Kogo reprezentuje osoba

Stępień Lucyna

w KRS

Lucyna Stępień

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Lucyna
Nazwisko:Stępień
Płeć:Kobieta
Rok urodzenia:1951 r., wiek 67 lat
Miejscowości:Szczerców (Łódzkie)
Przetargi:6 w poprzednich firmach
Reprezentowała:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Berlińska Marianna, Domagała Jan, Gawlik Jacek, Grabka Józef, Kaczmarski Jan, Kot Mirosław, Kuligowski Jerzy, Labryszewska Elżbieta Mieczysława, Malenta Tadeusz, Przerywacz Zofia, Rakowski Bogdan, Ruszczyński Tadeusz, Sarowski Wiesław, Szmuda Jan, Trzmiel Waldemar, Wasiel Jan

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Kopka Bożena

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Ochotnicza Straż Pożarna W Chajczynach, Chajczyny − KRS 0000286277
  2. Rolniczo-pracownicza Spółdzielnia Mleczarska W Szczercowie, Szczerców − KRS 0000226775

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Bank Spółdzielczy W Bełchatowie, Bełchatów − KRS 0000026381
  2. Ochotnicza Straż Pożarna W Szczercowie, Szczerców − KRS 0000222968

Powiązane przetargi (6 szt.):
  1. Dostawa mleka, śmietany, twarogu, serów topionego i żółtego oraz masła
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 1, Wrocław
    Dostawa mleka, śmietany, twarogu, serów topionego i żółtego oraz masła
  2. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych, jaj, ryb mrożonych, warzyw i owoców oraz nabiału dla Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy
    Zamawiający: Powiatowy Zespół Szpitali w Oleśnicy, Oleśnica
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych, jaj, ryb mrożonych, warzyw i owoców oraz nabiału dla Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2 do SIWZ. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na poszczególne pakiety: Pakiet nr 1 - Artykuły spożywcze Pakiet nr 2 - Jaja Pakiet nr 3 - Ryby mrożone Pakiet nr 4 - Warzywa i owoce Pakiet nr 5 - Nabiał
  3. Mleko i wyroby mleczne - ZP/118/2009
    Zamawiający: Instytut "Centrum Zdrowia Matki Polki" - Samodzielna Sekcja Organizacyjno-Prawna; Zamówienia Publiczne, Łódź
    <br/>Pozycja Nr 1 Masło ekstra 82% tłuszczu (opakowania 200-250 g) 5.430 kg.
    <br/>Pozycja Nr 2 Śmietana 18% (opakowania 0,4-0,5 litra) 2.390 litrów
    <br/>Pozycja Nr 3 Ser biały półtłusty (opakowania 0,5-1,5 kg) 7.290 kg.
    <br/>Pozycja Nr 4 Ser żółty, łagodny, twardy (2-4 kg.) 1.150 kg.
    <br/>Pozycja Nr 5 Jogurt owocowy z owoców jagodowych (opakowania 125g) 17.830 szt.
    <br/>Pozycja Nr 6 Serek owocowy z owoców jagodowych (opakowania 125g) 13.050 szt.
    <br/>Pozycja Nr 7 Kefir (opakowania 200g) 13.500 szt.
    <br/>Pozycja Nr 8 Mleko pasteryzowane 2% (galony o pojemności do 5 litrów) 37.840 litrów
  4. Dostawa produktów mlecznych do AŚ Piotrków Tryb.
    Zamawiający: Areszt Śledczy, Piotrków Trybunalski
    Dostawa produktów mlecznych do AŚ Piotrków Tryb. zgodnie z poniższym zestawieniem:
    mleko spożywcze (zawartość tłuszczu od 1 % do 3,5 %, opak. 1 - 20 l) w ilości - 35 000 l
    Śmietana (zawartość tłuszczu 12%, opakowanie pojemnik 0,5 - 5l) w ilości - 3 200 l
    Twaróg chudy kostka (0,5 - 3 kg) w ilości- 6 500 kg
    Ser żółty twardy (nadający się do krojenia, typu Gołda, opak. 1-5 kg) w ilości- 1 500 kg
    Serek topiony 100g (dowolny smak) w ilości- 4 500 kg
    Serek homogenizowany 150g (dowolny smak) w ilości- 1 300 kg
    Serek homogenizowany naturalny bez cukru 150 g w ilości- 1 300 kg
    Serek kanapkowy 100g (dowolny smak) w ilości- 4 000 kg

