Kogo reprezentuje osoba

Kołodziejczyk Anna

w KRS

Anna Kołodziejczyk

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Anna
Nazwisko:Kołodziejczyk
Płeć:Kobieta
Rok urodzenia:1965 r., wiek 53 lata
Miejscowości:Siedlce (Mazowieckie)
Przetargi:22 w poprzednich firmach
Reprezentowała:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Badowski Henryk Maciej, Bajdecka Zofia Agata, Brochocka Małgorzata, Brzeziński Andrzej, Brzost Irena, Bulik Agnieszka, Chaciński Zbigniew Leon, Chlan Elżbieta, Chyłek Janina, Czempińska Maria, Danilczuk Jarosław Wiktor, Dmowski Artur Jacek, Dudek Grażyna, Długołęcka Marianna, Grajewska Ewa Maria, Izdebska Anna, Izdebski Alfred Krzysztof, Jastrzębski Adam, Kaliński Włodzimierz Zbigniew, Karczewska Barbara, Kędziora Krystyna, Kmiecik Elżbieta, Kordecka Bożenna, Lasocki Romuald, Lichaczewska Halina, Marciszewska Elżbieta, Matlakowski Marek, Mucha Zofia, Nowakowska Małgorzata Marzena, Oknińska Ewa, Orzełowska Janina Ewa, Oszkiel Mariola, Przesmycka Helena, Przeździak Agata, Radzikowska Bożena Jadwiga, Skup Wojciech, Smolińska Zofia, Sobiczewska Ewa, Stefańczuk Alicja Teresa, Stępień Marek Bronisław, Szlaska Hanna, Wolska Zofia, Wyczółkowski Waldemar Tomasz, Wypych Mariola, Zielonka Marzena, Ziontek Barbara

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Łukasiuk Hanna

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Fundacja Rozwoju Sportu Dzieci i Młodzieży Szansa Dla Młodzieży, Siedlce − KRS 0000385725
  2. Geotermia Mazowiecka S.A., Mszczonów − KRS 0000032217
  3. Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Rm-meditrans Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego W Siedlcach, Siedlce − KRS 0000045497
  4. Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców W Siedlcach, Siedlce − KRS 0000060635
  5. Stowarzyszenie Rozwoju Społeczności Lokalnej Aktywni, Wólka Wiśniewska − KRS 0000572930

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Fundacja Rozwoju Regionu Podlaskiego Ekoland W Siedlcach, Siedlce − KRS 0000059491
  2. Las Sp. Z O.O., Konstancin-jeziorna − KRS 0000112503
  3. Mazowiecka Agencja Handlowa Społem Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000027953
  4. Siedleckie Centrum Budownictwa Sed-bud S.A., Siedlce − KRS 0000121244
  5. Sokołów-service Sp. Z O.O., Sokołów Podlaski − KRS 0000025402
  6. Społem Handlowa Spółdzielnia Spożywców W Siedlcach, Siedlce − KRS 0000178677

Powiązane przetargi (22 szt.):
  1. Dostawa żywności do kuchni szpitalnej
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej, Mińsk Mazowiecki
    Opis przedmiotu zamówienia: Szczegółowe opisy zawarte są w załącznikach asortymentowych do SIWZ od nr 5 do nr 17. Pakiet I - różne produkty spożywcze - załącznik nr 5 Pakiet II - pieczywo - załącznik nr 6 - Wraz z ofertą Oferent dostarczy do oceny po 1 szt., opakowaniu, każdej pozycji asortymentowej. Zamawiający dokona oceny organoleptycznej obejmującej ustalenie następujących cech pieczywa: wygląd zewnętrzny, kształt, barwa i stan skórki, strukturę i elastyczność miękiszu, jego smak i zapach. Do próbek, opisów lub fotografii produktów należy dołączyć oświadczenie poświadczające ich autentyczność. Próbki podlegają ocenie i nie ulegają zwrotowi. Pakiet III - drób - załącznik nr 7 Pakiet IV - nabiał - załącznik nr 8 Pakiet V - jabłka - załącznik nr 9 Pakiet VI - jaja świeże - załącznik nr 10 Pakiet VII - ryby - załącznik nr 11 Pakiet VIII - produkty dla dzieci - załącznik nr 12 Pakiet IX - przetwory mięsne - załącznik 13 Pakiet X - załącznik nr 14 Pakiet XI - warzywa okopowe i inne - załącznik nr 15 Pakiet XII - warzywa sezonowe - załącznik nr 16 Pakiet XIII - owoce sezonowe - załącznik 17.
