Kogo reprezentuje osoba

Wilk Wiesław Jerzy

w KRS

Wiesław Jerzy Wilk

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Wiesław
Drugie imię:Jerzy
Nazwisko:Wilk
Płeć:Mężczyzna
Rok urodzenia:1973 r., wiek 46 lat
Miejscowości:Mytarz (Podkarpackie), Łubno Szlacheckie (Podkarpackie)
Przetargi:114 w poprzednich firmach
Aktualnie reprezentuje:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie

Reprezentował:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Gajda Tadeusz Andrzej, Musiał Wiesław, Piotrowski Dariusz Jerzy, Tomaszewska Katarzyna Magdalena, Winiarski Fryderyk

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Mikuła Janusz

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Dragon Food Sp. Z O.O., Myślachowice − KRS 0000648288
  2. Dragon Food Sp. Z O.O. Spółka Komandytowa, Nowy Sącz − KRS 0000667042
  3. Ekofrost Sp. Z O.O., Nowy Sącz − KRS 0000400425
  4. Smart Sp. Z O.O., Nowy Sącz − KRS 0000494840
  5. Stowarzyszenie Gospodarstw Ekologicznych Eko Wisłoka, Krempna − KRS 0000351294
  6. Zakłady Mięsne Nowy Żmigród Sp. Z O.O., Mytarz − KRS 0000360006
  7. Związek Stowarzyszeń Podkarpacka Izba Rolnictwa Ekologicznego, Świlcza − KRS 0000236962

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska, Nowy Żmigród − KRS 0000137559
  2. Zakłady Mięsne Nowy Żmigród Bal, Gajda, Winiarski Sp. J., Nowy Żmigród - Mytarz − KRS 0000015834

Powiązane przetargi (100 / 101 szt.):
  1. Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa, wędlin, drobiu
    Zamawiający: Zakład Karny Kraków Nowa-Huta, Kraków
    1 Boczek surowy kg 50
    2 Pieczeń wołowa kg 490
    3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 850
    4 Mięso rosołowe antrykot kg 50
    5 Schab b/k kg 1152
    6 Żeberka wieprzowe kg 360
    7 Wątroba wieprzowa kg 864
    8 Serca wieprzowe kg 870

    Do każdej dostawy należy dołączyć handlowy dokument identyfikacji (HDI)
    Część II dostawy wędlin
    1 kaszanka kg 600
    2 Kiełbasa biała kg 300
    3 Kiełbasa biwakowa kg 400
    4 Kiełbasa drobiowa kg 500
    5 Kiełbasa golonkowa kg 200
    6 Kiełbasa grillowa kg 300
    7 Kiełbasa krakowska kg 200
    8 Kiełbasa mielonka drobiowa kg 300
    9 Kiełbasa mielonka wieprzowa kg 300
    10 Kiełbasa mortadela kg 780
    11 Kiełbasa mortadela z pieczarkami kg 780
    12 Kiełbasa parówkowa kg 200
    13 Parówki drobiowe kg 1350
    14 Pasztetowa wieprzowa kg 940
    15 Kiełbasa sądecka drobiowa kg 220
    16 Kiełbasa szynkowa kg 220
    17 Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 550
    18 Salceson drobiowy kg 780
    19 Salceson wieprzowy kg 780
    20 Szynka konserwowa kg 500
    21 Smalec ze skwarkami kg 600
    22 Kiełbasa toruńska kg 300
    23 Kiełbasa tyrolska kg 300
    24 Kiełbasa wiejska kg 120
    25 Kiełbasa zwyczajna kg 940

    Do każdej dostawy należy dołączyć handlowy dokument identyfikacji (HDI)
    Cz III dostawy drobiu
    1 Żołądki drobiowe - świeże kg 700
    2 Wątroba drobiowa - świeża kg 700
    3 Ćwiartka z kurczaka - świeża kg 1300
    4 Filet z kurczaka pojedynczy - świeży kg 1300

    Do każdej dostawy należy dołączyć handlowy dokument identyfikacji (HDI)
    Termin wykonania zamówienia od 01.11.2014 do 31.10.2015
  2. Dostawa produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Moszczanach
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Moszczany
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do Domu Pomocy Społecznej w Moszczanach produktów spożywczych i napoi w asortymencie wyszczególnionym w załączniku Nr 2 do SIWZ
  3. dostawa artykułów żywnościowych dla Bursy Szkolnej w Sanoku
    Zamawiający: Bursa Szkolna, Sanok
    jak wyżej
  4. mięso i produkty mięsno-wędliniarskie wieprzowe, wołowe oraz drobiowe
    Zamawiający: Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach, Gorlice
    Dostawy mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich wieprzowych, wołowych oraz drobiowych w podziale na 2 zadania. Część I mięso i produkty wieprzowo-wołowe ilość 17 pozycji asortymentowych Część II mięso i produkty drobiowe ilość 10 pozycji asortymetowych
  5. dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa, podrobów, drobiu, wyrobów drobiarskich dla SPZOZ Sanok
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej, Sanok
    1.Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa, podrobów, drobiu, wyrobów drobiarskich dla SPZOZ w Sanoku, ul. 800-lecia 26, z podziałem zamawianego asortymentu na 3 zadania (części) z godnie z częścią IV SIWZ Opis części Zamówienia 2.Szczegółowy opis, zakres i wielkość przedmiotu zamówienia został zawarty w formularzu przedmiotu zamówienia, cenowym stanowiącym załącznik nr 2 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Wspólny Słownik Zamówień CPV - 15.13.11.30- 5 - wyroby wędliniarskie CPV - 15.11.90.00- 5 - mięso CPV - 15.11.20.00- 6 - drób 3.Wykonawca zaoferuje 60 dniowy termin płatności od daty wystawienia prawidłowej faktury VAT oraz zaoferuje okres niezmienności cen - 365 dni licząc od daty podpisania umowy (udzielenia zamówienia). Warunki realizacji zamówienia zostały zawarte we wzorze umowy stanowiącym integralną część SIWZ..
