Kogo reprezentuje osoba

Tomkowicz Jacek

w KRS

Jacek Tomkowicz

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Jacek
Nazwisko:Tomkowicz
Płeć:Mężczyzna
Rok urodzenia:1950 r., wiek 72 lata
Miejscowości:Godowa (Podkarpackie), Strzyżów (Podkarpackie)
Przetargi:6 w aktualnych firmach, 6 w poprzednich firmach
Aktualnie reprezentuje:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x
  2. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Banaś Kazimierz, Białek Agnieszka, Bochenek Wiktor, Borkowska Mariola Dorota, Borkowska Teresa, Błądzińska Alicja, Chuchla Maria, Czech Danuta Bronisława, Czech Renata, Dyka Maria, Fic Wojciech, Flaga Agnieszka, Frączkiewicz Iwona, Furtek Kazimierz, Gajewska Wiesława, Garnczarska Anna, Król Anna, Nowak Jolanta, Grela Augustyn, Indycka Jadwiga, Irzyk Grzegorz, Jacek Drygaś Edyta, Jakubowska Elżbieta, Kidała Jan, Kielar Kazimiera, Klimek Kinga, Knaź Renata, Kopeć Tadeusz, Kopyto Maciej, Krok Anna, Król Bogusława, Król Dawid, Krzysztoń Alicja, Kut Gabriela, Kwiatkowska Joanna, Kłęczek Kinga, Lipska Anna, Lipski Władysław, Loch Elżbieta, Moskal Edyta, Musiałek Maria, Niedziałek Magdalena Barbara, Nieroda Barbara, Nizicka Lucyna, Oliwa Jan, Opoń Lucyna, Ostrowicz Arkadiusz Piotr, Ostrowicz Marian, Paprocka Klaudia, Pawłowska Stanisława, Pawłowska Zofia Kazimiera, Pilch Katarzyna, Pokrywka Joanna, Pyzocha Krystyna, Rakowska Agnieszka, Raszka Andrzej, Rozborska Halina, Rubajczyk Bogumiła, Rusinek Kazimiera, Ruszała Anna, Rzeźnikiewicz Elżbieta, Ziobro Anna, Sikora Renata, Skalska Krystyna, Skowron Justyna, Skrętkowska Katarzyna Ewa, Socha Renata, Środoń Helena, Środoń Musiałek Agnieszka, Stasiowski Stanisław, Sułkowski Stanisław, Sworst Zofia, Szeptycka Dorota, Szopa Magdalena Katarzyna, Szorc Danuta, Szorc Zajdel Anna, Szurlej Kazimierz, Tęcza Jan, Tokarska Justyna, Urban Michalina, Wajdzik Joanna Elżbieta, Wawrzkiewicz Jadwiga, Wnęk Anna, Wójcik Anna, Wójcik Lucyna, Wójtowicz Kocząb Anna, Włodyka Wacław Piotr, Zamorska Maria, Zapór Grażyna, Żarów Ewa, Ziobro Agnieszka, Ziobro Maria, Ziobrowska Bogumiła Agata, Złotek Cecylia, Łyszczarz Bożena

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Włodyka Bernarda

Reprezentował:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Basamania Alina, Fąfara Zdzisław, Gąsior Tadeusz, Godek Małgorzata, Janaś Jan, Janicka Krystyna, Krypel Janusz, Kut Jan, Kwarta Tomasz, Martowska Maria, Maślanka Marcin, Michalski Stanisław, Modliszewska Bogumiła, Nowicki Piotr, Pas Maria, Patryn Maciej Dyzma, Różycka Anna, Sikora Janina, Siuta Paweł Andrzej, Śnieżek Waldemar, Soja Grażyna, Szurlej Kazimierz, Terlecka Jadwiga, Tomaszewski Adam, Wilczewska Leonia, Zimny Kazimierz

