Kogo reprezentuje osoba

Licznar Tadeusz

w KRS

Tadeusz Licznar

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Tadeusz
Nazwisko:Licznar
Płeć:Mężczyzna
Rok urodzenia:1964 r., wiek 57 lat
Miejscowości:Prudnik (Opolskie)
Przetargi:18 w poprzednich firmach
Reprezentował:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Botta Jan, Duda Adrian, Fitowska Grażyna Elżbieta, Janocha Rudolf, Kąkol Feliks, Król Józef, Kudlek Judyta, Luda Herbert, Matuszewska Anna Teresa, Michalczyk Grażyna Teresa, Mika Michał, Schinke Karol, Stokłosa Zdzisław, Szandurski Jan, Twardosz Mariusz Tomasz, Witek Ryszard Wacław, Wróbel Józef

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Łojek Krzysztof

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Ochotnicza Straż Pożarna W Dzierżysławicach, Dzierżysławice − KRS 0000023723
  2. Ochotnicza Straż Pożarna W Radostyni, Radostynia − KRS 0000048453
  3. Ochotnicza Straż Pożarna Wierzbiec, Wierzbiec − KRS 0000383532
  4. Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska W Prudniku, Prudnik − KRS 0000029090
  5. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-handlowe Pro-agra Sp. Z O.O., Kępnica − KRS 0000052820
  6. Spółdzielnia Kółek Rolniczych, Prudnik − KRS 0000072769
  7. Spółdzielnia Tecta W Rudziczce, Rudziczka − KRS 0000623368
  8. Stowarzyszenie Odnowy Wsi Gostomia, Gostomia − KRS 0000047571
  9. Stowarzyszenie Odnowy Wsi Rostkowice, Rostkowice − KRS 0000047005
  10. Stowarzyszenie Wspierania Inicjatyw Lokalnych Miasta i Gminy Biała, Biała − KRS 0000064907
  11. Zakład Wodociągów i Kanalizacji W Prudniku Jednoosobowa Spółka Gminy Prudnik Z Ograniczoną Odpowiedzialnością, Prudnik − KRS 0000100300
  12. Związek Śląskich Rolników, Opole − KRS 0000054394
  13. Związek Zawodowy Rolników Indywidualnych - Rolników Śląskich, Opole − KRS 0000622540

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Agencja Rozwoju Nysy Sp. Z O.O., Nysa − KRS 0000114959
  2. Bank Spółdzielczy W Białej, Biała − KRS 0000028218
  3. Grupa Producencka Beta Sp. Z O.O., Frączków − KRS 0000253323
  4. Grupa Producentów Zbóż i Rzepaku Grana Sp. Z O.O., Biała Nyska − KRS 0000494160
  5. Księgowość Badania Finanse Atut Sp. Z O.O., Prudnik − KRS 0000331001
  6. Laplace A Sp. Z O.O., Bulowice − KRS 0000649401
  7. Mersis Sp. Z O.O., Jaworzno − KRS 0000468583
  8. Południowopolski Związek Plantatorów Buraka Cukrowego, Przeworsk − KRS 0000027617
  9. Spółdzielczy Regionalny Związek Rewizyjny, Rybnik − KRS 0000153779
  10. Spółdzielnia Producentów Rolnych Dytmarów, Lubrza − KRS 0000280117
  11. Wodociągi i Kanalizacja Akwa Sp. Z O.O., Nysa − KRS 0000136443
  12. Wodociągi i Kanalizacja W Białej Sp. Z O.O., Biała − KRS 0000158325
  13. Zrzeszenie Producentów Rolnych Gminy Biała, Biała − KRS 0000039065
  14. Zrzeszenie Producentów Rolnych Gminy Lubrza, Lubrza − KRS 0000016309

