Kogo reprezentuje osoba

Kołodziejczyk Joanna Magdalena

w KRS

Joanna Magdalena Kołodziejczyk

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Joanna
Drugie imię:Magdalena
Nazwisko:Kołodziejczyk
Płeć:Kobieta
Rok urodzenia:1984 r., wiek 33 lata
Miejscowości:Cieszyn (Śląskie), Ustroń (Śląskie)
Przetargi:33 w aktualnych firmach
Aktualnie reprezentuje:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Biłko Jolanta, Galej Mariusz, Hampel Benedykt, Hubka Agnieszka, Husar Marek, Kamieniorz Donata, Konicka Alicja, Miklusiak Katarzyna, Nogowczyk Wantulok Anna, Pilch Helena, Pilch Stanisław, Pomper Alicja, Roman Zbigniew, Sadlik Irena, Stoszek Jan Andrzej

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Wójcik Beata
  2. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Kiereś Tomasz Jan, Rutkowski Czesław

Reprezentowała:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Andrzejewski Bernard Jan, Babiak Dariusz Edward, Czupryna Paweł Mateusz, Dzierżek Maria Grażyna, Firczyk Piotr Paweł, Hławiczka Stanisław, Jasiński Henryk, Karbowniczek Janusz, Karnas Greń Barbara Marta, Kasztan Janina Anna, Kiereś Tomasz Jan, Krzanowski Maciej Wacław, Kubik Andrzej Piotr, Kuźma Danuta Anna, Londzin Marek, Melcer Jan, Rakowska Alina Stanisława, Scherle Inez Liliana, Smugała Mieczysław Stanisław, Szczurek Mieczysław Jerzy, Szymańska Stefania

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Łabaj Danuta Monika

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Bank Spółdzielczy W Cieszynie, Cieszyn − KRS 0000125979
  2. Bielska 37 Brawański, Šimeček - Bączek, Fiedor, Koźlik, Perchała Sp. J., Cieszyn − KRS 0000308404
  3. Campió Food Sp. Z O.O., Gdańsk − KRS 0000697081
  4. Cieszyńska Federacja Organizacji Pozarządowych i Podmiotów Ekonomii Społecznej, Cieszyn − KRS 0000547004
  5. Cieszyńskie Pogotowie Ratunkowe, Cieszyn − KRS 0000179521
  6. Cieszyńskie Stowarzyszenie Charytatywne, Cieszyn − KRS 0000157733
  7. Euro-szybin, Cieszyn − KRS 0000046481
  8. Fundacja Łatka, Cieszyn − KRS 0000393732
  9. Fundacja Na Rzecz Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego W Bielsku-białej, Bielsko-biała − KRS 0000178654
  10. Fundacja Zdrowia Śląska Cieszyńskiego, Cieszyn − KRS 0000130105
  11. Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska W Wiśle, Wisła − KRS 0000074252
  12. Kiwanis International Klub - Śląsk Cieszyński, Cieszyn − KRS 0000036352
  13. Klub Sportowy Kużnia W Ustroniu, Ustroń − KRS 0000182262
  14. Macierz Ziemi Cieszyńskiej - Towarzystwo Miłośników Regionu, Cieszyn − KRS 0000032238
  15. Matimpex Sp. Z O.O., Tychy − KRS 0000068371
  16. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ubezpieczalnia Šimeček - Bączek, Fiedor, Perchała, Brawański, Koźlik Sp. J., Cieszyn − KRS 0000490898
  17. Ośrodek Wydawniczy Kościoła Ewangelicko - Augsburskiego W Rp Augustana Sp. Z O.O., Bielsko-biała − KRS 0000155503
  18. Rutkowski, Kiereś, Kołodziejczyk Adwokaci Spółka Partnerska, Cieszyn − KRS 0000603190
  19. Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców W Ustroniu, Ustroń − KRS 0000131799
  20. Spółdzielnia Kłos, Wisła − KRS 0000175062
  21. Spółdzielnia Prasa Beskidzka, Bielsko-biała − KRS 0000166115
  22. Stowarzyszenie Amicus Copernicus, Cieszyn − KRS 0000286205
  23. Stowarzyszenie Ave W Ustroniu, Ustroń − KRS 0000132233
  24. Stowarzyszenie Gmin i Powiatów Śląsk-beskidy, Szczyrk − KRS 0000242178
  25. Stowarzyszenie Klub Kobiet Kreatywnych, Cieszyn − KRS 0000311123
  26. Stowarzyszenie Rotunda, Cieszyn − KRS 0000211648
  27. Stowarzyszenie Samorządowe Ziemi Cieszyńskiej, Cieszyn − KRS 0000337584
  28. Śląski Szpital Reumatologiczno-rehabilitacyjny Im. Generała Jerzego Ziętka, Ustroń − KRS 0000174051
  29. Towarzystwo Ewangelickie Im. Ks. Franciszka Michejdy, Cieszyn − KRS 0000017212
  30. Towarzystwo Przyjaciół Dzieci Śląski Oddział Regionalny, Katowice − KRS 0000131323
  31. Związek Pracodawców Ratownictwa Medycznego Sp Zoz, Warszawa − KRS 0000207506