  2. Zakup i dostawa ciasta i wyrobów cukierniczych dla jednostek będących na zaopatrzeniu Jednostki Wojskowej 4809 w Zegrzu.
    Zamawiający: 26 Wojskowy Oddział Gospodarczy - JW 4809, Zegrze
    Zakup i dostawa ciasta i wyrobów cukierniczych dla jednostek będących na zaopatrzeniu Jednostki Wojskowej 4809 w Zegrzu.

    CZĘŚĆ I
    - Grupa Zabezpieczenia (GZ) Zegrze, 05-131 Zegrze ul. Juzistek 2
    - Grupa Zabezpieczenia (GZ) Wesoła, 05-075 Warszawa - Wesoła, ul.
    Okuniewska 1
    - Grupa Zabezpieczenia (GZ) Kazuń, 05-152 Kazuń Nowy Gmina Czosnów

    CZĘŚĆ II
    - Grupa Zabezpieczenia (GZ) Przasnysz, 06-300 Przasnysz ul. Makowska1
  3. Zakup i sukcesywna dostawa pieczywa świeżego dla jednostek będących na zaopatrzeniu Jednostki Wojskowej 4809 w Zegrzu..
    Zamawiający: 26 Wojskowy Oddział Gospodarczy - JW 4809, Zegrze
    1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywna dostawa pieczywa świeżego dla jednostek będących na zaopatrzeniu Jednostki Wojskowej 4809 w Zegrzu CZĘŚĆ I - Grupa Zabezpieczenia (GZ) Zegrze, 05-131 Zegrze ul. Juzistek 2 - Grupa Zabezpieczenia (GZ) Wesoła, 05-075 Warszawa - Wesoła, ul. Okuniewska 1 - Grupa Zabezpieczenia (GZ) Kazuń, 05-152 Kazuń Nowy Gmina Czosnów CZĘŚĆ II - Grupa Zabezpieczenia (GZ) Przasnysz, 06-300 Przasnysz ul. Makowska1 2. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych w podziale na 2 części w niżej wymienionych ilościach: CZĘŚĆ I Grupa Zabezpieczenia (GZ) Zegrze, 05-131 Zegrze ul. Juzistek 2 Bułka pszenna zwykła - 14 300 kg Bułka graham - 11 200 kg Chałka - 300 kg Rogal pszenny - 600 kg Bułka tarta - 700 kg Chleb żytni razowy - 12 700 kg Chleb baltonowski - 6 000 kg Chleb pszenny krojony w folii - 3 000 kg Chleb zwykły krojony w folii - 2 000 kg Chleb mieszany słonecznikowy - 4 600 kg Chleb mieszany z soją - 4 100 kg Chleb zwykły - 6 000 kg Grupa Zabezpieczenia (GZ) Wesoła, 05-075 Warszawa - Wesoła, ul. Okuniewska 1 Bułka pszenna zwykła - 1 400 kg Bułka graham - 1 000 kg Chałka - 60 kg Rogal pszenny - 100 kg Bułka tarta - 100 kg Chleb żytni razowy - 1 200 kg Chleb baltonowski - 800 kg Chleb pszenny krojony w folii - 400 kg Chleb zwykły krojony w folii - 400 kg Chleb mieszany słonecznikowy - 400 kg Chleb mieszany z soją - 600 kg Chleb zwykły - 2 000 kg Grupa Zabezpieczenia (GZ) Kazuń, 05-152 Kazuń Nowy Gmina Czosnów Bułka pszenna zwykła - 2 200 kg Bułka graham - 1 400 kg Chałka - 60 kg Rogal pszenny - 100 kg Bułka tarta - 120 kg Chleb żytni razowy - 1 200 kg Chleb baltonowski - 1 000 kg Chleb pszenny krojony w folii - 400 kg Chleb zwykły krojony w folii - 600 kg Chleb mieszany słonecznikowy - 800 kg Chleb mieszany z soją - 600 kg Chleb zwykły - 1 200 kg CZĘŚĆ II