Kogo reprezentuje osoba

Trybuła Józef

w KRS

Józef Trybuła

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Józef
Nazwisko:Trybuła
Płeć:Mężczyzna
Rok urodzenia:1954 r., wiek 67 lat
Miejscowości:Kraśnik (Lubelskie)
Przetargi:4 w poprzednich firmach
Reprezentował:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Abramczyk Mirosław, Bełcik Janusz Michał, Chmurzyński Ryszard Wiesław, Dudziak Paweł, Giza Paweł, Hajduk Marek Jerzy, Janczarek Józef Maciej, Jędrej Tadeusz, Kiełbasa Wiesława Jadwiga, Kołodyński Paweł, Latos Wiesław Marian, Maj Tomasz, Piątek Grzegorz, Piwoński Mariusz, Rak Józef, Skorek Radosław Leszek, Sokół Mirosław, Zięba Sebastian, Ładziak Stanisław

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Łuczkowski Marek Jan

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Bank Spółdzielczy W Kazimierzu Dolnym, Kazimierz Dolny − KRS 0000101313
  2. Bank Spółdzielczy W Niedrzwicy Dużej, Niedrzwica Duża − KRS 0000135236
  3. Bank Spółdzielczy W Zwoleniu, Zwoleń − KRS 0000060911
  4. Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska W Niedrzwicy Dużej, Niedrzwica Duża − KRS 0000093525
  5. Gminny Związek Rolników, Kółek i Organizacji Rolniczych W Wojciechowie, Wojciechów − KRS 0000122482
  6. Integracja Zielonka, Zielonka Stara − KRS 0000612742
  7. Kółko Rolnicze W Łubkach Szlachta, Łubki Szlachta − KRS 0000280055
  8. Kółko Rolnicze W Zielonce Starej, Zielonka Stara − KRS 0000599563
  9. Ludowy Klub Sportowy Stok Zakrzówek, Zakrzówek − KRS 0000072695
  10. Ochotnicza Straż Pożarna W Dobrem, Dobre − KRS 0000058359
  11. Ochotnicza Straż Pożarna W Grabówkach, Grabówki − KRS 0000084926
  12. Ochotnicza Straż Pożarna W Łubkach, Łubki − KRS 0000030390
  13. Ochotnicza Straż Pożarna W Matczynie - Wojcieszynie, Matczyn − KRS 0000247037
  14. Ochotnicza Straż Pożarna W Podlesiu, Podlesie − KRS 0000058826
  15. Ochotnicza Straż Pożarna W Sporniaku, Sporniak − KRS 0000049680
  16. Ochotnicza Straż Pożarna W Strzeszkowicach Dużych, Strzeszkowice Duże − KRS 0000168249
  17. Ochotnicza Straż Pożarna W Zielonce Nowej, Zwoleń − KRS 0000073231
  18. Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska Kraśnik, Kraśnik − KRS 0000072821
  19. Spółdzielnia Kółek Rolniczych W Zwoleniu -, Zwoleń − KRS 0000177638
  20. Spółdzielnia Rolniczo-handlowa Jutrzenka, Zakrzówek − KRS 0000052697
  21. Stowarzyszenie Owocne Inwestycje, Opole Lubelskie − KRS 0000622193
  22. Toma Food Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000445214
  23. Zrzeszenie Producentów Owoców i Warzyw Podlipie, Chruślina − KRS 0000126124

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Bank Spółdzielczy W Poniatowej, Poniatowa − KRS 0000086480
  2. Bank Spółdzielczy W Wojciechowie, Wojciechów − KRS 0000090598
  3. Lubelska Spółdzielnia Usług Mleczarskich W Lublinie, Lublin − KRS 0000168568
  4. Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska, Kraśnik − KRS 0000093532
  5. Pracodawcy Ziemi Lubelskiej, Lublin − KRS 0000098995
  6. Spółdzielnia Kółek Rolniczych, Kraśnik − KRS 0000190761

Powiązane przetargi (4 szt.):
  1. Dostawa nabiału do Zakładu Karnego w Zamościu
    Zamawiający: Zakład Karny w Zamościu, Zamość
    Dostawa nabiału do Zakładu Karnego w Zamościu.

