, Oświęcim
    ·Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej na 2013 rok w grupach towarowych. Część I zamówienia: nabiał i sery zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 1. (CPV-15500000)
    Część II zamówienia: artykuły spożywcze zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 2.(CPV-03100000, 15300000, 15400000, 15600000, 15800000, 15900000)
    Część III zamówienia: świeże mięso wieprzowe, wołowe, wędliny zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 3. (CPV-15100000)
    Część IV zamówienia: świeże mięso drobiowe zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 4. (CPV-15100000)
    Część V zamówienia: ryby mrożone, mrożone warzywa i owoce, inne przetwory mrożone zgodnie z treścią oferty cenowej-załącznik Nr 2/część 5. (CPV-15200000, 15300000)
    Część VI zamówienia: świeże warzywa i owoce zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 6. (CPV-03200000)
    ·Artykuły spożywcze muszą być dostarczone w opakowaniach jednostkowych o gramaturze ujętej w ofertach cenowych lub o gramaturze zbliżonej.
    ·Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi: odpowiednie normy jakościowe lub atesty, odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, odpowiedni sposób przewożenia towarów (zachowanie rozdzielności transportu, odpowiednią temperaturę podczas transportu, warunki sanitarne pojazdu oraz kierowcy dostarczającego towar). Zamawiający zastrzega sobie odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach. ·Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części zamówienia. W przypadku złożenia oferty na wszystkie części zamówienia należy podać cenę ofertową brutto oddzielnie dla każdej części zamówienia zgodnie z treścią oferty cenowej dla danej części. Zamawiający będzie porównywał i oceniał każdą część odrębnie.
  14. Dostawy żywności
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Żywiec
    Dostawy żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Żywcu z podziałem
    na 10 części.
  15. Znak : AG/zp/ XXIV/ 2012r.
    Zamawiający: Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej, Żywiec
    Dotyczy : dostawy artykułów mleczarskich dla potrzeb ZZOZ w Żywcu określonych w formularzu cenowym załacznik nr 1 do SIWZ.
  16. Dostawa mleka oraz produktów drobiowych i podrobów dla ZZOZ w Wadowicach, znak: ZP/PRZET/48/2012
    Zamawiający: Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej, Wadowice
    Dostawa mleka oraz produktów drobiowych i podrobów dla ZZOZ w Wadowicach
  17. dostawa wyrobów mleczarskich i tłuszczowych dla Domu Pomocy Społecznej w Wadowicach, ul. Pułaskiego 5
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Wadowice
    mleko 2% 5500 l
    ser biały 530 kg
    śmietanka 18% 270 l
    serek homogenizowany 150g, 1500 szt.
    ser topiony 1100 szt.
    margaryna do smarowania 530 kg
    margaryna mleczna 180 kg
    kefir 300 l
    maślanka 500 l
    jogurt 500 szt.
    margaryna palma 12,5 kg
    ser żółty 120 kg
    masło extra 10 kg
    ser feta 10 kg
  18. Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej Nr 4 w Oświęcimiu w 2012 roku.
    Zamawiający: Szkoła Podstawowa nr 4, Oświęcim
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej Nr 4 w Oświęcimiu w 2012r. i obejmuje niżej wymienione części: I-mięso wiperzowe,wołowe i wędliny (CPV 15100000-9), II-mięso drobiowe (CPV 15100000-9), III- warzywa i owoce świerze i przetworzone (CPV 03200000-3, 15300000-1), IV- ryby i mrożonki owocowe i warzywne (CPV 15200000-0, 15331170-9, 15300000-1), V-produkty mleczarskie, tłuszcze pochodzenia roślinnego i zwierzęcego (CPV 15500000-3, 15400000-2), VI-różne produkty spożywcze (CPV 15800000-6, 15600000-4)
  19. Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów nabiałowych do magazynu żywnosci Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
    Zamawiający: Wojewódzki Szpital Psychiatryczny, Andrychów
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów nabiałowych do magazynu żywnosci Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
  20. Dostawa produktów mleczarskich do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu
    Zamawiający: Starostwo Powiatowe, Żywiec
    1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa produktów mleczarskich do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu przy ul. Komisji Edukacji Narodowej 3.
    2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa wykaz produktów mleczarskich stanowiący Załącznik Nr 4 do specyfikacji.
    3. Ilości podane przez Zamawiającego w wykazie stanowiącym Załączniki Nr 4 do Specyfikacji są wyłącznie szacunkowe i służą tylko do wyliczenia ceny ofert i porównania złożonych ofert. Ilość faktycznego zapotrzebowania na produkty mleczarskie będzie odbiegać od ilości wskazanych w wykazie. Wynagrodzenie Wykonawcy wynikać będzie z ilości faktycznie dostarczonych produktów mleczarskich oraz zaoferowanych cen jednostkowych. Umowa zawarta z wyłonionym w drodze postępowania przetargowego wykonawcą rozliczana będzie na podstawie zaoferowanych w ofercie cen jednostkowych i faktycznie dostarczonych produktów mleczarskich, w oparciu o składane przez Zamawiającego zapotrzebowanie.
    4. Dostarczony towar powinien być dobrej jakości, odpowiadać przepisom sanitarnym i recepturom, powinien posiadać oznaczenia daty przydatności do spożycia oraz jego producenta.