Grupa Zabezpieczenia (GZ) Przasnysz, 06-300 Przasnysz ul. Makowska1 Bułka pszenna zwykła - 1400 kg Bułka graham - 1000 kg Chałka - 60 kg Rogal pszenny - 60 kg Bułka tarta - 60 kg Chleb żytni razowy - 1 000 kg Chleb baltonowski - 400 kg Chleb pszenny krojony w folii - 400 kg Chleb zwykły krojony w folii - 1 000 kg Chleb mieszany słonecznikowy - 240 kg Chleb mieszany z soją - 400 kg Chleb zwykły - 900 kg 3. Wymogi, termin przydatności do spożycia oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w części Opis przedmiotu zamówienia- stanowiący załącznik nr 7 do SIWZ. 4. Zamawiający wymaga całkowitej realizacji ilości wyszczególnionych w części (oferta na cały asortyment w danej części) - załącznik nr 2 A, 2B do SIWZ..
  4. Dostawy pieczywa
    Zamawiający: Samodzielny Specjalistyczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej im. dr. Teodora Dunina, Mrozy
    Przedmiotem postępowania są dostawy pieczywa przez okres 12 miesięcy od daty podpisania umowy, transportem wykonawcy loco magazyn zamawiającego
  5. Dostawy artykułów spożywczych
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej Św. Józefa w Mieni, Cegłów
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych w 2014 roku (7 pakietów) w asortymencie i ilościach opisanych w załącznikach nr 1 -7 do niniejszej SIWZ . Zamówienie będzie realizowane sukcesywnie w miarę potrzeb Zamawiającego, transportem własnym Wykonawcy. Dopuszcza się po akceptacji Zamawiającego zmianę wielkości (pojemności) opakowań pod warunkiem, że różnica nie będzie większa niż 20% opakowania, z zachowaniem po przeliczeniu ceny jednostkowej za kilogram czy litr i wskazanych w zamówieniu ilości
  6. dostawa żywności dla potrzeb kuchni szpitala SPZOZ w Siedlcach
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej, Siedlce
    dostawa żywności dla potrzeb kuchni szpitalnej według asortymentu i ilości określonych w załączniku do SIWZ - formularz cenowy
  7. P/17/ŻYWNOŚĆ/2013 na dostawę żywności
    Zamawiający: Szpital Specjalistyczny "INFLANCKA" im. Krysi Niżyńskiej "Zakurzonej", Warszawa
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa
    żywności na zasadach określonych niniejszą SIWZ. Szczegółowy wykaz asortymentu zawiera opis przedmiotu
    zamówienia stanowiący załącznik nr 2 do SIWZ. Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę żywności w podziale na
    następujące części: Część 1 - Warzywa i owoce Część 2 - Artykuły nabiałowe Część 3 - Jaja kurze spożywcze
    świeże Część 4 - Warzywa i owoce mrożone Część 5 - Ryby Część 6 - Artykuły spożywcze Część 7 - Wędliny,
    drób, mięso wieprzowe i wołowe Część 8 - Pieczywo Miejsce dostawy to Szpital Specjalistyczny INFLANCKA im.