  6. Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej dla Osób Dorosłych Niepełnosprawnych Intelektualnie, Frysztak
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w miarę zgłaszanych potrzeb do Domu Pomocy Społecznej w Gliniku Dolnym, zgodnie z wymaganiami określonymi w SIWZ z podziałem na 5 części: Część 1.Dostawa różnych artykułów spożywczych - wg załącznika nr 1 do SIWZ, Część 2.Dostawa pieczywa,świeżych wyrobów piekarskich - wg załącznika nr 2 do SIWZ, Część 3. Dostawa produktów mleczarskich - wg załącznika nr 3 do SIWZ, Część 4. Dostawa produktów zwierzęcych,mięsa i produktów mięsnych - wg załącznika nr 4 do SIWZ, Część 5. Dostawa produktów mrożonych - wg załącznika nr 5 do SIWZ.
  7. Dostawy mięs i wyrobów wędliniarskich drobiowych.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Foluszu, Folusz
    Sukcesywne dostawy mięs i wyrobów wędliniarskich drobiowych.
  8. DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W STRÓŻACH W DRUGIM PÓŁROCZU 2014r.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Zakliczyn
    1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa do siedziby Zamawiającego artykułów żywnościowych według załączników do formularzy ofertowych do części:
    A - pieczywo i ciasta
    B - owoce i warzywa
    C - artykuły i wyroby mleczarskie
    D - produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
    E - różne artykuły spożywcze
  9. Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Wysocku w III kwartale 2014r.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Wysocku, Laszki
    Przedmiot niniejszego zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę artykułów spożywczych wg Kodu CPV-15.00.00.00-8, w następujących częściach:
    Część I- Warzywa, owoce i jaja, Część II- Wędliny i mięso, Część III- Nabiał, Część IV- Mrożonki i konserwy rybne, Część V- Pieczywo, Część VI- Pozostałe różne artykuły spożywcze, sypkie i dżemy.
    Zamawiający zastrzega sobie w czasie wykonywania umowy możliwość zmniejszenia ilości towarów oraz możliwość niepełnej realizacji ilości wartości umowy.
    Zamówienie będzie składane z 2-dniowym wyprzedzeniem, przez Starszego Magazyniera lub osobę zastępującą, przed ustalonym terminem dostawy. Zamówienie będzie wysyłane faxem lub składane telefonicznie z podaniem ilości oraz rodzaju asortymentu.Po otrzymaniu zamówienia faxem, Wykonawca potwierdzi telefonicznie fakt otrzymania zamówienia.
    Wykonawca dostarczy zamówiony towar w wyznaczonym w zamówieniu terminie, na własny koszt, w godz. od 7.00 do 11.00 po czym rozładuje towar do magazynu Domu. W razie stwierdzenia braków ilościowych w zamówionym towarze, Dostawca zobowiązuje się do uzupełnienia towaru tego samego dnia lub najpóźniej dnia następnego do godz. 15.00.
    Wymagania w zakresie przedmiotu zamówienia :
    -każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia
    i żywności oraz rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie,
    -każdy produkt realizowany będzie zgodnie z normami jakościowymi GHP, GMP lub systemem HACCP,
    -każdy dostarczony produkt winien być I klasy, zgodny z Polską Normą,
    - na każde żądanie Zamawiającego Wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą.
    Każde opakowanie poszczególnego produktu musi zawierać następujące dane:
    -nazwa środka spożywczego,
    -dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym,
    -datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia,
    -dane identyfikacyjne producenta środka spożywczego,
    -dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy,
    -zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu,
    -warunki przechowywania, w przypadku, gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania,
    -oznaczenie partii produkcji,
    -klasę jakości handlowej
  10. Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W JAROSŁAWIU w kategoriach:I. PIECZYWO 15810000-9 II. PRODUKTY MLECZARSKIE 15500000-3 III. MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE 15110000-2 15130000-8 IV. DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY 15112100-7 15114000-0 V. RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 15800000-6 VI. MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY CPV 15330000-0; 15220000-6 VII. JAJA 03142500-3 VIII. OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY 15300000-1 według zestawienia stanowiącego Załącznik Nr 1 do specyfikacji
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Jarosław
    CZĘŚĆ I - PIECZYWO: Chleb pszenno - żytni, krojony (0,9kg - 1kg) -1300 kg; Chleb pszenny, krojony (0,5kg - 1kg) -650 kg; Bułki pszenne 100g - 1800 szt.; Chleb razowy krojony - 350 kg; Rogale słodkie (100-150g) - 550 szt.; Bułka tarta - 25 kg; Bułki drożdżowe z nadzieniem słodkim (w tym: dżem, ser, czekolada, mak, jagoda, budyń 100 - 150g - 1000 szt.; Babka drożdżowa z rodzynkami -60 kg; Pączki z nadzieniem (80-100g) - 100 szt.; Bułki drożdżowe z kapustą (100-150g) - 180 szt.; Bułki drożdżowe z ziemniakami i kaszą (100-150g) - 380 szt.; Cebulaki (100-150g) - 550 szt.;
    CZĘŚĆ II - PRODUKTY MLECZARSKIE: Mleko pasteryzowane (3,2% 1l)- 1440 l; Śmietana 18% folia, (0,5l - 1l) - 200 l; Śmietana 30% do ciast i deserów - 10l; Masło z zawartością tłuszczu zwierzęcego min. 82% - 330 kg; Ser biały półtłusty (1kg - 2kg) - 210 kg; Ser żółty typu edamski - 25 kg; Ser żółty typu salami - 25 kg; Ser żółty wędzony - 15 kg; Ser topiony smakowy kostka 100g - 50 kg; Serek fromage kostka do 100g - 20 kg; Jogurt owocowy 150g - 85 l; Jogurt bez cukru naturalny (150g - 250g) - 20 l; Maślanka folia 1l - 90 l; Kefir kubek (200g - 250g) - 90 l; Serek biały z dodatkami do smarowania pieczywa (100g - 200g) - 20 kg; Serek homogenizowany słodki lub z owocami (100g - 200g) - 50 kg; Serek biały ziarnisty (100g - 200g) - 50 kg; Ser Feta - 2 kg; Maślanka owocowa 1l - 90 l.