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Bank Spółdzielczy W Ustroniu, Ustroń − KRS 0000114918
  2. Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska W Skoczowie, Skoczów − KRS 0000067566
  3. Kolej Linowa Czantoria Sp. Z O.O., Ustroń − KRS 0000061804
  4. Lakma S.A., Cieszyn − KRS 0000052688
  5. Ppg Polifarb Cieszyn S.A., Cieszyn − KRS 0000078667
  6. Przedsiębiorstwo Handlowo-produkcyjne Unilack Sp. Z O.O., Myślibórz − KRS 0000202787
  7. Przedsiębiorstwo Komunalne Sp. Z O.O., Ustroń − KRS 0000080311
  8. Społeczne Stowarzyszenie Edukacyjne, Cieszyn − KRS 0000152234
  9. Spółdzielnia Mieszkaniowa Zacisze W Ustroniu, Ustroń − KRS 0000091346
  10. Stowarzyszenie Im.gabrieli Thun Na Rzecz Rozbudowy Szpitala Śląskiego, Cieszyn − KRS 0000144871
  11. Stowarzyszenie Pro Filia W Liwkidacji, Cieszyn − KRS 0000141725
  12. Stowarzyszenie Ustrońskie Dożynki W Ustroniu, Ustroń − KRS 0000092005
  13. Towarzystwo Budownictwa Społecznego W Ustroniu - Sp. Z O.O., Ustroń − KRS 0000140682