    Opis przedmiotu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest:
    mleko spożywcze (zawartość tłuszczu od 1 % do 3,5 %, opak. 1 - 20 l) - CPV 15511000-3
    Śmietana (zawartość tłuszczu 12%, opakowanie pojemnik 0,5 - 5l)- CPV 15512100-1
    Twaróg chudy kostka (0,5 - 3 kg) - CPV 15542100-0
    Ser żółty twardy (nadający się do krojenia, typu Gołda, opak. 1-5 kg) - CPV 15544000-3
    Serek topiony 100g (dowolny smak) - CPV 15545000-0
    Serek homogenizowany 150g (dowolny smak) - CPV 15542200-1
    Serek homogenizowany naturalny bez cukru 150 g - CPV 15542200-1
    Serek kanapkowy 100g (dowolny smak)- CPV 15545000-0
    Towar powinien być wyprodukowany zgodnie z polską normą:
    mleko spożywcze (zawartość tłuszczu od 1 % do 3,5 %, opak. 1 - 20 l) -
    PN-A-86003:1996, PN-A-86003/A1:1998
    Śmietana (zawartość tłuszczu 12%, opakowanie pojemnik 0,5 - 5l)- PN-A-86050:2002, PN-A-86050:2002/Az1:2006
    Twaróg chudy kostka (0,5 - 3 kg) - PN-A-86300:1991, PN-A-86300:1991/Az1:1996, PN-A-86300:1991/Az2:1997, PN-A-86300:1991/Az3:2001
    Ser żółty twardy (nadający się do krojenia, typu Gołda, opak. 1-5 kg) - PN-A-86230:1968, PN-A-86230:1968/Az12:1994, PN-A-86230:1968/Az13:1996
    Serek topiony 100g (dowolny smak) - PN-A-86233:1966, PN-A-86233:1966/Az15:1994,
    PN-A-86233:1966/Az16:1996
    Serek homogenizowany 150g (dowolny smak) - PN-A-86300:1991, PN-A-86300:1991/Az1:1996, PN-A-86300:1991/Az2:1997, PN-A-86300:1991/Az3:2001
    Serek homogenizowany naturalny bez cukru 150 g - PN-A-86300:1991, PN-A-86300:1991/Az1:1996, PN-A-86300:1991/Az2:1997, PN-A-86300:1991/Az3:2001
    Serek kanapkowy 100g (dowolny smak)- PN-A-86300:1991, PN-A-86300:1991/Az1:1996, PN-A-86300:1991/Az2:1997, PN-A-86300:1991/Az3:2001
  5. Zamówienie na dostawę artykułów spożywczych różnych
    Zamawiający: Zakład Karny w Oleśnicy, Oleśnica
    Przedmiotem zamówienia są różne artykuły spożywcze:
    Część I - nabiał
    1.Mleko w proszku granulowane odtłuszczone - 350 kg - 15511700-0
    2.Ser twaróg półtłusty - 1300 kg - 15542100-0
    3.Ser topiony kostka 100 g - 450 kg- 15543000-6
    4.Śmietana 12% - 1300 litrów - 15512000-0
    5.Kefir 1,5% - 90 litrów - 15551000-5

    Część II -tłuszcze
    1.Margaryna do smarowania pieczywa- kostka -3000 kg - 15431100-9
    2.Olej roślinny jadalny (do smażenia i surówek)- 1500 litrów - 15411200-4