    1. Mleko pełne w proszku o zawartości tł. nie mniej niż 26%
    3000 kg,
    2. Ser topiony 100g - 3000 kg,
    3. Śmietana 18% tłuszczu 300 – 1000g - 3000 kg,
    4. Twaróg formowany półtłusty 250g - 4500 kg.
    5. Ser żółty - 250 kg,
    6. Kefir do 400g - 1500 kg.
    2. Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot, pleśni, fragmenty obcych ciał), o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie go przez okres co najmniej 14 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Każde opakowanie musi zawierać następujące dane:
    - nazwę środka spożywczego,
    - dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym,
    - datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia na metce,
    - dane identyfikujące producenta środka spożywczego,
    - warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania,
    3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest określony kalkulacyjnymi wielkościami, które nie mogą stanowić podstawy do roszczeń ze strony wykonawcy w przypadku zamówienia mniejszej ilości przez zamawiającego.
    3. Przedmiot zamówienia dostarczany będzie sukcesywnie, jedna dostawa w tygodniu, w dni robocze na teren Zakładu Karnego w Zamościu w godzinach 730 – 1400. Środek transportu wykonawcy musi spełniać wymogi sanitarne określone właściwymi przepisami.
    5. Wielkość poszczególnych dostaw zamawiający będzie określał telefonicznie, z dwudniowym wyprzedzeniem przed terminem dostawy.
  2. DOSTAWA MIĘSA, DROBIU I ARTYKUŁÓW WĘDLINIARSKICH,MLEKA I ARTYKUŁÓW MLECZARSKICH,PIECZYWA I ARTYKUŁÓW PIEKARSKICH ORAZ RYB PRZETWORZONYCH I KONSERW – 4 ZADANIA
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki im. Jana Bożego, Lublin
    1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i artykułów wędliniarskich, mleka i artykułów mleczarskich, pieczywa i artykułów piekarskich oraz ryb przetworzonych i konserw. Zakres zamówienia obejmuje 4 nw. zadania: Zadanie nr 1 – Dostawa mięsa, drobiu i artykułów wędliniarskich, Zadanie nr 2 – Dostawa mleka i artykułów mleczarskich, Zadanie nr 3 – Dostawa pieczywa i artykułów piekarskich. Zadanie nr 4 – Dostawa ryb przetworzonych i konserw. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, wymagania Zamawiającego w stosunku do poszczególnych zadań oraz zakres w minimalnej konfiguracji, spełniający parametry techniczne i użytkowe w stosunku do ww. zadań zawiera Załącznik nr 1 do SIWZ. 2. Opis ten należy odczytywać wraz z ewentualnymi zmianami treści specyfikacji, będącymi np. wynikiem udzielonych odpowiedzi na zapytania wykonawców. 3. Podane w załączniku ilości asortymentu mają charakter orientacyjny i z tego względu Wykonawcy nie będzie przysługiwało roszczenie o realizację ilości produktów zapotrzebowanych, jeżeli potrzeby Zamawiającego w tym zakresie będą mniejsze. 4. W przypadku zwiększenia bądź ograniczenia ilości żywionych pacjentów Zamawiający zastrzega sobie możliwość zwiększenia bądź zmniejszenia ilości zamawianych towarów. Z tego tytułu Wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie finansowe ani prawne. 5. Strony dopuszczają możliwość zamian ilościowych poszczególnych pozycji asortymentowych, będących przedmiotem umowy w obrębie zadan 1-4, pod warunkiem, że wartość dostarczonego przedmiotu zamówienia nie może przekroczyć ogólnej wartości zadania. 6. Zamawiający nie wymaga aby całość zamówienia była wykonana samodzielnie przez Wykonawcę. Zlecenie części realizacji podwykonawcom nie zmienia zobowiązań Wykonawcy wobec zamawiającego za wykonanie tej części. Wykonawca jest odpowiedzialny za działania, uchybienia i zaniedbania podwykonawcy i jego pracowników w takim samym stopniu jakby to były działania, uchybienia i zaniedbania jego własnych pracowników. Zamawiający wymaga wykazania w ofercie Wykonawcy części zamówienia, której wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcy. 7. Zamawiający nie przewiduje rozliczenia w walutach obcych.
  3. PN 2/Ż/2017 dostawy różnych artykułów spożywczych
    Zamawiający: Areszt Śledczy, Lublin