Powiązane przetargi (33 szt.):
  1. Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żynościowych.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej "Dom Nauczyciela", Bielsko-Biała
    Sukcesywne dostawy wraz z transportem art. żywnościowych z podziałem na 9 części.
  2. zakup i dostawa pieczywa, nabiału, mięsna i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj w roku 2017 dla potrzeb Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego w Jaworzu z podziałem na 8 części: I część zamówienia - pieczywo II część zamówienia - nabiał III część zamówienia - mięso i przetwory mięsne IV część zamówienia - warzywa i owoce V część zamówienia - artykuły spożywcze VI część zamówienia - ryby VII część zamówienia - mrożonki VIII część zamówienia - jaja
    Zamawiający: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy, Jaworze
    1. Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych w asortymencie i ilościach podanych w formularzach asortymentowo-cenowych stanowiących załączniki od 2 do 9 do SIWZ, z podziałem na poszczególne części, z których każda stanowi odrębny podmiot do zamówienia.
    2. Wskazanie przez Zamawiającego marki lub nazwy handlowej określa klasę produktu , będącego przedmiotem zamówienia i służy ustaleniu standardu, a nie wskazuje na konkretny wyrób lub konkretnego producenta. Oryginalne nazewnictwo lub symbolika podana została w celu prawidłowego określenia przedmiotu zamówienia.
    3. Dostawa następować będzie, na podstawie odrębnych zleceń, w ciągu trwania umowy:
    a) dla części I – pieczywo codziennie rano do godz.10:00, od poniedziałku do soboty,
    dla części II – nabiał raz w tygodniu we wtorek, dla części III – mięso i przetwory mięsne i części
    IV- warzywa i owoce dwa razy w tygodniu we wtorek i piątek, dla części V-VIII według potrzeb
    Zamawiającego, towar należy dostarczyć i złożyć wewnątrz budynku „Zamek” na zapleczu
    magazynu, odbioru towaru dokona osoba upoważniona przez Zamawiającego. Pozostałe dostawy
    należy dostarczyć w godzinach od 6:00 do 14:00.
    b) zamówienia odbywać się będą sukcesywnie, uruchamiane po telefonicznym lub pisemnym
    zgłoszeniu w ilościach i asortymencie podanym przez upoważnionego pracownika, w przypadku
    zamówień doraźnych dokonywanych telefonicznie w ciągu 24 godzin.
    4. Za zgodą Zamawiającego przedmiot postępowania dostarczany w opakowaniach może posiadać inną gramaturę z zastrzeżeniem, że zachowana zostaje jakość i wartość przeliczeniowa.
    5. Dostawa realizowana będzie środkiem transportu na koszt Wykonawcy. Warunki transportowe muszą być zgodne z zasadami GMP/GHP.
    6. Dostarczany towar powinien być w początkowym terminie przydatności do spożycia.
    7. Do każdej partii towaru należy dołączyć datę produkcji, datę spożycia lub minimalnej trwałości, informację o warunkach przechowywania oraz producencie.
    8. Wraz z podaniem zamówienia Wykonawca winien dostarczyć w niezbędnym zakresie, instrukcje w języku polskim dotyczące magazynowania i przechowywania, jeżeli dostarczone produkty wymagają szczególnych warunków magazynowania i przechowywania, a także dokumenty identyfikacji.
    9. Produkty muszą odpowiadać standardom i być zgodne z wymaganiami Polskich Norm przenoszących europejskie normy zharmonizowane oraz system HACCP, w skład którego wchodzi : GHP i GMP (Dobra Praktyka Produkcyjna i Dobra Praktyka Higieniczna).
    10. Stosownie do art. 34 ust.5 ustawy PZP, Zamawiający zastrzega sobie prawo opcji w postaci możliwości zamówienia dodatkowo do 20 % artykułów spożywczych , stanowiących przedmiot zamówienia w cenach jednostkowych określonych we wzorze umowy (załącznik nr 10 do SIWZ),
    a Wykonawca zobowiązuje się uprawnienie to zrealizować w razie skorzystania z niego przez Zamawiającego.
  3. Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bielskiego Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Bielsku-Białej
    Zamawiający: Bielskie Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego, Bielsko-Biała
    Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bielskiego Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Bielsku-Białej.Artykuły żywnościowe przeznaczone dla dzieci przedszkolnych. Towar musi być w pierwszym gatunku z minimalnymi dopuszczalnymi konserwantami (tam gdzie są niezbędne). Muszą być wolne od wad, a termin przydatności do spożycia od chwili dostarczenia produktu do Zamawiającego nie może być krótszy niż ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatność do spożycia określoną na opakowaniu produktu. Muszą być zgodne z Normami Polskimi i innymi dokumentami normalizującymi (dotyczącymi terminologii, metod badań, pakowania, przechowywania, transportu) i wymogami sanitarnymi. Dostarczone transportem i na koszt dostawcy. Termin dostawy i ilość wybranych artykułów żywnościowych będzie uzgadniany każdorazowo z Wykonawcą telefonicznie.
  4. Dostawa żywności z podziałem na części
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej dla Osób Starszych, Bielsko-Biała
    Dostawa żywności z podziałem na części w okresie 1.01.2017 - 31.12.2017
  5. Przetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych (z podziałem na sześć części) w 2017 r.
    Zamawiający: Zespół Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych, Bielsko-Biała
    sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych w całym 2017 r.
    - Część I -artykuły ogólnosp.,
    - Część II -ryby i mrożone warzywa i owoce,
    - CzęśćIII -mięso woł, wp. i drobiowe, wędliny i przetwory mięsne,
    - Część IV -nabiał
    - Część V -warzywa i owoce
    - Część VI -pieczywo
  6. Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej dla Przewlekle Chorych ul. Olimpijska 11 w Bielsku - Białej, gm. Bielsko - Biała, woj. śląskie.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej dla Przewlekle Chorych, Bielsko-Biała
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej dla Przewlekle Chorych ,ul. Olimpijska 11,gm. Bielsko - Biała, woj. śląskie. Dostawy będą się odbywać w okresie od 1.01.2017r do 31.12.2017 r.
  7. Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bielskiego Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Bielsku-Białej
    Zamawiający: Bielskie Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego, Bielsko-Biała
    Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bielskiego Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Bielsku-Białej
  8. Dostawa żywności w II półroczu 2016 z podziałem na 8 zadań: dostawa pieczywa, dostawa art. spożywczych, dostawa produktów mleczarskich, dostawa mięsa i jego przetworów, dostawa warzyw i owoców, dostawa mrożonek, dostawa mięsa drobiowego i podrobów, dostawa jaj kurzych
    Zamawiający: Powiatowy Dom Pomocy Społecznej w Pogórzu, Skoczów
    Zakres rzeczowy i ilościowy dostaw zamieszczony jest na formularzu ofertowym (załącznik nr 1 do SIWZ na poszczególne zadanie). Ilości są szacunkowe i w trakcie umowy mogą ulec zmianie, co oznacza, że nie stanowią ostatecznego wymiaru zamówienia, w wyniku czego nie mogą być podstawą do zgłaszania roszczeń z tytułu nie zrealizowanych dostaw. Dostawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia za faktycznie dostarczone ilości towaru
  9. Dostawa żywności z podziałem na części
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej dla Osób Starszych, Bielsko-Biała
    Dostawa żywności z podziałem na części do Domu Pomocy Społecznej dla Osób Starszych w Bielsku-Białej w okresie 1.01.2016 - 31.12.2016
  10. Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Beskidzkiego Zespołu Leczniczo - Rehabilitacyjnego Szpital Opieki Długoterminowej w Jaworzu z podziałem na 5 części: I część zamówienia -różne produkty spożywcze; II część zamówienia -mleko i produkty nabiałowe; III część zamówienia - warzywa i owoce; IV część zamówienia - mrożonki; V część zamówienia -pieczywo i produkty cukiernicze.
    Zamawiający: Beskidzki Zespół Leczniczo-Rehabilitacyjny Szpital Opieki Długoterminowej w Jaworzu, Jaworze
    1.Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych w asortymencie i ilościach podanych w formularzach asortymentowo - cenowych stanowiących załączniki od 2-6 do SIWZ, z podziałem na poszczególne części, z których każda stanowi odrębny przedmiot zamówienia.
    2.Dostawa następować będzie, na podstawie odrębnych zleceń, w ciągu trwania umowy:
    A) dla części V zamówienia w każdy dzień od poniedziałku do soboty z wyjątkiem świąt od 600 do godz. 630 w ilościach podanych przez upoważnionego pracownika Zamawiającego drogą telefoniczną, z jednodniowym wyprzedzeniem.
    B) dla części I, cz. II, cz. III, cz. IV dwa razy w tygodniu tj. wtorek i piątek z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy, w godz. od 7ºº do 9ºº w ilościach podanych przez upoważnionego pracownika Zamawiającego drogą telefoniczną, z jednodniowym wyprzedzeniem. W przypadku, gdy termin dostawy wypadnie w dzień ustawowo wolny Zamawiający w porozumieniu z Wykonawcą wyznaczy inny termin dostawy.
    3. Za zgodą Zamawiającego przedmiot postępowania dostarczany w opakowaniach może posiadać inną gramaturę z zastrzeżeniem, że zachowana zostaje jakość i wartość przeliczeniowa.
    4. Zamówienia są realizowane zgodnie z zapotrzebowaniem oraz w ilościach zgłaszanych przez Zamawiającego, średnio dwa razy w tygodniu. Zamawiający nie ma obowiązku składać zapotrzebowań - ilość i terminy zapotrzebowań zależą wyłącznie od woli Zamawiającego.
    5.Dostawa realizowana będzie środkiem transportu na koszt Wykonawcy. Warunki transportowe muszą być zgodne z zasadami GMP/GHP.
    6.Dostarczany towar powinien być w początkowym terminie przydatności do spożycia.
    7.Do każdej partii towaru należy dołączyć datę produkcji, datę spożycia lub minimalnej trwałości, informację o warunkach przechowywania oraz producencie.
    8.Wraz z przedmiotem zamówienia Wykonawca winien dostarczyć w niezbędnym zakresie, instrukcje w języku polskim dotyczące magazynowania i przechowywania, jeżeli dostarczone produkty wymagają szczególnych warunków magazynowania i przechowywania, a także dokumenty identyfikacji.
    9.Produkty muszą odpowiadać standardom i być zgodne z wymaganiami Polskich Norm przenoszących europejskie normy zharmonizowane oraz system HACCP.
    10.Stosownie do art. 34 ust. 5 ustawy PZP, Zamawiający zastrzega sobie prawo opcji w postaci możliwości zamówienia dodatkowo do 20% artykułów spożywczych, stanowiących przedmiot zamówienia w cenach jednostkowych określonych w ofercie Wykonawcy, na warunkach i w terminach określonych we wzorze umowy (załącznik nr 7 do SIWZ), a Wykonawca zobowiązuje się uprawnienie to zrealizować w razie skorzystania z niego przez Zamawiającego.
  11. Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej "Dom Nauczyciela", Bielsko-Biała
    Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych z podziałem na dziewięć części
  12. Zakup i dostawa: pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj w roku 2016
    Zamawiający: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy, Jaworze
    Część A - pieczywo