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Stanek Anna

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Bank Spółdzielczy W Strzyżowie, Strzyżów − KRS 0000099392
  2. Czarnorzecko-strzyżowska Lokalna Grupa Działania, Strzyżów − KRS 0000250016
  3. Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska, Frysztak − KRS 0000131134
  4. Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska W Strzyżowie, Strzyżów − KRS 0000133254
  5. Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska W Wiśniowej, Wiśniowa − KRS 0000131312
  6. Gminny Związek Rolników, Kółek i Organizacji Rolniczych Wiśniowa, Wiśniowa − KRS 0000063235
  7. Instytut Universum Civile, Rzeszów − KRS 0000452517
  8. Kliniczny Szpital Wojewódzki Nr 1 Im.fryderyka Chopina W Rzeszowie, Rzeszów − KRS 0000054470
  9. Klub Sportowy Orzeł Lubla, Lubla − KRS 0000416760
  10. Kółko Rolnicze W Kalembinie, Kalembina − KRS 0000014357
  11. Kółko Rolnicze W Żyznowie, Żyznów − KRS 0000250576
  12. Lokalna Grupa Działania C.k. Podkarpacie, Czudec − KRS 0000249254
  13. Ochotnicza Straż Pożarna Florian W Dobrzechowie, Dobrzechów − KRS 0000438610
  14. Ochotnicza Straż Pożarna W Kozłówku, Kozłówek − KRS 0000063265
  15. Ochotnicza Straż Pożarna W Kożuchowie, Kożuchów − KRS 0000021209
  16. Ochotnicza Straż Pożarna W Lubli, Lubla − KRS 0000154292
  17. Ochotnicza Straż Pożarna W Żyznowie, Żyznów − KRS 0000060261
  18. Polski Związek Wędkarski Okręg W Rzeszowie, Rzeszów − KRS 0000071222
  19. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wenta Sp. Z O.O., Frysztak − KRS 0000138686
  20. Puchatek Sp. Z O.O., Czudec − KRS 0000223260
  21. Spółdzielnia Kółek Rolniczych W Wiśniowej, Wiśniowa − KRS 0000172453
  22. Spółdzielnia Usług Rolniczych W Jazowej, Jazowa − KRS 0000183073
  23. Stowarzyszenie Świętego Huberta, Rzeszów − KRS 0000463060
  24. Towarzystwo Miłośników Ziemi Niebyleckiej, Niebylec − KRS 0000387283
  25. Towarzystwo Przyjaciół Dobrzechowa, Dobrzechów − KRS 0000013680
  26. Towarzystwo Przyjaciół Godowej W Godowej, Godowa − KRS 0000063207
  27. Towarzystwo Przyjaciół Lutczy, Lutcza − KRS 0000017510
  28. Związek Rewizyjny Banków Spółdzielczych Imienia Franciszka Stefczyka, Warszawa − KRS 0000160603
  29. Związek Zawodowy Pracowników Gminnej Spółdzielni Samopomoc Chłopska W Strzyżowie, Strzyżów − KRS 0000352349

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Bank Polskiej Spółdzielczości S.A., Warszawa − KRS 0000069229
  2. Bank Spółdzielczy W Wiśniowej, Wiśniowa − KRS 0000117341
  3. Fundacja Rozwoju Bankowości Spółdzielczej, Kraków − KRS 0000107490
  4. Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska, Czudec − KRS 0000132236
  5. Kółko Rolnicze W Połomii, Połomia − KRS 0000064004
  6. Polska Sieć Handlowa Unia S.A., Wrocław − KRS 0000101266
  7. Prodrem Spółdzielnia Techniczno-handlowa W Rzeszowie, Rzeszów − KRS 0000105887
  8. Przedsiębiorstwo Obrotu Wyrobami Hutniczymi Centrostal w Rzeszowie S.A., Rzeszów − KRS 0000060516
  9. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wimpol Sp. Z O.O., Frysztak − KRS 0000002208
  10. Spółdzielnia Kółek Rolniczych W Strzyżowie, Godowa − KRS 0000059329
  11. Spółdzielnia Pracy Puchatek, Czudec − KRS 0000189872
  12. Towarzystwo Na Rzecz Rehab.zdrow.im.prof.f.chrapkiewicza-chapeville A, Strzyżów − KRS 0000014480
  13. Uzdrowisko Iwonicz S.A., Iwonicz-zdrój − KRS 0000108826

