Dariusz Romuald Polit − Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię: | Dariusz |
Drugie imię: | Romuald | Nazwisko: | Polit |
Płeć: | Mężczyzna | Rok urodzenia: | 1960 r., wiek 61 lat | Miejscowości: | Warszawa (Mazowieckie) | Przetargi: | 9 w aktualnych firmach |
Aktualnie reprezentuje: |
- Firma x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
- Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie
- Stanowisko/Funkcja: x x x x
Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS: Bąk Ewa Jolanta, Gohling Władysław Jan, Polit Tadeusz Antoni - Firma x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
- Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie
- Stanowisko/Funkcja: x x x x
Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS: Omilianowicz Daniel, Polit Tadeusz Antoni - Firma x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
- Stanowisko/Funkcja: x x x x
Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS: Omilianowicz Daniel - Firma x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
- Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie
- Stanowisko/Funkcja: x x x x
Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS: Omilianowicz Daniel
|
Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w: |
- Academian Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000463660
- Academian Sp. Z O.O. Spółka Komandytowa, Warszawa − KRS 0000583119
- Aleksander Trepka Spółka Komandytowa, Bydgoszcz − KRS 0000576896
- Art-bud Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000029894
- Bondegard Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000530914
- Centrum Usług Finansowych Drukarnia Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000565423
- Certus Kancelaria Brokerska Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000559381
- Development Finance Services Group Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000083031
- Dh Real Estate Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000518287
- Dineros Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000542368
- Ecofish Sp. Z O.O., Sady − KRS 0000514472
- Ecofish Sp. Z O.O. Spółka Komandytowa, Sady − KRS 0000514677
- Establi Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000853641
- Fronte Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000580849
- Iconomi.pl Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000328088
- Iconomi.pl Sp. Z O.O. Spółka Komandytowa, Warszawa − KRS 0000582333
- Inachey Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000652313
- Interblok Polska Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000229813
- Interblok Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000083793
- Kb Gw Partners Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000039634
- Marlett-bio-cosmetics Tomasz Jaros Spółka Komandytowa, Poznań − KRS 0000431437
- Masspay S.A., Warszawa − KRS 0000362179
- Masspay Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000342737
- Necor Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000467957
- Necor Sp. Z O.O. Spółka Komandytwa, Warszawa − KRS 0000572655
- Notpay.pl Sp. Z O.O., Suwałki − KRS 0000392511
- Olma-bud Sp. Z O.O., Chojniak − KRS 0000581204
- Prime Paper Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000523517
- Profound Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000464241
- Profound Sp. Z O.O. Spółka Komandytowa, Warszawa − KRS 0000584071
- Quanat Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000602582
- Quanat Sp. Z O.O. Spółka Komandytowa, Suwałki − KRS 0000602956
- Renttner Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000563579
- Renttner Sp. Z O.O. Spółka Komandytowa, Warszawa − KRS 0000574392
- Tootpay Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000579807
- Trastag Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000576906
- Volksmetal Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000577348
- Vordeman Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000847689
|
Osoby współwystępujące w KRS działały także w: |
- Aber Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000083608
- Astrum Sp. Z O.O., Łąck − KRS 0000017178
- Cdm Sp. Z O.O., Suwałki − KRS 0000018423
- Chmielna Inwestycje Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000139609
- Nct Sp. Z O.O., Suwałki − KRS 0000605480
- Notpay.pl Sp. Z O.O. Spółka Komandytowa, Warszawa − KRS 0000393760
- Oem S.A., Suwałki − KRS 0000385994
- Spółdzielnia Budowlano-mieszkaniowa Domy Spółdzielcze, Warszawa − KRS 0000056285
- Stofo Sp. Z O.O., Suwałki − KRS 0000560337
- Stofo Sp. Z O.O. Spółka Komandytowa, Ełk − KRS 0000560645
- Vortex Energy Polska Sp. Z O.O., Szczecin − KRS 0000456208
- Warta Nieruchomości Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000022947
|
Powiązane przetargi (9 szt.): |
- Dostawa artykułów spożywczych
Zamawiający: Przedszkole Nr 9, Warszawa
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
Zamawiający: Zespół Placówek Europejski Dom Spotkań Młodzieży w Warszawie, Warszawa Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby Zespołu Placówek Europejski Dom Spotkań Młodzieży w Warszawie mieszczącego się przy ul. Długiej 18/20, z podziałem na części zgodnie z załącznikami nr 7a, 7b, 7c, 7d, 7e, 7f, 7g, 7h, 7i, 7j do SIWZ (formularze cenowe). Część nr 1 - mięso i wędliny Część nr 2 - artykuły mleczarskie Część nr 3 - pieczywo Część nr 4 - artykuły spożywcze Część nr 5 - owoce, warzywa i podobne produkty Część nr 6 - ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb, produkty głęboko mrożone, warzywa mrożone Część nr 7 - jaja Część nr 8 - woda Część nr 9 - garmaż Część nr 10 – ciasto - Dostawa żywności do Zespołu Szkół Publicznych w Piasecznie z siedzibą przy ul. Głównej 50.