    CZĘŚĆ III - MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE: Kiełbasa zwyczajna - 70 kg; Kiełbasa mortadela - 35 kg; Kiełbasa żywiecka wieprzowa - 35 kg; Kiełbasa szynkowa - 30 kg; Kiełbasa kminkowa lub inna z przyprawami - 50 kg; Kiełbasa firmowa - 15 kg; Kiełbasa wiejska - 50 kg; Kiełbasa golonkowa - 25 kg; Kiełbasa kanapkowa - 10 kg; Szynka wieprzowa gotowana - 20 kg; Szynka wiejska gotowana wędzona - 20 kg; Polędwica wieprzowa gotowana - 10 kg; Boczek wędzony gotowany - 15 kg; Baleron - 20 kg; Lencz - 40 kg; Kiszka gryczana - 35 kg; Pasztetowa wieprzowa - 20 kg; Pasztet zapiekany - 50 kg; Salceson wieprzowy - 35 kg; Słonina - 10 kg; Smalec - 2 kg; Kości wieprzowe cięte karkowe - 140 kg; Kości wędzone - 10 kg; Karkówka bez kości - 70 kg; Udziec wołowy - 10 kg; Metka - 180 kg; Rosół tani, szponder - 6 kg; Rosół drogi, rostbef - 30 kg; Schab bez kości - 20 kg; Schab faszerowany - 10 kg; Parówkowa - 60 kg; Wątroba wieprzowa - 15 kg; Mięso od szynki - 30 kg; Kiełbasa biała - 20 kg; Kiełbasa grillowa - 20 kg.
    CZĘŚĆ IV - DRÓB, WĘDLINY DROBIOWE I PODROBY: Żołądki drobiowe (świeże) - 30 kg; Udka drobiowe (świeże) - 85 kg; Filet z kurczaka (świeży) - 55 kg; Filet z indyka (świeży) - 20 kg; Kurczak ( świeży) - 20 kg; Wątroba drobiowa (świeża) - 35 kg; Salceson drobiowy - 15 kg; Szynka drobiowa - 20 kg.
    CZĘŚĆ V - RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: Barszcz biały w proszku (30g - 60g) - 1,2 kg; Bazylia (10g - 20g) - 0,2 kg; Biszkopty (150g - 250g) - 4 kg; Brzoskwinie w syropie (500g - 850g) - 10 kg; Budyń (55g - 65g) - 10 kg; Bulion drobiowy w kostkach (60g - 120g) - 0,5 kg; Bulion grzybowy w kostkach (60g -120g) - 0,5 kg; Chrzan tarty (270g - 300g)- 5 kg; Ciastka b/c wafle (80g - 100g) - 2 kg; Ciastka kruche z marmoladą - 15 kg; Cukier kryształ (0,5kg - 1kg) - 450 kg; Cukier puder (0,5kg - 1kg) - 5 kg; Cukier waniliowy (16g - 32g) - 1 kg; Cukierki czekoladowe - 10 kg; Cynamon (10g - 20g) - 0,1 kg; Czekolada bez cukru (80g - 100g) - 1 kg; Czekolada nadziewana 100g - 10 kg; Drożdże (0,5kg) - 1,5 kg; Dżem owocowy (0,25kg - 0,28kg) - 60 kg; Filet z makreli w oleju 170g - 60 szt.; Filet z makreli w pomidorach 170g - 240 szt.; Galaretka owocowa (80g - 90g) - 2 kg; Groch połówki (0,25kg - 1kg) - 10 kg; Groszek konserwowy 400g - 16 kg; Gulasz angielski 300g - 180 szt.; Herbata liściasta 100g- 27 kg; Kakao ciemne (0,25kg - 1kg) - 2 kg; Kasza gryczana (0,5kg - 1kg) - 30 kg; Kasza jęczmienna (0,5kg - 1kg) - 30 kg; Kasza kukurydziana (0,5kg - 1kg) - 20 kg; Kasza manna (0,5kg - 1kg) - 30 kg; Kasza jaglana (0,5 - 1kg) - 10 kg; Kawa zbożowa (0,5kg - 1kg) - 5 kg; Keczup łagodny (0,25 - 1l) - 30 kg; Kisiel owocowy (10g - 65g) - 4kg; Kminek (10g - 20g) - 1 kg; Koncentrat buraczany (300ml - 380ml) - 5 l; Koncentrat pomidorowy 30% (0,9kg - 1kg) - 35 kg; Krem orzechowy do smarowania (380g - 400g) - 2,5 kg; Kukurydza konserwowa 400g - 20 kg; Kwasek cytrynowy (10g - 20g) - 0,5 kg; Liść laurowy (10g - 20g) - 0,5 kg; Majeranek (10g - 20g)- 0,5 kg; Majonez (600g - 1000g z żółtkami jaj) - 50 kg; Makaron łazanka (0,25kg - 1kg) - 30 kg; Makaron muszelka (0,25kg - 1kg) - 30 kg; Makaron nitka (0,25kg - 1kg) - 30 kg; Makaron