Kogo reprezentuje osoba

Trzaska Gerlecki

w KRS

Urszula Barbara Ciuruś Trzaska

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Urszula
Drugie imię:Barbara
Nazwisko:Ciuruś Trzaska
Płeć:Kobieta
Rok urodzenia:1947 r., wiek 68 lat
Miejscowości:Kraków (Małopolskie)
Przetargi:10 w poprzednich firmach
Reprezentowała:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Badura Elżbieta Stanisława, Białek Irena Zofia, Bieniek Anna, Buszkiewicz Helena, Chudecka Stanisława, Firlej Krzysztof, Jastrzębska Karolina, Marek Alicja, Mrozik Maria, Pyziak Maria Zofia, Szumiec Janina, Wróbel Jolanta Agata

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Trzaska Krystyna Kazimiera

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Krakowska Spółdzielnia Gastronomiczna, Kraków − KRS 0000132689
  2. Spółdzielnia Mieszkaniowa Naftobudowa, Kraków − KRS 0000190475

Powiązane przetargi (10 szt.):
  1. przygotowanie wiezerzy wigilijnych dla uczestników projektów MOPS
    Zamawiający: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krakowie, Kraków
    1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i wydanie posiłków uczestnikom projektów zgodnie z poniższymi wytycznymi:
    I część zamówienia
    Organizacja spotkania wigilijnego na potrzeby projektu socjalnego Filii 9 Radość życia, zgodnie z poniższymi wytycznymi:
    1) usługa obejmuje przygotowanie, dostarczenie i serwowanie w czasie trwania projektu posiłków dla uczestników projektu Radość życia
    2) Wykonawca zapewnia posiłek, zastawę stołową, serwis kelnerski.
    3) Menu dla 1 osoby:
    a) dania gorące z bufetu (do wyboru)
    - barszcz czerwony (250ml) z pasztecikiem (150g)
    - karp smażony z grzybami (150g)
    - kapusta z grzybami (150g)
    b) zimny bufet
    - śledź po królewsku (60g)
    - kulebiak z kapustą i grzybami (70g)
    c) sałatki - 200g
    - ziemniaczana ze śledziem
    - pieczarkowa
    d) przekąski koktajlowe - mix (4szt - 200g)
    - roladki naleśnikowe z pastą z łososia
    - kruche babeczki z krewetkami w curry
    - pieczarki faszerowane serem blue
    - tartinki z tuńczykiem i zieloną oliwką
    e) bufet słodki (200g)
    - strucla makowa
    - piernik staropolski z bakaliami
    f) napoje
    - gorące: kawa, herbata, kompot z suszu - bez ograniczeń
    - zimne: soki owocowe, woda mineralna - bez ograniczeń
    g) pieczywo - bez ograniczeń
    h) cukier - bez ograniczeń
    4) Miejsce realizacji: w lokalu zapewnionym przez Zamawiającego
    a) os. Na Stoku (w godz.14.00-16.00) dla 65 osób
    b) os. Wzgórza Krzesławckie (w godz. 15.30-17.00) dla 45 osób
    5) Termin realizacji: 13.12.2010
    6) Ilość osób: 110


    i/lub
    II część zamówienia
    Organizacja spotkania wigilijnego na potrzeby projektu socjalnego Filii 2 Szansa - przy wigilijnym stole i Spotkanie międzypokoleniowe przy stole wigilijnym 2010r, zgodnie z poniższymi wytycznymi:
    1) usługa obejmuje przygotowanie, dostarczenie i serwowanie w czasie trwania projektu posiłków dla uczestników projektu
    2) Wykonawca zapewnia posiłek, ceramiczną zastawę stołową i dekorację świąteczną oraz serwis kelnerski.
    3) Menu dla 1 osoby:
    - barszcz czerwony (350ml) z uszkami grzybowymi (8szt)
    - filet z karpia smażony w panierce (150g)
    - chleb krojony pszenny (150g)
    - pierogi z kapustą i grzybami (8szt)
    - ryba po grecku (150g)
    - kutia (100g)
    - kompot z suszu (250ml)
    - kawa lub herbata (250 ml)
    - Ciasto (kruche ciasteczka, sernik, strucla z makiem) (350g)
    - cukier - bez ograniczeń
    4) Miejsce realizacji: w lokalu zapewnionym przez Zamawiającego - Dom weselny Astelia ul. Radzikowskiego 51
    5) Termin realizacji: 17.12.2010 w godz. 15.00-18.00
    6) Ilość osób: 100