    Krysi Niżyńskiej Zakurzonej SPZOZ, Warszawa, ul. Inflancka 6. Wielkość i asortyment dostaw będzie uzależniony
    od bieżących potrzeb Zamawiającego. Podane ilości artykułów mają charakter szacunkowy i mogą ulec zmianie
    (zwiększyć się lub zmniejszyć). Zamawiającemu przysługuje prawo wyboru ilości zamawianego asortymentu w
    granicach określonych wartością umowy. Termin dostarczenia zamawianego towaru - 2 dni robocze od zgłoszenia
    (dopuszcza się składanie zamówienia w formie pisemnej, faxem lub przez telefon). Zamawiający dopuszcza
    składanie ofert równoważnych, zgodnie ze wskazaniami zawartymi w formularzu cenowym (zał. nr 3). Nazwa i kod
    Wspólnego Słownika Zamówień (CPV) - 03.22.10.00-6; 03.21.21.00-1; 15.33.10.00-7; 15.33.11.42-4;
    03.22.20.00-3; 15.50.00.00-3; 15.51.00.00-6; 03.14.25.00-3; 03.31.10.00-2; 15.21.10.00-0; 15.22.00.00-6;
    15.23.40.00-7; 15.33.11.70-9; 15.33.00.00-0; 15.80.00.00-6; 15.33.00.00-0; 15.87.00.00-7; 15.80.00.006
    15.60.00.00-4; 15.85.11.00-9; 15.61.41.00-6; 15.86.00.00-4; 15.32.10.00-4; 15.13.10.00-5; 15.41.11.00-3;
    15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0; 15.11.00.00-2; 15.11.20.00-6; 15.11.00.00-2; 15.11.30.00-3; 15.11.00.00-2;15.11.10.00-9; 15.81.10.00-6, 15.81.00.00-9; Zamawiający nie gwarantuje każdorazowo dojazdu do Szpitala ani
    wjazdu na jego teren. Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia o wdrożeniu i stosowaniu zasad systemu
    HACCP (lub certyfikat HACCP) zgodnie z zapisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i
    żywienia (Dz. U. 171 poz. 1225). Zamawiający wymaga, aby dostarczone produkty były oznakowane zgodnie z
    wymaganiami rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z 10 lipca 2007 r. w sprawie znakowania środków
    spożywczych (Dz.U. nr 137, poz. 966), tj. oznakowaniemusi zawierać nazwę, pod która środek jest wprowadzony
    do obrotu, wykaz i ilości składników lub kategorii składników, zawartość netto w opakowaniu, datę minimalnej
    trwałości lub termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, firmę i adres producenta lub
    przedsiębiorcy paczkującego środek spożywczy, nazwę i adres producenta. Zamawiający wymaga, aby warunki
    transportu produktów odpowiadały zasadom GMP/GHP (W przypadku gdy przedmiotem umowy są produkty
    zwierzęce, mięso i produkty mięsne) Przez cały okres realizacji umowy wykonawca musi posiadać decyzje
    właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotyczące możliwości produkcji
    lub obrotu danego produktu spożywczego będącego przedmiotem zamówienia. Zamawiający wymaga, aby mięso
    dostarczane było w zamkniętych, plombowanych lub metkowanych opakowaniach bądź w pojemnikach
    plastikowych z pokrywami posiadającymi stosowne atesty. Pojemniki mają być czyste i nieuszkodzone. Artykuły
    będące przedmiotem zamówienia winny posiadać odpowiednie atesty świadczące o dopuszczeniu dostarczanych
    towarów do obrotu handlowego oraz powinny odpowiadać normom branżowym przyjętym dla tego rodzaju
    asortymentu
  8. Dostawy pieczywa
    Zamawiający: Samodzielny Specjalistyczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej im. dr. Teodora Dunina, Mrozy
    Przedmiotem postępowania są dostawy pieczywa przez okres 12 miesięcy od daty podpisania umowy, transportem wykonawcy loco magazyn zamawiającego
  9. Dostawa artykułów żywnościowych do DPS w 2013 roku.
    Zamawiający: "Dom nad Stawami" Dom Pomocy Społecznej w Siedlcach, Siedlce
    Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa artykułów żywnościowych w 2013 r.