świderki (0,25kg - 1kg) - 90 kg; Makaron zacierka (0,25kg - 1kg) - 25 kg; Makaron drobny typu ziarno ryżu - 10 kg; Margaryna mleczna 250g - 15 kg; Marmolada 1000g - 20 kg; Mąka pszenna tortowa 1kg - 10 kg; Mąka pszenna zwykła typ 500 1kg - 200 kg; Mąka ziemniaczana (0,5kg - 1kg) - 10 kg; Miód prawdziwy 400g - 15 kg; Mleko zagęszczone słodzone 533g - 10 kg; Musztarda stołowa (0,5kg - 1kg) - 20 kg; Ocet 0,5l - 5 l; Ocet winny (0,5l - 1l) - 1 l; Ogórek konserwowy (500g-1000g) - 50 kg; Oliwa z oliwek 1l - 1 l; Olej słonecznikowy 1l - 150 l; Oregano (10g - 20g) - 0,2 kg; Papryka marynowana (400g - 900g) - 40 kg; Papryka słodka (10g - 20g) - 1 kg; Paprykarz 300g -180 szt.; Pasztecik drobiowy (130g - 135g) - 300 szt.; Pieczarki marynowane (400g - 900g) -- 20 kg; Pieprz (10g - 20g) - 1,5 kg; Pieprz ziołowy (10g - 20g) - 1 kg; Pierniczki w czekoladzie nadziewane - luz - 4 kg; Pierniki nadziewane lukrowane - luz - 4 kg; Płatki kukurydziane (0,25kg - 1kg) - 15 kg; Płatki owsiane górskie (0,25kg - 1kg) - 20 kg; Pomidory w puszce 400g - 20 kg; Powidło 1000g - 20 kg; Proszek do pieczenia (16g - 32g) - 0,5 kg; Przyprawa w proszku do mięsa typu delikat do 1kg - 2 kg; Przyprawa do zup i sosów w proszku typu ziarenka smaku do 1kg - 5 kg; Przyprawa do zup w płynie 1l - 40 l; Przyprawa do mięsa mielonego - 0,3 kg; Rodzynki 100g - 1 kg; Ryż (0,5kg - 1kg) - 60 kg; Sałatka z buraczków i papryki do 1kg - 10 kg; Sałatka z kapustą i warzywami do 1kg - 20 kg; Sałatka z ogórków krojonych do 1kg- 20 kg; Seler marynowany (400g - 1kg) -10 kg; Sok pomarańczowy 2l - 10 szt.; Sok jabłkowy 2l - 10 szt.; Sok marchwiowo - owocowy (0,33l) - 600 szt.; Sok wieloowocowy 2l - 10 szt.; Sok z czarnej porzeczki 2l - 10 szt.; Soki zagęszczone do herbaty extrakt min 60% (0,4l - 0,5l) - 20 l; Sos pieczarkowy (30g - 50g) - 1 kg; Sos pieczeniowy (30g - 50g) - 1 kg; Sos pomidorowo - paprykowy (30g - 50g) - 1 kg; Sos sałatkowy 9g - 0,5 kg; Sól (0,5kg - 1kg) - 120 kg; Szprot w pomidorach 170g - 240 szt.; Szynka wieprzowa konserwowa 910g - 10 kg; Śledzie w oleju marynowane (2kg - 3kg) - 10 kg; Śmietan fix (9 - 15g) - 20szt.; Tuńczyk w oleju w kawałkach dużych 185g - 250 szt.; Wafelek czekoladowy 50g - 100 szt.; Wafle tortowe suche 200g - 10 szt.; Wiórki kokosowe 100g - 0,5 kg; Woda mineralna gazowana 1,5l - 750 l; Ziele angielskie (10g - 20g)- 0,5 kg; Zioła prowansalskie (10g - 20g) - 0,5 kg; Zupa cebulowa w proszku (35g - 60g) - 1kg; Zupa grochowa w proszku (35g - 60g) - 1 kg; Zupa grzybowa w proszku (35g - 60g) - 1 kg; Zupa ogonowa w proszku (35g - 60g) - 1 kg; Zupa pieczarkowa w proszku (35g - 60g) - 1 kg; Żurek (0,5l - 1l) - 20 l;
    CZĘŚĆ VI - MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY: Kalafior (0,45kg - 2,5kg) - 20 kg; Bukiet jarzyn (0,45kg - 2,5kg) - 60 kg; Mieszanka kompotowa (0,45kg - 2,5kg) - 20 kg; Truskawka (0,45kg - 2,5kg) - 20 kg; Fasolka szparagowa zielona (0,45kg - 2,5kg) - 30 kg; Brokuły (0,45kg - 2,5kg) - 30 kg; Wiśnia bez pestki (0,45kg - 2,5kg) - 5 kg; Ryba panga - płaty - 50 kg; Brukselka (0,45kg - 2,5kg) - 5 kg; Mieszanka chińska (0,45kg - 2,5kg) - 20 kg; Lody owocowe 200 ml - 200 szt.
    CZEŚĆ VII - JAJA: Jaja świeże (rozmiar L) -5.000 szt.