Powiązane przetargi (12 szt.):
  1. Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Powiat Strzyżowski - Specjalny Ośrodek Szkolno- Wychowawczy we Frysztaku
    Zamawiający: Powiat Strzyżowski - Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy, Strzyżów
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Powiat Strzyżowski - Specjalny Ośrodek Szkolno- Wychowawczy we Frysztaku z podziałem na 9 pakietów.Dostawy odbywać się będą sukcesywnie w ilościach i terminach zgodnie z zamówieniem składanym przez upoważnionego pracownika.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został dokonany w załączniku nr 1 (Formularz cenowy) do siwz.
  2. Udzielenie Gminie Frysztak kredytu długoterminowego w kwocie 1.503.425,30 zł z okresem spłaty w ciągu 3 lat 2026-2028.
    Zamawiający: Gmina Frysztak, Frysztak
    Przedmiotem zamówienia była usługa udzielenia i obsługi kredytu długoterminowego w wysokości 1.503.425,30 zł, słownie: jeden milion pięćset trzy tysiące czterysta dwadzieścia pięć złotych, trzydzieści groszy z okresem spłaty w ciągu 3 lat 2026-2028, przeznaczony na spłatę wcześniej zaciągniętych zobowiązań z tytułu kredytów w kwocie 1.503.425,30 zł, zgodnie z uchwałą Nr XX/153/2016 Rady Gminy Frysztak z dnia 19 sierpnia 2016 r. w sprawie zaciągnięcia kredytu długoterminowego. Uruchomienie kredytu musi nastąpić przed 31.12.2016 r. W okresie od zaciągnięcia kredytu w 2016 r. do 31.12.2025 r. ponoszone będą tylko koszty obsługi kredytu w postaci odsetek. Natomiast od 01.01.2026 do 31.12.2028 r. płacone będą zarówno odsetki jak i raty kapitałowe. Odsetki będą naliczane i pobierane w okresach miesięcznych, ostatniego dnia każdego miesiąca, poczynając od 30.11.2016 r. i kończąc 31.12.2028 r. Odsetki od kredytu będą miały charakter zmienny przy założeniu, że w okresie obrachunkowym (miesięcznym) obowiązywać będzie zasada stałego oprocentowania. Oprocentowanie w okresie obrachunkowym będzie równe stawce WIBOR 1 M, przyjętej wg notowań na 10 dni kalendarzowych poprzedzających rozpoczęcie danego okresu obrachunkowego, powiększonej o stałą marżę banku. Okresem obrachunkowym będzie okres miesięczny, rozumiany jako miesiąc kalendarzowy. Uruchomienie kredytu musi nastąpić nie później niż w ciągu trzech dni następujących po dniu, w którym zostanie złożona wykonawcy pisemna dyspozycja zamawiającego o uruchomienie kredytu. Zamawiający zastrzega możliwość nie pobrania kredytu w pełnej wysokości, tj. 1 503 425,30 PLN. W takim przypadku wykonawca nie obciąży zamawiającego kosztami nie pobranego kredytu. Prowizja, odsetki, opłaty itp., od niepobranego kredytu w pełnej wysokości 1 503 425,30 PLN, nie są dopuszczalne. Spłata rat kredytu będzie następowała w terminach i wysokościach określonych w SIWZ - tabela w punkcie 9.
  3. Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2016/2017
    Zamawiający: Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej, Strzyżów
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2016/2017 w podziale na następujące zadania:
    Zadanie Nr 1
    Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku jednodaniowego dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów.
    Szkoła Podstawowa Brzeżanka – 10 posiłków
    Szkoła Podstawowa Glinik Charzewski – 13 posiłków
    Szkoła Podstawowa Glinik Zaborowski - 10 posiłków
    Szkoła Podstawowa Wysoka Strzyżowska - 26 posiłków
    Szkoła Podstawowa Nr 1 w Strzyżowie im. Orła Białego – 8 posiłków
    Zespół Szkół Grodzisko – 77 posiłków
    Zespół Szkół Wysoka Strzyżowska – 41 posiłków
    Zespół Szkół Żarnowa – 21 posiłków
    Zespół Szkół Żyznów – 31 posiłków

    Zadanie Nr 2
    Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku jednodaniowego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych:
    Liceum Ogólnokształcące w Strzyżowie - 12 posiłków
    Zespół Szkół Technicznych w Strzyżowie – 31 posiłków
    Dzienna ilość posiłków podana wg. stanu na maj 2016 r.

