Kogo reprezentuje osoba

Szymańska Alfreda

w KRS

Alfreda Szymańska

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Alfreda
Nazwisko:Szymańska
Płeć:Kobieta
Rok urodzenia:1933 r., wiek 84 lata
Miejscowości:Góra (Dolnośląskie)
Przetargi:2 w poprzednich firmach
Reprezentowała:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Brojek Bogumiła Stefania, Grabowska Danuta, Gustaw Edward Jan, Hoffmann Lesiecka Urszula, Józefiak Teresa Stanisława, Kirsza Krystyna, Krężel Danuta Józefa, Matkowska Teresa, Nowicki Zdzisław Zenon, Oskierko Lilianna Teresa, Pieprzycka Krystyna Maria, Rajek Krystyna, Stanisławski Władysław, Stojanowska Zofia, Tomczak Maria, Wolak Grażyna, Zdanowicz Krystyna Helena, Łopuszyńska Danuta Stanisława

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Jabłońska Danuta Krystyna

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Lokatorska Spółdzielnia Mieszkaniowa Podwale W Górze, Góra − KRS 0000130128
  2. Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców W Górze, Góra − KRS 0000092172
  3. Stowarzyszenie Samarytanin, Góra − KRS 0000061990

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Stowarzyszenie Gminna Szkoła Reymontowska, Szaszorowice − KRS 0000176991

