Kogo reprezentuje osoba

Michalak Małgorzata

w KRS

Małgorzata Michalak

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Małgorzata
Nazwisko:Michalak
Płeć:Kobieta
Rok urodzenia:1961 r., wiek 62 lata
Miejscowości:Nowy Tomyśl (Wielkopolskie)
Przetargi:2 w aktualnych firmach
Aktualnie reprezentuje:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Augustynek Józef, Augustyniak Jacek, Czekała Janusz, Dzikowski Mirosław, Giemza Marek, Grabowski Piotr, Jędrzejczak Konrad, Józefowski Andrzej, Kałek Janusz, Kornosz Irena, Kulak Stanisław, Kuśnierek Krystian, Mania Barbara, Mierzyński Roman, Mochort Grażyna, Mucha Marek, Myśliwiec Marek, Ratajczak Paweł, Sobisiak Marian, Sowa Zbigniew, Szulc Rajmund, Tarkawian Tomasz, Waberski Stanisław, Weber Marian, Werner Krystian, Wlekły Henryk, Zawadzka Elżbieta, Zboralska Anna, Zielinski Paweł, Łeszyk Marlena Anna, Łubiński Ireneusz

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Samoląg Wojciech

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Bank Spółdzielczy Duszniki, Szamotuły − KRS 0000085952
  2. Gminny Związek Rolników Kółek i Organizacji Rolniczych W Nowym Tomyślu, Nowy Tomyśl − KRS 0000071259
  3. Kółko Rolnicze W Wąsowie, Wąsowo − KRS 0000076921
  4. Loża Laureatów Nagrody Gospodarczej Województwa Wielkopolskiego, Poznań − KRS 0000175616
  5. Nowotomyska Izba Gospodarcza, Nowy Tomyśl − KRS 0000158533
  6. Ochotnicza Straż Pożarna W Michorzewku, Michorzewko − KRS 0000276634
  7. Ochotnicza Straż Pożarna W Turowie, Turowo − KRS 0000183388
  8. Ochotnicza Straż Pożarna W Wytomyślu, Wytomyśl − KRS 0000046810
  9. Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska Top-tomyśl, Nowy Tomyśl − KRS 0000068330
  10. Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego, Warszawa − KRS 0000213974
  11. Stowarzyszenie Bezpieczny Powiat Nowotomyski, Nowy Tomyśl − KRS 0000206213
  12. Towarzystwo Wiedzy Rolniczej, Poznań − KRS 0000235050
  13. Związek Polskich Plantatorów Chmielu, Kolonia Karczmiska − KRS 0000358154

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Chmiel Wielkopolski Sp. Z O.O., Nowy Tomyśl − KRS 0000073855
  2. Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna Turowo, Turowo − KRS 0000166578
  3. Rolniczy Kombinat Spółdzielczy W Głuponiach, Głuponie − KRS 0000195804
  4. Wielkopolska Spółdzielcza Składnica Mleczarska, Murowana Goślina − KRS 0000141813