    Lp.
    Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość szacunkowa
    1 Chleb krojony - 1 kg pszenny szt. 4000
    2 Chleb krojony - 0,5 kg Graham szt. 3000
    3 Bułka pszenna 80 g szt. 2160
    4 Bułka graham 100g szt. 6500
    5 Bułka hotdog 80 G szt. 3000
    6 Rogal 100g szt. 1500
    7 Bułka - wek 350 g szt. 15
    8 Paluch drożdżowy pleciony 120 g szt. 460
    9 Bułka tarta kg 100
    10 Drożdże kg 3

    Część B -nabiał i przetwory mleczne

    L.p.
    Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość
    szacunkowa
    1 Mleko 2 1 litr karton szt. 5000
    2 Masło 200 g o zawartości 82 tłuszczu szt. 3000
    3 Margaryna śniadaniowa 500 g szt. 300
    4 Margaryna Palma 250 g szt. 500
    5 Śmietana 18 400 g szt. 380
    6 Jogurt naturalny 150 g szt. 2500
    7 Jogurt z owocami 150 g szt. 2500
    8 Kefir 200 g szt. 400
    9 Maślanka naturalna 1 l karton szt. 150
    10 Maślanka owocowa 1 l karton szt. 350
    11 Ser żółty twardy - typu Salami kg 200
    12 Ser żółty twardy - typu Morski kg 80
    13 Twaróg półtłusty krajanka kg 250
    14 Serek homogenizowany 150 g szt. 2400
    15 Serek do chleba śmietankowy 100 g szt. 600
    16 Serek do chleba z warzywami 100 g szt. 250
    17 Serek wiejski lekki 150 g szt. 400
    18 Serek topiony z dodatkami 100 g różne smaki szt. 1000
    19 Kluski na parze 200op 6 szt. klusek szt. 200

    Część C -mięso i przetwory mięsne

    L.p.
    Nazwa artykułu Jednostka
    miary Ilość szacunkowa
    1 Schab zk kg 250
    2 Łopatka bk kg 400
    3 Karczek bk kg 50
    4 Udka z kurczaka kg 270
    5 Filet z kurczaka kg 230
    6 Skrzydełka drobiowe kg 200
    7 Mięso wołowe z grubego na pieczeń, rolady kg 15
    8 Mięso wołowe - Rozbratel kg 30
    9 Żeberka wieprzowe paski kg 50
    10 Żeberka wędzone - mostek Kg 20
    11 Wątroba drobiowa kg 40
    12 Słonina wędzona kg 35
    13 Ogony wieprzowe kg 50
    14 Kiełbasa toruńska nie mniej niż 70 mięsa wieprzowego kg 300
    15 Kiełbasa zwyczajna nie mniej niż 70 mięsa wieprzowego kg 100
    16 Pasztetowa wieprzowa kg 60
    17 Pasztet pieczony kg 30
    18 Polędwica drobiowa nie mniej niż 70 mięsa drobiowego kg 50
    19 Kiełbasa kminkowa nie mniej niż 70 mięsa wieprzowego kg 45
    20 Kiełbasa szynkowa wp. nie mniej niż 70 mięsa wieprzowego) kg 60
    21 Kiełbasa cienka z drobiu nie mniej niż 70 mięsa drobiowego) kg 100
    22 Boczek wędzony bk kg 70
    23 Boczek rolowany/faszerowany kg 50
    24 Kiełbasa biała nie mniej niż 70 mięsa wieprzowego kg 130
    25 Parówka cielęca nie mniej niż 70 mięsa cielęcego kg 280
    26 Kiełbasa mortadela nie mniej niż 70 mięsa wieprzowego kg 50
    27 Baleron kg 20
    28 Ogonówka kg 15
    29 Szynka wieprzowa gotowana-wędzona kg 200
    30 Mielonka wieprzowa kg 100
    31 Pieczeń rzymska kg 65
    32 Kabanosy wieprzowe kg 10
    33 Krupniok - kaszanka kg 60
    34 Kiełbasa śląska wieprzowa kg 160
    35 Kiełbasa żywiecka kg 70
    36 Salceson drobiowy kg 20