Powiązane przetargi (2 szt.):
  1. Dostawa produktów spożywczych , pieczywa, mięsa, wyrobów wędliniarskich, drobiu, ryb, mrożonek, warzyw, mleka i produktów mleczarskich dla potrzeb kuchni szpitalnej..
    Zamawiający: Powiatowe Centrum Opieki Zdrowotnej Sp. z o.o., Góra
    Przedmiot zamówienia podzielony jest na 8 części, zwane dalej pakietami. Pakiet nr 1 - różne produkty spożywcze Pakiet obejmuje 74 pozycje w tym: makarony, mąka, cukier, kasza, przyprawy, jaja; - dostawa 2 razy w miesiącu w godzinach od 1200 do 1300 , transportem na koszt i ryzyko Wykonawcy, według aktualnego zapotrzebowania, - zamówienie telefonicznie lub faxem. z dwudniowym wyprzedzeniem. - na artykułach wymagana aktualna data ważności do spożycia, - Wykonawca zobowiązuje się do dostarczania przedmiotu zamówienia posiadający atest producenta, oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami i spełniający wszelkie normy ustanowione przez prawo w tym zakresie, - miejsce dostawy: kuchnia szpitala, Góra, ul. Hirszfelda 8, - osobą upoważnioną do kontroli ilościowej i jakościowej dostarczonego towaru ze strony Zamawiającego jest Maria Parafiniuk- kierownik kuchni. Pakiet nr 2 - pieczywo: Pakiet obejmuje 3 pozycje: chleb 600 g krojony, foliowany; bułka wrocławska 100g bułka tarta w opakowaniach ½ kg; - dostawa codzienna od poniedziałku do soboty w godzinach od 600 do 7 00, transportem, na koszt i ryzyko Wykonawcy, - zamówienie codzienne, telefoniczne lub fax z jednodniowym wyprzedzeniem, Wymagany handlowy dokument identyfikacyjny do każdej faktury. - miejsce dostawy: kuchnia szpitala, Góra, ul. Hirszfelda 8, - osobą upoważnioną do kontroli ilościowej i jakościowej dostarczonego towaru ze strony Zamawiającego jest Maria Parafiniuk- kierownik kuchni. Pakiet nr 3 - mięso: Pakiet obejmuje 13 pozycji: karkówka, łopatka, schab, wołowina z kością i bez kości, wątroba wieprzowa, flaki wołowe,kości, wieprzowina; - dostawa dwa razy w tygodniu w godzinach od 7.00 - 8.00 transportem, na koszt i ryzyko Wykonawcy, zamówienie telefonicznie lub faxem z jednodniowym wyprzedzeniem. Wykonawca dostarczy towar w pojemnikach zamkniętych zabezpieczających towar przed przenikaniem do wnętrza opakowania zanieczyszczeń i substancji szkodliwych dla zdrowia ludzi . Opakowania jednostkowe i zbiorcze powinny być wytrzymałe i spełniać wymagania dla materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością określone w przepisach o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia. - miejsce dostawy: kuchnia szpitala, Góra, ul. Hirszfelda 8, - osobą upoważnioną do kontroli ilościowej i jakościowej dostarczonego towaru ze strony Zamawiającego jest Maria Parafiniuk- kierownik kuchni. Do każdej dostawy wymagane świadectwo wystawione przez Zakład Higieny Weterynaryjnej oraz handlowy dokument identyfikacyjny. Pakiet nr 4 - wyroby wędliniarskie Pakiet obejmuje 18 pozycji: różne gatunki kiełbas, mortadela, kaszanka, salceson, szynka gotowana i wędzona,pasztetowa,pieczeń, boczek. - dostawa dwa razy w tygodniu w godzinach od 7.00 - 8.00 transportem, na koszt i ryzyko Wykonawcy, Wykonawca dostarczy towar w pojemnikach zamkniętych zabezpieczających towar przed przenikaniem do wnętrza opakowania zanieczyszczeń i substancji szkodliwych dla zdrowia ludzi . Opakowania jednostkowe i zbiorcze powinny być wytrzymałe i spełniać wymagania dla materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością określone w przepisach o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia. - zamówienie telefonicznie lub faxem z jednodniowym wyprzedzeniem. - miejsce dostawy: kuchnia szpitala, Góra, ul. Hirszfelda 8, - osobą upoważnioną do kontroli ilościowej i jakościowej dostarczonego towaru ze strony Zamawiającego jest Maria Parafiniuk- kierownik kuchni. Do każdej dostawy wymagane świadectwo wystawione przez Zakład Higieny Weterynaryjnej oraz handlowy dokument identyfikacyjny. Pakiet nr 5 - drób Pakiet obejmuje 8 pozycji: kurczaki, ćwiartka z kurczaka, udka z kurczaka,skrzydełka. - dostawa dwa razy w tygodniu w godzinach od 7.00 - 8.00 transportem, na koszt i ryzyko Wykonawcy, Wykonawca dostarczy towar w pojemnikach zamkniętych zabezpieczających towar przed przenikaniem do wnętrza opakowania zanieczyszczeń i substancji szkodliwych dla zdrowia ludzi . Opakowania jednostkowe i zbiorcze powinny być wytrzymałe