    - część I Mięso i podroby wieprzowe i wołowe
    - część II Wędliny wieprzowe
    - część III Wędliny drobiowe
    - część IV Mleko i przetwory mleczne
    - część V Sery żółte i tłuszcze roślinne
    - część VI Pieczywo
    - część VII Ciasta
    - część VIII Mięso drobiowe
    - część IX Ryby
    - część X Jaja konsumpcyjne
    - część XI Dżemy i kompoty
    - część XII Ziemniaki
    - część XIII Owoce
    - część XIV Warzywa
    - część XV Artykuły spożywcze
  10. Dostawa artykułów spożywczych dla kuchni szpitalnej
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej, Mińsk Mazowiecki
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych artykułów spożywczych do kuchni szpitalnej
  11. Zakup i dostawa pieczywa oraz wyrobów ciastkarskich i ciast dla Jednostki Wojskowej 2063 oraz Domu Emeryta Wojskowego
    Zamawiający: Jednostka Wojskowa 2063, Warszawa
    1. Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego jest zakup i dostawy pieczywa oraz wyrobów ciastkarskich i ciast dla Jednostki Wojskowej 2063 oraz Domu Emeryta Wojskowego (kod CPV: 15811000-6, 15812000-3). Przedmiot wyszczególniono w Formularzu cenowym - Ofercie wykonawcy stanowiącym załącznik Nr 2 do SIWZ.
    2. Wykonawca biorący udział w postępowaniu musi spełniać warunki określone w rozdz. V i VI SIWZ.
    3. Asortyment obowiązkowo powinien być oznaczony: nazwą produktu, masą netto, nazwą dostawcy - producenta, krajem pochodzenia, terminem przydatności do spożycia.
    4. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej niż 48 godzin od daty dostawy do Zamawiającego.
    5. Przy każdorazowej dostawie Wykonawca zobowiązany jest przedstawić dokumenty identyfikacyjne (Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dn. 3 czerwca 2003 r. - Dz. U. Nr 106 poz. 1000).
    6. Zamawiany asortyment musi spełniać wymagania dotyczące maksymalnych poziomów zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych, które mogą znajdować się w żywności, jej składnikach, dozwolonych substancjach dodatkowych oraz substancjach pomagających w przetwarzaniu albo na powierzchni żywności (Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dn. 30 kwietnia 2004 r.).
    7. Sposób i termin dostawy:
    a) wielkość każdorazowych, codziennych dostaw określana będzie przez Zamawiającego telefonicznie z 1 dniowym wyprzedzeniem;
    b) podział asortymentu według miejsca dostawy zawiera się
    w Formularzu cenowym Ofercie Wykonawcy stanowiącym załącznik
    nr 2 do SIWZ;
    c) Zamawiający zastrzega, że faktyczna realizacja przedmiotu zamówienia będzie zależna od potrzeb Zamawiającego. Niepełne wykorzystanie maksymalnych ilości przedmiotu zamówienia nie może być podstawą do roszczeń ze strony Wykonawcy.
    8. Ilościowy i jakościowy odbiór towarów będących przedmiotem każdorazowych, codziennych dostaw będzie dokonywany przez Zamawiającego w magazynie żywnościowym przy ulicy Pirenejska 5
    w Warszawie oraz magazynie żywnościowym stołówki Jednostki Wojskowej Nr 2063 przy ulicy Radiowej 2 również w Warszawie.
  12. Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych
    Zamawiający: Jednostka Wojskowa 4226, Warszawa
    Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych z podziałem na 2 zadania: ZADANIE NR 1 1. Chałki kg 100 2. Chleb żytni razowy kg 2000 3. Chleb baltonowski kg 2000 4. Chleb zwykły krojony w folii kg 1500 5. Chleb mieszany słonecznikowy kg 1000 6. Chleb mieszany z soją kg 1000 7. Chleb zwykły kg 2500 8. Drożdżówka z nadzieniem kg 200 9. Pączek kg 200 ZADANIE NR 2 1. Bułka tarta kg 20 2. Chleb baltonowski kg 200 3. Chleb zwykły krojony w folii kg 1050 4. Chleb zwykły kg 200 5. Makowiec kg 12 6. Serniki kg 20 7. Jabłecznik kg 12 8. Piernik w polewie kg 10.