    Część D - Warzywa świeże
    L.p.
    Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa
    1 Burak czerwony kg 160
    2 Cebula kg 450
    3 Cebula czerwona kg 50
    4 Ziemniak kg 5200
    5 Kapusta czerwona kg 100
    6 Kapusta biała kg 380
    7 Marchew kg 300
    8 Pietruszka kg 120
    9 Seler kg 120
    10 Pieczarka kg 100
    11 Por kg 80
    12 Czosnek główka szt. 100
    Warzywa sezonowe od maja do października
    1 Ogórek zielony kg 130
    2 Pomidor kg 180
    3 Kalafior szt. 50
    4 Kalarepa kg 15
    5 Pietruszka zielona 0,10 kg pęcz 100
    6 Sałata zielona szt. 18
    7 Koperek zielony 0,10 kg pęcz 80
    8 Szczypiorek 0,10 kg pęcz 60
    9 Cebulka zielona 0,15 kg pęcz 65
    10 Kapusta pekińskacałoroczna kg 100
    11 Rzodkiewka 0,25 kg pęcz 150
    12 Botwinka kg 15
    13 Papryka świeża kg 30
    14 Cukinia kg 20
    15 Fasola szparagowa kg 15
    16 Brokuły Szt. 40
    17 Sałata lodowa Szt. 50
    Warzywa kiszone
    1 Kapusta kiszona kg 250
    2 Ogórek kiszony kg 180
    3 Żurek 0,5 l szt. 60
    Owoce
    1 Cytryna kg 60
    2 Pomarańcze kg 300
    3 Mandarynki kg 90
    4 Kiwi kg 80
    5 Banany kg 400
    6 Rabarbar kg 15
    7 Truskawka kg 36
    8 Arbuz kg 60
    9 Jabłko kg 600
    10 Śliwki kg 100
    11 Gruszka kg 60
    12 Nektarynka kg 20
    13 Brzoskwinia kg 30

    Część E - Artykuły Spożywcze
    L.p.
    Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa
    1 Cukier op.1 kg kg 250
    2 Cukier puder kg 55
    3 Cukier waniliowy 32g szt. 80
    4 Kasza jęczmienna op.1kg kg 40
    5 Kasza manna op.1 kg kg 35
    6 Kasza pęczak op. 1 kg kg 20
    7 Kasza gryczana op. 1 kg kg 20
    8 Mąka wrocławska op.1 kg kg 320
    9 Mąka krupczatka op.1 kg kg 30
    10 Mąka ziemniaczana op.1 kg kg 20
    11 Mąka tortowa op. 1 kg kg 60
    12 Ryż op. 1 kg kg 160
    13 Sól sodowo-potasowa kg 100
    14 Płatki czekoladowe 1000g szt. 50
    15 Płatki miodowe 1000g szt. 50
    16 Płatki owsiane op.500g kg 50
    17 Makaron gruby 500g świderki szt. 200
    18 Makaron gruby 500 g ciemny szt. 100
    19 Makaron nitki 250 g szt. 200
    20 Makaron ryżowy kształt 250g szt. 100
    21 Makaron spaghetti 500g szt. 30
    22 Makaron spaghetti ciemny 500g szt. 30
    23 Olej rzepakowy l 500
    24 Olej słonecznikowy l 50
    25 Liść laurowy 6g szt. 40
    26 Majeranek 15 g szt. 80
    27 Lubczyk 15 g szt. 100
    28 Ziele angielskie 15 g szt. 35
    29 Papryka mielona 20 g słodka szt. 75
    30 Papryka ostra mielona 20 g szt. 20
    31 Czosnek mielony 20 g szt. 400
    32 Pieprz mielony 20 g szt. 440
    33 Kminek 20 g szt. 30
    34 Kminek mielony 20 g szt. 10
    35 Oregano 10g szt. 50
    36 Bazylia 10 g szt. 50
    37 Tymianek 10 g szt. 50
    38 Carry 20g szt. 15
    39 Zioła prowansalskie 10g szt. 50
    40 Proszek do pieczenia 36g szt. 35
    41 Soda oczyszczona 50 g szt. 30
    42 Kisiel owocowy 79 g bez cukru szt. 900
    43 Budyń 60 g bez cukru szt. 600
    44 Cynamon 20 g szt. 30
    45 Imbir w proszku 10 g szt. 50
    46 Gałka muszkatołowa w proszku 10 g szt. 20
    47 Galaretka 80 g szt. 10
    48 Musztarda 180g bdod.glut.sodubkon szt. 500
    49 Keczup 1000 g120 g pomidorów w 100 g produktu bdod.glut.sodubkonbbarw. szt. 300
    50 Ocet 500 g 10 szt. 20
    51 Herbata 100 g granulowana szt. 300
    52 Herbata miętowa w saszetkach 1 op.20 szt. szt. 50
    53 Herbata owocowa w saszetkach 1 op.20 szt. szt. 50
    54 Kawa zbożowa 500 g szt. 100
    55 Kakao 100 g szt. 100
    56 Dżem owocowy 1 kg niskosłodzony b. gumy guarybbarw. szt. 200
    57 Dżem różne smaki 280g niskosłodzony b. gumy guarybbarw. szt. 200
    58 Miód naturalny 380 g szt. 600
    59 Krem czekoladowy orzechowy 350g szt. 100
    60 Koncentrat pomidorowy 30 900 g bdod.glut.sodubkonbbarw. szt. 115
    61 Pomidory w puszce bez skóry 400 g szt. 150
    62 Sok owocowy 1 l - karton szt. 200
    63 Groszek konserwowy 400g szt. 80
    64 Kukurydza konserwowa 400 g szt. 100
    65 Fasolka konserwowa czerwona 400g szt. 50
    66 Papryka konserwowa 870 g szt. 120
    67 Ogórek konserwowy 870 g szt. 240
    68 Fasola Jaś kg 50
    69 Fasola kolorowa kg 20
    70 Groch łuskany kg 25
    71 Soczewica op.1 kg kg 20
    72 Pasztet drobiowy 130 g szt. 1800
    73 Ananas w puszce 565 g szt. 2
    74 Brzoskwinia w puszce 850 g szt. 6
    75 Rodzynki 100g szt. 20
    76 Wiórki kokosowe 100 g szt. 6
    77 Skórka pomarańczowa 100g szt. 6
    78 Przyprawa do piernika szt. 20
    79 Kwasek cytrynowy 10g szt. 20
    80 Ciastka- kruche do 10 g cukru w 100 g produktu kg 200
    81 Wody mineralne niegazowane 1,5 l szt. 800
    82 Żelatyna 40g szt. 5