    CZĘŚĆ VIII - OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY: Arbuz - 80 kg; Burak ćwikłowy - 170 kg; Banan - 200 kg; Borówka - 20 kg; Brokuły - 15 szt.; Cebula - 250 kg; Czosnek - 10 kg; Cytryna - 70 kg; Cebulka zielona pęczki - 120 szt.; Cebula czerwona - 5 kg; Fasola Jaś - 30 kg; Gruszka - 50 kg; Jabłko -500 kg; Kalafior - 15 szt.; Kapusta biała -160 kg; Kapusta pekińska - 30 szt.; Kapusta czerwona - 30 kg; Kapusta kiszona - 30 kg; Koper zielony pęczki - 120 szt.; Marchew - 360 kg; Morela - 32 kg; Ogórek świeży - 80 kg; Ogórek kiszony - 30 kg; Pieczarka - 70 kg; Pietruszka korzeń - 130 kg; Pietruszka natka pęczki - 100 szt.; Pomidory - 120 kg; Papryka świeża - 20 kg; Por - 20 kg; Seler korzeń - 150 kg; Sałata zielona - 100 szt.; Sałata lodowa - 30 szt.; Śliwka krajowa - 40 kg; Winogron ciemny - 2 kg; Winogron biały - 2 kg; Ziemniaki - 4.000 kg.
  11. Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS w okresie: VII - XII 2014 r
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej im. św. Brata Alberta w Krakowie, Kraków
    Część A: Dostawa mięsa i jego przetworów dla DPS w okresie: VII - XII 2014 r
    Dostawy mięsa i jego przetworów w okresie od 01.07.2014 r. do 31.12.2014 r.: mięso wołowe i wieprzowe - łącznie 1776 kg, wędliny - łącznie 1872 kg, mięso drobiowe - łącznie 1209 kg, wędliny drobiowe - łącznie 504 kg.
    Część B: Dostawa mleka i jego przetworów dla DPS w okresie: VII - XII 2014 r
    Dostawy mleka i jego przetworów w okresie od 01.07.2014 r. do 31.12.2014 r.: mleko, śmietana - łącznie 13080 L, masło, margaryna - łącznie 1290 kg, sery różne - łącznie 1725 kg, jogurt, kefir - łącznie 828 L.
    Część C: Dostawa pieczywa dla DPS w okresie: VII - XII 2014 r.
    Dostawy pieczywa w okresie od 01.07.2014 r. do 31.12.2014 r.: chleb krakowski, graham - łącznie 13320 szt., bułki pszenne, weki - łącznie 51420 szt., bułka tarta - 180 kg, placek drożdżowy - 72 kg, pączek, drożdżówka - łącznie 1560 szt
    Część D: Dostawa różnych artykułów spożywczych dla DPS w okresie: VII - XII 2014 r.
    Dostawy różnych artykułów spożywczych w okresie od 01.07.2014 r. do 31.12.2014 r.: cukier, cukier puder łącznie - 1212 kg, herbata, kawa, kakao łącznie - 1422 szt., makaron - 420 kg, mąka pszenna tortowa, mąka ziemniaczana - łącznie 810 kg, kasze różne, ryż, płatki - łącznie 750 kg, musztarda, majonez łącznie - 690 szt., olej - 180 L, przyprawy - ok. 3620 szt., przetwory owocowe i warzywne - łącznie ok. 6460 szt., jaja - 17280 szt.
    Część E: Dostawa warzyw i owoców dla DPS w okresie: X - XII 2014 r.
    Dostawa warzyw i owoców od 01.10.2014 r. do 31.12.2014 r.: warzywa, owoce - marchew, buraki, seler, pietruszka korzeń, kapusta, cebula - łącznie 2565 kg, ziemniaki 4200 kg, kapusta kiszona, ogórki kiszone łącznie - 420 kg, sałata, brokuł, por, ogórek zielony, pomidor łącznie - 942 szt., koper zielony, pietruszka zielona, szczypiorek 180kg, pieczarka - 90 kg, mandarynka, banan - 342 kg, jabłka 1440 kg;
    Część F: Dostawa warzyw i owoców mrożonych oraz ryb w okresie: VII - XII 2014 r.
    Dostawa warzyw, owoców i ich przetworów oraz ryb od 01.07.2014 r. do 31.12.2014 r.: warzywa i owoce mrożone, ryby - warzywa i owoce mrożone - 2040 kg łącznie, ryby mrożone - 300 kg, makrela wędzona - 108 kg, tuńczyk w kawałkach, szprot w pomidorach, w oleju - 1800 szt., śledź solony matjas - 96 kg, karp patroszony, bez głowy - 30 kg;
    Część G: Dostawa warzyw i owoców pozostałych: VII - IX 2014 r.
    Dostawa warzyw i owoców pozostałych od 01.07.2014 r. do 30.09.2014 r.: warzywa, owoce - kapusta młoda, kapusta czerwona, kapusta włoska - łącznie 515 kg, kalafior młody, brokuł - 525 szt., sałata, rzodkiewka łącznie - 490 szt., marchew młoda obcinana - 600 kg, burak młody obcinany - 600 kg, cebula młoda obcinana, pietruszka korzeń, seler korzeń - 450 kg, pomidor, ogórek zielony - łącznie 700 kg, szczypiorek / cebula zielona - 150 pęczków, pietruszka, koperek ziel. - 27 kg , ziemniaki - 4500 kg, fasolka szparagowa, cukinia - łącznie 190 kg, papryka czerwona 80 kg, pieczarki - 60 kg, owoce: śliwka węgierka, jabłka - łącznie 650 kg;
  12. Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 3 pakiety
    Zamawiający: Zespół Opieki Zdrowotnej, Strzyżów
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety: 1. Mięso i wyroby wołowe, 2. Mięso i wyroby wieprzowe, 3. Artykuły mleczarskie w asortymencie i ilościach określonych w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia
  13. Dostawa produktów spożywczych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Gorlicach, przy ul. Sienkiewicza 30
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Gorlice
    Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów spożywczych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Gorlicach, przy ul. Sienkiewicza 30, w II półroczu 2014r. w rodzaju i ilości określonej w Arkuszach - propozycja cenowa stanwiących załącznik nr 1 do SIWZ
  14. Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
    Zamawiający: Szpital Specjalistyczny, Jasło
    Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle:
    PAKIET 1 - mięso i wędliny drobiowe - filet, gulaszowe z indyka, udka, medaliony z indyka, wątróbka, udziec indyczy, polędwica, szynka, parówki, pasztety, salceson.