Zamawiający: Urząd Miasta i Gminy Piaseczno, Piaseczno Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych (art. spożywcze, nabiał, jaja, soki), owoców i warzyw mrożonych, ryb, mięsa, wędlin, drobiu, świeżych warzyw i owoców oraz produktów garmażeryjnych potrzebnych do wykonania 370 obiadów miesięcznie przez okres 9 miesięcy w stołówce ZSP w Piasecznie. - Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Publicznych w Złotokłosie.
Zamawiający: Urząd Miasta i Gminy Piaseczno, Piaseczno Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych stosownych do bieżących potrzeb do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Publicznych w Złotokłosie, zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów, w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. 2010 nr 136 poz. 914 z późn. zm..), w tym w szczególności: Część 1 – Dostawa artykułów spożywczych, nabiału i pieczywa do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Publicznych w Złotokłosie. Część 2 – Dostawę mięsa, wyrobów z mięsa i drobiu do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Publicznych w Złotokłosie. Część 3 – Dostawa owoców, warzyw i podobnych produktów do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Publicznych w Złotokłosie. Część 4 – Dostawa wyrobów garmażeryjnych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Publicznych w Złotokłosie. Część 5 – Dostawa mrożonek ( warzywa, owoce, ryby) do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Publicznych w Złotokłosie. Przewidywana ilość obiadów 420. - Zakup i sukcesywna dostawa produktów żywnościowych
do Gminnego Przedszkola w Michałowicach i Gminnego Przedszkola w Nowej Wsi w 2017 r.
Zamawiający: Zespół Obsługi Ekonomiczno-Administracyjnej Szkół Gminy Michałowice, Reguły Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do Gminnego Przedszkola w Michałowicach, przy ul. Szkolnej 13, 05-816 Michałowice oraz Gminnego Przedszkola w Nowej Wsi przy ul. Głównej 52A, wg następujących części: Część 1 – warzywa i owoce-Przedszkole w Michałowicach (kod CPV: 15300000-1), Część 2 – pieczywo-Przedszkole w Michałowicach (kod CPV: 15810000-1), Część 3 – mięso i wędliny -Przedszkole w Michałowicach (kod CPV: 15100000-9), Część 4 – mrożonki i ryby-Przedszkole w Michałowicach (kod CPV: 15331100-8, 15221000-3), Część 5 – produkty mleczarskie (nabiał) -Przedszkole w Michałowicach (kod CPV: 15500000-3), Część 6 – jaja-Przedszkole w Michałowicach (kod CPV: 03142500-3), Część 7 – różne artykuły spożywcze-Przedszkole w Michałowicach (kod CPV: 15800000-6), Część 8 – warzywa i owoce-Przedszkole w Nowej Wsi (kod CPV: 15300000-1), Część 9 – pieczywo-Przedszkole w Nowej Wsi (kod CPV: 15810000-1), Część 10 – mięso i wędliny -Przedszkole w Nowej Wsi (kod CPV: 15100000-9), Część 11 – mrożonki i ryby-Przedszkole w Nowej Wsi (kod CPV: 15331100-1), Część 12 – produkty mleczarskie (nabiał) -Przedszkole w Nowej Wsi (kod CPV: 15500000-3), Część 13 – jaja-Przedszkole w Nowej Wsi (kod CPV: 03142500-3), Część 14 – różne artykuły spożywcze-Przedszkole w Nowej Wsi (kod CPV: 15800000-6), Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony został w załącznikach 2.1 do 2.14 do SIWZ stanowiących jednocześnie formularze asortymentowo – cenowe. - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Nr 45, ul. Jagiellońska 7 w Warszawie na 2017r”
Zamawiający: Zespół Szkół Nr 45, Warszawa
- ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ ZESPOŁU SZKÓŁ GMINNYCH NR 1 W MILANÓWKU