    Część F - ryby
    L.p.
    Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa
    1 Filet z mintaja bez glazury SHP kg 300
    2 Filet z dorsza bez glazury SHP kg 80
    3 Filet z morszczuka bez glazury SHP kg 100
    4 Matyjas solony 1 wiaderko 4 kg szt. 15
    5 Makrela wędzona kg 60
    6 Konserwa rybna -filet w oleju - 170 g szt. 330
    7 Konserwa rybna - filet w pomidorach -170g szt. 330
    8 Konserwa rybna - szproty - 170g sz. 200
    9 Konserwa -paprykarz -330g szt. 200
    10 Konserwa - tuńczyk w oleju - kawałki-170g szt. 500

    Część G - Mrożonki

    L.p.
    Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa
    1 Mieszanka kompotowa kg 380
    2 Mieszanka warzywnazupa kg 80
    3 Kalafior kg 50
    4 Brokuły Kg 30
    5 Fasola szparagowa kg 50
    6 Pierogi ruskie z serem kg 100
    7 Pierogi z serem kg 50
    8 Pyzy z mięsem kg 100
    9 Kluski śląskie kg 200
    10 Kluski ze śliwkami kg 80
    11 Groszek mrożony kg 25
    12 Warzywa na patelnie kg 50
    13 Truskawka kg 100
    14 Uszka z kapustą i grzybami kg 20
    Część H - jaja

