Kogo reprezentuje osoba

Pierzchała Waldemar Marek

w KRS

Waldemar Marek Pierzchała

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Waldemar
Drugie imię:Marek
Nazwisko:Pierzchała
Płeć:Mężczyzna
Rok urodzenia:1964 r., wiek 55 lat
Miejscowości:Tartak Brzózki (Mazowieckie)
Przetargi:2 w aktualnych firmach
Aktualnie reprezentuje:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Flis Barbara Joanna, Flis Ryszard, Flis Pierzchała Magdalena, Pierzchała Karolina

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Flis, Pierzchała Sp. J., Tartak Brzózki − KRS 0000210518

Powiązane przetargi (2 szt.):
  1. Świadczenie usługi polegającej na zapewnieniu usług hotelowych, restauracyjnych oraz wynajmu sal konferencyjnych w związku z organizacją szkoleń dla pracowników Starostwa Powiatowego w Legionowie
    Zamawiający: Powiat Legionowski, Legionowo
    Przedmiotem zamówienia będzie świadczenie usługi polegającej na zapewnieniu usług hotelowych, restauracyjnych oraz wynajmu sal konferencyjnych w związku z organizacją szkoleń dla pracowników Starostwa Powiatowego w Legionowie.
    1. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić uczestnikom szkoleń organizowanych dla pracowników Starostwa Powiatowego w Legionowie w okresie od dnia podpisania umowy do 30 czerwca 2013 r.:
    1) jeden nocleg dla: dwóch grup 20-osobowych każda z pierwszego na drugi dzień sesji szkoleniowej w hotelu o standardzie co najmniej 3-gwiazdkowym lub w ośrodku konferencyjno-szkoleniowym odpowiadającym standardem hotelowi co najmniej 3-gwiazdkowemu w pokojach jednoosobowych i dwuosobowych (dwa osobne łóżka); łącznie 40 miejsc noclegowych. Hotel/ośrodek, w którym odbędzie się szkolenie, musi być zlokalizowany w odległości drogowej od 50 km do 80 km od siedziby Starostwa.
    Zamawiający oceni standard hotelu/ośrodka, w którym odbędzie się szkolenie zgodnie z przepisami rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie (Dz. U. z 2006 r. Nr 22 poz. 169, z późn. zm.);
    2) wyżywienie dla każdej grupy uczestników szkolenia obejmujące co najmniej:
    a) serwis kawowy dostępny przez cały czas trwania zajęć dydaktycznych (kawa, herbata, soki  - 3 rodzaje, cukier, mleczko lub śmietanka do kawy, woda /gazowana i niegazowana/, ciastka/ciasto, owoce),
    b) obiad każdego dnia szkolenia składający się co najmniej z dwóch rodzajów zup do wyboru, trzech dań głównych do wyboru, w tym co najmniej dwóch mięsnych, dwóch dodatków /ziemniaki lub ryż lub makaron/, baru sałatkowego, deseru oraz napojów (herbata, kawa, woda /gazowana i niegazowana/, soki 3 rodzaje),
    c) uroczystą kolację w pierwszym dniu sesji szkoleniowej składającą się co najmniej z: przystawki, dwóch rodzajów zup do wyboru, trzech dań głównych do wyboru, w tym dwa mięsne, napojów (kawa, herbata, woda mineralna, soki, napoje gazowane), bufetu szwedzkiego (wędlina co najmniej 4 rodzaje, jaja, ryby, deska serów, sałatki 2 rodzaje, pieczywo), bufet słodki: owoce, ciasta 2 rodzaje, ciastka drobne;
    d) śniadanie w formie bufetu w drugim dniu sesji szkoleniowej (tzw. stół szwedzki) składające się co najmniej z: pieczywa jasnego i ciemnego, jogurtów, słodkich bułeczek, półmiska wędlin (co najmniej 4 rodzaje), jaj, serów żółtych i białych, dżemu, miodu, mleka, płatków śniadaniowych (co najmniej 2 rodzaje), 2 dań na gorąco, kawy, herbaty, masła, cytryny, mleczka, wody mineralnej niegazowanej i gazowanej, owoców, soków owocowych (co najmniej 2 rodzaje), warzyw (co najmniej 2 rodzaje).
    Miejsce zakwaterowania oraz wydawania posiłków musi znajdować się w tym samym obiekcie,
    w którym będą odbywały się szkolenia; posiłki podawane będą w oddzielnym pomieszczeniu, niż sala szkoleniowa, z wyłączeniem serwisu kawowego, który może być podawany w sali szkoleniowej;
    3) sale szkoleniowe spełniające następujące warunki:
    a) liczba miejsc w sali musi być odpowiednia do wielkości grupy;
    b) sala musi być klimatyzowana/ogrzewana w celu zapewnienia optymalnej temperatury w trakcie szkolenia nie mniej niż 20°C nie więcej niż 23°C;
    c) sala musi posiadać otwierane okna oraz dzienne oświetlenie z możliwością zaciemnienia;
    d) sala musi być wyposażona w sprzęt multimedialny (co najmniej nagłośnienie, projektor, ekran, flipchart z papierem i markerami);
    4) organizację jednego zajęcia typu team-building dla każdej grupy szkoleniowej, przy czym Wykonawca zapewni co najmniej dwa różne zajęcia typu team-building do wyboru Zamawiającego.
    2. Sesja szkoleniowa dla jednej grupy będzie trwała 2 dni po 8 godzin dydaktycznych (1 godz. = 45 min.) dziennie (nie wliczając przerw).
    3. Szkolenia będą odbywać się w czasie dwóch kolejno następujących po sobie dniach roboczych. Przez dzień roboczy Zamawiający rozumie dzień od poniedziałku do piątku (bez dni ustawowo wolnych od pracy).
    4. Przewidywany termin przeprowadzenia szkoleń:
    a) 9-10 maja 2013 r. - grupa 20-osobowa (dwa pokoje jednoosobowe oraz dziewięć pokoi dwuosobowych).
    b) 6-7 czerwca 2013 r. - grupa 20-osobowa (dwa pokoje jednoosobowe oraz dziewięć pokoi dwuosobowych);
    Terminy szkoleń mogą ulec zmianie.
  2. świadczenie usług polegających na zapewnieniu usług hotelowych, restauracyjnych oraz wynajmu sal konferencyjnych w związku z organizacją szkoleń dla pracowników Starostwa Powiatowego w Legionowie, Zamówienie współfinansowane przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
    Zamawiający: Powiat Legionowski, Legionowo
    Przedmiot zamówienia na świadczenie usług hotelowych, restauracyjnych oraz wynajmu sal konferencyjnych w związku z organizacją szkoleń dla pracowników Starostwa Powiatowego w Legionowie został podzielony na dwie części: 1) świadczenie usług w ośrodku/hotelu znajdującym się w odległości drogowej od 50 km do 80 km w części południowo-zachodniej od budynku Starostwa mieszczącego się przy ul. Sikorskiego 11 w Legionowie oraz część 2) świadczenie usług w ośrodku/hotelu znajdującym się w odległości drogowej od 50 km do 80 km w części południowo-wschodniej od budynku Starostwa mieszczącego się przy ul. Sikorskiego 11 w Legionowie. Wartość zamówienia nie przekracza równowartości kwoty 200 ty. euro

Inne osoby dla Pierzchała (205 osób):