Zamawiający: Zespół Szkół Gminnych nr 1, Milanówek 1)Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu poszczególnych dostaw jednostkowych ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego. 2)Zamawiane ilości i rodzaj przedmiotu umowy dla danego zadania uzależnione będą od potrzeb wynikających z konieczności ich zastosowania w danym czasie. 3)Wielkość poszczególnych zamówień dla danego zadania będzie wynikać z jednostronnej dyspozycji osoby odpowiedzialnej za realizację zamówienia po stronie Zamawiającego – Wykonawca oświadcza, iż powyższą okoliczność akceptuje. 4)Artykuły spożywcze powinny być dostarczane w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach zawierających oznaczenia fabryczne, tzn. rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę przydatności do spożycia, nazwę i adres producenta oraz inne oznakowania zgodne z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa żywnościowego. 5)Dostarczane artykuły spożywcze w zależności od ich kategorii muszą przy każdej dostawie posiadać wszystkie niezbędne dokumenty wymagane przepisami prawa w zakresie produktów żywnościowych. 6)Transport powinien odbywać się zgodnie wymogami HACCP i sanitarno- epidemiologicznymi. Każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać decyzję Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów. 7)Wykonawca zapewni, że dostarczone artykuły spożywcze będą należytej jakości oraz, że będą dostarczone w oryginalnych, jednostkowych i nienaruszonych opakowaniach nie później niż w połowie okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu. 8)Dostarczane produkty winny spełniać wymagania określone w obowiązujących przepisach prawa dotyczących produkcji i obrotu żywności, a w szczególności: a) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj.: Dz. U. z 2015 r. poz. 594 ze zm.),wraz z przepisami wykonawczymi; b)ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (tj.: Dz. U. z 2016 r. poz. 1604 ze zm.); c)Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26.07.2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań ,jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 poz.1154); d)Rozporządzenia Komisji (WE) Nr 1881/2006 z dnia 19 grudnia 2006 r. ustalającego najwyższe dopuszczalne poziomy niektórych zanieczyszczeń w środkach spożywczych (Dz. U. L 364 z 20.12.2006, s 5 z późn. zm.); e)Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) Nr 1333/2008 z dnia 16 grudnia 2008 r. w sprawie dodatków do żywności (Dz. U. L 354 z 31.12.2008, s 16 z późn. zm.); f) Rozporządzenie Komisji (WE) Nr 2073/2005 z dnia 15 listopada 2005 r. w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych (Dz. U. L 338 z 22.12.2005, s 1 z późn. zm.). 9)Dopuszcza się możliwość składania ofert, tak na całość zamówienia jak i ofert częściowych na poszczególne części. 10)Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne powinny być dostarczane w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikach plastikowych z pokrywami, posiadającymi stosowne atesty, czystych i nieuszkodzonych. Mięso musi być świeże, najwyższej jakości, przewożone zgodnie z wymogami HACCP i warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 11)Mięso i produkty drobiowe powinny być dostarczane w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikach plastikowych z pokrywami, posiadającymi stosowne atesty, plombowane lub metkowane, czyste i nieuszkodzone. Transport powinien odbywać się zgodnie z wymogami HACCP i przepisami sanitarno- epidemiologicznymi. 12)Jaja, przy każdej dostawie, muszą posiadać dokumenty identyfikacyjne dla jaj konsumpcyjnych. Jaja muszą być przewożone zgodnie z wymogami HACCP i sanitarno - epidemiologicznymi. 