    L.p.
    Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa
    1 Jaja Klasa XL szt. 17000
  13. Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej dla Przewlekle Chorych W Bielsku-Białej
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej dla Przewlekle Chorych, Bielsko-Biała
    Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych: część I:warzywa przetworzone, konserwowe, artykuły sypkie, oleje roślinne, przyprawy, część II: ryby świeże, mrożone, przetwory rybne; cześć III: jaja świeże kurze, IV: mrożone warzywa i owoce; część V: produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne; część VI: drób; część VII: produkty mleczarskie; część VIII: pieczywo; część IX: warzywa i owoce.
  14. DOSTAWA RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA POTRZEB UZDROWISKA GOCZAŁKOWICE-ZDRÓJ sp. z o.o. ZP-6-D/2015
    Zamawiający: Uzdrowisko Goczałkowice-Zdrój Sp. z o.o., Goczałkowice-Zdrój
    1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych artykułów żywnościowych dla potrzeb Uzdrowiska Goczałkowice - Zdrój w asortymencie i ilościach określonych szczegółowo w formularzu asortymentowo-cenowym załącznik nr 2 do siwz .
    2.Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 -pakietów :
    Pakiet Nr I - Pieczywo i wyroby ciastkarskie - CPV - 15810000-9
    Pakiet Nr II - Mięso drobiowe - 15131500-0;
    Pakiet Nr III - Ryby świeże, mrożone i wędzone - 03311000-2; 15221000-3; 15234000-7;
    Pakiet Nr IV - Warzywa i owoce mrożone - 15331170-9;
    Pakiet Nr V - Owoce świeże - 03222118-3; 03222220-3; 03222330-6;
    Pakiet Nr VI - Kiszonki warzywne - 15331000-7
    Pakiet Nr VII - Jaja - CPV - 03142500-3;
  15. dostawy artykułów spożywczych do OWS Dąb w Ustroniu Jaszowcu - zadanie 1 w podziale na części od 1 do 8, dostawy artykułów spożywczych do OSSiR Mauritius w Szklarskiej Porębie - zadanie 2 w podziale na części od 9 do 16
    Zamawiający: "Poczta Polska S.A." ul .Rodziny Hiszpańskich 8, 00-940 W-wa,KRS: 0000334972 Sąd Rej.dla m.st. W-wy, kapitał zakł.774 140 000 zł w całości wpłacony.Jedn. prowadząca post. w im. "Poczty Polskiej S.A." Pion Infrastruktury Wydział Zakupów w Katowicach, Katowice
    dostawy artykułów spożywczych do OWS Dąb w Ustroniu Jaszowcu - zadanie 1 w podziale na części od 1 do 8, dostawy artykułów spożywczych do OSSiR Mauritius w Szklarskiej Porębie - zadanie 2 w podziale na części od 9 do 16
  16. Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bielskiego Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Bielsku-Białej
    Zamawiający: Bielskie Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego, Bielsko-Biała
    przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bielskiego Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Bielsku-Białej
  17. Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola Słonecznego w Wasilkowie.
    Zamawiający: Przedszkole "Słoneczne" w Wasilkowie, Wasilków
    1. Przedmiotem zamówienia
    jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych wymienionych w załącznikach , w których wskazano asortyment i przewidywaną ilość odpowiednio dla części wskazanych w pkt.2. 2. Zamówienie będzie dokonane i realizowane w podziale na 7 części: Część 1. Warzywa i owoce świeże i suszone Część 2. Jaja kurze Część 3. Mięso i wędliny Część 4. Produkty ogólnospożywcze Część 5. Produkty mleczarskie 6. Mrożonki i ryby Część 7. Pieczywo 3. Szczegóły i warunki realizacji zamówienia wspólne dla wszystkich części : 1) Przedmiotem zamówienia objęty jest także załadunek, transport i rozładunek dostarczanych artykułów do pomieszczeń wskazanych przez Zamawiającego, znajdujących się w jego siedzibie w Wasilkowie przy ul. Sienkiewicza 24 i filii przy ul. Polnej 1/4c. 2) Podane w załącznikach wskazanych w ust.1 ilości produktów w poszczególnych częściach są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu. Zmniejszenie ilości dostarczanych artykułów żywnościowych może wynikać z
    uzasadnionych potrzeb Zamawiającego np. zmniejszenia liczby żywionych wychowanków przedszkola w wyniku absencji i nie może stanowić podstaw do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw albo podstawy do odmowy realizacji dostaw. Zamawiający nie będzie ponosił ujemnych skutków finansowych spowodowanych zmniejszeniem ilości i wartości dostaw. Zamawiający zastrzega sobie również prawo zmian ilościowych dostaw pomiędzy pozycjami w ramach danej części zamówienia. 3) Rozliczenie finansowe Wykonawcy z Zamawiającym odbywać się będzie na podstawie ilości i rodzaju faktycznie dostarczonych do Zamawiającego produktów spożywczych i ich cen jednostkowych podanych przez Wykonawcę w formularzu asortymentowo-cenowym odpowiednio dla części zamówienia. 4) Oferowane artykuły żywnościowe winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach
    prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności, a w szczególności: Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.), wraz z przepisami wykonawczymi oraz Ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577, z późn. zm.). Każdy produkt winny być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP. 5) Dostawa artykułów żywnościowych ma być wykonywana środkami transportu spełniającymi wymogi sanitarne, zgodnie z Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.) Osoby wykonujące dostawę muszą legitymować się aktualnym zaświadczeniem lekarskim do celów sanitarno-epidemiologicznych, które okazują na każde żądanie Zamawiającego. 4. Pozostałe wymagania: 1) Dostarczane w każdej z części produkty spełniać muszą prawem określone wymogi dla tych produktów w tym wymogi zdrowotne. Materiał opakowaniowy winny być dopuszczony do kontaktu z
    żywnością. Każdy asortyment produktów musi być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Produkty w puszkach winny być wyposażone w elementy do otwierania ręcznego, bez pomocy otwieracza mechanicznego. Jakość dostarczanych produktów winna być zgodna z obowiązującymi przepisami oraz atestami dla produktów pierwszego gatunku / klasy. Produkty oznakowane mają być zgodnie z wymaganiami rozporządzenia w sprawie oznakowania środków spożywczych (Dz. U. z 2007 r. Nr 137, poz. 966), tzn. muszą zawierać: nazwę, wykaz i ilość składników lub kategorii składników, zawartość netto w opakowaniu, datę minimalnej trwałości lub termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, firmę i adres producenta lub przedsiębiorcy paczkującego środek spożywczy, nazwę i adres producenta. 2) Przy każdej dostawie jaj konsumpcyjnych oraz mięsa i wędlin zamawiający wymaga przedstawienia handlowego dokumentu identyfikacyjnego (HDI) zgodnie z ustawą o produktach
    pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 r. Nr 17, poz. 127) oraz rozporządzeniem WE 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r., ustanawiającego szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego (Dz. Urz. UE L139 z dnia 30 kwietnia 2004 r.), a) Jaja konsumpcyjne muszą być oznakowane weterynaryjnym numerem zakładu oraz zdezynfekowane za pomocą promienia ultrafioletowego. b) Wykonawca, na każde żądanie zamawiającego, zobowiązany jest przedstawić stosowne zaświadczenie właściwego lekarza weterynarii poświadczające badanie dostarczanego mięsa. 3) Dostarczane produkty będą świeże, pełnowartościowe, należytej jakości, zgodnie z opisanymi wyżej wymaganiami, oraz będą dostarczane nie później, niż w połowie okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu, z zastrzeżeniem, iż: pieczywo wyprodukowane będzie w dobie dostawy; ryby i mrożonki będą posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dostawy; jaja konsumpcyjne nie będą starsze niż 7 dni od daty pakowania; warzywa i owoce świeże cechować się będą regularnym kształtem właściwym dla danej odmiany, będą wolne od szkodników, zanieczyszczeń ziemią, uszkodzeń, oznak wyrastania korzenia w pęd nasienny, brakiem oznak więdnięcia, wyschnięcia czy gnicia; mięso i wędliny będą produktami świeżymi, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 5 dni od dostawy. 5.
    Dostawy realizowane będą na podstawie bieżących zamówień składanych przez uprawnionego
    pracownika Zamawiającego /telefonicznie, pisemnie lub elektronicznie/, wykonywanych z minimum jednodniowym wyprzedzeniem (składanych do godziny 15:00), od poniedziałku do piątku z następującą częstotliwością dostaw: - owoce i warzywa, jaja, mięso i wędliny oraz artykuły mleczarskie i ogólnospożywcze - dwa razy w tygodniu do godziny 8.00 (harmonogram szczegółowy dostaw, tj. dni tygodnia, w których winny odbywać się dostawy, zostanie wskazany przez Zamawiającego przed podpisaniem umowy) - pieczywo (codziennie do 6 rano) - ryby i mrożonki (2 razy w miesiącu) W przypadku warzyw i owoców zamawiający przewiduje możliwość zwiększenia częstotliwości dostaw średnio o raz w tygodniu. 6. W przypadku gdy Zamawiający określił przedmiot zamówienia wskazując producenta, znaki towarowe i pochodzenie, Zamawiający dopuszcza zaoferowanie produktów równoważnych zgodnie z zasadami określonymi w art. 30 ust. 5 ustawy Prawo zamówień publicznych.
    W takim przypadku Wykonawca zobowiązany jest wykazać, iż oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Oferta winna zawierać wszystkie informacje umożliwiające identyfikację spełnienia wskazanych wymagań (parametrów) dla danego produktu (gramatura,zawartość procentowa poszczególnych składników, wydajność z opakowania, wartość odżywcza itp.).
  18. Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bielskiego Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Bielsku-Białej.
    Zamawiający: Bielskie Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego, Bielsko-Biała
    przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bielskiego Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Bielsku-Białej.
  19. Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych do siedziby zamawiającego z podziałem na dziewięć części.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej "Dom Nauczyciela", Bielsko-Biała
    Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych z podziałem na dziewięć części: część I:warzywa przetworzone, konserwowe, art. sypkie, oleje roślinne, przyprawy; część II: ryby świeże, mrożone i przetwory rybne; część III: jaja świeże kurze; część IV: mrożone warzywa i owoce; część V: produkty zwierzęce mięsa i produkty mięsne; część VI: drób; część VII: produkty mleczarskie; część VIII:pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie; część IX: warzywa i owoce.
  20. Dostawa artykułów spożywczych na 2015
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej dla Przewlekle Chorych, Bielsko-Biała
    Dostawa artykułów spożywczych na 2015 z podziałem na 9 części
  21. Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych (z podziałem na siedem części)
    Zamawiający: Zespół Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych, Bielsko-Biała
  22. Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bielskiego Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Bielsku-Białej
    Zamawiający: Bielskie Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego, Bielsko-Biała
  23. DOSTAWA PIECZYWA
    Zamawiający: Wojewódzkie Centrum Pediatrii "Kubalonka" w Istebnej, Istebna
  24. zakup i dostawę artykułów spożywczych dla potrzeb Beskidzkiego Zespołu Leczniczo - Rehabilitacyjnego Szpital Opieki Długoterminowej w Jaworzu z podziałem na 5 części: I część zamówienia -różne produkty spożywcze; II część zamówienia -mleko i produkty nabiałowe; III część zamówienia -mrożonki; IV część zamówienia -warzywa i owoce; V część zamówienia -pieczywo i produkty cukiernicze;
    Zamawiający: Beskidzki Zespół Leczniczo-Rehabilitacyjny Szpital Opieki Długoterminowej, Jaworze
  25. Dostawa artykułów spożywczych
    Zamawiający: Szkoła Podstawowa nr 4, Cieszyn
  26. Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych do siedziby zamawiającego z podziałem na dziewięć części
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej "Dom Nauczyciela", Bielsko-Biała
  27. Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bielskiego Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Bielsku-Białej
    Zamawiający: Bielskie Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego, Bielsko-Biała
  28. Dostawa wraz z transportem pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonej i jaj
    Zamawiający: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy, Jaworze
  29. Zadanie nr 1: dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych dla JW. 4217 do m. Gliwice. Zadanie nr 2: dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych dla JW. 4217 do m. Bielsko-Biała
    Zamawiający: Jednostka Wojskowa 4217, Gliwice
  30. sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych z podziałem na dziewięć części
    Zamawiający: Zespół Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych, Bielsko-Biała
  31. DOSTAWY ŻYWNOŚCI Z PODZIAŁEM NA CZĘŚCI
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej dla Osób Starszych, Bielsko-Biała
  32. Postępowanie o udzielenie zamówienia na dostawę pieczywa oraz nabiału dla potrzeb SPZOZ Szpitala Kolejowego w Wilkowicach - Bystrej.
    Zamawiający: SPZOZ Szpital Kolejowy w Wilkowicach-Bystrej, Wilkowice
  33. Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych.
    Zamawiający: Zespół Szkół Publicznych w Górkach Wielkich, Górki Wielkie

Inne osoby dla Kołodziejczyk Joanna Magdalena (28 osób):