  13. Zakup i dostawa pieczywa dla Domu Emeryta Wojskowego
    Zamawiający: Jednostka Wojskowa 2063, Warszawa
    <br>1. Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego jest zakup i dostawa pieczywa dla Domu Emeryta Wojskowego (kod CPV: 15811000-6). Przedmiot wyszczególniono w Formularzu cenowym - Ofercie wykonawcy stanowiącym załącznik Nr 2 do SIWZ.
    <br>2. Wykonawca biorący udział w postępowaniu musi spełniać warunki określone w rozdz. V i VI SIWZ.
    <br>3. Towar musi odpowiadać warunkom polskich norm jakościowych PN
    oraz być pakowany według wielkości podanych w kolumnie Nr 2 Asortyment pożądany w tabeli poniżej:
    <br>
    L.p. Asortyment pożądany Symbol Polskiej Normy<br>

    1 2 3<br>
    1 Bułka grahamka
    (wielkość 1 szt do 100g) PN-92A-74105
    <br>2 Bułka kajzerka
    (wielkość 1 szt do 50g) PN-92A-74105
    <br>3 Bułka wrocławska
    (wielkość 1 szt do 350g) PN-A-74105:1992
    <br>4 Bułka tarta
    (wielkość 1 opak. - 500g) PN-A-74113
    <br>5 Bułki i rogale słodkie - bułka maślana PN-A-74106:1993
    <br>6 Chleb baltonowski pakowany i krojony
    (wielkość 1 szt do 650g) PN-93A-74103
    <br>7 Chleb żytni razowy pakowany i krojony
    (wielkość 1 szt do 500g) PN-92A-74101
    <br>
    <br>4. Asortyment obowiązkowo powinien być oznaczony: nazwą produktu, masą netto, nazwą dostawcy - producenta, krajem pochodzenia, terminem przydatności do spożycia.
    <br>5. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej niż 48 godz. od daty dostawy do magazynu Zamawiającego.
    <br>6. Przy każdorazowej dostawie Wykonawca zobowiązany jest przedstawić dokumenty identyfikacyjne (Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dn. 3 czerwca 2003 r. - Dz. U. Nr 106 poz. 1000).
    <br>7. Zamawiane pieczywo musi spełniać wymagania dotyczące maksymalnych poziomów zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych, które mogą znajdować się w żywności, jej składnikach, dozwolonych substancjach dodatkowych oraz substancjach pomagających w przetwarzaniu albo na powierzchni żywności (Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dn. 30 kwietnia 2004 r.).
    <br>8. Sposób i termin dostawy:
    <br>a) wielkość każdorazowych, codziennych dostaw określana będzie przez Zamawiającego telefonicznie z 1 dniowym wyprzedzeniem;
    <br>b) Zamawiający zastrzega, że faktyczna realizacja przedmiotu zamówienia będzie zależna od potrzeb Zamawiającego. Niepełne wykorzystanie maksymalnych ilości przedmiotu zamówienia nie może być podstawą do roszczeń ze strony Wykonawcy.
    <br>9. Ilościowy i jakościowy odbiór towarów będących przedmiotem każdorazowych, codziennych dostaw będzie dokonywany przez Zamawiającego w magazynie żywnościowym przy ulicy Pirenejska 5
    w Warszawie.
  14. Dostawa artykułów spożywczych dla kuchni szpitalnej
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej, Mińsk Mazowiecki
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych artykułów spożywczych do kuchni szpitalnej.
  15. Dostawy pieczywa
    Zamawiający: Samodzielny Specjalistyczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej im. dr. Teodora Dunina, Mrozy
    Przedmiotem zamówienia są dostawy pieczywa dla Samodzielnego Specjalistycznego Zespołu Zakładów Opieki Zdrowotnej im. dr. Teodora Dunina z siedzibą w Rudce transportem na koszt i ryzyko Wykonawcy przez okres 12 miesięcy od daty podpisania umowy. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo- cenowy (załącznik nr 2), będący integralną częścią SIWZ. Dostępny na stronie http://www.bip.rudka.com.pl/index.php?id=16&id2=13
  16. DOSTAWA PIECZYWA I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
    Zamawiający: Jednostka Wojskowa 4226, Warszawa
    Bułki pszenne zwykłe 5000 kg; Bułki graham 3000 kg; Chałki100 kg; Rogal pszenny 200 kg; Chleb świeży żytni razowy 4000 kg; Chleb baltonowski 10000 kg; Chleb pszenny krojony w foli 500 kg; Chleb zwykły krojony w foli1000 kg; Chleb mieszany słonecznikowy 2000 kg; Chleb mieszany z soją 2000 kg; Drożdżówki z nadzieniem 150 kg; Sernik100 kg; Babka w polewie100 kg; Jabłecznik 200 kg; Piernik 100 kg; Piernik w polewie100 kg; Keks 100 kg.
