Kogo reprezentuje osoba

Włodarczyk Małgorzata Cecylia

w KRS

Małgorzata Cecylia Włodarczyk

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Małgorzata
Drugie imię:Cecylia
Nazwisko:Włodarczyk
Płeć:Kobieta
Rok urodzenia:1962 r., wiek 55 lat
Miejscowości:Gdańsk (Pomorskie), Gdynia (Pomorskie), Skórcz (Pomorskie), Toruń (Kujawsko-pomorskie), Trutnowy (Pomorskie)
Przetargi:57 w poprzednich firmach
Aktualnie reprezentuje:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Chajewska Renata, Cirocki Henryk, Szymczak Bronisław Alojzy, Włodarczyk Tadeusz
  2. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Krusicka Izabela Renata, Włodarczyk Maciej Jan
  3. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Jaruzel Halina, Kaźmierkiewicz Dariusz, Włodarczyk Jacek Tadeusz, Włodarczyk Joanna Małgorzata, Włodarczyk Tadeusz

Reprezentowała:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Krusicka Izabela Renata, Kuncicki Jerzy Zbigniew, Włodarczyk Tadeusz
  2. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Chajewski Roman Jarosław, Kolaska Jolanta, Mechlińska Iwona, Włodarczyk Tadeusz
  3. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Pączek Marek Janusz, Pączek Maria Jolanta, Włodarczyk Tadeusz
  4. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Chyb Dariusz Jarosław, Kuc Jarosław Józef, Kuncicki Jerzy Zbigniew, Włodarczyk Tadeusz, Zieliński Jerzy Ryszard

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Rulaff Grzegorz
  5. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Chajewska Renata Beata, Chajewski Roman Jarosław, Cirocki Henryk, Jędros Ryszard Władysław, Malata Edward, Matusik Grzegorz, Matusik Jarosław, Szymczak Bronisław Alojzy, Tański Witold, Wanagos Dorota Helena, Włodarczyk Tadeusz

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Wronkowska Małgorzata Amelia
  6. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Mechlińska Iwona Katarzyna, Krusicka Izabela Renata, Kurzyk Danuta, Kurzyk Waldemar, Wiklandt Halina, Włodarczyk Maciej Jan, Włodarczyk Tadeusz

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Merkis Adam Andrzej
  7. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Chajewska Renata Beata, Chajewski Roman Jarosław, Cirocki Henryk, Krusicka Izabela Renata, Szymczak Bronisław Alojzy, Włodarczyk Tadeusz
  8. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Boryń Cezary, Budzyński Przemysław Wojciech, Bujniewicz-belka Elżbieta, Dissel Jurgen Pieter, Giej Dariusz, Janov Jozef, Kapinos Piotr, Kreja Iwona Katarzyna, Krusicka Izabela Renata, Kuncicki Jerzy Zbigniew, Linda Mariusz Przemysław, Luniak Andrzej, Machalewski Krzysztof Marian, Nowakowski Paweł Andrzej, Sosna Rafał, Szubert Filip, Włodarczyk Joanna Małgorzata, Włodarczyk Maciej Jan, Włodarczyk Tadeusz, Zabrocka Joanna, Zielińska Agnieszka Teresa, Łukaszewicz Marek Adam

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Wysmulski Michał
  9. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Włodarczyk Tadeusz