Powiązane przetargi (18 szt.):
  1. Dostawa mleka dla Zespołu Opieki Zdrowotnej w Białej
    Zamawiający: Zespół Opieki Zdrowotnej, Biała
    Nazwy i kody stosowane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): – produkty mleczarskie 15.50.00.00-3. Szczegółowe wymagania związane z realizacją przedmiotu zamówienia: 1. Wymagana jest należyta staranność przy realizacji przedmiotu zamówienia. 2. Wykonawca zobowiązuje się wykonać przedmiot zamówienia zgodnie ze wszystkimi wymaganiami Zamawiającego wskazanymi w niniejszej siwz. 3. Wykonawca dostarczy produkty żywnościowe spełniające wymogi określone przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U z 2015r., poz. 594) oraz aktów wykonawczych do niej. 4. Wykonawca dostarczy artykuły żywnościowe środkami transportu spełniającymi obowiązujące w dniu realizacji wymogi prawne.
    5. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mleka wg formularza asortymentowo-ilościowo-cenowym.
  2. Dostawa produktów nabiałowych i produktów spożywczych jednoporcjowych
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zespół Opieki Zdrowotnej, Głuchołazy
    : 1. Przedmiot zamówienia stanowią : Pakiet nr 1 - produkty nabiałowe Pakiet nr 2 – produkty jedno porcjowe Pakiet nr 3 – kawa i herbata
  3. Dostawa artykulów spożywczych do Zespołu Szkół w Tułowicach
    Zamawiający: Zespół Szkół w Tułowicach, Tułowice
    Dostawa artykulów spożywczych do Zespołu Szkół w Tułowicach na potrzeby żywieniowe młodzieży ZS zgodnie z wykazem rzeczowo-cenowym załączonym do SIWZ
  4. Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Opieki Zdrowonej w Białej
    Zamawiający: Zespół Opieki Zdrowotnej, Biała
    I – ogólnospożywcze 15.80.00.00-6
    II – przyprawy 15.87.00.00-7
    III – jaja 03.14.25.00-3
    IV – mięso, wędliny 15.10.00.00-9
    V – drób, przetwory 15.10.00.00-9
    VI – warzywa i owoce 15.30.00.00-1
    VII – ziemniaki 15.30.00.00-1
    VIII – pieczywo 15.81.00.00-9
    IX – mrożonki 15.22.10.00-3
    X – mleko, nabiał 15.50.00.00-3
    XI – ryby i przetwory 15.20.00.00-0
    Wymagana jest należyta staranność przy realizacji przedmiotu zamówienia. Wykonawca zobowiązuje się wykonać przedmiot zamówienia zgodnie ze wszystkimi wymaganiami Zamawiającego wskazanymi w niniejszej SIWZ. Wykonawca dostarczy produkty żywnościowe spełniające wymogi określone przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U z 2015r., poz. 594) oraz aktów wykonawczych do niej. Wykonawca dostarczy artykuły żywnościowe środkami transportu spełniającymi obowiązujące w dniu realizacji wymogi prawne. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych wg formularza asortymentowo-ilościowo-cenowym
  5. Dostawa artykułów mleczarskich dla pacjentów szpitala w Nysie i Paczkowie
    Zamawiający: Zespół Opieki Zdrowotnej w Nysie, Nysa
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów mleczarskich dla pacjentów szpitala w Nysie i Paczkowie, zgodnie z wykazem asortymentowo-cenowym stanowiącym załącznik Nr 2 do SIWZ.
    Zamawiający dopuszcza składanie ofert na części:
    Część nr 1 – dostawa mleka, twarogu, masła i śmietany do szpitala w Nysie
    Część nr 2 – dostawa sera żółtego, jogurtów oraz serków do szpitala w Nysie
    Część nr 3 – dostawa mleka i masła do szpitala w Paczkowie
  6. Dostawa artykułów spożywczych dla stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących Nr II w Opolu ul. Kazimierza Pułaskiego 3
    Zamawiający: Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr II, Opole
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych w asortymencie i ilościach wyszczególnionych w formularzu ofertowym dołączonym do specyfikacji istotnych warunków zamówienia.