    CZĘŚĆ 1
    1. Przedmiot zamówienia stanowią dostawy różnych produktów spożywczych CPV-15800000-6 w asortymencie i ilościach niżej wymienionych. Podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem na okres ok. 12 miesięcy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia , jednak nie więcej niż 30%.
    Przedmiot zamówienia Ilość szacunkowa
    Przyprawa do zup w płynie typu maggi PN-A-86967, opakowanie do 5 l. 2 000 l
    Sól warzona, spożywcza PN-C-84081, jodowana, drobnoziarnista, opakowanie do 1 kg 1 800 kg
    Majeranek otarty PN-A-86958, opakowanie do 1 kg 40 kg Liść laurowy PN-A-86967, opakowanie do 1 kg 50 kg
    Ziele angielskie BN-68/8132-14, opakowanie do 1 kg 50 kg Papryka ostra mielona PN-A-86955, opakowanie do 1 kg 100 kg Pieprz czarny mielony PN-A-86955, opakowanie do 1 kg 100 kg
    Pieprz ziołowy, opakowanie do 1 kg 100 kg
    Czosnek suszony granulowany, opakowanie do 1 kg 80 kg
    Koperek suszony, opakowanie do 1 kg 50 kg
    Kminek ziarno, opakowanie do 1 kg 50 kg
    Zioła prowansalskie, opakowanie do 1 kg 80 kg
    Słonecznik łuskany - ziarno, opakowanie do 1 kg 624 kg
    Ketchup gastronomiczny, opakowanie plastikowe 1 kg – 5 kg 3 500 kg
    Majonez gastronomiczny PN-A-86950:1995, opakowanie plastikowe 1 kg – 5 kg 3 000 kg
    Musztarda gastronomiczna PN-A- 86964, opakowanie plastikowe 1 kg – 5 kg 3 500 kg
    Ocet spirytusowy 10% PN – EN 13188, opakowanie 0,5 – 1l 1 200 l
    Kawa zbożowa typu Kujawianka, opakowanie 0,5 – 5 kg 1 000 kg
    Kakao naturalne, gorzkie, sypkie, ciemne, bez dodatku cukru, opakowanie do 5 kg 300 kg
    Herbata czarna granulowana PN-ISO 3720, opakowanie do 5 kg 1 500 kg
    Napój do rozpuszczania (soki skoncentrowane min. 20%), opakowanie do 5 l butelka plastikowa 6 000 l
    Mąka kukurydziana z przemiału kukurydzy, nie może zawierać glutenu, opakowanie 1 – 5 kg 150 kg
    Mąka ryżowa, z przemiału białego ryżu, nie może zawierać glutenu, opakowanie 1 – 5 kg 150 kg
    Płatki kukurydziane, śniadaniowe, opakowanie 1 – 5 kg 150 kg
    Chrupki kukurydziane, naturalne, opakowanie 60g 150 kg
    Wafle ryżowe naturalne, opakowanie 50g – 130g 150 kg 2.
    Dostawy sukcesywne na podstawie zamówień telefonicznych, za pośrednictwem faksu lub emailem, realizowane będą w dni robocze (od poniedziałku do piątku) do magazynu Zamawiającego, zlokalizowanego w Areszcie Śledczym w Lublinie przy ul. Południowej,w godz. 8.00 – 14.00. 3. Wykonawca dostarczać będzie ww. artykuły na własny koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. Ww. artykuły nie mogą wykazywać oznak nieświeżości, zepsucia lub zawilgocenia. Mają być świeże, o dobrym smaku, w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które posiadają nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie produkcji, terminie przydatności do spożycia oraz gramaturze. Termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru nie może być krótszy niż 3 miesiące licząc od dnia dostawy.