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. 10x S.A., Warszawa − KRS 0000536364
  2. 360 Circus Polska Sp. Z O.O., Rzeszów − KRS 0000345295
  3. 4 Concept Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000617205
  4. Albemuth Inwestycje S.A., Warszawa − KRS 0000536234
  5. Amiwo Sp. Z O.O., Toruń − KRS 0000435994
  6. Baltic Service Sp. Z O.O., Lubowidz − KRS 0000119549
  7. Baltic Service Sp. Z O.O. Spółka Komandytowa, Lubowidz − KRS 0000243317
  8. Bc-chylonia - Sp. Z O.O., Wejherowo − KRS 0000243843
  9. Bws Sp. Z O.O., Wrocław − KRS 0000418604
  10. Centrum Medyczne Macierzyństwo Sp. Z O.O., Kraków − KRS 0000337596
  11. Chłodnia Grudziądz Sp. Z O.O., Grudziądz − KRS 0000253746
  12. Dioryt Sp. Z O.O., Skórcz − KRS 0000579542
  13. Eurobud Chajewscy Sp. J., Starogard Gdański − KRS 0000254745
  14. Eurobud Sp. Z O.O., Starogard Gdański − KRS 0000040266
  15. Fhu Technic-leader Sp. Z O.O., Gdańsk − KRS 0000564549
  16. Food Service Partners Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000268478
  17. For People Sp. Z O.O., Wyszków − KRS 0000111289
  18. Fundacja Pomorska, Gdańsk − KRS 0000161337
  19. Fundacja Projekt Mokotów, Warszawa − KRS 0000575883
  20. Gi City Therm Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000623481
  21. Grupa Producentów Owoców i Warzyw - Trutnowy Sp. Z O.O., Trutnowy − KRS 0000400851
  22. Grupa Producentów Zbóż i Rzepaku - Trutnowy Sp. Z O.O., Trutnowy − KRS 0000401021
  23. Grupa Wirtualna Polska S.A., Warszawa − KRS 0000580004
  24. Horeca Experts Sp. Z O.O., Gdynia − KRS 0000366888
  25. Iglotex - Centrum Usług Wspólnych Sp. Z O.O., Skórcz − KRS 0000013463
  26. Iglotex - Łukasz Sp. Z O.O., Porosły − KRS 0000057908
  27. Iglotex - Sochaczew Sp. Z O.O., Porosły − KRS 0000114454
  28. Iglotex Bielsko Sp. Z O.O., Bielsko-biała − KRS 0000143918
  29. Iglotex Brokers Sp. Z O.O., Skórcz − KRS 0000025620
  30. Iglotex Dystrybucja Sp. Z O.O., Gdynia − KRS 0000070462
  31. Iglotex Kraków Sp. Z O.O., Krzeszowice − KRS 0000011451
  32. Iglotex Lublin Sp. Z O.O., Lublin − KRS 0000048505
  33. Iglotex Malbork Sp. Z O.O., Malbork − KRS 0000274204
  34. Iglotex Piła Sp. Z O.O., Piła − KRS 0000219923
  35. Iglotex Poznań Sp. Z O.O., Dąbrowa − KRS 0000021700
  36. Iglotex S.A., Skórcz − KRS 0000287105
  37. Iglotex Sosnowiec Sp. Z O.O., Skórcz − KRS 0000138897
  38. Iglotex Wodzisław Sp. Z O.O., Wodzisław Śląski − KRS 0000265685
  39. Iglotex Zakopane Sp. Z O.O., Kościelisko − KRS 0000072122
  40. Inwest Bistro Ii Sp. Z O.O., Skórcz − KRS 0000389701
  41. Inwest Bistro Iii Sp. Z O.O., Skórcz − KRS 0000406759
  42. Inwest Bistro Sp. Z O.O., Skórcz − KRS 0000365273
  43. Jamar Sp. Z O.O., Zaścianki − KRS 0000391655
  44. Jmg Sp. Z O.O., Wyszków − KRS 0000178859
  45. Kdw Spółka Z Ograniczona Odpowiedzialnością, Resko − KRS 0000164939
  46. Kg Xxxiv Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000486793
  47. Kl Sp. Z O.O., Sopot − KRS 0000510180
  48. Liceia Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000633977
  49. Lmj Sp. Z O.O., Porosły − KRS 0000024715
  50. Majątek Ziemski Trutnowy - Warzywnictwo Sp. Z O.O., Trutnowy − KRS 0000538535