    3. Opis przedmiotu zamówienia.
    Dla zadania Nr 1 wymagane jest by gorący posiłek jednodaniowy był dostarczany przemiennie tj.
    zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą - 2 razy w tygodniu.
    Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).
    Drugie danie (jednogarnkowe) – 2 razy w tygodniu (m. innymi: łazanki z kapustą i pieczarkami, gołąbki, pierogi, naleśniki, kopytka, fasolka po bretońsku, risotto itp.).
    Jedna porcja nie mniej niż 250 gram.
    Pełne drugie danie – 1 raz w tygodniu (1 porcja mięsa nie mniej niż 80 g. z wyjątkiem skrzydełek, podawane mięso nie może być tłuste i przerośnięte). Do tego zamiennie np. ziemniaki, kasza, ryż (ok.200 g) oraz surówka lub gotowane warzywa (100 g).

    Dla zadania Nr 2 wymagane jest by gorący posiłek jednodaniowy był dostarczany przemiennie tj.
    zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą - 2 razy w tygodniu,
    Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).
    Drugie danie (jednogarnkowe) – 2 razy w tygodniu (m. innymi: łazanki z kapustą i pieczarkami, gołąbki, pierogi, kopytka, fasolka po bretońsku, risotto, naleśniki itp.)
    Jedna porcja nie mniej niż 250 gram.
    Pełne drugie danie – 1 raz w tygodniu (1 porcja mięsa nie mniej niż 80 g. z wyjątkiem skrzydełek, podawane mięso nie może być tłuste i przerośnięte). Do tego zamiennie np. ziemniaki, kasza, ryż (ok.200 g) oraz surówka lub gotowane warzywa (100 g).
  4. Udzielenie Gminie Frysztak kredytu długoterminowego w kwocie 874.150,76 zł z okresem spłaty w ciągu 2 lat 2023-2024.
    Zamawiający: Gmina Frysztak, Frysztak
    Przedmiotem zamówienia jest kredyt długoterminowy w wysokości 874.150,76 zł, słownie: osiemset siedemdziesiąt cztery tysiące sto pięćdziesiąt złotych, siedemdziesiąt sześć groszy z okresem spłaty w latach 2023-2024, przeznaczony na spłatę wcześniej zaciągniętych zobowiązań z tytułu kredytów w kwocie 874.150,76 zł, zgodnie z uchwałą Nr IX/46/2015 Rady Gminy Frysztak z dnia 26 czerwca 2015 r. w sprawie zaciągnięcia kredytu długoterminowego.
  5. Przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2015/2016
    Zamawiający: Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej, Strzyżów
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2015/2016 w podziale na następujące zadania:

    Zadanie Nr 1
    Przygotowanie i dostarczenie posiłku w formie kanapki dla uczniów szkół podstawowych:
    Szkoła Podstawowa Tropie - 13 posiłków

    Zadanie Nr 2
    Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku jednodaniowego dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów.
    Szkoła Podstawowa Brzeżanka - 10 posiłków
    Szkoła Podstawowa Glinik Zaborowski - 11 posiłków
    Szkoła Podstawowa Wysoka Strzyżowska - 30 posiłków
    Szkoła Podstawowa Nr 1 w Strzyżowie im. Orła Białego - 11 posiłków
    Zespół Szkół Dobrzechów - 4 posiłki
    Zespół Szkół Grodzisko - 69 posiłków
    Zespół Szkół Wysoka Strzyżowska - 38 posiłków
    Zespół Szkół Żarnowa - 18 posiłków
    Zespół Szkół Żyznów - 33 posiłki

    Zadanie Nr 3
    Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku jednodaniowego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych:
    Liceum Ogólnokształcące w Strzyżowie- 15 posiłków
    Zespół Szkół Technicznych w Strzyżowie - 55 posiłków

    Opis przedmiotu zamówienia.
    Dla zadania Nr 1 wymagane jest by kanapka składała się:
    z jednej pszennej bułki (o wadze min.100 gram, posmarowanej masłem min. 15 gram, w skład bułki wchodzić będzie ponadto: 2 plastry wędliny (min. 30 gram) lub 2 plastry sera żółtego (min. 30 gram) lub ser biały (40 gram) przy czym obowiązkowo na bieżąco wzbogacane dodatkami w postaci (liść sałaty, 2 plastry pomidora, trzy plastry ogórka świeżego lub kiszonego, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, keczup, majonez). Masa całkowita kanapki nie może być mniejsza niż 150 gram.
    Każda kanapka powinna być zapakowana oddzielnie (woreczek foliowy, papierowy lub folia).

