Kogo reprezentuje osoba

Włodarczyk Jan

w KRS

Jan Włodarczyk

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Jan
Nazwisko:Włodarczyk
Płeć:Mężczyzna
Rok urodzenia:1949 r., wiek 68 lat
Miejscowości:Zawady (Śląskie)
Przetargi:6 w aktualnych firmach
Aktualnie reprezentuje:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Bęben Jadwiga, Bęben Wojciech, Bebłot Sławomir, Czupryna Maria, Czupryna Zdzisław, Drab Teresa, Gaweł Anna, Grzeliński Witold, Kluba Lidia, Kluba Piotr, Konieczny Sylwester, Konowalska Danuta, Kopacz Maria, Kowalik Grażyna, Krawczyk Urszula, Lewandowska Jadwiga Bogumiła, Męzik Urszula, Miara Barbara, Strzelczyk Ryszard, Tałajczyk Barbara, Tronina Józef, Uchrońska Teresa, Widuła Maria, Wojtyra Ewa

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska Popów, Z/s W Zawadach, Zawady − KRS 0000148509
  2. Ochotnicza Straż Pożarna W Popowie, Popów − KRS 0000307950
  3. Ochotnicza Straż Pożarna W Rębielicach Królewskich, Rębielice Królewskie − KRS 0000129151
  4. Ochotnicza Straż Pożarna W Wąsoszu Górnym, Wąsosz Górny − KRS 0000253441
  5. Stowarzyszenie Producentów Trzody Chlewnej W Zawadach, Zawady − KRS 0000103856

Powiązane przetargi (6 szt.):
  1. Dostawy ciast i pieczywa dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie.
    Zamawiający: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach, Popów
    Przedmiotem zamówienia są dostawy na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie, ciast i pieczywa. 1. 1. Przedmiotem zamówienia na zadanie nr 1 są dostawy ciast i pieczywa dla OSSW w Kulach: L.P Nazwa artykułu J. m. Ilość 1. Babka piaskowa o różnych smakach kg 100 2. Ciasto drożdżowe z kruszonką kg 100 3. Jabłecznik kg 150 4. Keksik owocowy kg 150 5 Ptasie mleczko kg 150 6 Rogaliki z nadzieniem kg 100 7 Rolada makowa kg 50 8 Rolada z bitą śmietaną kg 100 9 Sernik wiedeński kg 250 10 Babeczki kruche kg 80 11 Pączki kg 100 12 Seromakowiec kg 100 13 Seromurzynek kg 100 14 Ciasto jogurtowe kg 100 15 Makowiec glazurowany kg 50 16 Rolada z jabłkami kg 100 17 Babka marmurkowa kg 100 18 Ciasteczka francuskie kg 100 19 Ciasto ponczowe kg 150 20 Ciasto capucinno kg 150 21 Orzechowiec kg 100 22 Ciasto rafaello kg 150 23 Cynamonowiec kg 100 24 Ciasto bakaliowe z kokosem kg 150 25 Babka czekoladowo - kokosowa kg 80 26 Ciasteczka kg 80 27 Ciasto kawowe kg 150 28 Ciasto Bajadera kg 150 29 Ciasto kruche z owocami kg 100 30 Ciasto Biedronka kg 150 31 Szarlotka miodowa kg 100 32 Piernik kg 100 33 Chleb baltonowski kg 3 500 34 Chleb firmowy ze słonecznikiem kg 1 000 35 Bułka- baton kg 20 36 Buła słodka szt. 3 000 37 Bułka pszenna zwykła szt. 16 000 38 Bułka do hot-dogów szt. 1 000 39 Rogale szt. 3 000 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 6 do SIWZ.