13)Przetworzone owoce, warzywa mrożone powinny być dostarczane w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikach, posiadającymi stosowne atesty, bez oznak rozmrożenia. Opakowania nie powinny wykazywać oznak uszkodzeń mechanicznych. Transport powinien odbywać się zgodnie z wymogami HACCP i przepisami sanitarno- epidemiologicznymi. 14)Nabiał i wszystkie jego produkty powinny być dostarczane w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach zawierających oznaczenia fabryczne, tzn. rodzaj nazwę wyrobu, ilość, datę przydatności do spożycia, nazwę i adres producenta. Przewożone zgodnie z wymogami HACCP i przepisami sanitarno- epidemiologicznymi. Dostarczane artykuły spożywcze musza przy każdej dostawie posiadać wszystkie niezbędne dokumenty wymagane przepisami prawa w zakresie produktów żywnościowych. 15)Owoce powinny być świeże, bez oznak zepsucia i pleśni. Powinny być dostarczane w pojemnikach plastikowych bądź kartonowych posiadających stosowne atesty. Opakowanie nie powinno wykazywać oznak uszkodzeń mechanicznych. Pojemniki nie mogą posiadać oznak zabrudzenia. Towar musi być ułożony w sposób zabezpieczający go przed uszkodzeniem lub obniżeniem jakości pod względem wartości odżywczych. 16)Pieczywo, świeże wyroby piekarskie powinny być dostarczane w koszach plastikowych posiadających stosowne atest. Opakowanie nie powinno wykazywać oznak uszkodzeń mechanicznych i oznak zabrudzenia. Towar musi być ułożony w koszach w sposób zabezpieczający go przed uszkodzeniem lub obniżeniem jakości zarówno pod względem wartości odżywczych jak też wartości organoleptycznych. Towar nie może wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Transport powinien odbywać się zgodnie z wymogami HACCP i sanitarno – epidemiologicznymi. 17)Ryby mrożone powinny być dostarczane w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikach, posiadającymi stosowne atesty, bez oznak rozmrożenia. Opakowania nie powinny wykazywać oznak uszkodzeń mechanicznych. Transport powinien odbywać się zgodnie z wymogami HACCP i przepisami sanitarno- epidemiologicznymi. 18)Warzywa powinny być świeże, bez oznak zepsucia i pleśni. Powinny być dostarczane w pojemnikach plastikowych bądź kartonowych posiadających stosowne atesty. Opakowanie nie powinno wykazywać oznak uszkodzeń mechanicznych. Pojemniki nie mogą posiadać oznak zabrudzenia. Towar musi być ułożony w sposób zabezpieczający go przed uszkodzeniem lub obniżeniem jakości pod względem wartości odżywczych. 19)Zamawiający zastrzega sobie prawo, że zamawiane ilości artykułów żywnościowych mogą ulec zmniejszeniu o 20 % w stosunku do przewidzianych ilości w formularzach asortymentowo-cenowych - Wykonawca oświadcza, iż powyższą okoliczność akceptuje. 20)W razie konieczności Zamawiający przyznaje sobie prawo do zwiększenia ilości poszczególnych produktów w ramach danego zadania do wysokości 20 % ilości podanych w poszczególnych formularzach asortymentowo-cenowych, jednak jedynie do wysokości łącznego wynagrodzenia przewidzianego Umową - Wykonawca oświadcza, iż powyższą okoliczność akceptuje. 21)Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia w trakcie trwania Umowy łącznej wielkości zrealizowanego przedmiotu zamówienia dla danego zadania, określonej w poszczególnych formularzach asortymentowo-cenowych, maksymalnie do 20 % wielkości zamówienia dla danego zadania w trakcie trwania umowy – zmianę tę Zamawiający pozostawia wyłącznie do swojej decyzji, a Wykonawca oświadcza, iż powyższą okoliczność akceptuje.