i spełniać wymagania dla materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością określone w przepisach o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia. - zamówienie telefonicznie lub faxem z jednodniowym wyprzedzeniem. - miejsce dostawy: kuchnia szpitala, Góra, ul. Hirszfelda 8, - osobą upoważnioną do kontroli ilościowej i jakościowej dostarczonego towaru ze strony Zamawiającego jest Maria Parafiniuk- kierownik kuchni. Do każdej dostawy wymagane świadectwo wystawione przez Zakład Higieny Weterynaryjnej oraz handlowy dokument identyfikacyjny. Pakiet nr 6 - ryby i mrożonki: Pakiet obejmuje 10 pozycji: filet mrożony z miruny, dorsza i mintaja, truskawki, szpinak, brokuły, fasolka. - dostarczane mrożonki będą odpowiadały wymaganiom jakościowym stawianym przez Polską Normę oraz będą spełniały obowiązujące w tym zakresie normy sanitarno - epidemiologiczne, a także będą przechowywane w warunkach gwarantujących najwyższą jakość; - Wykonawca dostarczy towar opakowany w szczelne torby foliowe z oznakowaniem nazwy produktu oraz producenta, masą netto a także terminem przydatności do spożycia oznaczonym w sposób trwały; - dostawa mrożonek odbywać się będzie dwa razy w miesiącu w dni robocze do godziny 1300, transportem Wykonawcy na jego koszt i ryzyko według bieżącego zapotrzebowania; - zamówienie telefonicznie lub faxem z dwudniowym wyprzedzeniem; - na artykułach wymagana aktualna data ważności do spożycia oraz wymagany handlowy dokument identyfikacyjny do każdej faktury; - opakowanie jednostkowe i zbiorcze przedmiotu umowy winno odpowiadać wymogom norm przedmiotowych; - miejsce dostawy: Góra, ul. Hirszfelda 8 - kuchnia szpitala; - osobą upoważnioną do kontroli jakościowej dostarczonego towaru ze strony Zamawiającego jest Maria Parafiniuk - kierownik kuchni. Pakiet nr 7 - warzywa i owoce Pakiet obejmuje 26 pozycji, w tym: marchew, pietruszka, ziemniaki, ogórek kiszony, kapusta kiszona, biała ,pomidor, cebula, jabłka, - dostarczane warzywa muszą odpowiadać wymaganiom jakościowym stawianym przez Polską Normę oraz będą spełniały obowiązujące w tym zakresie normy sanitarno - epidemiologiczne, a także będą przechowywane w warunkach gwarantujących najwyższą jakość; - produkty muszą być świeże, oryginalnie zapakowane lub luzem w odpowiednich pojemnikach dotyczy niektórych warzyw i przewożone w sposób gwarantujący właściwe warunki sanitarne na czas transportu i dostawy oraz składowania w magazynie; - nie dopuszcza się dostawy produktów o obniżonej wartości do spożycia widoczne zewnętrznie a także ukryte wady jakościowe produktów; - do zakwestionowania jakości produktów w imieniu Zamawiającego upoważniony jest kierownik kuchni. - w sytuacji, w której Zamawiający stwierdzi złą jakość produktów produkty przeterminowane, niewłaściwie zapakowane lub o niewłaściwym wyglądzie lub smaku następuje zwrot produktów w całości lub części; - dostawa warzyw odbywać się będzie do trzech razy w tygodniu w dni robocze do godziny 1400, transportem Wykonawcy na jego koszt i ryzyko według bieżącego zapotrzebowania; - zamówienie telefonicznie lub faxem z jednodniowym wyprzedzeniem. Wymagany handlowy dokument identyfikacyjny do każdej faktury; opakowanie jednostkowe i zbiorcze przedmiotu zamówienia winno odpowiadać wymogom norm przedmiotowych; - miejsce dostawy: Góra, ul. Hirszfelda 8 - kuchnia szpitala; - osobą upoważnioną do kontroli jakościowej dostarczonego towaru ze strony Zamawiającego jest Maria Parafiniuk - kierownik kuchni. Pakiet nr 8 - mleko i produkty mleczarskie Pakiet obejmuje 7 pozycji: mleko 2% w folii, ser żółty twardy, margaryna, śmietana 18%. Warunki dostawy: trzy razy w tygodniu do godziny 700 transportem Wykonawcy na jego koszt i ryzyko. Inne wymagania Zamawiającego : - zamówienia; telefonicznie lub faxem. - na produktach wymagana aktualna data ważności do spożycia. - do każdej faktury wymagane dołączenie handlowego dokumentu identyfikacyjnego. Produkcja i obrót mleka i przetworów mlecznych winny spełniać wymagania konieczne do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów. Miejsce dostawy: Góra, ul. Hirszfelda 8 - kuchnia szpitala. - osobą upoważnioną do kontroli jakościowej dostarczonego towaru ze strony Zamawiającego jest Maria Parafiniuk - kierownik kuchni. 