Kogo reprezentuje osoba

Wieczorek Janina Barbara

w KRS

Janina Barbara Wieczorek

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Janina
Drugie imię:Barbara
Nazwisko:Wieczorek
Płeć:Kobieta
Rok urodzenia:1952 r., wiek 65 lat
Miejscowości:Warszawa (Mazowieckie)
Przetargi:5 w poprzednich firmach
Reprezentowała:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Becker Barbara Cecylia, Mastalerz Longina Janina, Milan Joanna Maria, Mucha Alicja, Pośniak Jadwiga, Rytel Agnieszka, Skowron Włodzimierz Edward, Skup Stanisław, Wudkowska Małgorzata Paulin, Ziółkowska Marzena Iwona, Łukasiewicz Agnieszka Wacława

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Łyziak Carina Ewa

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Społem Warszawska Spółdzielnia Spożywców Żoliborz, Warszawa − KRS 0000086882

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Spółdzielnia Budowlano Mieszkaniowa Imperium, Warszawa − KRS 0000198722

Powiązane przetargi (5 szt.):
  1. Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków w lokalu Wykonawcy dla klientów Ośrodka Pomocy Społecznej Dzielnicy Bielany m.st. Warszawy w 2011 roku.
    Zamawiający: Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Bielany m.st. Warszawy, Warszawa
    Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków w lokalu Wykonawcy dla klientów
    Ośrodka Pomocy Społecznej Dzielnicy Bielany m.st. Warszawy
    w 2011 roku dla Rejonu Bielan nr 3 - około 8 881 posiłków.
  2. Realizacja talonów podlegających wymianie na artykuły żywnościowe i środki czystości oferowane w obiektach handlowych wykonawcy. Nr postępowania 12.2010
    Zamawiający: Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Żoliborz m.st. Warszawy, Warszawa
    Przedmiotem zamówienia jest realizacja talonów podlegających wymianie na artykuły żywnościowe i środki czystości oferowane w obiektach handlowych wykonawcy. Talony będą realizowane w placówkach handlowych Wykonawcy wybranego w drodze przetargu i będą obejmować pełny asortyment artykułów żywnościowych i środków czystości (higieniczno - sanitarnych), wykazany w formularzu cenowym koszyku.
    Wielkość zamówienia Zamawiający określa na 14 tysięcy talonów o wartości 10,00 zł. każdy.
    2. Talony nie podlegają wymianie na alkohol i wyroby tytoniowe.
    3. Talony otrzymają uprawnieni klienci Ośrodka, którzy z różnych powodów nie potrafią racjonalnie gospodarować pieniędzmi.
    4. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - formularz cenowy koszyk stanowi załącznik Nr 1 do SIWZ.
    5. Uzupełnieniem opisu przedmiotu zamówienia są warunki zawarte w załączonym do SIWZ wzorze umowy.
  3. Przygotowywanie gorących posiłków obiadowych (zupa, drugie danie i napój ) w łącznej ilości 9 125 oraz ich wydawanie klientom OPS.
    Zamawiający: Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Bielany m.st. Warszawy, Warszawa
    Usługa polegająca na przygotowywaniu gorących posiłków obiadowych (zupa, drugie danie i napój ) w łącznej ilości 9 125 oraz ich wydawanie klientom OPS w okresie od 01.01.2010r do 31.12.2010r
  4. Realizacja talonów podlegających wymianie na artykuły żywnościowe i środki czystości oferowane w obiektach handlowych wykonawcy.
    Zamawiający: Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Żoliborz m.st. Warszawy, Warszawa
    Przedmiotem zamówienia jest realizacja talonów podlegających wymianie na artykuły żywnościowe i środki czystości oferowane w obiektach handlowych wykonawcy. Talony będą realizowane w placówkach handlowych Wykonawcy wybranego w drodze przetargu i będą obejmować pełny asortyment artykułów żywnościowych i środków czystości (higieniczno - sanitarnych), wykazany w formularzu cenowym (koszyku).
    Talony nie podlegają wymianie na alkohol i wyroby tytoniowe.
    Talony otrzymają uprawnieni klienci Ośrodka, którzy z różnych powodów nie potrafią racjonalnie gospodarować pieniędzmi.
    Szacuje się, iż w okresie roku, czyli w okresie, na jaki będzie zawarta umowa zostanie wydanych 13 tysięcy talonów o wartości 10,00 zł. każdy.
    Łączna wartość zamówienia to 130 000,00 zł.
    Ponieważ trudno jest przewidzieć zapotrzebowanie na ostateczną ilość talonów podlegających wymianie, Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne zmniejszenie ich liczby w okresie trwania umowy.
    Przedmiot zamówienia został zakwalifikowany do CPV poz. 22.86.50.00-1
    Przewidywany termin realizacji zamówienia: od 02.01.2010 do 31.12.2010 r.
  5. przygotowanie i wydawanie gorących posiłków podopiecznym Ośrodka we własnym lokalu gastronomicznym Wykonawcy usługi, położonym w Dzielnicy Żoliborz m. st. Warszawy, na podstawie talonów obiadowych o stałej wartości
    Zamawiający: Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Żoliborz m.st. Warszawy, Warszawa
    1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie gorących posiłków i wydawanie ich uprawnionym klientom Ośrodka Pomocy Społecznej Dzielnicy Żoliborz m. st. Warszawy na podstawie talonu o stałej wartości równej cenie ofertowej 1 obiadu, podanej w ofercie wybranego Wykonawcy usługi.
    2. Z posiłków korzystać będą klienci (podopieczni) Ośrodka tj. osoby, które własnym staraniem nie mogą go sobie zapewnić (niepełnosprawne, chore, starsze itp.).