    i/lub
    III część zamówienia
    Organizacja spotkania wigilijnego na potrzeby projektu socjalnego Filii 3 Jest Taki Dzień II, zgodnie z poniższymi wytycznymi:
    1) usługa obejmuje przygotowanie, dostarczenie i serwowanie w czasie trwania projektu posiłków dla uczestników projektu
    2) Wykonawca zapewnia salę odpowiedniej wielkości, w lokalu na terenie Dzielnicy XIII Miasta Krakowa, z dogodnym dojazdem środkami komunikacji miejskiej, do której w czasie trwania spotkania nie będą miały wstępu osoby postronne. Wystrój sali - stosownie do okoliczności: na stołach białe obrusy, świece wraz ze stroikiem świątecznym, z siankiem i opłatkiem oraz z zastawą ceramiczną. Wykonawca zapewni również odpowiednią oprawę muzyczną - kolędy, i obsługę kelnerską.
    3) Menu dla 1 osoby:
    - barszcz czerwony z uszkami (470g)
    - ryba panierowana (150g)
    - surówka z czerwonej kapusty (200g)
    - ziemniaki (200g)
    - kapusta z grochem (200g)
    - pierogi z kapustą i grzybami (300g)
    - makaron z makiem (200g)
    - gołąbek w sosie grzybowym (250g)
    - sałatka jarzynowa (150g)
    - kompot z suszu (250g)
    - ciasto 2 rodzaje (200g)
    - kawa lub herbata (250ml)
    - cukier - bez ograniczeń
    - sok owocowy (300ml)
    - cytrusy, banany (0,5 kg)
    5) Termin realizacji: 20.12.2010 w godz. 15.00-18.00
    6) Ilość osób: 20

    i/lub
    IV część zamówienia*
    Organizacja spotkania wigilijnego na potrzeby projektu Filii 4 Spotkanie wigilijne dla Emerytów i Rencistów z Dzielnicy XVIII, zgodnie z poniższymi wytycznymi:
    1) usługa obejmuje przygotowanie, dostarczenie i serwowanie w czasie trwania projektu posiłków dla uczestników projektu.
    2) Wykonawca zapewnia posiłek, zastawę stołową i dekorację oraz serwis kelnerski.
    3) Menu dla 1 osoby:
    - zupa pieczarkowa z łazankami (500ml)
    - ryba (120g)
    - surówka (150g)
    - pieczywo (100g)
    4) Miejsce i termin realizacji:
    a) 14.12.2010 w godz. 12.00 - 14.00 - os. Szkolne 5 - dla 25 osób
    b) 14.12.2010 w godz. 16.00 - 18.00 - os. Centrum A 6a - 55 osób
    c) 16.12.2010 w godz. 12.00 - 14.00 - os. Chałupki - 70 osób
    d) 16.12.2010 w godz. 16.30 - 18.30 - os. Zgody 1 - 50 osób
    e) 20.12.2010 w godz. 14.00 - 16.00 - os. Górali 4 - 85 osób
    5) Ilość osób: 285