    PAKIET 2 - mięso wieprzowe - schab, karkówka, flaki surowe, łopatka, boczek, słonina, smalec.
    PAKIET 3 - wędliny wieprzowe - szynka, kiełbasa, pasztet,
    o wartości zamówienia nie przekraczającej kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy.
  15. dostawa artykułów żywnościowych do Gminnego Przedszkola w Cieklinie
    Zamawiający: Urząd Gminy Dębowiec, Dębowiec
    dostawa artykułów żywnościowych do Gminnego Przedszkola w Cieklinie
  16. Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Nowym Żmigrodzie.
    Zamawiający: Gmina Nowy Żmigród, Nowy Żmigród
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej
    w Zespole Szkół w Nowym Żmigrodzie. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części:
    1) Część 1 - Różne artykuły spożywcze
    2) Część 2 - Owoce i warzywa
    3) Część 3 - Mrożonki
    4) Część 4 - Mięso i produkty mięsne
    5) Część 5 - Produkty mleczarskie
    6) Część 6 - Pieczywo
    7) Część 7 - Garmażerka
  17. PRODUKTY WĘDLINIARSKIE Z DROBIU W PAKIECIE I, SUSZ WARZYWNY W PAKIECIE II ORAZ ARTYKUŁY SPOŻYWCZE W PAKIECIE III DLA ZESPOŁU OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
    Zamawiający: Zespół Opieki Zdrowotnej w Dębicy, Dębica
    PAKIET I - PRODUKTY WĘDLINIARSKIE Z DROBIU DLA KUCHNI SZPITALNEJ - poz. 1 - 2, PAKIET II - SUSZ WARZYWNY DLA KUCHNI SZPITALNEJ - poz. 1-2, PAKIET III - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE DLA SEKRETARIATU W ZOZ W DĘBICY - poz. 1 - 11
  18. Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Samorządowego im. Misia Uszatka w Lesku
    Zamawiający: Leskie Centrum Edukacji, Sportu i Promocji, Lesko
    Przedmiot zamówienia stanowią dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola Samorządowego im. Misia Uszatka w Lesku
  19. Dostawa Artykułów Żywnościowych do Szkoły Podstawowej im. Wincentego Pola w Lesku
    Zamawiający: Leskie Centrum Edukacji, Sportu i Promocji, Lesko
    Przedmiot Zamówienia stanowią dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej im. Wincentego Pola w Lesku
  20. Dostawa mięsa i wędlin dla Zakładu Karnego w Przemyślu.
    Zamawiający: Zakład Karny w Przemyślu, Przemyśl
    Dostawa mięsa i wędlin dla Zakładu Karnego w Przemyślu.
  21. Dostawy mięs i wyrobów wędliniarskich
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Foluszu, Folusz
  22. dostawa art. spożywczych.
    Zamawiający: Zespół Opieki Zdrowotnej Nr 2 SP ZOZ, Rzeszów
  23. Dostawy mięsa i przetworów mięsnych
    Zamawiający: Szpital Miejski w Przemyślu, Przemyśl
  24. Dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowosielcach na 2014 rok
    Zamawiający: Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowosielcach, Zarszyn
  25. Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności w okresie od 2 stycznia 2014 do 31 grudnia 2014 dla potrzeb zbiorowego żywienia osób korzystających z kuchni w dwóch domach Pomocy Społecznej prowadzonych przez Gminę Miasta Tarnowa tj. a) Dom Pomocy Społecznej , 33-101 Tarnów, ul. Czarna Droga 48 b) Dom Pomocy Społecznej im. Świętego Brata Alberta w Tarnowie, 33-100 Tarnów, ul. Szpitalna 53
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Tarnów
  26. Dostawa produktów żywnościowych dla stołówki Przedszkola Publicznego w Tuchowie.
    Zamawiający: Przedszkole Publiczne w Tuchowie, Tuchów
  27. Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej dla Osób Dorosłych Niepełnosprawnych Intelektualnie, Frysztak
  28. Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS w okresie: I - VI 2014 r.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej im. św. Brata Alberta w Krakowie, Kraków
  29. Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W JAROSŁAWIU w kategoriach: PIECZYWO 15810000-9, PRODUKTY MLECZARSKIE 15500000-3, MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE 15110000-2 15130000-8, DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY 15112100-7 15114000-0, RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 15800000-6, MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY CPV 15330000-0; 15220000-6, JAJA 03142500-3,OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY 15300000-1, według zestawienia stanowiącego Załącznik Nr 1 do specyfikacji
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Jarosław
  30. Sukcesywna dostawa żywności do stołówki w Miejsko Gminnym Przedszkolu w Kańczudze - Oddział Siedleczka
    Zamawiający: Miasto i Gmina Kańczuga, Kańczuga
  31. Dostawa produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Gorlicach, ul. Sienkiewicza 30
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Gorlice
  32. Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Parkoszu
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Pilzno
  33. Dostawa żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Rzeszowie, ul. Załęska (zamówienie z podziałem na 5 części) CZĘŚĆ nr 1: dostawa mięsa drobiowego CZĘŚĆ nr 2: dostawa mięsa czerwonego i wędlin CZĘŚĆ nr 3: dostawa produktów mleczarskich CZĘŚĆ nr 4: dostawa artykułów ogólnospożywczych i przetworów owocowo-warzywnych CZĘŚĆ nr 5: dostawa mrożonek
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Rzeszów
  34. Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Stróżach w pierwszym półroczu 2014r.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Zakliczyn
  35. Sukcesywna dostawa żywności do stołówki w Miejsko Gminnym Przedszkolu w Kańczudze - Oddział Łopuszka Wielka
    Zamawiający: Miasto i Gmina Kańczuga, Kańczuga
  36. Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. Stefanii Sempołowskiej w Ciężkowicach
    Zamawiający: Szkoła Podstawowa w Ciężkowicach, Ciężkowice
  37. Dostawy wędlin, kiełbas, podrobów, mięsa i smalcu
    Zamawiający: Zakład Karny, Medyka
  38. Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 4 pakiety
    Zamawiający: Zespół Opieki Zdrowotnej, Strzyżów
  39. Dostawy artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Nr 2 w Sanoku
    Zamawiający: Zespół Szkół Nr 2 w Sanoku, Sanok
  40. Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Wysocku w I półroczu 2014r
