Kogo reprezentuje osoba

Wieczorek Kazimierz Franciszek

w KRS

Kazimierz Franciszek Wieczorek

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Kazimierz
Drugie imię:Franciszek
Nazwisko:Wieczorek
Płeć:Mężczyzna
Rok urodzenia:1926 r., wiek 91 lat
Miejscowości:Dębica (Podkarpackie)
Przetargi:6 w poprzednich firmach
Reprezentował:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Drapała Piotr Stanisław, Kruczek Elżbieta, Niemiec Zofia, Pietrzyk Kazimierz, Soprych Stanisława, Szuba Lucyna, Tokarska Ewa Stanisława, Wojtunik Tadeusz

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Wójtowicz Stanisław Jan

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Ogrodnicza Spółdzielnia Handlu i Przetwórstwa, Dębica − KRS 0000177130

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Bank Spółdzielczy W Dębicy, Dębica − KRS 0000130759

Powiązane przetargi (6 szt.):
  1. Dostawa warzyw do Zakładu Karnego w Dębicy
    Zamawiający: Zakład Karny, Dębica
    1.Marchew - korzeń
    2.Pietruszka - korzeń
    3.Seler - korzeń
    4.Cebula
    5.Burak ćwikłowy
    6.Pory
    7.Kapusta biała
    8.Kapusta czerwona
    9.Jabłka konsumpcyjne
    10.Ziemniaki wczesne jadalne jednego gatunku
    11.Kapusta kwaszona
    12.Ogórki kwaszone
    13.Pomidory świeże
    14.Ogórki świeże
  2. Dostawy warzyw i owoców
    Zamawiający: Zakład Karny w Tarnowie, Tarnów
    Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy warzyw i owoców sklasyfikowanych w grupie CPV 032 i 153 w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy):


    Część 1 - Warzywa i owoce
    Buraki czerwone 1 700 kg
    Cebula 3 500 kg
    Kapusta czerwona 2 300 kg
    Marchew 6 800 kg
    Pietruszka 2 900 kg
    Por 2 500 kg
    Seler 3 300 kg
    Ziemniaki jadalne
    o średnicy poprzecznej min. 4 cm i podłużnej min. 5 cm 51 000 kg
    Fasola pakowana po 0,5 - 1 kg 260 kg
    Jabłka 6 900 kg

    Część 2 - Kiszonki, sałatki i surówki z kiszonek
    Kapusta kiszona 4 200 kg
    Ogórek kiszony 2 500 kg
    Burak czerwony kwaszony wiórka 2 000 kg
    Kapusta czerwona kwaszona wiórka 2 400 kg
    Kapusta biała kwaszona z dodatkami 2 800 kg
    (warzywa i/lub przyprawy).
  3. Dostawa warzyw do Zakładu Karnego w Dębicy.
    Zamawiający: Zakład Karny, Dębica
    1.Marchew - korzeń
    2.Pietruszka - korzeń
    3.Seler - korzeń
    4.Cebula
    5.Burak ćwikłowy
    6.Pory
    7.Kapusta biała
    8.Kapusta czerwona
    9.Jabłka konsumpcyjne
    10.Ziemniaki jadalne jednego gatunku
    11.Kapusta kwaszona
    12.Ogórki kwaszone
  4. Dostawa warzywa do Zakładu Karnego w Dębicy
    Zamawiający: Zakład Karny, Dębica
    1.Marchew - korzeń
    2.Pietruszka - korzeń
    3.Seler - korzeń
    4.Cebula
    5.Burak ćwikłowy
    6.Pory
    7.Kapusta biała 03
    8.Kapusta czerwona
    9.Jabłka konsumpcyjne
    10.Ziemniaki jadalne wczesne jednego gatunku
    11.Kapusta kwaszona
    12.Ogórki kwaszone
    13.Pomidory świeże
    14.Ogórki świeże
  5. Dostawy warzyw i owoców
    Zamawiający: Zakład Karny w Tarnowie, Tarnów
    Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy warzyw i owoców sklasyfikowanych w grupie CPV 032 i 153 w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy):


    Grupa 1 - Warzywa i owoce
    Buraki czerwone 2 700 kg
    Cebula 5 200 kg
    Kapusta czerwona 2 900 kg
    Marchew 7 300 kg
    Pietruszka 3 400 kg
    Por 750 kg
    Seler 4 400 kg
    Ziemniaki jadalne
    o średnicy poprzecznej min. 4 cm i podłużnej min. 5 cm 56 400 kg
    Fasola pakowana po 0,5 - 1 kg 600 kg
    Jabłka 9 300 kg

    Grupa 2 - Kiszonki, sałatki i surówki z kiszonek
    Kapusta kiszona 4 000 kg
    Ogórek kiszony 2 300 kg
    Burak czerwony kwaszony wiórka 2 200 kg
    Kapusta czerwona kwaszona wiórka 1 800 kg
    Kapusta biała kwaszona z dodatkami 4 000 kg
    (warzywa i/lub przyprawy).
  6. Dostawa warzyw
    Zamawiający: Zakład Karny, Dębica
    1.Marchew - korzeń
    2.Pietruszka - korzeń
    3.Seler - korzeń
    4.Cebula
    5.Burak ćwikłowy
    6.Pory
    7.Kapusta biała
    8.Kapusta czerwona
    9.Jabłka konsumpcyjne
    10.Ziemniaki jadalne
    11.Kapusta kwaszona
    12.Ogórki kwaszone