Kogo reprezentuje osoba

Kołodziejczyk Anna Krystyna

w KRS

Anna Krystyna Kołodziejczyk

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Anna
Drugie imię:Krystyna
Nazwisko:Kołodziejczyk
Płeć:Kobieta
Rok urodzenia:1964 r., wiek 54 lata
Miejscowości:Kalisz (Wielkopolskie)
Przetargi:4 w aktualnych firmach
Aktualnie reprezentuje:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Adamczyk Ewa Agata, Binkowski Kazimierz Zbigniew, Bukowski Jacek Jan, Czarnojańczyk Alicja, Drobnikowska Elżbieta Beata, Fink Jadwiga, Frankowska Monika Aneta, Gola Magdalena Dorota, Gościmiński Marian, Kałużna Halina Kazimiera, Kowalska Maria Magdalena, Kurzawa Urszula Ewa, Marczak Mirosława Kazimiera, Nawrocka Grażyna Wiesława, Olszanowska Aneta Maria, Przyłęcka Jolanta Krystyna, Zasuń Piotr Marian, Zielińska Ewa Maria

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Płóciennik Lucyna

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Fundacja Nasza Historia, Kalisz − KRS 0000614552
  2. Izba Producentów, Handlowców i Usługodawców W Kaliszu, Kalisz − KRS 0000118974
  3. Miejski Klub Sportowy Calisia W Kaliszu, Kalisz − KRS 0000007556
  4. Piekarnia Spomia Sp. Z O.O., Kalisz − KRS 0000163885
  5. Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców W Kaliszu, Kalisz − KRS 0000124008
  6. Stowarzyszenie Wszystko Dla Kalisza Im. Prof. Jerzego Rubińskiego, Kalisz − KRS 0000092097

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Konsorcjum Dystrybucja Detal Sp. Z O.O., Bogucin − KRS 0000376308
  2. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-handlowo-usługowe Agrosir Sp. Z O.O., Sieradz − KRS 0000304911

Powiązane przetargi (4 szt.):
  1. Dostawa wyrobów ciastkarskich - nr sprawy 6/ż/16
    Zamawiający: Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu, Kalisz
    Zamówienie realizowane jest na podstawie przepisów ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2015 nr 2164 z późn. zm.), zwanej dalej „ustawą”, o wartości mniejszej od kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8.
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyrobów ciastkarskich.