  17. Dostawy artykułów spożywczych
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej Św. Józefa w Mieni, Cegłów
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych (13 pakietów) w 2010 roku w asortymencie i ilościach opisanych w załącznikach nr 1 -13 do niniejszej SIWZ .
    Zamówienie będzie realizowane sukcesywnie w miarę potrzeb zamawiającego.
    Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na poszczególne grupy asortymentowe:
    1. Produkty ogólno spożywcze załącznik nr 1
    2. Pieczywo załącznik nr 2
    3. Nabiał załącznik nr 3
    4. Ciasta załącznik nr 4
    5. Jaja załącznik nr 5
    6. Mięso i podroby jadalne drobiowe- załącznik nr 6
    7. Mięso i podroby jadalne wołowe - załącznik nr 7
    8. Ryby i produkty rybne przetworzone i zakonserwowane załącznik nr 8
    9. Mięso i podroby jadalne wieprzowe -załącznik nr 9
    10. Mrożonki załącznik nr 10
    11. Wędliny i konserwy mięsne załącznik nr 11
    12.Warzywa załącznik nr 12
    13. Ziemniaki załącznik nr 13
  18. Dostawa produktów spozywczych
    Zamawiający: Jednostka Wojskowa Nr 3090, Warszawa
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa nw. asortymentu produktów spożywczych - czekolady, wyroby cukiernicze, używki - 3 550 kg; desery - 500 kg; sosy, zupy, przyprawy przetworzone - 3 100 kg/ltr.; produkty głęboko mrożone - 3 960 kg; grzyby jadalne - 20 kg; pieczywo i wyroby cukiernicze - 12 510 kg
  19. Dostawa pieczywa, ryb, tłuszczów roślinnych, napojów, wody źródlanej, wody mineralnej (wg specyfikacji) do Instytutu Kardiologii w ciągu 12 miesięcy.
    Zamawiający: Instytut Kardiologii, Warszawa
    Dostawa pieczywa, ryb, tłuszczów roślinnych, napojów, wody źródlanej, wody mineralnej łącznie 6 części.
  20. Dostawa artykułów żywnościowych do magazynu żywnościowego Szpitala INFLANCKA im. Krysi Niżyńskiej - Zakurzonej
    Zamawiający: Szpital Ginekologiczno-Położniczy "INFLANCKA" Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej, Warszawa
    Dostawa artykułów żywnościowych w podziale na 11 pakietów do magazynu żywnościowego Szpitala INFLANCKA im. Krysi Niżańskiej-Zakurzonej. Pakiet 1 - warzywa i owoce świeże; pakiet 2 - produkty mleczne; pakiet 3- jaja; pakiet 4- tłuszcze roślinne; pakiet 5 - mrożonki; pakiet 6 - koncentraty i art. konserwowe; pakiet 7 - artykuły sypkie i przyprawy; pakiet 8 - wędliny; pakiet 9 - mięso drobiowe; pakiet 10 - mięso wołowe i wieprzowe; pakiet 11 - pieczywo. Opis w załączniku Nr 2 stanowiącego integralną cześć SIWZ.
  21. Dostawa pieczywa do Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego SPZOZ, 03-131 Warszawa, ul. Mehoffera 72/74
    Zamawiający: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy, Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej, Warszawa
  22. Dostawy artykułów spożywczych w roku 2009
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej Św. Józefa w Mieni, Cegłów

Inne osoby dla Kołodziejczyk Anna (33 osoby):