- Dostawa żywności do ZSP w Józefosławiu
Zamawiający: Urząd Miasta i Gminy Piaseczno, Piaseczno Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy w asortymencie i ilościach podanych w formularzu cenowym . Przewidywana liczba obiadów 1150. - ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI PRZEDSZKOLNEJ PRZEDSZKOLA NR 1 W MILANÓWKU POZ.1-POZ. 16
Zamawiający: Przedszkole nr 1, Milanówek 1)Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu poszczególnych dostaw jednostkowych ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego. 2)Zamawiane ilości i rodzaj przedmiotu umowy dla danego zadania uzależnione będą od potrzeb wynikających z konieczności ich zastosowania w danym czasie. 3)Wielkość poszczególnych zamówień dla danego zadania będzie wynikać z jednostronnej dyspozycji osoby odpowiedzialnej za realizację zamówienia po stronie Zamawiającego – Wykonawca oświadcza, iż powyższą okoliczność akceptuje. 4)Artykuły spożywcze powinny być dostarczane w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach zawierających oznaczenia fabryczne, tzn. rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę przydatności do spożycia, nazwę i adres producenta oraz inne oznakowania zgodne z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa żywnościowego. 5)Dostarczane artykuły spożywcze w zależności od ich kategorii muszą przy każdej dostawie posiadać wszystkie niezbędne dokumenty wymagane przepisami prawa w zakresie produktów żywnościowych. 6)Transport powinien odbywać się zgodnie wymogami HACCP i sanitarno- epidemiologicznymi.Każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać decyzję Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów. 7)Wykonawca zapewni, że dostarczone artykuły spożywcze będą należytej jakości oraz, że będą dostarczone w oryginalnych, jednostkowych i nienaruszonych opakowaniach nie później niż w połowie okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu. 8)Dostarczane produkty winny spełniać wymagania określone w obowiązujących przepisach prawa dotyczących produkcji i obrotu żywności, a w szczególności: a) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj.: Dz. U. z 2015 r. poz. 594 ze zm.), wraz z przepisami wykonawczymi; b)ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (tj.: Dz. U. z 2016 r. poz. 1604 ze zm.); c)Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26.07.2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań ,jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 poz.1154); d)Rozporządzenia Komisji (WE) Nr 1881/2006 z dnia 19 grudnia 2006 r. ustalającego najwyższe dopuszczalne poziomy niektórych zanieczyszczeń w środkach spożywczych (Dz. U. L 364 z 20.12.2006, s 5 z późn. zm.); e)Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) Nr 1333/2008 z dnia 16 grudnia 2008 r. w sprawie dodatków do żywności (Dz. U. L 354 z 31.12.2008, s 16 z późn. zm.); f)Rozporządzenie Komisji (WE) Nr 2073/2005 z dnia 15 listopada 2005 r. w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych (Dz. U. L 338 z 22.12.2005, s 1 z późn. zm.). 9)Dopuszcza się możliwość składania ofert, tak na całość zamówienia jak i ofert częściowych na poszczególne części. 10)Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne powinny być dostarczane w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikach plastikowych z pokrywami, posiadającymi stosowne atesty, czystych i nieuszkodzonych. Mięso musi być świeże, najwyższej jakości, przewożone zgodnie z wymogami HACCP i warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 11)Mięso i produkty drobiowe powinny być dostarczane w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikach plastikowych z pokrywami, posiadającymi stosowne atesty, plombowane lub metkowane, czyste i nieuszkodzone. Transport powinien odbywać się zgodnie z wymogami HACCP i przepisami sanitarno- epidemiologicznymi. 