    1. pakiet nr 1 - mięso wieprzowe, wędliny, podroby ( zgodnie z PN 86-A-820002, PN-A-82007)

    2. pakiet nr 2 - nabiał,

    3. pakiet nr 3 - trwałe art. spożywcze,

    4. pakiet nr 4 – mrożonki,

    5. pakiet nr 5 – mięso drobiowe, jaja kurze,

    6. pakiet nr 6 - świeże warzywa i owoce - ( sezonowo )
  7. dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół w Tułowicach
    Zamawiający: Zespół Szkół w Tułowicach, Tułowice
    dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół w Tułowicach zgodnie z wykazem rzeczowo - cenowym stanowiącym załącznik nr 2 SIWZ
  8. Dostawa artykułów mleczarskich dla pacjentów szpitala w Nysie i Paczkowie
    Zamawiający: Zespół Opieki Zdrowotnej w Nysie, Nysa
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów mleczarskich dla pacjentów szpitala w Nysie i Paczkowie, zgodnie z wykazem asortymentowo-cenowym stanowiącym załącznik Nr 2 do SIWZ. Zamawiający dopuszcza składanie ofert na części: Część nr 1 - dostawa mleka, twarogu, masła i śmietany do szpitala w Nysie Część nr 2 - dostawa sera żółtego, jogurtów oraz serków do szpitala w Nysie Część nr 3 - dostawa mleka i masła do szpitala w Paczkowie
  9. Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych dla potrzeb Kuchni Centrum Ginekologii, Położnictwa i Neonatologii w Opolu, ul. Reymonta 8, na okres 1 roku (z podziałem na 7 zadań)
    Zamawiający: Centrum Ginekologii, Położnictwa i Neonatologii w Opolu, Opole
    Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych dla potrzeb Kuchni Centrum Ginekologii, Położnictwa i Neonatologii w Opolu, ul. Reymonta 8, na okres 1 roku (z podziałem na 7 zadań). Zadanie nr 1: Zakup wraz z dostawą mięsa i produktów wędliniarskich oraz smalcu wieprzowego na okres 1 roku. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określony został w załączniku nr 1 do umowy do zadania nr 1, której wzór stanowi załącznik nr 1.1 do SIWZ. Zadanie nr 2: Zakup wraz z dostawą drobiu i produktów drobiarskich oraz parówki z cielęciną na okres 1 roku. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określony został w załączniku nr 1 do umowy do zadania nr 2, której wzór stanowi załącznik nr 1.2 do SIWZ. Zadanie nr 3: Zakup wraz z dostawą mleka i produktów mlecznych oraz tłuszczu roślinnego na okres 1 roku. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określony został w załączniku nr 1 do umowy do zadania nr 3, której wzór stanowi załącznik nr 1.3 do SIWZ. Zadanie nr 4: Zakup wraz z dostawą ryby mrożonej i przetworów z ryb na okres 1 roku. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określony został w załączniku nr 1 do umowy do zadania nr 4, której wzór stanowi załącznik nr 1.4 do SIWZ. Zadanie nr 5: Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych sypkich, przypraw i oleju roślinnego na okres 1 roku. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określony został w załączniku nr 1 do umowy do zadania nr 5, której wzór stanowi załącznik nr 1.5 do SIWZ. Zadanie nr 6: Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych - dodatkowych na okres 1 roku. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określony został w załączniku nr 1 do umowy do zadania nr 6, której wzór stanowi załącznik nr 1.5 do SIWZ. Zadanie nr 7: Zakup wraz z dostawą warzyw i owoców mrożonych na okres 1 roku. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określony został w załączniku nr 1 do umowy do zadania nr 7, której wzór stanowi załącznik nr 1.6 do SIWZ
  10. Dostawa żywności
    Zamawiający: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Głuchołazach, Głuchołazy
    GR.I RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE
    GR.II PRODUKTY ZWIERZĘCE, MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE
    GR.III PIECZYWO ŚWIEŻE
    GR.IV OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE, ZAKONSERWOWANE
    GR.V RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE w tym, przyprawy,
    tłuszcze, słodycze, kasze, mąki, makarony, itp.