    2. Przedmiotem zamówienia na zadanie nr 2 są dostawy ciast i pieczywa dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie L.P Nazwa artykułu J. m. Ilość. 1 Chleb pszenno-żytni duży kg 2420 2 Chleb żytni pełnoziarnisty kg 600 3 Chleb słonecznikowy kg 585 4 Chleb razowy kg 600 5 Kanapka angielka kg 30 6 Bułka pszenna zwykła kg 700 7 Bułka włoska kg 200 8 Bułka graham kg 200 9 Bułka kajzerka kg 500 10 Bułka tarta kg 100 11 Pączek drożdżowy kg 150 12 Drożdżówka z nadzieniem kg 350 13 Jagodnik kg 80 14 Rurka z kremem kg 40 15 Sernik kg 60 16 Placek drożdżowy kg 60 17 Babka piaskowa marmurkowa kg 40 18 Wuzetka kg 60 19 Ciasto miodowe kg 30 20 Ciasto sezamowe kg 20 21 Ciastko francuskie kg 40 22 Mini ptyś kg 20 23 Gniazdo poznańskie kg 40 24 Mini pizza kg 150 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 6 a do SIWZ..
  2. Wywóz nieczystości płynnych i ich utylizacja
    Zamawiający: Areszt Śledczy w Częstochowie, Częstochowa
    Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na wywozie nieczystości płynnych i ich utylizacji dwa razy w tygodniu (wtorek i piątek) przez 24 miesiące w terminie określonym w umowie z Oddziału Zewnętrznego w Wąsoszu Górnym: Wywóz nieczystości płynnych i ich utylizacja - ilość 10000 m³. Wywóz będzie realizowany w godzinach od 8.00 do 15.00 przez wykonawcę, z którym zostanie zawarta umowa. W zależności od potrzeb zamawiający zastrzega sobie zmianę terminu lub ilości wywożonych nieczystości płynnych z zachowaniem ceny jednostkowej podanej w ofercie
  3. Dostawy ciasta i pieczywa
    Zamawiający: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach, Popów
    Przedmiotem zamówienia są dostawy ciasta i pieczywa na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych.
    L.p. Nazwa artykułu, Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia Ilość J.m.
    1. Babka piaskowa o różnych smakach 15812200-5, PN-A-88106, Wyrób z ciasta biszkoptowo - tłuszczowego z dodatkiem kakao lub o innych smakach np. (cytrynowym lub pomarańczowym). Kształt prostokątny o dł. 35 cm, szer. 12cm nadany formą. Posypany cukrem pudrem lub polewą kakaową. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 60 kg.
    2. Ciasto drożdżowe z kruszonką 15812200-5, PN-A-88106, Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego. Wykończony kruszonką i cukrem pudrem. Wypiekane na blachach. Kształt nadany formą, w której jest wypiekany, spulchniony drożdżami. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej, górna powierzchnia posypana cukrem pudrem. Smak i zapach właściwy dla użytych surowców i aromatów. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy smak. Ciasto bez śladów przypaleń. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. 70 kg.
    3. Jabłecznik 15812200-5, PN-A-88106, Wyrób otrzymany z połączenia korpusu z ciasta kruchego o gr około 1,5 cm, masy jabłkowej o grubości 3 cm, ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o grubości 2 cm. Wykończony cukrem pudrem. Wypiekany na blachach o wielkości 40-60 cm. Kształt nadany formą. Barwa złocista do jasnobrązowej. Nadzienie ściśle przylegające do korpusu i górnej warstwy. Niedopuszczalne zagniecenia i uszkodzenia oraz stęchły lub obcy smak .Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. 100 kg.
    4. Keksik owocowy 15812200-5, PN-A-88106, Wyrób na bazie koncentratu ciasta biszkoptowo- tłuszczowego wytwarzanego z napowietrzonej masy jaj, cukru, mąki i innych surowców z dodatkiem owoców z syropu, rodzynek, orzechów i migdałów. Prostokąt o wymiarach 35 x 12 x 7 cm, kształt nadany formą. Powierzchnie gładkie z charakterystycznym pęknięciem podłużnym. Wykończony cukrem pudrem lub glazurą udekorowany owocami z syropu. Barwa złocista do jasnobrązowej. Smak i zapach słodki, wyczuwalne i widoczne użyte dodatki. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy.100 kg.