2. Zamawiający w niniejszym postępowaniu dopuszcza składanie ofert częściowych, to jest na jedną lub więcej części pakietów, przy czym w ramach pakietu wymagany jest pełny zakres asortymentu. Nie zezwala natomiast na składanie ofert na wybrane pozycje w pakietach. Zamawiający zastrzega sobie prawo zakupu mniejszej ilości artykułów. Przy realizacji przedmiotu zamówienia wymagana jest należyta staranność. 3. Wykonawca zobowiązuje się wykonać przedmiot zamówienia zgodnie ze wszystkimi wymaganiami zamawiającego wskazanymi w SIWZ. 4. Wykonawca dostarczać będzie przedmiot zamówienia środkami transportu spełniającymi wymogi rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002 roku w sprawie wymogów sanitarnych dotyczących środków transportu żywności, substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywności. 5. Wykonawca dostarczy produkty żywnościowe odpowiadające warunkom jakościowym, zgodnym z obowiązującymi atestami, Polskimi Normami lub równoważnymi, prawem żywnościowym oraz z obowiązującymi zasadami i systemem HACCP, posiadające ważne zezwolenia i decyzje wymagane przepisami prawa na produkcję i obrót oferowanym przedmiotem zamówienia, spełniające wymogi określone przepisami ustawy z 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz aktów wykonawczych do niej. 6. W trakcie realizacji umowy zamawiający może dokonywać przesunięć ilościowych między poszczególnymi pozycjami asortymentu w granicach wartości zawartej umowy. 7. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Specyfikacja asortymentowo - ilościowa stanowiąca załącznik nr 1a-1h do oferty i dodatek nr 2a- 2h do siwz..
  2. Dostawa produktów spożywczych, pieczywa, mięsa, wyrobów wędliniarskich, drobiu, ryb, mrożonek, warzyw, mleka i produktów mleczarskich.
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Górze, Góra
    Przedmiot zamówienia podzielony jest na 8 części, zwane dalej pakietami.
    Pakiet nr 1 - różne produkty spożywcze
    Pakiet obejmuje 73 pozycje w tym: makarony, mąka, cukier, kasza, przyprawy, jaja;
    - dostawa 2 razy w miesiącu w godzinach od 1200 do 1300 , transportem na koszt i
    ryzyko Wykonawcy, według aktualnego zapotrzebowania,
    - zamówienie telefonicznie lub faxem. z dwudniowym wyprzedzeniem.
    - na artykułach wymagana aktualna data ważności do spożycia,
    - Wykonawca zobowiązuje się do dostarczania przedmiotu zamówienia posiadający
    atest producenta, oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami i spełniający
    wszelkie normy ustanowione przez prawo w tym zakresie,
    - miejsce dostawy: kuchnia szpitala, Góra, ul. Hirszfelda 8,
    - osobą upoważnioną do kontroli ilościowej i jakościowej dostarczonego towaru ze
    strony Zamawiającego jest Maria Parafiniuk- kierownik kuchni.
    Pakiet nr 2 - pieczywo:
    Pakiet obejmuje 3 pozycje: chleb 600 g krojony, foliowany;
    bułka wrocławska 100g
    bułka tarta w opakowaniach ½ kg;
    - dostawa codzienna od poniedziałku do soboty w godzinach od 600 do 7 00,
    transportem, na koszt i ryzyko Wykonawcy,
    - zamówienie codzienne, telefoniczne lub fax z jednodniowym wyprzedzeniem,
    Wymagany handlowy dokument identyfikacyjny do każdej faktury.
    - miejsce dostawy: kuchnia szpitala, Góra, ul. Hirszfelda 8,
    - osobą upoważnioną do kontroli ilościowej i jakościowej dostarczonego towaru ze
    strony Zamawiającego jest Maria Parafiniuk- kierownik kuchni.
    Pakiet nr 3 - mięso:
    Pakiet obejmuje 14 pozycji: karkówka, łopatka, schab, wołowina z kością i bez kości,
    wątroba wieprzowa, flaki wołowe,boczek,kości ;
    - dostawa dwa razy w tygodniu w godzinach od 7.00 - 8.00
    transportem, na koszt i ryzyko Wykonawcy,
    - zamówienie telefonicznie lub faxem z jednodniowym wyprzedzeniem.
    - Wykonawca dostarczy towar w pojemnikach zamkniętych zabezpieczających towar
    przed przenikaniem do wnętrza opakowania zanieczyszczeń i substancji szkodliwych dla zdrowia ludzi .
    Opakowania jednostkowe i zbiorcze powinny być wytrzymałe i spełniać wymagania dla materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością określone w przepisach o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia.
    - miejsce dostawy: kuchnia szpitala, Góra, ul. Hirszfelda 8,
    - osobą upoważnioną do kontroli ilościowej i jakościowej dostarczonego towaru ze
    strony Zamawiającego jest Maria Parafiniuk- kierownik kuchni.