    GR.VI PRODUKTY MLECZARSKIE
    GR.VII JAJA
    GR.VIII WARZYWA I OWOCE MROŻONE
  11. Dostawa produktów spożywczych do Zespołu Szkół w Tułowicach
    Zamawiający: Zespół Szkół w Tułowicach, Tułowice
    Dostawa produktów spożywczych do Zespołu Szkół w Tułowicach zgodnie z wykazem rzeczowo - cenowym stanowiącym załącznik nr 2 SIWZ
  12. Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych dla potrzeb Kuchni Centrum Ginekologii, Położnictwa i Neonatologii w Opolu ul. Reymonta 8 (5 zadań częściowych)
    Zamawiający: Centrum Ginekologii, Położnictwa i Neonatologii w Opolu, Opole
    Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych dla potrzeb Kuchni Centrum Ginekologii, Położnictwa i Neonatologii w Opolu ul. Reymonta 8 (5 zadań częściowych)
  13. Dostawa artykułów mleczarskich dla pacjentów szpitala w Nysie i Paczkowie
    Zamawiający: Zespół Opieki Zdrowotnej w Nysie, Nysa
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów mleczarskich dla pacjentów szpitala w Nysie i Paczkowie, zgodnie z wykazem asortymentowo-cenowym stanowiącym załącznik Nr 2 do SIWZ
    Zamawiający dopuszcza składanie ofert na części:
    Część nr 1 - dostawa mleka, twarogu, masła i śmietany do szpitala w Nysie
    Część nr 2 - dostawa sera żółtego, jogurtów oraz serków do szpitala w Nysie
    Część nr 3 - dostawa mleka i masła do szpitala w Paczkowie
  14. P/26/2014 DOSTAWA ŻYWNOŚCI.
    Zamawiający: Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. św. Jadwigi, Opole
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy żywności wg opisu Załącznika nr 1A do magazynów spożywczych znajdujących się w siedzibie Zamawiającego przy ul. Wodociągowej 4, 45-221 Opole w okresie od 01.01.2015 r. do 31.12.2015 r. z podziałem na 7 zadań; Zadanie 1 - Dostawa warzyw; Zadanie 2 - Dostawa cytrusów; Zadanie 3 - Dostawa jabłek; Zadanie 4 - Dostawa ziemniaków; Zadanie 5 - Dostawa mięsa wieprzowo-wołowego; Zadanie 6 - Dostawa drobiu i wyrobów z drobiu; Zadanie 7 - Dostawa artykułów mlecznych. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w ramach 7 zadań stanowi Załącznik nr 1A do SIWZ, zawierający charakterystykę wymagań jakościowych i ilościowych poszczególnego asortymentu. 3. Dostawy żywności muszą się odbywać zgodnie z zasadami HACCP (GMP/GHP), przy użyciu odpowiednich środków transportowych. Magazyny spożywcze Zamawiającego, do których docelowo dostarcza się produkty stanowiące przedmiot zamówienia znajdują się w budynku głównym (poziom piwnica) w Opolu przy ul. Wodociągowej 4. Podczas odbioru towaru następować będzie kontrola ilościowa, jakościowa, weryfikacja dokumentów oraz spełniania wymagań HACCP podczas dostawy. Wykonawca odpowiada również za transport wewnętrzny na terenie obiektu Zamawiającego (w tym celu Wykonawca ma posiadać własne wózki transportowe lub wykonywać transport ręcznie) do czasu przekazania dostawy właściwemu pracownikowi Zamawiającego w magazynie. Przedmiot zamówienia musi wytwarzany i dystrybuowany zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z późniejszymi zmianami z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz.U.2010.136.914 - j.t.) oraz aktów wykonawczych do tej ustawy. 4. Zamawiający wymaga aby dostarczone w ramach zadania 5, 6 i 7wyroby posiadały znakowanie na opakowaniu zawierające n/w informacje: - nazwę produktu; - wykaz składników; - sposób przygotowania lub stosowania; - termin przydatności do spożycia; - nazwę dostawcy- producenta, adres; - warunki przechowywania; - oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnie obowiązującym prawem. 5.Termin obowiązywania umów dla wszystkich zadań: od 01.01.2015 r. do 31.12.2015 r. 6. Termin realizacji zamówień cząstkowych: - dla zadania 1 , 2, 3 i 4 - dwa razy w tygodniu do godz. 11:00, na podstawie zamówień cząstkowych. - dla zadania 5 - trzy razy w tygodniu do godz. 11:00, na podstawie zamówień cząstkowych. - dla zadania 6 - dwa razy w tygodniu do godz. 11:00, na podstawie zamówień cząstkowych. - dla zadania 7- od poniedziałku do soboty do godz. 6.00 na podstawie zamówień cząstkowych. UWAGA: W wyjątkowych przypadkach Wykonawca może dostarczyć towar do godziny 14:00, przy czym musi poinformować o tym Zamawiającego na dwie godziny przed planowaną dostawą. Termin realizacji uzupełniających zamówień cząstkowych dla wszystkich zadań: do godz. 16:00 w dniu złożenia zamówienia uzupełniającego przez Zamawiającego zgłoszonego Wykonawcy do godz. 13:00 w tym dniu.
  15. Dostawa artykułów spożywczych dla stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących Nr II w Opolu, ul. Kazimierza Pułaskiego 3
    Zamawiający: Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr II, Opole
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych w asortymencie i ilościach wyszczególnionych w formularzu ofertowym dołączonym do specyfikacji istotnych warunków zamówienia w okresie 02.01 - 31.12.2015 z wyjątkiem ferii i wakacji. Miejscem dostawy jest magazyn stołówki Zamawiającego.
  16. Przetarg nieograniczony na dostawę żywności dla Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego SPZOZ
    Zamawiający: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Głuchołazach, Głuchołazy
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do magazynu ZOL Głuchołazy: mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, wędlin, ryb i przetworów rybnych, owoców i warzyw przetworzonych i mrożonych, produktów mleczarskich, pieczywa świeżego, jaj, oraz różnych produktów spożywczych.
  17. Artykuły mleczarskie - nabiał
    Zamawiający: Zakład Karny w Nysie, Nysa
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów mleczarskich - nabiału na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie.