    5. Ptasie mleczko 15812200-5, PN-A-88106, Wyrób z ciasta biszkoptowego, wypiekany na blachach o wielkości 40-60 cm . Otrzymany przez przełożenie biszkoptu kremem otrzymanym z napowietrzonej śmietanki kremowej z cukrem pudrem i galaretką owocową. Górna warstwa wykończona galaretką owocową i owocami . Barwa biszkoptu złocista do jasnobrązowej. Powierzchnia sucha bez przypaleń i zagnieceń.. Galaretka o strukturze jednorodnej. Masa kremowa delikatna, puszysta, ściśle przylegająca do biszkoptu. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 150 kg.
    6. Rogaliki z kremem waniliowym 15812200-5, PN-A-88106, Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego w kształcie malutkich rogalików nadziewany kremem budyniowym o smaku waniliowym lub marmoladą. Waga jednostkowa 30g- 60g Każdorazowa dostawa powinna zawierać rogaliki jednakowej wielkości. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej wykończona cukrem pudrem. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 100 kg.
    7. Rolada makowa 15812200-5, PN-A-88106, Wyrób otrzymany przez połączenie blatu biszkoptowego z masą makową w kształcie rulonu. Wykończony polewą kakaową. Długość 60 cm. Udekorowany posypką orzechową. Waga 1 szt nie mniej niż 1,80. Barwa biszkoptu złocista do jasnobrązowej. Zwoje ciasta biszkoptowego o drobnej i równomiernej porowatości ściśle przylegające do masy makowej. Grubość zwoju makowego grubości około 1,5 cm. Smak słodki, właściwy dla zastosowanych dodatków. Mak bez zanieczyszczeń ( piasek) i smaku stęchlizny. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 100 kg.
    8. Rolada z bitą śmietaną, 15812200-5, PN-A-88106, Wyrób otrzymany przez połączenie blatu biszkoptowego z masą kremową otrzymaną z napowietrzonej śmietanki świeżej o zawartości 30% tłuszczu i paskiem galaretki owocowej. Grubość zwoju śmietanowego nie mniejsza niż 1, 5 cm. Wykończone polewą kakaową lub cukrem pudrem. Długość 60 cm, waga 1,80kg. Barwa biszkoptu złocista do jasnobrązowej. Zwoje ciasta biszkoptowego o drobnej i równomiernej porowatości. Ściśle połączone z nadzieniem z bitej śmietany. Smak i zapach właściwy dla ciasta biszkoptowego, użytej słodkiej śmietanki. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 100 kg.
    9. Sernik wiedeński 15812200-5,PN-A-88106, Wyrób z ciasta kruchego, wypiekany na blachach o wielkości 40-60 cm, wysokość masy serowej 5 cm, korpusy z ciasta kruchego do grubości 1 cm, wykończone polewą kakaową, udekorowany pomadą białą lub czekoladą. Waga ciasta 8 kg. Barwa masy serowej kremowej do jasnozłotej, jednorodna struktura masy bez oznak kruszenia, puszysta. Korpusy kruche, jasnokremowe do żółtej. Smak i zapach swoisty charakterystyczny dla użytych dodatków. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. 200 kg.
    10. Babeczki kruche 15812200-5, PN-A-88106 Wyrób otrzymany z ciasta kruchego niesłodzonego, którym wylepione są foremki w kształcie babeczki z wgłębieniem równej pojemności wybitego jajka kurzego. Barwa złocista do jasnobrązowej. Wyrób charakteryzujący się dużą kruchością. Smak i zapach właściwy dla użytych surowców i dodatków. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy 120 kg.
    11. Pączki 15812200-5, PN-A-88106, Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego. Nadziewany przetworami owocowymi, wykończone glazurą, lub cukrem pudrem. Smażone na tłuszczu. Kształt okrągły, masa 70-100g. Smak i zapach typowy dla drożdżowych wyrobów smażonych. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej. Bez oznak zakalca. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 50 kg.