    Wykonawca dostarczy produkt wytworzony zgodnie z:
    1) ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2015 r. poz. 594 z późn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy;
    2) ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (j.t. Dz. U. z 2016 r. poz. 1604) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy.
    Dostawy będą realizowane w dni robocze, w ilości i terminach określonych przez zamawiającego, jednak po uprzednim telefonicznym zgłoszeniu.
    Częstotliwość i godziny dostaw stanowiących przedmiot zamówienia w okresie obowiązywania umowy – średnio trzy razy w tygodniu w godzinach 5:00 ÷ 5:30.
    Wykonawca zrealizuje dostawy przedmiotu zamówienia do siedziby zamawiającego własnym transportem, na własny koszt. Środek transportu musi spełniać obowiązujące wymogi sanitarne dla przewozu artykułów żywnościowych. Koszty rozładunku przedmiotu zamówienia w całym okresie obowiązywania umowy ponosi wykonawca.
    Zobowiązuje się wykonawcę do tego, aby jakość dostarczanych artykułów spożywczych, sposób ich pakowania, a także rodzaj używanych opakowań zbiorczych – z zastrzeżeniem określonym w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia oraz w stosowanych normach i powszechnie obowiązujących przepisach prawa – powodowały obniżenie ponoszonych przez zamawiającego kosztów przechowywania, przygotowania i dystrybucji dostarczanych artykułów i wytwarzanych z nich potraw oraz kosztów wywozu i utylizacji powstałych odpadów.
    1) Pączek drożdżowy 8 000 szt.
    2) Drożdżówka z nadzieniem 10 000 szt.
    3) Eklery 5 000 szt.
    4) Rożek francuski 6 000 szt.
    5) Rogaliki krucho-drożdżowe 6 000 szt.
    6) Rurka z kremem 5 000 szt.
    7) Mix ciastek: maczki, muszelki, kokosanki,
    kruche z cukrem 200 kg
    8) Sernik wiedeński 400 kg
    9) Szarlotka 300 kg
    10) Sernik z owocami 300 kg
    11) Makowiec na kruchym cieście 200 kg
    12) Placek drożdżowy z owocami 200 kg
    13) Babka piaskowa 300 kg
    14) Ptasie mleczko 300 kg
    15) Babeczki kruche 1 000 szt.
    16) Ptysie z kremem 20 kg
    17) Bezy z kremem 20 kg
    18) Ciasto tortowe 200 kg
    Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.
  2. Dostawa różnych produktów spożywczych
    Zamawiający: Areszt Śledczy, Ostrów Wielkopolski
    Chleb mieszany 40000,00 kg, Chleb pszenny 5500,00 kg, Cukier 3000,00 kg, Makaron 3000,00 kg, Herbata 250,00 kg, Kawa zboż. 500,00 kg, Musztarda 800,00 kg, Majonez 500,00 kg, Pieprz 100,00 kg, Majeranek 70,00 kg, Papryka miel. 50,00 kg, Ocet 300,00 kg, Bulion drobiowy 1000,00 kg, Przypr.płyn 900,00 kg, Ziele angiel. 20,00 kg, Mąka ziemniacz. 100,00 kg, Sos pieczeniowy 100,00 kg, Czosnek granulowany 40,00 kg
  3. dostawa pieczywa, wyrobów piekarniczych i ciastkarskich - nr sprawy 7/ż/15
    Zamawiający: Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu, Kalisz
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa dla potrzeb COSSW w Kaliszu pieczywa, wyrobów piekarniczych i ciastkarskich.
    Wykonawca dostarczy produkt wytworzony zgodnie z:
    1) ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. nr 136 poz. 914 z późn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy;
    2) ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2014 r. poz. 669 z pózn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy.
    Dostawy asortymentu z części I zamówienia będą realizowane każdego dnia roboczego, w ilości i terminach określonych przez zamawiającego, po uprzednim telefonicznym zgłoszeniu. Dostawy będą realizowane wg wskazań zamawiającego w godzinach 5:00 ÷ 5:30.
    Dostawy asortymentu z części II zamówienia będą realizowane w dni robocze, jednak nie rzadziej niż trzy razy w tygodniu, w ilości i terminach określonych przez zamawiającego, po uprzednim telefonicznym zgłoszeniu. Dostawy będą realizowane wg wskazań zamawiającego w godzinach 5:00 ÷ 5:30.
    Wykonawca zrealizuje dostawy przedmiotu zamówienia do siedziby zamawiającego własnym transportem, na własny koszt. Środek transportu musi spełniać obowiązujące wymogi sanitarne dla przewozu artykułów żywnościowych. Koszty rozładunku przedmiotu zamówienia w całym okresie obowiązywania umowy ponosi wykonawca.