12) Jaja, przy każdej dostawie, muszą posiadać dokumenty identyfikacyjne dla jaj konsumpcyjnych. Jaja muszą być przewożone zgodnie z wymogami HACCP i sanitarno - epidemiologicznymi. 13) Przetworzone owoce, warzywa mrożone powinny być dostarczane w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikach, posiadającymi stosowne atesty, bez oznak rozmrożenia. Opakowania nie powinny wykazywać oznak uszkodzeń mechanicznych. Transport powinien odbywać się zgodnie z wymogami HACCP i przepisami sanitarno- epidemiologicznymi. 14) Nabiał i wszystkie jego produkty powinny być dostarczane w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach zawierających oznaczenia fabryczne, tzn. rodzaj nazwę wyrobu, ilość, datę przydatności do spożycia, nazwę i adres producenta. Przewożone zgodnie z wymogami HACCP i przepisami sanitarno- epidemiologicznymi. Dostarczane artykuły spożywcze musza przy każdej dostawie posiadać wszystkie niezbędne dokumenty wymagane przepisami prawa w zakresie produktów żywnościowych. 15) Owoce powinny być świeże, bez oznak zepsucia i pleśni. Powinny być dostarczane w pojemnikach plastikowych bądź kartonowych posiadających stosowne atesty. Opakowanie nie powinno wykazywać oznak uszkodzeń mechanicznych. Pojemniki nie mogą posiadać oznak zabrudzenia. Towar musi być ułożony w sposób zabezpieczający go przed uszkodzeniem lub obniżeniem jakości pod względem wartości odżywczych. 16) Pieczywo, świeże wyroby piekarskie powinny być dostarczane w koszach plastikowych posiadających stosowne atest. Opakowanie nie powinno wykazywać oznak uszkodzeń mechanicznych i oznak zabrudzenia. Towar musi być ułożony w koszach w sposób zabezpieczający go przed uszkodzeniem lub obniżeniem jakości zarówno pod względem wartości odżywczych jak też wartości organoleptycznych. Towar nie może wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Transport powinien odbywać się zgodnie z wymogami HACCP i sanitarno – epidemiologicznymi. 17) Ryby mrożone powinny być dostarczane w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikach, posiadającymi stosowne atesty, bez oznak rozmrożenia. Opakowania nie powinny wykazywać oznak uszkodzeń mechanicznych. Transport powinien odbywać się zgodnie z wymogami HACCP i przepisami sanitarno- epidemiologicznymi. 18) Warzywa powinny być świeże, bez oznak zepsucia i pleśni. Powinny być dostarczane w pojemnikach plastikowych bądź kartonowych posiadających stosowne atesty. Opakowanie nie powinno wykazywać oznak uszkodzeń mechanicznych. Pojemniki nie mogą posiadać oznak zabrudzenia. Towar musi być ułożony w sposób zabezpieczający go przed uszkodzeniem lub obniżeniem jakości pod względem wartości odżywczych. 19) Zamawiający zastrzega sobie prawo, że zamawiane ilości artykułów żywnościowych mogą ulec zmniejszeniu o 20 % w stosunku do przewidzianych ilości w formularzach asortymentowo-cenowych - Wykonawca oświadcza, iż powyższą okoliczność akceptuje. 20) W razie konieczności Zamawiający przyznaje sobie prawo do zwiększenia ilości poszczególnych produktów w ramach danego zadania do wysokości 20 % ilości podanych w poszczególnych formularzach asortymentowo-cenowych, jednak jedynie do wysokości łącznego wynagrodzenia przewidzianego Umową - Wykonawca oświadcza, iż powyższą okoliczność akceptuje. 21) Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia w trakcie trwania Umowy łącznej wielkości zrealizowanego przedmiotu zamówienia dla danego zadania, określonej w poszczególnych formularzach asortymentowo-cenowych, maksymalnie do 20 % wielkości zamówienia dla danego zadania w trakcie trwania umowy – zmianę tę Zamawiający pozostawia wyłącznie do swojej decyzji, a Wykonawca oświadcza, iż powyższą okoliczność akceptuje.
|
Osoby współwystepujące jendocześnie to osoby, które występują lub występowały w tym samem czasie, w zapisach KRS dla tej samej firmy z rejestru KRS
Osoby współwystepujące niejendocześnie to osoby, które występują lub występowały w różnym czasie, w zapisach KRS dla tej samej firmy z rejestru KRS