    12. Seromakowiec 15812200-5, PN-A-88106, Korpusy z ciasta kruchego o grubości 1 cm przełożony masą makową gr 3 cm i masą serową gr. 3 cm. Masy przylegają ściśle do siebie. Wypiekane na blachach o wielkości 40 x 60 cm. Wykończone glazura białą lub czekoladową posypany wiórkami kokosowymi, orzechami i migdałami. Korpusy kruche, plastyczne, jasnokremowe do żółtej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych dodatków, bez oznak zakalca. Barwa masy serowej kremowa do jasnozłotej. Smak słodkawo - kwaśny charakterystyczny dla zastosowanych składników. Masa makowa zwarta drobnoziarnista. Masy ściśle przylegające do siebie nie wykazujące oznak kruszenia. Mak bez zanieczyszczeń. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. ( piasek) i smaku stęchlizny. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy 70 kg.
    13. Seromurzynek 15812200-5, PN-A-88106, Ciasto piernikowe o gr. 2 cm, dł. 60 cm, układane na blachach w odległości 2 cm uzupełnione masą serową na przemian. Tworzy na przekroju charakterystyczną szachownicę. Wykończony białą polewą. Waga 7 kg. Barwa ciasta piernikowego brązowa do ciemnobrązowej. Barwa masy serowej kremowa do jasnozłotej. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 100 kg.
    14. Ciasto jogurtowe z owocami 5812200-5, PN-A-88106, Ciasto na bazie koncentratu ciasta jogurtowego jasnego i ciemnego z dodatkiem kakao. Kształt prostokątny o wym. 40 x 60 cm, nadane formą w której było wypiekane. Na całej powierzchni ułożone owoce sezonowe i szprycowane charakterystycznym paskiem kremem budyniowym. Smak i zapach właściwy do użytych składników. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 100 kg.
    15. Makowiec glazurowany 15812200-5, PN-A-88106, Wyrób otrzymany przez połączenie korpusu z ciasta kruchego o gr. 2 cm. Oraz masy makowej o gr. 5 cm. Wykończony polewą kakaową. Wypiekane na blachach o wielkości 40 - 60 cm. Waga 8 kg. Udekorowany płatkami migdałowymi. Korpusy kruche, barwa jasnokremowa do żółtej, smak i zapach swoisty, bez oznak kruszenia i rozsypywania. Dobra krajalność. Mak bez zanieczyszczeń ( piasek) i smaku stęchlizny. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. przypalone, twarde, rozpadające się. 50 kg.
    16. Rolada z jabłkami 15812200-5, PN-A-88106 Wyrób otrzymany przez połączenie blatu biszkoptowego z masą jabłkową otrzymaną z prażonych jabłek i galaretki. owocowej. Grubość zwoju jabłkowego nie mniejsza niż 1,5 cm. Wykończone polewą kakaową lub cukrem pudrem. Długość około 60 cm, waga około 1,80kg. Barwa biszkoptu złocista do jasnobrązowej. Zwoje ciasta biszkoptowego o drobnej i równomiernej porowatości. Ściśle połączone z nadzieniem jabłkowym. Smak i zapach właściwy dla ciasta biszkoptowego i użytych surowców. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 50 kg.
    17. Babka marmurkowa 15812200-5, PN-A-88106 Wyrób na bazie ciasta biszkoptowo- tłuszczowego Kształt prostokątny o dł. 35 x 12 cm. Nadany formą w której został wypieczony. Na powierzchni górnej charakterystyczne pęknięcie. Część powierzchni babki może mieć powierzchnie brązową. Waga 900g. Posypana cukrem pudrem. Smak i zapach właściwy dla użytych składników lekko słodki wyczuwalny dodatek kakao niedopuszczalny stęchły lub inny obcy. Barwa jasnożółta z brązową. Niedopuszczalne grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 60 kg.
    18. Ciasteczka francuskie 15812200-5, PN-A-88106 Wyrób z ciasta francuskiego. Kształt ciastek w formie koperty z nadzieniem sera z dodatkiem budyniu. Ciastka posypane cukrem pudrem. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 100 kg.
    19. Ciasto pączowe 15812200-5, PN-A-88106. Ciasto na bazie ciasta biszkoptowego ciemnego nasączonego pączem ze spirytusu i rumu przełożone kremem śmietankowo-budyniowym, wykończonego herbatnikami, polane polewą czekoladową i posypane białą posypką czekoladową, wysokość ciasta nie mniej niż 10 cm Bez zanieczyszczeń ( piasek) i smaku stęchlizny. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 50 kg.