    Część I pieczywo i wyroby piekarnicze
    15810000-9 pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
    15811100-7 chleb
    1) Chleb baltonowski 18 000 kg
    2) Chleb żytni razowy 6 000 kg
    3) Bułka pszenna zwykła 12 000 szt.
    4) Bułka graham 10 000 szt.
    5) Bułka kajzerka 10 000 szt.
    6) Bułka z ziarnami 10 000 szt.
    7) Bułka kukurydziana 10 000 szt.
    8) Bułka cebulowa 10 000 szt.
    9) Żurek zakwas 500 l
    10) Bułka tarta 1 000 kg
    Część II wyroby ciastkarskie
    15812100-4 wyroby ciastkarskie
    15812200-5 ciasta
    15811200-8 rogaliki
    15811300-9 pieczywo francuskie
    15811400-0 bułeczki
    1) Pączek drożdżowy 10 000 szt.
    2) Drożdżówka z nadzieniem 15 000 szt.
    3) Eklery 6 000 szt.
    4) Rożek francuski 9 000 szt.
    5) Rogaliki półfrancuskie drożdżowe 6 000 szt.
    6) Rurka z kremem 3 000 szt.
    7) Mix ciastek: maczki, muszelki, kokosanki,
    szarlotka, kruche z cukrem 300 kg
    8) Sernik wiedeński 500 kg
    9) Szarlotka 500 kg
    10) Sernik z owocami 500 kg
    11) Babka piaskowa marmurkowa 500 kg
    12) Ciasto miodowe 500 kg
  4. dostawa pieczywa, wyrobów piekarniczych i ciastkarskich - nr sprawy 9/ż/14
    Zamawiający: Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu, Kalisz
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa dla potrzeb COSSW w Kaliszu pieczywa, wyrobów piekarniczych i ciastkarskich.
    Wykonawca dostarczy produkt wytworzony zgodnie z:
    1) ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. nr 136 poz. 914 z późn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy;
    2) ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2014 r. poz. 669 z pózn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy.
    Dostawy asortymentu z części I zamówienia będą realizowane każdego dnia roboczego, w ilości i terminach określonych przez zamawiającego, po uprzednim telefonicznym zgłoszeniu. Dostawy będą realizowane wg. wskazań zamawiającego w godzinach 5:00 ÷ 5:30.
    Dostawy asortymentu z części II zamówienia będą realizowane w dni robocze, jednak nie rzadziej niż trzy razy w tygodniu, w ilości i terminach określonych przez zamawiającego, po uprzednim telefonicznym zgłoszeniu. Dostawy będą realizowane wg wskazań zamawiającego w godzinach
    5:00 ÷ 5:30.
    Wykonawca zrealizuje dostawy przedmiotu zamówienia do siedziby zamawiającego własnym transportem, na własny koszt. Środek transportu musi spełniać obowiązujące wymogi sanitarne dla przewozu artykułów żywnościowych. Koszty rozładunku przedmiotu zamówienia w całym okresie obowiązywania umowy ponosi wykonawca.
    1.1. Opis przedmiotu zamówienia
    Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych poprzez składanie ofert na poszczególne części, podzielone wg obszaru dostaw. Za ofertę częściową uważa się ofertę obejmującą pełny asortyment danej części. Liczba części - 2.
    Część I pieczywo i wyroby piekarnicze
    15810000-9 pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
    15811100-7 chleb
    1) Chleb baltonowski 18 000 kg
    2) Chleb żytni razowy 6 000 kg
    3) Bułka pszenna zwykła 12 000 szt.
    4) Bułka graham 10 000 szt.
    5) Bułka kajzerka 10 000 szt.
    6) Bułka z ziarnami 10 000 szt.
    7) Bułka kukurydziana 10 000 szt.
    8) Bułka cebulowa 10 000 szt.
    9) Żurek zakwas 200 l
    10) Bułka tarta 300 kg
    Część II wyroby ciastkarskie
    15812100-4 wyroby ciastkarskie
    15812200-5 ciasta
    15811200-8 rogaliki
    15811300-9 pieczywo francuskie
    15811400-0 bułeczki
    1) Pączek drożdżowy 10 000 szt.
    2) Drożdżówka z nadzieniem 15 000 szt.
    3) Eklery 6 000 szt.
    4) Rożek francuski 9 000 szt.
    5) Rogaliki półfrancuskie drożdżowe 6 000 szt.
    6) Rurka z kremem 3 000 szt.
    7) Mix ciastek: maczki, muszelki, kokosanki,
    szarlotka, kruche z cukrem 300 kg
    8) Sernik wiedeński 500 kg
    9) Szarlotka 500 kg
    10) Sernik z owocami 500 kg
    11) Babka piaskowa marmurkowa 500 kg
    12) Ciasto miodowe 500 kg
    Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.

Inne osoby dla Kołodziejczyk Anna Krystyna (45 osób):