W jakich firmach obecnie działają osoby współwystepujące z Dariusz Romuald Polit
W jakich firmach także działały osoby współwystepujące z Dariusz Romuald Polit
Powiązane przetargi są to przetargi wygrane przez firmy, w czasie, w którm występowała osoba Dariusz Romuald Polit w tych firmach
Miejscowośći powiązane (max. 5) z osobą Dariusz Romuald Polit − czyli miejscowości firm, w których wystepuje/występowała dana osoba
|
Inne osoby dla Polit (71 osób):
- Polit, Tadeusz Antoni (1937) - 84 lata
Warszawa - Polit, Barbara (1940) - 81 lat
Kielce - Polit, Bogusław Marian (1947) - 74 lata
Wólka Kozodawska - Polit, Włodzimierz Romuald (1949) - 72 lata
Szczecin - Polit, Jerzy (1950) - 71 lat
Ostrowiec Świętokrzyski - Polit, Tadeusz (1950) - 71 lat
Maków - Polit, Jan Józef (1951) - 70 lat
Lulkowo - Polit, Leszek (1951) - 70 lat
Łódź - Polit, Zofia (1953) - 68 lat
Olecko - Polit, Józef (1954) - 67 lat
Zbigniewice, Sandomierz - Polit, Urszula (1956) - 65 lat
Świętochłowice - Polit, Grzegorz (1957) - 64 lata
Ozorków, Pabianice - Polit, Krzysztof Józef (1957) - 64 lata
Brzeźnica - Polit, Izabela Anna (1958) - 63 lata
Lublin - Polit, Roman (1959) - 62 lata
Mielec - Polit, Zofia (1959) - 62 lata
Łyszkowice - Polit, Andrzej (1960) - 61 lat
Gdańsk - Polit, Dariusz Romuald (1960) - 61 lat
Warszawa - Polit, Katarzyna (1960) - 61 lat
Mielec - Polit, Arkadiusz Andrzej (1962) - 59 lat
Suwałki - Polit, Marek Jerzy (1962) - 59 lat
Pisz - Polit, Krzysztof Maciej (1963) - 58 lat
Rzeszów - Polit, Krzysztof Stanisław (1963) - 58 lat
Sandomierz - Polit, Jarosław (1964) - 57 lat
Warszawa - Polit, Jakub Jarosław (1968) - 53 lata
Kraków - Polit, Jarosław (1968) - 53 lata
Warszawa - Polit, Monika (1968) - 53 lata
Sandomierz - Polit, Joanna Barbara (1969) - 52 lata
Gdynia - Polit, Katarzyna Monika (1969) - 52 lata
Józefosław - Polit, Agnieszka Lidia (1970) - 51 lat
Łódź - Polit, Agnieszka Maria (1970) - 51 lat
Sielpia Wielka - Polit, Andrzej Daniel (1970) - 51 lat
Bytom, Ruda Śląska - Polit, Marcin Łukasz (1971) - 50 lat
Lublin - Polit, Magdalena (1972) - 49 lat
Warszawa - Polit, Marcin (1972) - 49 lat
Wrocław - Polit, Małgorzata (1972) - 49 lat
Częstochowa - Polit, Sławomir (1972) - 49 lat
Łódź - Polit, Marcin Jakub (1974) - 47 lat
Warszawa - Polit, Arkadiusz Marek (1975) - 46 lat
Szczecinek - Polit, Mateusz Franciszek (1975) - 46 lat
Warszawa - Polit, Monika Elżbieta (1975) - 46 lat
Kielce, Warszawa - Polit, Andrzej (1976) - 45 lat
Dmosin - Polit, Anna (1976) - 45 lat
Olecko - Polit, Paweł (1976) - 45 lat
Warszawa - Polit, Kamila Maria (1977) - 44 lata
Warszawa - Polit, Dariusz Krzysztof (1979) - 42 lata
Warszawa - Polit, Włodzimierz Jan (1980) - 41 lat
Lulkowo - Polit, Aleksandra (1981) - 40 lat
Łódź - Polit, Marcin (1981) - 40 lat
Gdańsk, Łódź, Zgierz - Polit, Katarzyna (1982) - 39 lat
Gdynia - Polit, Krzysztof Marcin (1982) - 39 lat
Uchanie - Polit, Marek Antoni (1982) - 39 lat
Lulkowo - Polit, Joanna Maria (1983) - 38 lat
Warszawa - Polit, Korneliusz Zygmunt (1984) - 37 lat
Jarosław - Polit, Aleksandra (1985) - 36 lat
Lulkowo - Polit, Katarzyna Anna (1985) - 36 lat
Bytom, Ruda Śląska - Polit, Marek (1985) - 36 lat
Łódź - Polit, Ewa Agnieszka (1986) - 35 lat
Warszawa - Polit, Filip Krzysztof (1986) - 35 lat
Suwałki, Warszawa - Polit, Marta Wanda (1986) - 35 lat
Suwałki, Warszawa - Polit, Sebastian (1987) - 34 lata
Łódź - Polit, Izabela Ewa (1990) - 31 lat
Poznań - Polit, Dominik Włodzimierz (1993) - 28 lat
Ostrowiec Świętokrzyski - Polit, Kamil Mariusz (1993) - 28 lat
Dąbrowa Górnicza, Poznań - Polit, Agata (1997) - 24 lata
Radom - Polit Karwat, Małgorzata Weronika (1954) - 67 lat
Mielec - Polit Niechaj, Lucyna Maria (1951) - 70 lat
Warszawa - Polit Ryńska, Agata Katarzyna (1986) - 35 lat
Warszawa - Polit Żaguń, Małgorzata Ewa (1980) - 41 lat
Olsztyn - Skórzyńska Polit, Ewa Małgorzata (1960) - 61 lat
Lublin - Stanowska Polit, Anna (1976) - 45 lat
Lulkowo
|