    5. Zamawiający dopuszcza dostawę produktów równoważnych do opisanych w wykazie stanowiącm Załączniki Nr 4 do Specyfikacji. Gramatura oferowanego produktu równoważnego nie może być niższa niż gramatura produktu wskazanego w wykazie. Zaoferowane produkty równoważne muszą posiadać te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, estetyka, konsystencja) oraz zawierać w swoim składzie te same surowce użyte do produkcji, co produkt określony przez Zamawiającego.
    6. Towar powinien być dostarczany w każdy dzień roboczy i w soboty (sporadycznie).
    7. Szczegółowy asortyment dostawy podawany będzie wykonawcy najpóźniej na dzień przed dostawą do godz. 15:00.
    8. Towar ma być dostarczany do siedziby Zamawiającego własnym transportem Wykonawcy między godziną 7:00 a 8:00.
  21. zakup i dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Beskidzkiego Zespołu Leczniczo - Rehabilitacyjnego Szpital Opieki Długoterminowej w Jaworzu z podziałem na części: I część zamówienia - zakup i dostawa pozostałych artykułów spożywczych II część zamówienia - zakup i dostawa mleka i produktów nabiałowych III część zamówienia - zakup i dostawa mrożonek IV część zamówienia - zakup i dostawa warzyw i owoców V Zamówienia - zakup i dostawa pieczywa i produktów słodkich
    Zamawiający: Beskidzki Zespół Leczniczo-Rehabilitacyjny Szpital Opieki Długoterminowej, Jaworze
  22. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 1 w Osieku.
    Zamawiający: Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 1 w Osieku, Osiek
  23. Dostawa produktów spożywczych do Miejskiego Przedszkola Samorzadowego w Suchej Beskidzkiej.
    Zamawiający: Miejskie Przedszkole Samorządowe w Suchej Beskidzkiej, Sucha Beskidzka
  24. Dostawy żywności
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Żywiec
  25. Znak : AG/zp/ XXVII/2011 r.
    Zamawiający: Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej, Żywiec
  26. Dostawa artykułów żywnościowych
    Zamawiający: Samorządowe Przedszkole w Polance Wielkiej, Polanka Wielka
  27. Zakup i dostawa żywności do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu
    Zamawiający: Starostwo Powiatowe, Żywiec
  28. Dostawa mleka i artykułów mleczarskich
    Zamawiający: Psychiatryczny Zakład Opiekuńczo-Leczniczy, Międzybrodzie Bialskie
  29. Dostawy artykułów nabiałowych
    Zamawiający: Wojewódzki Szpital Psychiatryczny, Andrychów
  30. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych.
    Zamawiający: Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 1 w Osieku, Osiek
  31. Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki.
    Zamawiający: Szkoła Podstawowa Nr 2 im. Królowej Jadwigi w Osieku, Osiek
  32. Dostawa artykułów spożywczych
    Zamawiający: Zespół Szkolno-Przedszkolny im. Jana Pawła II w Głębowicach, Głębowice
  33. Dostawa produktów do Miejskiego Przedszkola Samorządowego w Suchej Beskidzkiej
    Zamawiający: Miejskie Przedszkole Samorządowe w Suchej Beskidzkiej, Sucha Beskidzka
  34. Dostawy żywności
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Żywiec
  35. Znak : AG/zp/ XXI/ 2010 r.
    Zamawiający: Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej, Żywiec
  36. Dostawa mleka i produktów mleczarskich
    Zamawiający: Szpital Wojewódzki, Bielsko-Biała
  37. Dostawa artykułów nabiałowych.
    Zamawiający: Zespół Opieki Zdrowotnej, Sucha Beskidzka
  38. Dostawa Mleka i artykułów mleczarskich
    Zamawiający: Psychiatryczny Zakład Opiekuńczo-Leczniczy, Międzybrodzie Bialskie
  39. Dostawy artykułów nabiałowych
    Zamawiający: Wojewódzki Szpital Psychiatryczny, Andrychów
  40. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych
    Zamawiający: Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 1 w Osieku, Osiek
  41. Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Głębowicach
    Zamawiający: Zespół Szkolno-Przedszkolny im. Jana Pawła II w Głębowicach, Głębowice
  42. Dostawy żywności z podziałem na 10 zadań
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Żywiec
  43. dostawy artykułów mleczarskich
    Zamawiający: Zakład Karny, Wadowice
  44. Znak : AG/zp/ XXIX/ 2009 r.
    Zamawiający: Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej, Żywiec
  45. dostawa nabiału
    Zamawiający: SPZOZ Szpital Kolejowy w Wilkowicach-Bystrej, Wilkowice
  46. Dostawa mleka i produktów mleczarskich dla ZZOZ w Wadowicach, znak: ZP/PRZET/64/2009
    Zamawiający: Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej, Wadowice
  47. Zamówienie na dostawę wyrobów mleczarskich i tłuszczowych.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Wadowice
  48. Dostawy artykułów nabiałowych
    Zamawiający: Wojewódzki Szpital Psychiatryczny, Andrychów
  49. Przetarg nieograniczony na dostawę mleka i artykułów mleczarskich
    Zamawiający: Państwowy Zakład Opiekuńczo-Leczniczy, Międzybrodzie Bialskie
  50. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych.
    Zamawiający: Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 1 w Osieku, Osiek