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Wysocku, Laszki
  41. Sukcesywna dostawa żywności do stołówki w Miejsko Gminnym Przedszkolu w Kańczudze - Oddział Kańczuga.
    Zamawiający: Miasto i Gmina Kańczuga, Kańczuga
  42. Dostawa mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiowych dla Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego w Żurawicy im. prof. Eugeniusza Brzezickiego.
    Zamawiający: Wojewódzki Podkarpacki Szpital Psychiatryczny im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy, Żurawica
  43. dostawa mięsa i wędlin
    Zamawiający: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych, Uherce Mineralne
  44. Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Dębicy
    Zamawiający: Zakład Karny, Dębica
  45. Dostawy artykułów żywnościowych do Publicznej Szkoły Podstawowej nr 3 w Brzesku w 2014r.
    Zamawiający: Publiczna Szkoła Podstawowa nr 3 w Brzesku, Brzesko
  46. Dostawy mięsa i wędlin
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Sośnicy, Sośnica
  47. Przetarg na zakup produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 4 w Sanoku, ul. Sadowa 12
    Zamawiający: Szkoła Podstawowa Nr 4 im. ks. Zdzisława Jastrzębiec Peszkowskiego, Sanok
  48. Zamówienie na dostawy mięsa i wedlin do AŚ w Krakowie powyżej kwot okreslonych w art. 11 ust. 8 ustawy pzp - nr post. 10/D/Kw-Ż/13
    Zamawiający: Areszt Śledczy, Kraków
  49. Cykliczne dostawy artykułów spożywczych do kuchni szkolnej.
    Zamawiający: Zespół Szkół w Hłudnie, Nozdrzec
  50. Dostawa produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Moszczamnach
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Moszczany
  51. Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Publicznych w Jedliczu.
    Zamawiający: Zespół Szkół Publicznych w Jedliczu, Jedlicze
  52. Dostawa produktów żywnościowych dla stołówki Przedszkola Publicznego w Tuchowie
    Zamawiający: Przedszkole Publiczne w Tuchowie, Tuchów
  53. Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół nr 1 im. Karola Adamieckiego w Sanoku
    Zamawiający: Zespół Szkół nr 1 w Sanoku, Sanok
  54. Sukcesywna dostawa żywności do stołówki w Miejsko Gminnym Przedszkolu w Kańczudze - Oddział Łopuszka Wielka - II półrocze
    Zamawiający: Miasto i Gmina Kańczuga, Kańczuga
  55. Dosatwa mięsa i produktów mięsno edliniarskich wieprzowych, wołowych oraz drobiowych
    Zamawiający: Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach, Gorlice
  56. Sukcesywna dostawa żywności do stołówki w Miejsko Gminnym Przedszkolu w Kańczudze - Oddział Sietesz - II półrocze
    Zamawiający: Miasto i Gmina Kańczuga, Kańczuga
  57. Przedmiotem zamówienia są dostawy drobiu, konserw i wędlin do Zakładu Karnego w Dębicy
    Zamawiający: Zakład Karny, Dębica
  58. Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Parkoszu
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Pilzno
  59. Dostawy mięs i wyrobów wędliniarskich
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Foluszu, Folusz
  60. Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Stróżach w drugim półroczu 2013 r.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Zakliczyn
  61. Zakup artykułów żywnościowych oraz ich sukcesywne dostawy do Domu Pomocy Społecznej w Piskorowicach-Mołyniach.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Piskorowicach-Mołyniach, Leżajsk
  62. Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej dla Osób Dorosłych Niepełnosprawnych Intelektualnie, Frysztak
  63. Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów z grupy mięso i jego przetwory
    Zamawiający: Areszt Śledczy w Sanoku, Sanok
  64. Dostawy Mięsa i Wędlin
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Sośnicy, Sośnica
  65. Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Wysocku w II półroczu 2013r.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Wysocku, Laszki
  66. Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W JAROSŁAWIU w kategoriach: I.PIECZYWO 15810000-9 II. PRODUKTY MLECZARSKIE 15500000-3 III. MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE 15110000-2 15130000-8 IV. DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY 15112100-7 15114000-0 V. RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 15800000-6 VI. MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY CPV 15330000-0; 15220000-6 VII. JAJA 03142500-3 VIII. OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY 15300000-1 według zestawienia stanowiącego Załącznik Nr 1 do specyfikacji.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Jarosław
  67. Dostawa produktów spożywczych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Gorlicach, przy ul. Sienkiewicza 30
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Gorlice
  68. Sukcesywna dostawa art. żywnościowych do DPS Ruda
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej im. Jana Pawła II, Kamionka
  69. Dom Pomocy Społecznej w Klimkówce, Klimkówka 67, 38-312 Ropa, woj. małopolskie, tel. 18 351 61 72, faks 18 351 61 72.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Klimkówce, Ropa