    CZĘŚĆ 2: CPV-15500000-3 produkty mleczarskie
    Przedmiot zamówienia stanowią dostawy produktów mleczarskich CPV-15500000-3 w asortymencie i ilościach niżej wymienionych. Podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem na okres ok. 12 miesięcy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia, jednak nie więcej niż 30%.
    Przedmiot zamówienia Ilość szacunkowa
    Śmietana 18 % w kubku (opakowanie o poj. do 1 kg) 5 400 kg
    Mleko w proszku pełne o zawartości tłuszczu nie mniej niż 26 % bez domieszki tłuszczy roślinnych (op. do 25 kg) 3 750 kg
    Ser twaróg chudy, ofoliowany (op. kostka do 250 g) 6 250 kg
    Serek termizowany bez dodatku żelatyny wieprzowej (op. do 150 g 4 680 kg Serek typu Fromage, różne smaki (opakowanie do 100 g) 3 120 kg
    Serek wiejski ziarnisty o zawartości tłuszczu nie mniej niż 5% (op. do 150g) 1 000 kg
    Serek typu topiony (op. do 100 g) o zawartości tłuszczu nie mniej niż 16 %3 500 kg
    Kefir naturalny 1,5% tłuszczu (opakowanie do 250g), gat. I 7 500 kg
    Jogurt naturalny op. do 150 g, zawartość tłuszczu nie mniej niż 2% 2 000 kg
    Produkt seropodobny- typu ser twardy- o zawartości tłuszczu nie mniej niż 45% w suchej masie produktu. Dopuszcza się udział tłuszczów roślinnych, gat. I 3 500 kg
    Ser żółty podpuszczkowy dojrzewający o zawartości tłuszczu nie mniej niż 25 %, zawartość wody - nie więcej niż 45% 100 kg
    Dostawy sukcesywne na podstawie zamówień telefonicznych, za pośrednictwem faksu lub emailem, realizowane będą w dni robocze (od poniedziałku do piątku) do magazynu Zamawiającego, zlokalizowanego w Areszcie Śledczym w Lublinie przy ul. Południowej,w godz. 8.00 – 14.00. Wykonawca dostarczać będzie ww. artykuły na własny koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. Ww. artykuły nie mogą wykazywać oznak nieświeżości, zepsucia. Mają być świeże, o dobrym smaku, w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które posiadają nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie produkcji, terminie przydatności do spożycia oraz gramaturze
  4. Przedmiotem zamówienia jest „Dostawa artykułów spożywczych od. 02.01.2017 do 31.12.2017 r dla Zespołu Szkół nr 5 im. Jana Pawła II, ul Elsnera 5, 20-854 Lublin
    Zamawiający: Zespół Szkół Nr 5 im. Jana Pawła II, Lublin
    Zadanie nr 1 - Dostawa owoców i warzyw krajowych
    Zadanie nr 2 - Dostawa mleka i przetworów mlecznych
    Zadanie nr 3 - Dostawa mięsa i wyrobów wieprzowych
    Zadanie nr 4 - Dostawa różnych artykułów spożywczych
    Zadanie nr 5 - Dostawa mięsa i wyrobów drobiowych -
    Zadanie nr 6 - Dostawa jaj
    Zadanie nr 7 - Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych
    Zadanie nr 8 - Dostawa kiszonek
    Zadanie nr 9 - Dostawa mrożonek i ryb mrożonych
    Zadanie nr 10 - Dostawa ziemniaków

Inne osoby dla Trybuła (45 osób):