    Część III - Zupy, sosy,przyprawy
    1.Bulion drobiowy w proszku- 250 kg - 15891500-5
    2.Zupa barszcz biały w proszku -70 kg - 15891400-4
    3.Zupa kalafiorowa w proszku - 80 kg - 15891400-4
    4.Zupa ogonowa w proszku -60 kg- 15891400-4
    5.Zupa grzybowa w proszku - 60 kg - 15891400-4
    6.Sos węgierski w proszku -80 kg - 15871260-4
    7.Sos pieczarkowy w proszku -60 kg -15871260-4
    8.Herbata granulowana - 135 kg - 15863000-5
    9.Kawa zbożowa - 75 kg - 15890000-3
    10.Sól spożywcza jodowana -650 kg - 15872400-5
    11.Musztarda - 600 kg - 15871250-1
    12.Ocet spirytusowy 10% - 60 litrów - 15871110-8
    13.Majonez - 180 kg - 15871273-8
    14.Kwasek cytrynowy -11 kg - 15890000-3
    15.Czosnek mielony - 50 kg -15870000-7
    16.Majeranek - 6 kg - 15872000-1
    17.Liść laurowy - 2 kg - 15870000-7
    18.Papryka mielona - 12 kg -15870000-7
    19.Pieprz prawdziwy mielony - 26 kg - 15872100-2
    20.Pieprz ziołowy - 3 kg - 15872000-1
    21.Ziele angielskie - 1,5 kg - 15870000-7
    22.Przyprawa do zup w płynie -370 litrów - 15890000-3
    23.Cynamon mielony - 1 kg - 15870000-7

    Część IV - artykuły zbożowe,skrobiowe i przemiału ziarna
    1.Kasza jęczmienna perłowa - 800 kg - 15613100-9
    2.Kasza manna - 250 kg - 15613100-9
    3.Mąka pszenna typ 500 -1500 kg- 15612100-2
    4.Mąka ziemniaczana - 100 kg -15620000-0
    5.Ryż biały łuskany -1000 kg - 15614100-6
    6.Płatki owsiane -100 kg- 15613380-5

    Część V- warzywa przetworzone, strączkowe
    1.Dżem truskawkowy -1000 kg- 15332290-3
    2.Marmolada twarda wieloowocowa - 700 kg -15332230-5
    3.Syrop owocowy-150 litrów-15321800-2
    4.Koncentrat pomidorowy 30% - 500 kg - 15331427-6
    5.Kukurydza konserwowa - 230 kg - 15331470-2
    6.Groszek konserwowy - 450 kg - 15331460-9
    7.Sałatka szwedzka -300 kg - 15331400-1
    8.Fasola drobna -800 kg - 15331130-7
    9.Groch łuszczony połówki- 360 kg - 15331133-8

    Część VI - konserwy mięsne, rybne
    1.Konserwa mięsna 300g - 650 kg - 15131000-5
    2.Pasztet drobiowy 300g - 400 kg -15131300-8
    3.Pasztet drobiowy opak aluminiowe 130-135 g -150 kg - 15131310-1
    4.Konserwa rybna w pomidor. 300-330 g - 400 kg - 15235000-4
    5.Paprykarz szczeciński 300-330g - 500 kg -15240000-2

    Część VII - produkty sojowe
    1.Granulat sojowy - 40 kg - 15890000-3
    2.Kostka sojowa- 60 kg - 15890000-3
    3.Kotlety z soi ala schabowe - 100 kg - 15890000-3

    Cześć VIII - ryby
    1.Ryba mrożona tusza - 700 kg - 15220000-6
    2.Filet śledziowy ala matjas - 650 kg - 15230000-9
    3.Makrela wędzona - 150 kg - 15234000-7

    Części IX - kiszonki
    1.Kapusta kiszona - 3700 kg - 15331142-4
    2.Ogórki kiszone - 1800 kg - 15331000-7

    Część X - jaja
    1.Jaja kurze - klasa świeżości A, kategoria wagowa M (od 53 do 63 gr)-46000 szt-03142500-

    Część XI - cukier
    1.Cukier biały kryształ- 1650 kg - 15831200-4

    Część XII - makaron
    1.Makaron gruby: świderki, kolanka ,rurka - 2300 kg - 15851100-9
  6. Dostawa mleka i przetworów mlecznych
    Zamawiający: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej, Wrocław
    Dostawa mleka i przetworów mlecznych