  70. Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 4 pakiety
    Zamawiający: Zespół Opieki Zdrowotnej, Strzyżów
  71. Dostawa produktów żywnościowych rożnych w 12 pakietach.
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Kolbuszowej, Kolbuszowa
  72. dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb kuchni szpitalnej
    Zamawiający: Specjalistyczny Psychiatryczny Zespół Opieki Zdrowotnej, Jarosław
  73. Przedmiotem zamówienia są dostawy drobiu, konserw i wędlin do Zakładu Karnego w Dębicy
    Zamawiający: Zakład Karny, Dębica
  74. dostawa mięsa wołowego, wędlin, drobiu i podrobów drobiowych dla Wojewódzkiego Szpitala im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu
    Zamawiający: Wojewódzki Szpital im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu, Tarnobrzeg
  75. Dostawa żywności II do Szkolnego Schroniska Młodzieżowego w Lesku
    Zamawiający: Szkolne Schronisko Młodzieżowe, Lesko
  76. Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Samorządowego im. Misia Uszatka w Lesku
    Zamawiający: Leskie Centrum Edukacji, Sportu i Promocji, Lesko
  77. Dostała artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej im. Wincentego Pola w Lesku
    Zamawiający: Leskie Centrum Edukacji, Sportu i Promocji, Lesko
  78. Dostawa mięsa oraz wyrobów i przetworów mięsnych
    Zamawiający: "Uzdrowisko Wysowa" S.A., Wysowa
  79. Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych i konserw do Zakładu Karnego w Jaśle.
    Zamawiający: Zakład Karny w Jaśle, Jasło
  80. Dostawa żywności do Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Lesku
    Zamawiający: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy, Lesko
  81. Sukcesywna dostawa żywności do stołówki w Miejsko Gminnym Przedszkolu w Kańczudze - Oddział Sietesz - I półrocze
    Zamawiający: Miasto i Gmina Kańczuga, Kańczuga
  82. Sukcesywna dostawa żywności do stołówki w Miejsko Gminnym Przedszkolu w Kańczudze - Oddział Kańczuga - I półrocze
    Zamawiający: Miasto i Gmina Kańczuga, Kańczuga
  83. Dostawa produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Moszczanach
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Moszczany
  84. Przedmiotem zamówienia jest dostawa własnym specjalistycznym transportem Wykonawcy do magazynu żywnościowego Zamawiającego: 1. mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiowych wykazanych w załączniku Nr 1 w okresie od dnia 01.01.2013r. do dnia 31.12.2013r.
    Zamawiający: Wojewódzki Podkarpacki Szpital Psychiatryczny im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy, Żurawica
  85. Dostawa artykułów spożywczych w I półroczu 2013r.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Wysocku, Laszki
  86. dostawa mięsa i wędlin
    Zamawiający: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych, Uherce Mineralne
  87. Dostawa świeżego mięsa i świeżych produktów mięsnych.
    Zamawiający: Zespół Szkół Nr 1 w Dukli, Dukla
  88. SPZZOZ.NT.III.382-22/12 Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Powiatowego w Nowej Dębie
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Nowej Dębie, Nowa Dęba
  89. Dostawy artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Nr 2 w Sanoku
    Zamawiający: Zespół Szkół Nr 2 w Sanoku, Sanok
  90. Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 4 pakiety
    Zamawiający: Zespół Opieki Zdrowotnej, Strzyżów
  91. Dostawa drobiu i produktów drobiowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej
    Zamawiający: Bieszczadzki Oddział Straży Granicznej, Przemyśl
  92. Dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka Konferencyjno-Wypoczynkowego Pałac Biesa w Olszanicy
    Zamawiający: Podkarpacka Instytucja Gospodarki Budżetowej CARPATIA, Rzeszów
  93. Dostawa mięsa i artykułów mięsnych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej
    Zamawiający: Bieszczadzki Oddział Straży Granicznej, Przemyśl
  94. DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU na okres od 1 października 2012 r. do 31 marca 2013 r. dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami.
    Zamawiający: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie, Rzeszów
  95. dostawa mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich wieprzowych, wołowych, oraz drobiowych.
    Zamawiający: Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach, Gorlice
  96. dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa, podrobów, drobiu, wyrobów drobiarskich dla SPZOZ Sanok
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej, Sanok
  97. dostawa artykułów spożywczych
    Zamawiający: Szpital Specjalistyczny w Brzozowie. Podkarpacki Ośrodek Onkologiczny im. Ks. Bronisława Markiewicza, Brzozów
  98. Przetarg nieograniczony na dostawy drobiu, konserw i wedlin do Zakładu Karnego w Dębicy
    Zamawiający: Zakład Karny, Dębica
  99. Dostawa mięsa dla Domu Pomocy Społecznej w Huwnikach - wspólmy słownik CPV15110000-2
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Huwnikach, Nowosiółki Dyd.
  100. Dostawa wędlin i konserw mięsnych dla Domu Pomocy Społecznej w Huwnikach- wspólny słownik CPV 15131130-5
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej w Huwnikach, Nowosiółki Dyd.
  101. Sukcesywna dostawa żywności do stołówki w Miejsko Gminnym Przedszkolu w Kańczudze - Oddział Kańczuga - II półrocze
    Zamawiający: Miasto i Gmina Kańczuga, Kańczuga

Inne osoby dla Wilk Wiesław Jerzy (44 osoby):