    Dla zadania Nr 2 wymagane jest by gorący posiłek jednodaniowy był dostarczany przemiennie tj.
    zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą - 2 razy w tygodniu.
    Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml.
    Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).
    Drugie danie (jednogarnkowe) - 2 razy w tygodniu (m. innymi: łazanki z kapustą i pieczarkami, gołąbki, pierogi, kopytka, fasolka po bretońsku, risotto, naleśniki itp.).
    Jedna porcja nie mniej niż 250 gram.
    Pełne drugie danie - 1 raz w tygodniu (1 porcja mięsa nie mniej niż 80 g. z wyjątkiem skrzydełek, podawane mięso nie może być tłuste i przerośnięte). Do tego zamiennie np. ziemniaki, kasza, ryż (ok.200 g) oraz surówka lub gotowane warzywa (100 g).
    Jedna porcja nie mniej niż 350 gram.

    Dla zadania Nr 3 wymagane jest by gorący posiłek jednodaniowy był dostarczany przemiennie tj.
    zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą - 3 razy w tygodniu, drugie danie - 2 razy w tygodniu (m. innymi: łazanki z kapustą i pieczarkami, gołąbki, pierogi, kopytka, fasolka po bretońsku, risotto, naleśniki itp.) Jedna porcja zupy nie mniej niż 400 ml.
    Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).
    Jedna porcja drugiego dania nie mniej niż 250 gram.
  6. Udzielenie kredytu długoterminowego na sfinansowanie planowanego deficytu budżetowego gminy Strzyżów na 2014 r. w kwocie nie przekraczającej 2.200.000,00 PLN słownie: dwa miliony dwieście tysięcy złotych 00/100 z 14-letnim okresem spłaty 2017-2030.
    Zamawiający: Gmina Strzyżów, Strzyżów
    Udzielenie kredytu długoterminowego na sfinansowanie planowanego deficytu budżetowego gminy Strzyżów na 2014 r. w kwocie nie przekraczającej 2.200.000,00 PLN słownie: dwa miliony dwieście tysięcy złotych 00/100 z 14-letnim okresem spłaty 2017-2030.
  7. Przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2014/2015
    Zamawiający: Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej, Strzyżów
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2014/2015 w podziale na następujące zadania:

    Zadanie Nr 1
    Przygotowanie i dostarczenie posiłku w formie kanapki dla uczniów szkół podstawowych:
    Szkoła Podstawowa Tropie - 12 posiłków

    Zadanie Nr 2
    Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku jednodaniowego dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów.
    Szkoła Podstawowa Brzeżanka - 14 posiłków
    Szkoła Podstawowa Glinik Zaborowski - 7 posiłków
    Szkoła Podstawowa Wysoka Strzyżowska - 31 posiłków
    Szkoła Podstawowa Nr 1 w Strzyżowie im. Orła Białego - 18 posiłków
    Zespół Szkół Dobrzechów - 3 posiłki
    Zespół Szkół Grodzisko - 70 posiłków
    Zespół Szkół Wysoka Strzyżowska - 21 posiłków
    Zespół Szkół Żarnowa - 21 posiłków
    Zespół Szkół Żyznów - 29 posiłków

    Zadanie Nr 3
    Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku jednodaniowego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych:
    Liceum Ogólnokształcące w Strzyżowie- 14 posiłków
    Zespół Szkół Technicznych w Strzyżowie - 43 posiłki

    Dzienna ilość posiłków podana wg. stanu na maj 2014 r.

    Opis przedmiotu zamówienia.
    Dla zadania Nr 1 wymagane jest by kanapka składała się:
    z jednej pszennej bułki (o wadze min.100 gram, posmarowanej masłem min. 15 gram, w skład bułki wchodzić będzie ponadto: 2 plastry wędliny (min. 30 gram) lub 2 plastry sera żółtego (min. 30 gram) lub ser biały (40 gram) przy czym obowiązkowo na bieżąco wzbogacane dodatkami w postaci (liść sałaty, 2 plastry pomidora, trzy plastry ogórka świeżego lub kiszonego, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, keczup, majonez). Masa całkowita kanapki nie może być mniejsza niż 150 gram.
    Każda kanapka powinna być zapakowana oddzielnie (woreczek foliowy, papierowy lub folia).