    3. Zamawiający określa wielkość przedmiotu zamówienia w okresie trwania umowy tj. 01.07.2009 r. - 31.12.2009 r. (6 miesięcy) - na 89 500 - obiadów trzydaniowych.

    3.1. Ostateczna ilość posiłków może ulec zmniejszeniu, w zależności od faktycznej liczby potrzebujących.

    3.2. Z tytułu ewentualnego zmniejszenia wielkości zamówienia Zamawiający nie ponosi żadnych konsekwencji.

    4. Posiłki wydawane będą w lokalu Wykonawcy w następujących ilościach:
    - 500 obiadów dziennie ( od poniedziałku do niedzieli ) x 179 dni, tj. 89 500 obiadów w okresie trwania umowy,

    Większość posiłków będzie spożywana przez klientów w lokalu Wykonawcy a część wydawana na wynos do naczyń należących do klienta.

    5. Posiłki będą wydawane przez pracowników Wykonawcy w godzinach 12.00 - 16.00, przez 7 dni tygodnia.

    6. Posiłki muszą być bezwzględnie świeże i przyrządzane w dniu wydawania.

    7. Posiłek obiadowy powinien być gorący (min. 85 oC) oraz składać się z trzech dań:

    - pierwsze danie : zupa (450 gram),
    - drugie danie : ziemniaki (zamiennie: ryż, makaron, kasza) - każde po 250 gram, sztuka mięsa ( 100 gram - bez sosu, z sosem - 120 gram), kotlet schabowy ( 100 gram), ryba (bez panierki 100 gram, z panierką 120gram), udziec z kurczaka
    (150 gram), gulasz - potrawka 150 gram, kotlet mielony (120 gram), surówka (100 gram), warzywa gotowane (150 gram),
    - trzecie danie: deser, np. kompot (200 gram).

    Drugie danie przynajmniej 4x w tygodniu, w tym w niedzielę, powinno być mięsne (np. sztuka mięsa, udziec kurczaka, kotlet schabowy, stek z piersi kurczaka itp.), natomiast 1x w tygodniu powinno być danie rybne (piątek).

    Podane gramatury surowców są już po obróbce termicznej.

Inne osoby dla Wieczorek Janina Barbara (53 osoby):