    20. Ciasto capucinno 15812200-5, PN-A-88106 Ciasto na bazie ciasta biszkoptowego nasączone ponczem z dodatkiem kawy i przełożone kremem na bazie budyniu i serka waniliowego z dodatkiem mleka w proszku. Całość wykończona polewą i posypkami. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 100 kg.
    21. Orzechowiec 15812200-5, PN-A-88106 Ciasto na bazie ciasta biszkoptowego z kakao i orzechami włoskimi, przełożone 2-krotnie kremem bydyniowo-śmietankowym. Nasączone pączem z olejkiem rumowym i arakowym. Wykończone orzechami włoskimi i polewą czekoladową i białą. Orzechy bez zanieczyszczeń ( skorupek) i zapachu stęchlizny. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 80 kg.
    22. Ciasto rafaello 15812200-5, PN-A-88106 Ciasto biszkoptowe przełożone kremem budyniowym, wykończone nadzieniem z wiórek kokosowych. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 150 kg.
    23. Cynamonowiec 15812200-5, PN-A-88106 Ciasto piernikowe z dodatkiem cynamonu, jabłek, bakalii, orzechów. Posypane cukrem pudrem. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 80 kg.
    24. Ciasto bakaliowe z kokosem 15812200-5, PN-A-88106 Ciasto biszkoptowo- piernikowe przełożone warstwą kokosu i kremem czekoladowym. Całość wykończona polewą czekoladową z rodzynkami. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 70 kg.
    25. Babka czekoladowo - kokosowa 15812200-5, PN-A-88106 Wyrób z ciasta biszkoptowo- tłuszczowego z dodatkiem kakao i masy kokosowej. W przekroju widoczne białe skupiska masy kokosowej. Wykończone pomadą białą, posypane koksem. Niedopuszczalne: zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 50 kg.
    26. Ciasteczka 15812200-5, PN-A-88106 Ciasteczka kokoski i kruche. Wyrób otrzymany z połączenia masy kokosowej na bazie białka i skrobi ziemniaczanej o kształcie gwiazdek o średnicy ok. 5 cm. Wyrób z ciasta kruchego z dodatkiem marmolady. Barwa jasnozłocista. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 60 kg.
    27. Ciasto kawowe 15812200-5 PN-A-88106, Ciasto na bazie ciasta biszkoptowego (ciemnego i jasengo z makiem), nasączone pączem z dodatkiem spirytusu. Przełożone kremem na bazie masła i margaryny z dodatkiem spiritusu i kawy. Całość wykończona posypaną kawą. Niedopuszczalne grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły i inny obcy. 150 kg.
    28. Ciasto Bajadera 15812200-5 PN-A-88106 Ciasto na bazie ciasta biszkoptowego przełożonego masą prażonych jabłek z dodatkiem galaretki i pianki. Całość wykończona i posypana cukrem pudrem. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły i inny obcy. 100 kg.
    29. Ciasto kruche z owocami 15812200-5, PN-A-88106, Wyrób otrzymany z połączenia korpusu z ciasta kruchego o grubości ok. 2 cm i masy owoców sezonowych (np. śliwka, truskawka lub mieszanka różnych owoców) o grubości ok. 3 cm. Posypany kruszonką i cukrem pudrem. Wypiekany na blachach o wielkości 40-60 cm. Kształt nadany formą. Barwa złocista do jasnobrązowej. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły i lub inny obcy, 50 kg.
    30. Ciasto Biedronka 15812200-5 PN-A-88106 Ciasto piernikowo-czekoladowe przełożone pianką wiśniową z dodatkiem wiśni. Całość wykończona galaretką wiśniową. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. 100 kg.
    31. Szarlotka miodowa 15812200-5 PN-A-88106 Ciasto biszkoptowe z dodatkiem miodu, przełożone kremem budyniowo-śmietankowym połączonym z prażonymi jabłkami. Całość posypana cukrem pudrem i cynamonem. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły i inny obcy. 50 kg.