    Pakiet nr 4 - wyroby wędliniarskie
    Pakiet obejmuje 16 pozycji: różne gatunki kiełbas, mortadela, kaszanka, salceson,
    szynka gotowana i wędzona,pasztetowa,pieczeń.
    - dostawa dwa razy w tygodniu w godzinach od 7.00 - 8.00
    transportem, na koszt i ryzyko Wykonawcy,
    - Wykonawca dostarczy towar w pojemnikach zamkniętych zabezpieczających towar
    przed przenikaniem do wnętrza opakowania zanieczyszczeń i substancji szkodliwych dla zdrowia ludzi .
    Opakowania jednostkowe i zbiorcze powinny być wytrzymałe i spełniać wymagania dla materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością określone w przepisach o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia.
    - zamówienie telefonicznie lub faxem z jednodniowym wyprzedzeniem.
    - miejsce dostawy: kuchnia szpitala, Góra, ul. Hirszfelda 8,
    - osobą upoważnioną do kontroli ilościowej i jakościowej dostarczonego towaru ze
    - strony Zamawiającego jest Maria Parafiniuk- kierownik kuchni.


    Pakiet nr 5 - drób
    Pakiet obejmuje 3 pozycje: kurczaki, ćwiartka z kurczaka, udka z kurczaka.
    - dostawa dwa razy w tygodniu w godzinach od 7.00 - 8.00
    transportem, na koszt i ryzyko Wykonawcy,
    - Wykonawca dostarczy towar w pojemnikach zamkniętych zabezpieczających towar
    przed przenikaniem do wnętrza opakowania zanieczyszczeń i substancji szkodliwych dla zdrowia ludzi .
    Opakowania jednostkowe i zbiorcze powinny być wytrzymałe i spełniać wymagania dla materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością określone w przepisach o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia.
    - zamówienie telefonicznie lub faxem z jednodniowym wyprzedzeniem.
    - miejsce dostawy: kuchnia szpitala, Góra, ul. Hirszfelda 8,
    - osobą upoważnioną do kontroli ilościowej i jakościowej dostarczonego towaru ze
    strony Zamawiającego jest Maria Parafiniuk- kierownik kuchni.