    i/lub
    V część zamówienia
    Organizacja spotkania wigilijnego na potrzeby projektu socjalnego Filii 5 Wieczerza wigilijna, zgodnie z poniższymi wytycznymi:
    1) Usługa obejmuje: organizacje wieczerzy wigilijnej dla 80 osób oraz przygotowanie 20 posiłków na wynos z dowozem do miejsca zamieszkania klientów (teren Dzielnicy VIII)
    2) Wykonawca zapewnia salę odpowiedniej wielkości, w lokalu na terenie Dzielnicy VIII Miasta Krakowa, z dogodnym dojazdem środkami komunikacji miejskiej, do której w czasie trwania spotkania nie będą miały wstępu osoby postronne. Wystrój sali - stosownie do okoliczności: na stołach białe obrusy, świece wraz ze stroikiem świątecznym, z siankiem i opłatkiem oraz z zastawą ceramiczną. Wykonawca zapewni również odpowiednią oprawę muzyczną - kolędy i obsługę kelnerską.
    3) Menu dla 1 osoby:
    Spotkanie wigilijne w lokalu
    - żurek z grzybami i jajkiem (300ml)
    - karp smażony z pieczarkami (180g)
    - ziemniaki z wody posypane koperkiem (200g)
    - kapusta czerwona (120g)
    - pierogi ruskie (330g)
    - kompot z suszonych owoców (250ml)
    - kawa lub herbata (250ml)
    - cukier (10g)
    - mleko (30ml)
    - sernik (150g)
    - kosze pieczywa wiejskiego - bez ograniczeń
    - na wynos dla każdego uczestnika kapusta z grochem (330g)