    32. Piernik 15812200-5 PN-A-88106 Wyrób otrzymany z ciasta piernikowego przełożony marmoladą, wykończony polewą kakaową. Wykończony posypkami. Kształt nadany formą dł. 35 x 12 x 7 cm o charakterystycznym podłużnym pękinęciu.. Barwa jasnobrązowa do ciemnobrązowej, struktura średnio porowata. Nie dopuszczalne występowanie zakalca i ciemniejszych smug. Warstwa polewy ściśle połączona z miękiszem. Smak i zapach charakterystyczny do użytych składników. 100 kg.
    33. Chleb baltonowski 15811100-7, PN-93/A-74103, Kształt prostokątny, o wadze 1 kg -1,20 kg, wypiekany w formach .Produkowany na naturalnym kwasie, mąka żytnia 30 % , mąka pszenna 70 %, fermentujący. Skórka lekko chropowata i błyszcząca jasnobrązowa. Niedopuszczalny : Chleb kwaśny ,kruszący się, niedopieczony bez zakalca. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Chleb krojony pakowany w worki foliowe (worki foliowe bez uszkodzeń mechanicznych ) .Produkt nie może zawierać polepszaczy, 5000 kg.
    34. Chleb firmowy ze słonecznikiem 5811100-7, PN-93/A-74103, Bochenki prostokątne o wadze 500g do 800g wypiekane z mąki żytniej i mąki pszennej. Chleb wypieczony na przekroju widoczne nasiona. (słonecznik, dynia , sezam). Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Chleb krojony pakowany w worki foliowe (worki foliowe bez uszkodzeń mechanicznych ) .Produkt nie może zawierać polepszaczy, 900 kg.
    35. Bułka- baton, 15811400-0, PN-92/A- 74105, Kształt podłużny o wadze 350- 500g. Kolor jasno złoty w przekroju jednolity. Niedopuszczalny : Baton kwaśny ,kruszący się, niedopieczony. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. 10 kg.
    36. Buła słodka 15811400-0, PN-92/A- 74105, Różne kształty o wadze 90g., Kolor jasno złoty, posypana cukrem pudrem lub wykończona pomadą. Nadzienie : ser biały, dżem, budyń, jabłka. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Niedopuszczalna: Bułka twarda, lub niedopieczona. 5000 szt.
    37. Bułka pszenna zwykła 15811400-0, PN-92/A- 74105, Bułka pszenna zawierająca śladowe ilości mąki żytniej. Waga 1 szt 50 g , kształt okrągły, jasna skórka posypana makiem, lub sezamem. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Niedopuszczalna: Bułka twarda, lub niedopieczona. 26 000 szt.
    38. Bułka do hot-dogów 15811400-0, PN-92/A-74105, Kształt podłużny o wadze 90-100g/szt. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Niedopuszczalna: Bułka niedopieczona, lub twarda. 100 kg
    39. Rogale 15811200-8, PN-92/A-74105, Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego wypiekany na blachach. Kształt półkolisty, walcowaty o końcach zwężonych z widocznymi na powierzchni warstwami zwiniętego ciasta. kolor jasnozłoty. Wykończenie posypanym makiem, sezamem lub kruszonką. Waga wyrobu gotowego nie mniej niż 90 g. 2500 szt.
  4. Wywóz nieczystości płynnych i ich utylizacja
    Zamawiający: Areszt Śledczy w Częstochowie, Częstochowa
    Wywóz nieczystości płynnych i ich utylizacja - 11000 m³ (w skali 24 m-cy) z Oddziału Zewnętrznego w Wąsoszu Górnym
  5. Wywóz nieczystości płynnych i ich utylizacja
    Zamawiający: Areszt Śledczy w Częstochowie, Częstochowa
    Wywóz nieczystości płynnych i ich utylizacja - 13000 m3 (w skali 24 m-cy) z Oddziału Zewnętrznego w Wąsoszu Górnym.
  6. Wywóz nieczystości płynnych z OZ
    Zamawiający: Areszt Śledczy w Częstochowie, Częstochowa
    Wywóz 7000 m3 nieczystości płynnych z Oddziału Zewnętrznego w Wąsoszu

Inne osoby dla Włodarczyk Jan (40 osób):