    Lp, przedmiot zamówienia, jm, ilość
    1. Śmietana o zawartości tłuszczu 12% - kubek, kartonik, od 350g do 1 kg, zg. z PN kl/gat.I, kg 2.000;
    2. Mleko w proszku/ odtłuszczone/ zg. z PN kl/gat.I, kg 420;
    3. Ser twarogowy chudy/ twarogowo - śmietankowy, kostka po 200g lub 250g/1szt., zg. z PN kl/gat.I, kg 3.100;
    4.Serek ziarnisty/wiejski - opakowanie jednostkowe 100g lub 150g/1szt., zg. z PN kl/gat.I, kg 2.000
    5. Ser fromage/ różne smaki - opakowanie jednostkowe od 80g do 120g /1szt., zg. z PN kl/gat.I, kg 2.000;
    6.Serek homogenizowany/ różne smaki opakowanie jednostkowe od 100g do 135g/1szt., zg. z PN kl/gat.I, kg 2.000;
    7.Ser topiony/ różne smaki - kostka po100g/1szt., zg. z PN kl/gat.I, kg 2.000;
    8.Serek do smarowania pieczywa- opakowanie jednostkowe od 100g do 150g/1szt., zg. z PN kl/gat.I, kg 2.000;
    9.Kefir naturalny od 180g do 200g zg. z PN kl/gat.I, kg 3.900
    10.Jogurt naturalny od 100g do 200g zg. z PN kl/gat.I, kg 200
  18. Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół w Tułowicach.
    Zamawiający: Zespół Szkół w Tułowicach, Tułowice
    Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół w Tułowicach.