    Dla zadania Nr 2 wymagane jest by gorący posiłek jednodaniowy był dostarczany przemiennie tj.
    zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą - 3 razy w tygodniu, drugie danie - 2 razy w tygodniu (m. innymi: łazanki z kapustą i pieczarkami, gołąbki, pierogi, kopytka, fasolka po bretońsku, risotto, naleśniki itp.) Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml.
    Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).
    Jedna porcja drugiego dania nie mniej niż 250 gram.

    Dla zadania Nr 3 wymagane jest by gorący posiłek jednodaniowy był dostarczany przemiennie tj.
    zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą - 3 razy w tygodniu, drugie danie - 2 razy w tygodniu (m. innymi: łazanki z kapustą i pieczarkami, gołąbki, pierogi, kopytka, fasolka po bretońsku, risotto, naleśniki itp.) Jedna porcja zupy nie mniej niż 400 ml.
    Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).
    Jedna porcja drugiego dania nie mniej niż 250 gram.
  8. Bankowa Obsługa Budżetu Gminy Frysztak
    Zamawiający: Gmina Frysztak, Frysztak
    Określenie przedmiotu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa obsługa bankowa budżetu Gminy Frysztak i jednostek organizacyjnych Gminy Frysztak obejmująca:
    1) otwarcie i prowadzenie rachunków bieżących dla Gminy i jednostek, w tym:
    a) rachunek bieżący dochodów budżetu Gminy Frysztak,
    b) rachunek bieżący wydatków budżetu Gminy Frysztak,
    c) rachunek dochodów Gminy Frysztak z tytułu opłat za gospodarowanie odpadami komunalnymi,
    d) rachunek wydatków Gminy Frysztak z tytułu kosztów związanych z systemem gospodarowania odpadami komunalnymi,
    e) rachunek Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej we Frysztaku,
    f) rachunek Gminnego Ośrodka Kultury we Frysztaku,
    g) rachunek Gminnej Biblioteki Publicznej we Frysztaku,
    h) rachunek Gminnego Ośrodka Sportu i Rekreacji we Frysztaku
    i) rachunek Zespołu Obsługi Ekonomiczno - Administracyjnej Szkół we Frysztaku,
    j) rachunek Szkoły Podstawowej Nr 1 we Frysztaku,
    k) rachunek Szkoły Podstawowej w Cieszynie,
    l) rachunek Szkoły Podstawowej w Gliniku Górnym,
    m) rachunek Gimnazjum Publicznego Nr 1 we Frysztaku,
    n) rachunek Zespołu Szkół w Gogołowie,
    o) rachunek Zespołu Szkół w Lubli,
    p) rachunek Zespołu Szkół w Stępinie,
    q) rachunek Przedszkola Publicznego Nr 1 we Frysztaku,
    r) rachunek Gminnego Zakładu Komunalnego we Frysztaku,
    Dla potrzeb przygotowania oferty przyjmuje się 18 rachunków bieżących
    2) otwarcie, prowadzenie i likwidacja rachunków pomocniczych:
    a) zakładowego funduszu świadczeń socjalnych,
    b) sum depozytowych,
    c) wydatków niewygasających,
    d) odrębne rachunki dla projektów realizowanych z udziałem środków z funduszy unijnych (w zależności od ilości realizowanych projektów).
    Liczba otwieranych i prowadzonych rachunków pomocniczych może ulegać zmianie w zależności od potrzeb Zamawiającego. Dla potrzeb przygotowania oferty przyjmuje się 20 rachunków pomocniczych.
    2. W ramach obsługi bankowej oferent powinien zapewnić:
    1) możliwość dokonywania wpłat (głównie z tytułu podatków i opłat) przez mieszkańców Gminy Frysztak, w tym przez sołtysów (inkasentów) jak i pracowników Urzędu Gminy (kasjerka) w banku mającym swoją siedzibę lub oddział / filię w miejscowości Frysztak,
    2) prowadzenie rachunków bieżących i pomocniczych w złotych, a w przypadku wprowadzenia do obiegu i rozliczeń waluty Unii Europejskiej - EURO również w EURO,
    3) prowadzenie na zlecenie Zamawiającego rachunków wyodrębnionych, pozwalających na gromadzenie środków przeznaczonych na określony cel oraz prowadzenie w tym zakresie rozliczeń pieniężnych,