    Menu na wynos z dowozem
    - karp smażony z pieczarkami (180g)
    - ziemniaki z wody posypane koperkiem (200g)
    - kapusta czerwona (120g)
    - pierogi ruskie (330g)
    - sernik (150g)
    - kapusta z grochem (330g)
    5) Termin realizacji: 20.12.2010 w godz.12.00-15.00
    6) Ilość osób w lokalu: 80
    7) Ilość osób z dowozem: 20
  2. przygotowanie i wydawanie gorących posiłków klientom Filii 1, 5 i 6 MOPS w Krakowie - posiłki nieodpłatne
    Zamawiający: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krakowie, Kraków
    1. Wykonawca zobowiązuje się zapewnić klientom wskazanym przez Zamawiającego jeden gorący posiłek dziennie przez siedem dni w tygodniu, z zastrzeżeniem ust. 2, 5 i 6, o wartości kalorycznej minimum 800 kcal.
    2. Wykonawca zapewni posiłki 7 dni w tygodniu, przy czym posiłki będą wydawane co najmniej 6 dni wg tygodniu, zaś za siódmy dzień tygodnia, Wykonawca wyda posiłek w dniu poprzedzającym.
    3. Wykonawca zobowiązuje się przygotowywać posiłki wg zróżnicowanych jadłospisów przez kolejne tygodnie.
    4. Zamawiający będzie przekazywał listę zawierającą zakodowane dane osobowe w formie przypisanego do każdego klienta numeru identyfikacyjnego. Każdy klient będzie posługiwał się legitymacją zawierającą numer identyfikacyjny oraz dane osobowe. Odbiór posiłków możliwy będzie po podaniu numeru identyfikacyjnego oraz okazaniu legitymacji przez klienta. Klient potwierdza odbiór posiłków na liście przekazanej przez Zamawiającego.
    5. Wykonawca wyda klientowi nie więcej niż 3 posiłki dziennie oraz nie więcej niż 9 posiłków tygodniowo.
    6. Wykonawca wykreśli na liście klientów niewykorzystane posiłki, jeśli ich ilość przekroczy wstecz 2.
    7. Zamawiający dostarczy Wykonawcy dekadowo zaktualizowane listy klientów w porządku alfabetycznym - najpóźniej 2 dni przed upływem dekady, z podaniem:
    1) numeru klienta,
    2) okresu, na który przyznany jest posiłek,
    3) w przypadku uprawnienia innych osób do pobierania posiłku - nazwisko i imię tej osoby.
    8. W przypadku przyznania posiłku przez Zamawiającego w terminie uniemożliwiającym wykazanie klienta na liście, o której mowa w ust 9, Zamawiający przekaże Wykonawcy pisemną informację o objęciu pomocą w formie posiłków, a następnie, najpóźniej 2 dni po objęciu pomocą w formie posiłku nowych klientów Zamawiający dostarczy Wykonawcy dodatkową listę, na której klient potwierdzi odbiór posiłku z datą wydania posiłku.
    9. Wykonawca zobowiązuje się uzyskać na liście, o której mowa w ust. 4, potwierdzenie klienta, któremu posiłek będzie wydany, poprzez czytelny podpis klienta, za wyjątkiem sytuacji, o której mowa w ust 7 pkt 3.
    10. W przypadku sytuacji o której mowa w ust.7 pkt 3 posiłek będzie wydawany osobie uprawnionej za okazaniem własnego dowodu tożsamości oraz legitymacji klienta.
    11. Wykonawca zobowiązuje się realizować usługi z zachowaniem tajemnicy zawodowej
    w zakresie informacji na temat danych osób korzystających z posiłków, w tym nie ujawniania informacji, że dana osoba jest klientem Zamawiającego.
    12. Wykonawca odpowiada za realizację postanowień umowy, o których mowa w § 3,
    w szczególności za poinformowanie o nich pracowników i za wyciąganie konsekwencji
    w przypadku ich łamania.
    13. Wykonawca nie może zamiast przygotowanego posiłku dokonywać wypłaty klientowi równowartości posiłku w pieniądzu lub dokonywać zamiany posiłku na towary w stanie nieprzetworzonym.
    14. Wykonawca zobowiązuje się zapewnić odpowiednie warunki lokalowe umożliwiające spożycie posiłku, w szczególności miejsce siedzące przy stoliku (bez wyodrębniania miejsc wskazujących na szczególny sposób traktowania).
  3. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom Filii 5 i 6 MOPS w Krakowie - posiłki za dopłatą
    Zamawiający: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krakowie, Kraków
    przygotowanie i wydawanie 6200 gorących posiłków klientom Filii 5 i 6 MOPS - posiłki za dopłatą, zgodnie z poniższymi wytycznymi
    1. Wykonawca zobowiązuje się zapewnić klientom wskazanym przez Zamawiającego jeden gorący posiłek dziennie przez siedem dni w tygodniu, z zastrzeżeniem ust. 2, 5 i 6, o wartości kalorycznej minimum 800 kcal.
    2. Wykonawca zapewni posiłki 7 dni w tygodniu, przy czym posiłki będą wydawane co najmniej 6 dni wg tygodniu, zaś za siódmy dzień tygodnia, Wykonawca wyda posiłek w dniu poprzedzającym.
    3. Wykonawca zobowiązuje się przygotowywać posiłki wg zróżnicowanych jadłospisów przez kolejne tygodnie.