    Pakiet nr 6 - ryby i mrożonki:
    Pakiet obejmuje 7 pozycji: filet mrożony z miruny i mintaja, truskawki, szpinak,
    - dostarczane mrożonki będą odpowiadały wymaganiom jakościowym stawianym przez
    Polską Normę oraz będą spełniały obowiązujące w tym zakresie normy sanitarno - epidemiologiczne, a także będą przechowywane w warunkach gwarantujących
    najwyższą jakość;
    - Wykonawca dostarczy towar opakowany w szczelne torby foliowe z oznakowaniem
    nazwy produktu oraz producenta, masą netto a także terminem przydatności do
    spożycia oznaczonym w sposób trwały;
    - dostawa mrożonek odbywać się będzie dwa razy w miesiącu w dni robocze do
    godziny 1300, transportem Wykonawcy na jego koszt i ryzyko według bieżącego
    zapotrzebowania;
    - zamówienie telefonicznie lub faxem z dwudniowym wyprzedzeniem;
    - na artykułach wymagana aktualna data ważności do spożycia oraz wymagany
    handlowy dokument identyfikacyjny do każdej faktury;
    - opakowanie jednostkowe i zbiorcze przedmiotu umowy winno odpowiadać
    wymogom norm przedmiotowych;
    - miejsce dostawy: Góra, ul. Hirszfelda 8 - kuchnia szpitala;
    - osobą upoważnioną do kontroli jakościowej dostarczonego towaru ze strony
    Zamawiającego jest Maria Parafiniuk - kierownik kuchni.
    Pakiet nr 7 - warzywa i owoce
    Pakiet obejmuje 26 pozycji, w tym: marchew, pietruszka, ziemniaki, ogórek kiszony,
    kapusta kiszona, biała ,pomidor, cebula, jabłka,
    - dostarczane warzywa muszą odpowiadać wymaganiom jakościowym stawianym
    przez Polską Normę oraz będą spełniały obowiązujące w tym zakresie normy
    sanitarno - epidemiologiczne, a także będą przechowywane w warunkach
    gwarantujących najwyższą jakość;
    - produkty muszą być świeże, oryginalnie zapakowane lub luzem w odpowiednich pojemnikach dotyczy niektórych warzyw i przewożone w sposób gwarantujący właściwe warunki sanitarne na czas transportu i dostawy oraz składowania w
    magazynie;
    - nie dopuszcza się dostawy produktów o obniżonej wartości do spożycia widoczne zewnętrznie a także ukryte wady jakościowe produktów;
    - do zakwestionowania jakości produktów w imieniu Zamawiającego upoważniony
    jest kierownik kuchni.
    - w sytuacji, w której Zamawiający stwierdzi złą jakość produktów produkty
    przeterminowane, niewłaściwie zapakowane lub o niewłaściwym wyglądzie
    lub smaku następuje zwrot produktów w całości lub części;
    - dostawa warzyw odbywać się będzie do trzech razy w tygodniu w dni robocze do godziny 1400, transportem Wykonawcy na jego koszt i ryzyko według bieżącego zapotrzebowania;
    - zamówienie telefonicznie lub faxem z jednodniowym wyprzedzeniem.
    Wymagany handlowy dokument identyfikacyjny do każdej faktury;
    - opakowanie jednostkowe i zbiorcze przedmiotu zamówienia winno odpowiadać
    wymogom norm przedmiotowych;
    - miejsce dostawy: Góra, ul. Hirszfelda 8 - kuchnia szpitala;
    - osobą upoważnioną do kontroli jakościowej dostarczonego towaru ze strony
    Zamawiającego jest Maria Parafiniuk - kierownik kuchni.
    Pakiet nr 8 - mleko i produkty mleczarskie
    Pakiet obejmuje 7 pozycji: mleko 2% w folii, ser żółty twardy, margaryna, śmietana 18%.
    Warunki dostawy: trzy razy w tygodniu do godziny 700 transportem Wykonawcy na
    jego koszt i ryzyko.
    Inne wymagania Zamawiającego :
    - zamówienia; telefonicznie lub faxem.
    - na produktach wymagana aktualna data ważności do spożycia.
    - do każdej faktury wymagane dołączenie handlowego dokumentu identyfikacyjnego.
    Produkcja i obrót mleka i przetworów mlecznych winny spełniać wymagania
    konieczne do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz do
    zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów.
    Miejsce dostawy: Góra, ul. Hirszfelda 8 - kuchnia szpitala.
    - osobą upoważnioną do kontroli jakościowej dostarczonego towaru ze strony
    Zamawiającego jest Maria Parafiniuk - kierownik kuchni.

Inne osoby dla Szymańska (1000 osób):