    4) możliwość pracy w elektronicznym systemie w zakresie realizacji zleceń płatniczych (np. Home Banking, Internet Banking),
    5) wydawanie poleceń przelewu środków pieniężnych na rachunki kontrahentów,
    6) realizowanie czeków bezgotówkowych i czeków rozrachunkowych,
    7) zakładanie lokat terminowych, w tym lokat typu over-night,
    8) możliwość korzystania z kredytu obrotowego /krótkoterminowego/ w rachunku bieżącym do kwoty określonej w uchwale budżetowej na dany rok,
    9) zakładanie i prowadzenie dodatkowych rachunków w razie wystąpienia takiej potrzeby,
    10) gotowość doradztwa finansowego,
    11) przyjęcie warunku, że zmiany oprocentowania rachunku każdorazowo będą wymagać negocjacji z Zamawiającym i jego zgody na zmianę,
    12) przyjęcie warunku, że transfer środków finansowych będzie odbywać się elektronicznie, np. w systemie ELIKSIR (lub o podobnych funkcjach) w ciągu jednego dnia,
    13) korzystanie z wpływów bieżących,
    14) dokonywanie przelewów w obrocie banku bez opłat
  9. Pomoc państwa w zakresie dożywiania.
    Zamawiający: Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej, Strzyżów
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2013/2014 w podziale na następujące zadania: Zadanie Nr 1 Przygotowanie i dostarczenie posiłku w formie kanapki dla uczniów szkół podstawowych: Szkoła Podstawowa Tropie - 12 posiłków Zadanie Nr 2 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku - (zupa) dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów: Szkoła Podstawowa Brzeżanka - 14 posiłków, Szkoła Podstawowa Glinik Zaborowski - 8 posiłków, Szkoła Podstawowa Wysoka Strzyżowska - 24 posiłki, Szkoła Podstawowa Nr 1 w Strzyżowie im. Orła Białego - 13 posiłków, Zespół Szkół Dobrzechów - 11 posiłków, Zespół Szkół Grodzisko - 70 posiłków, Zespół Szkół Wysoka Strzyżowska - 33 posiłki, Zespół Szkół Żarnowa - 24 posiłki, Zespół Szkół Żyznów - 28 posiłków. Zadanie Nr 3 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku - (zupa) dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych: Liceum Ogólnokształcące w Strzyżowie - 15 posiłków, Zespół Szkół Technicznych w Strzyżowie - 45 posiłków. Ilość posiłków dziennie podana wg. stanu na czerwiec 2013 r. Opis przedmiotu zamówienia. Dla zadania Nr 1 wymaga się by kanapka składała się: z jednej pszennej bułki (o wadze min.100 gram, posmarowanej masłem min. 15 gram, w skład bułki wchodzić będzie ponadto: 2 plastry wędliny (min. 30 gram), lub 2 plastry sera żółtego (min. 30 gram) lub ser biały (40 gram) przy czym obowiązkowo na bieżąco wzbogacane dodatkami w postaci (liść sałaty, 2 plastry pomidora, trzy plastry ogórka świeżego lub kiszonego, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, keczup, majonez). Masa całkowita kanapki nie może być mniejsza niż 150 gram. Każda kanapka powinna być zapakowana oddzielnie (woreczek foliowy, papierowy lub folia). Dla zadania Nr 2 wymaga się by posiłek składał się: zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą min. 3 razy w tygodniu. Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram). Dla zadania Nr 3 wymaga się by posiłek składał się: zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą min. 3 razy w tygodniu. Jedna porcja zupy nie mniej niż 400 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).
  10. Udzielenie kredytu w wysokości 2 920 000 PLN na sfinansowanie deficytu budżetu Gminy Wiśniowa oraz spłata wcześniej zaciągniętych kredytów.
    Zamawiający: Gmina Wiśniowa, Wiśniowa
    Przedmiotem zamówienia jest udzielenie kredytu w wysokości 2 920 000 PLN na sfinansowanie planowanego
    deficytu budżetu Gminy Wiśniowa oraz spłata wcześniej zaciągniętych kredytów.
    Nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) właściwe dla przedmiotu zamówienia:
    66113000-5 - Usługi udzielania kredytu.