    4. Zamawiający będzie przekazywał listę zawierającą zakodowane dane osobowe w formie przypisanego do każdego klienta numeru identyfikacyjnego. Każdy klient będzie posługiwał się legitymacją zawierającą numer identyfikacyjny oraz dane osobowe. Odbiór posiłków możliwy będzie po podaniu numeru identyfikacyjnego oraz okazaniu legitymacji przez klienta. Klient potwierdza odbiór posiłków na liście przekazanej przez Zamawiającego.
    5. Wykonawca wyda klientowi nie więcej niż 3 posiłki dziennie oraz nie więcej niż 9 posiłków tygodniowo.
    6. Wykonawca wykreśli na liście klientów niewykorzystane posiłki, jeśli ich ilość przekroczy wstecz 2.
    7. Zamawiający dostarczy Wykonawcy dekadowo zaktualizowane listy klientów w porządku alfabetycznym - najpóźniej 2 dni przed upływem dekady, z podaniem:
    1) numeru klienta,
    2) okresu, na który przyznany jest posiłek,
    3) w przypadku uprawnienia innych osób do pobierania posiłku - nazwisko i imię tej osoby.
    8. W przypadku przyznania posiłku przez Zamawiającego w terminie uniemożliwiającym wykazanie klienta na liście, o której mowa w ust 9, Zamawiający przekaże Wykonawcy pisemną informację o objęciu pomocą w formie posiłków, a następnie, najpóźniej 2 dni po objęciu pomocą w formie posiłku nowych klientów Zamawiający dostarczy Wykonawcy dodatkową listę, na której klient potwierdzi odbiór posiłku z datą wydania posiłku.
    9. Wykonawca zobowiązuje się uzyskać na liście, o której mowa w ust. 4, potwierdzenie klienta, któremu posiłek będzie wydany, poprzez czytelny podpis klienta, za wyjątkiem sytuacji, o której mowa w ust 7 pkt 3.
    10. W przypadku sytuacji o której mowa w ust.7 pkt 3 posiłek będzie wydawany osobie uprawnionej za okazaniem własnego dowodu tożsamości oraz legitymacji klienta.
    11. Wykonawca zobowiązuje się realizować usługi z zachowaniem tajemnicy zawodowej
    w zakresie informacji na temat danych osób korzystających z posiłków, w tym nie ujawniania informacji, że dana osoba jest klientem Zamawiającego.
    12. Wykonawca odpowiada za realizację postanowień umowy, o których mowa w § 3,
    w szczególności za poinformowanie o nich pracowników i za wyciąganie konsekwencji
    w przypadku ich łamania.
    13. Wykonawca nie może zamiast przygotowanego posiłku dokonywać wypłaty klientowi równowartości posiłku w pieniądzu lub dokonywać zamiany posiłku na towary w stanie nieprzetworzonym.
    14. Wykonawca zobowiązuje się zapewnić odpowiednie warunki lokalowe umożliwiające spożycie posiłku, w szczególności miejsce siedzące przy stoliku (bez wyodrębniania miejsc wskazujących na szczególny sposób traktowania).
  4. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków kliemtom filii nr 2, 5, 7 w Krakowie - posiłki nieodpłatne
    Zamawiający: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krakowie, Kraków
    Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków kliemtom filii nr 2, 5, 7 w Krakowie - posiłki nieodpłatne
  5. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom filii nr 1, 2, 3, 5, 6 i 8 MOPS w Krakowie - posiłki za odpłatnością.
    Zamawiający: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krakowie, Kraków
    Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom filii nr 1, 2, 3, 5, 6 i 8 MOPS w Krakowie - posiłki za odpłatnością.
  6. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom filii nr 3 MOPS w Krakowie - posiłki nieodpłatne
    Zamawiający: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krakowie, Kraków
    Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom filii nr 3 MOPS w Krakowie - posiłki nieodpłatne
  7. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom filii nr 1, 2, 3, 8 MOPS w Krakowie - posiłki za dopłatą
    Zamawiający: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krakowie, Kraków
    Przygotowywanie i wydawanie 2645 gorących posiłków klientom filii nr 1, 2, 3, 8 MOPS w Krakowie - posiłki za dopłatą
  8. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom filii nr 2,3,8, DB MOPS w Krakowie - posiłki nieodpłatne
    Zamawiający: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krakowie, Kraków
    Przygotowywanie i wydawanie 14215 gorących posiłków klientom filii nr 2,3,8, DB MOPS w Krakowie - posiłki nieodpłatne
  9. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom Działu Pomocy Bezdomnym MOPS w Krakowie - posiłki nieodpłatne
    Zamawiający: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krakowie, Kraków
    Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom Działu Pomocy Bezdomnym MOPS w Krakowie - posiłki nieodpłatne
  10. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom filii nr 1, 2, 6 i 8 MOPS w Krakowie - posiłki za dopłatą
    Zamawiający: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krakowie, Kraków
    Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom filii nr 1, 2, 6 i 8 MOPS w Krakowie - posiłki za dopłatą

Inne osoby dla Trzaska Gerlecki (142 osoby):