Powiązane przetargi (2 szt.):
  1. „Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 1 im. Tadeusza Kościuszki w Nowym Tomyślu w okresie od 01.04.2017 r. do 31.03.2018 r.”
    Zamawiający: Szkoła Podstawowa Nr 1 im. Tadeusza Kościuszki w Nowym Tomyślu, Nowy Tomyśl
    1.Przedmiotem
    zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 1
    im. Tadeusza Kościuszki w Nowym Tomyślu w okresie od 01.04.2017 r. do 31.03.2018r.2. Przedmiot zamówienia
    został podzielony na dziewięć części : Część nr 1 : Warzywa i owoce świeże Przedmiot zamówienia w zakresie
    części nr 1 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy warzyw i owoców świeżych . Dostawa warzyw i owoców
    świeżych odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w
    terminie do 2 dni od daty złożenia zamówienia. Częstotliwość dostawy min. 2 razy w tygodniu w godz. od 7.00
    do 10.30. Szczegółowy wykaz ilościowy i asortymentowy stanowi załącznik Nr 5 A Część nr 2 : Warzywa i owoce
    mrożone Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 2 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy warzyw i owoców
    mrożonych . Dostawa warzyw i owoców mrożonych odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb
    Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w terminie do 2 dni od daty złożenia zamówienia. Częstotliwość
    dostawy min. 2 razy w tygodniu w godz. od 7.00 do 10.30. Szczegółowy wykaz ilościowy i asortymentowy
    stanowi załącznik Nr 5 B Część nr 3 : Mięso i wędliny Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 3 dotyczy
    zakupu i sukcesywnej dostawy mięsa i wędlin. Dostawa mięsa i wędlin odbywać się będzie w zależności od
    bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony następnego dnia od daty złożenia zamówienia.
    Średnia częstotliwość dostawy wynosi od 3 do 4 razy w tygodniu w godzinach od 7:00 do 12:00 Szczegółowy
    wykaz ilościowy i asortymentowy stanowi załącznik Nr 5 C Część nr 4: Drób i podroby Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 4 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy drobiu i podrobów. Dostawa drobiu i podrobów
    odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony następnego
    dnia od daty złożenia zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy wynosi od 3 do 4 razy w tygodniu w
    godzinach od 7:00 do 12:00. Szczegółowy wykaz ilościowy i asortymentowy stanowi załącznik Nr 5 D Część nr
    5 : Ryby i mrożonki Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 5 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy ryb i
    mrożonek. Dostawa ryb i mrożonek odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego.
    Towar musi być dostarczony w terminie do 2 dni od daty złożenia zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 1
    raz w tygodniu. Szczegółowy wykaz ilościowy i asortymentowy stanowi załącznik Nr 5 E Część nr 6 : Jajka
    Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 6 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy jaj. Dostawa świeżych jaj
    odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w terminie
    do 2 dni od daty złożenia zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 1 raz w tygodniu. Szczegółowy wykaz
    ilościowy i asortymentowy stanowi załącznik Nr 5 F Część nr 7 : Nabiał i produkty mleczarskie Przedmiot
    zamówienia w zakresie części nr 7 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy nabiału i produktów mleczarskich.
    Dostawa nabiału i produktów mleczarskich odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb
    Zamawiającego. Towar musi być dostarczany do 2 dni od daty złożenia zamówienia. Średnia częstotliwość
    dostawy wynosi 5 razy w tygodniu. Szczegółowy wykaz ilościowy i asortymentowy stanowi załącznik Nr 5 G
    Część nr 8 : Produkty ogólnospożywcze Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 8 dotyczy zakupu i
    sukcesywnej dostawy produktów ogólnospożywczych. Dostawa artykułów ogólnospożywczych odbywać się
    będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczany do 2 dni od daty
    złożenia zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy wynosi 1 - 2 razy w tygodniu. Szczegółowy wykaz ilościowy
    i asortymentowy stanowi załącznik Nr 5 H Część nr 9 : Pierogi i wyroby świeże Przedmiot zamówienia w zakresie
    części nr 9 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy pierogów i wyrobów świeżych. Dostawa wyrobów pierogów i
    wyrobów świeżych odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być
    dostarczony w terminie do 2 dni od daty złożenia zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 1 raz w tygodniu.
    Szczegółowy wykaz ilościowy i asortymentowy stanowi załącznik Nr 5 I Część nr 10 : Produkty różne i pieczywo
    Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 10 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy produktów różnych i
    pieczywa. Dostawa wyrobów gotowych odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego.
    Towar musi być dostarczony w terminie do 1 dnia od daty złożenia zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 2
    razy w tygodniu. Szczegółowy wykaz ilościowy i asortymentowy stanowi załącznik Nr 5 J Przedmiot zamówienia
    nazywany jest w dalszej treści IDW „przedmiotem zamówienia”. 3.Zamawiający do wykonania powyższego
    zamówienia nie wskazuje czynności w zakresie realizacji zamówienia w stosunku do których wymaga
    zatrudnienia zgodnie z art. 29 ust. 3a ustawy pzp przez Wykonawcę lub podwykonawcę na podstawie umowy o
    pracę osób wykonujących czynności w zakresie realizacji zamówienia, których wykonanie polega na
    wykonywaniu pracy w sposób określony w art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. - Kodeks pracy (Dz. U.z 2014 r., poz. 1502, ze zm.).
  2. DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA BURSY SZKOLNEJ W PNIEWACH
    Zamawiający: Bursa Szkolna w Pniewach, Pniewy
    CZĘŚĆ I* WARZYWA ŚWIEŻE, OWOCE
    Lp. Nazwa towaru Jedn. miary ilość
    1. Buraki kg 300
    2. Zielona pietruszka świeża pęczek pęczek 140
    3. Kapusta biała główka szt. 350
    4. Por na kg kg 90
    5. Cebula kg 200
    6. Seler korzeń kg 60
    7. Koper świeży pęczek pęczek 175
    8. Jabłka na kg kg 425
    9. Szczypiorek świeży pęczek pęczek 60
    10. Papryka czerwona świeża kg 15
    11. Marchew korzeń kg 190
    12. Pietruszka korzeń kg 25
    13. Ziemniaki jadalne kg 6000
    14. Ogórki zielone świeże kg 190
    15. Pomidory kg 110
    16. Kapusta pekińska szt. 50
    17. Kapusta czerwona kg kg 225
    18. Kalafior świeży szt. 200
    19. Brukselka świeża kg 45
    20. Pieczarki świeże kg 190
    21. Sałata zielona główka szt. 20
    22. Rzodkiewka pęczek pęczek 15
    23. Banany kg 200
    24. Pomarańcza kg 60
    25. Cytryny kg 2
    26. Kiwi szt. 295
    27. Mandarynki kg 50


    CZĘŚĆ V* NABIAŁ
    Lp. Nazwa towaru Jedn. Miary Ilość
    1. Jogurt owocowy 150 g szt. 500
    2. Jogurt naturalny 460 g szt. 10
    3. Masło extra 250 g zaw.tłuszcz.82% kg 220
    4. Mleko 2% folia 1l litr 1100
    5. Ser smażony 200 g szt. 55
    6. Ser typu feta 270 g szt. 80
    7. Ser topiony bloczki 100 g szt. 130
    8. Ser topiony kremowy 100 g szt. 110
    9. Sery żółte różne, zaw. tłuszcz. Nie mniej niż 25% edamski, gouda, morski, salami, królewski, Radarem, wiejski kg 380
    10. Śmietana słodka 18% 200 g szt. 520
    11. Śmietana zakwaszana 18% 200g szt. 850
    12. Gzik typu wielkopolski 200 g szt. 120
    13. Twarożek typu wiejski 200 g szt. 80
    14. Twaróg extra śmietankowy mielony 250 g kg 190
    15. Twaróg wędzony zaw. tłuszczu 26% kg 5

Inne osoby dla Michalak Małgorzata (40 osób):