    Kredyt udzielany będzie zgodnie ze schematem przedstawionym w punkcie 3.5 oraz planem spłaty kredytu
    stanowiącym załącznik nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
    Udzielony kredyt oparty będzie o stopę WIBOR 1M według notowań aktualnych na dzień zawarcia umowy
    i stałą marżę w okresie kredytowania, przy stałej racie kapitałowej. Podstawą wyliczeń kosztu kredytu na
    potrzeby porównania i wyboru najkorzystniejszej oferty jest plan spłaty kredytu, stanowiący załącznik nr 2 do
    specyfikacji istotnych warunków zamówienia, zawierający następujące założenia:
    1) kwota kredytu - 2 920 000 PLN;
    2) oprocentowanie w skali roku - według złożonej oferty;
    3) data i wysokości postawienia kredytu:
    I transza15 lipca 2013 r. kwota 1000 000 zł
    II transza 30 sierpień 2013r. kwota 1920 000 zł
  11. Udzielenie Gminie Frysztak kredytu długoterminowego w kwocie 300.000,00 zł z 5-letnim okresem spłaty w latach 2013-2017.
    Zamawiający: Gmina Frysztak, Frysztak
    Przedmiotem zamówienia jest kredyt długoterminowy w wysokości 300.000,00 zł, słownie: trzysta tysięcy złotych z 5-letnim okresem spłaty w latach 2013-2017, przeznaczony na spłatę wcześniej zaciągniętych zobowiązań z tytułu kredytów w kwocie 300.000,00 zł, zgodnie z uchwałą Nr XXII/174/2012 Rady Gminy Frysztak z dnia 26 września 2012 r. w sprawie zaciągnięcia kredytu długoterminowego.
  12. Pomoc państwa w zakresie dożywiania.
    Zamawiający: Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej, Strzyżów
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2012/2013 w podziale na następujące zadania: Zadanie Nr 1 Przygotowanie i dostarczenie posiłku w formie kanapki dla uczniów szkół podstawowych: Szkoła Podstawowa Tropie - 11 posiłków Szkoła Podstawowa Zawadka - 6 posiłków Zadanie Nr 2 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku - (zupa) dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów. Szkoła Podstawowa Brzeżanka - 16 posiłków Szkoła Podstawowa Glinik Zaborowski - 14 posiłków Szkoła Podstawowa Wysoka Strzyżowska - 27 posiłków Szkoła Podstawowa Nr 1 w Strzyżowie im. Orła Białego - 11 posiłków Zespół Szkół Dobrzechów - 12 posiłków Zespół Szkół Grodzisko - 77 posiłków Zespół Szkół Wysoka Strzyżowska - 47 posiłków Zespół Szkół Żarnowa - 19 posiłków Zespół Szkół Żyznów - 31 posiłków Zadanie Nr 3 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku - (zupa) dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych: Liceum Ogólnokształcące w Strzyżowie- 16 posiłków Zespół Szkół Technicznych w Strzyżowie - 54 posiłki Ilość posiłków dziennie podana wg. stanu na czerwiec 2012 r. 3. Opis przedmiotu zamówienia. Dla zadania Nr 1 wymaga się by kanapka składała się: z jednej pszennej bułki (o wadze min.100 gram, posmarowanej masłem min. 15 gram, w skład bułki wchodzić będzie ponadto: 2 plastry wędliny (min. 30 gram), lub 2 plastry sera żółtego (min. 30 gram) lub ser biały (40 gram) przy czym obowiązkowo na bieżąco wzbogacane dodatkami w postaci (liść sałaty, 2 plastry pomidora, trzy plastry ogórka świeżego lub kiszonego, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, keczup, majonez). Masa całkowita kanapki nie może być mniejsza niż 150 gram. Każda kanapka powinna być zapakowana oddzielnie (woreczek foliowy, papierowy lub folia). Dla zadania Nr 2 wymaga się by posiłek składał się: zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą min. 3 razy w tygodniu. Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram). Dla zadania Nr 3 wymaga się by posiłek składał się: zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą min. 3 razy w tygodniu. Jedna porcja zupy nie mniej niż 400 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).

Inne osoby dla Tomkowicz (39 osób):