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. 360 Circus Investments Sp. Z O.O., Rzeszów − KRS 0000451098
  2. 360 Circus Polska Sp. Z O.O. Nieruchomości Spółka Komandytowa, Rzeszów − KRS 0000527654
  3. 360 Circus Polska Sp. Z O.O. Spółka Komandytowo-akcyjna, Rzeszów − KRS 0000413139
  4. 360 Circus Sp. Z O.O., Rzeszów − KRS 0000616456
  5. Agro Global Trade Sp. Z O.O., Toruń − KRS 0000259440
  6. Aram Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000089140
  7. Bmm Polska Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000397951
  8. Bolero Sp. Z O.O., Olsztyn − KRS 0000205999
  9. Centrum Współpracy Wschodniej Sp. Z O.O., Gdańsk − KRS 0000287539
  10. Coffeel Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000414519
  11. Dexpol Dystrybucja - Spółka Ograniczoną Odpowiedzialnością, Toruń − KRS 0000202139
  12. Drumet Liny i Druty Sp. Z O.O., Włocławek − KRS 0000325069
  13. Eko Dendron Sp. Z O.O., Koszalin − KRS 0000100167
  14. Elmo S.A., Żelków-kolonia − KRS 0000285363
  15. Eureka Sp. Z O.O., Lublin − KRS 0000337763
  16. Farm Frites Poland S.A., Lębork − KRS 0000152098
  17. Fasc Sp. Z O.O., Suchy Dwór − KRS 0000228510
  18. Frisco S.A., Warszawa − KRS 0000401344
  19. Frozen Food Group Poland Ltd Sp. Z O.O., Kraków − KRS 0000083742
  20. Frozen Food Logistic Sp. Z O.O., Kraków − KRS 0000157369
  21. Fundacja Promedica, Gdynia − KRS 0000175578
  22. Green Investment Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000332902
  23. Hds - Wydawcy Prasy Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000044938
  24. Iglo Fresh Ii Sp. Z O.O., Skórcz − KRS 0000373673
  25. Igloport Sp. Z O.O., Gdynia − KRS 0000048133
  26. Iglotex Spółka Z Ograniczoną Odpowiedzalnością, Skórcz − KRS 0000009594
  27. Iglotex Toruń Sp. Z O.O., Toruń − KRS 0000010939
  28. Ika Sp. Z O.O., Koszalin − KRS 0000106514
  29. Inwest Bistro Iii Sp. Z O.O. Bis Spółka Komandytowo-akcyjna, Skórcz − KRS 0000441995
  30. It Works S.A., Kraków − KRS 0000043721
  31. L Adamantin Polska Sp. Z O.O., Białystok − KRS 0000525181
  32. Letus Capital S.A., Warszawa − KRS 0000310902
  33. Lmj Holding Sp. Z O.O., Porosły − KRS 0000288466
  34. Lodex Sp. Z O.O., Chojnice − KRS 0000088582
  35. Majątek Ziemski Trutnowy Sp. Z O.O., Trutnowy − KRS 0000221517
  36. Makarony Polskie S.A., Rzeszów − KRS 0000212001
  37. Mcsi Films S.A., Warszawa − KRS 0000246692
  38. Mewa Spółka Z O.o., Nidzica − KRS 0000000102
  39. Mobi Dealer Sp. Z O.O., Leżajsk − KRS 0000448368
  40. Morpol S.A., Duninowo − KRS 0000232673
  41. Morpol Specialities Sp. Z O.O., Strzelino − KRS 0000324990
  42. Morpol Technology Sp. Z O.O., Duninowo − KRS 0000360689
  43. Mpunkt Polska S.A., Warszawa − KRS 0000246160
  44. Mpunkt Polska Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000064615
  45. Mtel Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000008837
  46. Nadmorskie Centrum Medyczne Sp. Z O.O., Gdańsk − KRS 0000073034
  47. Nordfish Sp. Z O.O., Białystok − KRS 0000162426
  48. Parking Service Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000017883
  49. Penta Investments Limited Sp. Z O.O. Oddział W Polsce, Warszawa − KRS 0000291459
  50. Penta Investments Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000372318

Powiązane przetargi (57 szt.):
  1. DOSTAWA ARTYKUŁÓW MROŻONYCH I RYB
    Zamawiający: Zespół Szkół w Rytlu, Rytel
    Przedmiot zamówienia obejmuje:
    dostawę do Zespołu Szkół w Rytlu oraz Przedszkola Samorządowego w Rytlu na koszt Wykonawcy artykułów mrożonych i ryb do stołówki szkolnej, których ilość i asortyment zostały określone w zestawieniu stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ.
  2. Dostawy artykułów spożywczych do AŚ w Bartoszycach przez okres 12 miesięcy
    Zamawiający: Areszt Śledczy, Bartoszyce
    3.1. Opis części 1 zamówienia
    Produkty przemiału ziarna, puree ziemniaczane
    1) ryż (op. do 1 kg) w ilości 200kg
    2) kasza manna (op. do 1kg) w ilości 110kg
    3) kasza jęczmienna (op. do 5kg) w ilości 500kg
    4) kasza pęczak (op. do 5kg) w ilości 400 kg
    5) mąka pszenna (op. 1 kg) w ilości 800 kg
    6) mąka ziemniaczana (op. 1 kg) w ilości 100 kg
    7) płatki jęczmienne (op. do 1 kg) w ilości 40kg
    8) płatki owsiane (op. do 1 kg) w ilości 40 kg
    9) makaron (op. do 5 kg) w ilości 1500 kg
    10) bułka tarta (op. do 1 kg)w ilości 250kg
    11) puree ziemniaczane ( op. 1 -5kg) w ilości 100kg

    - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy na w/w artykuły musi wynosić minimum 6 miesięcy;
    - dostawa partii przedmiotu zamówienia - jednolita pod względem gramatury i wyglądu, zgodnie z przedłożonym zamówieniem;
    - smak i zapach - charakterystyczny dla artykułów mącznych, bez posmaków i zapachów obcych;
    - konsystencja - sypka, nie zlepiająca się przy nacisku;
    - zawartość szkodników - niedopuszczalna;
    - opakowania jednostkowe - wszystkie opakowania muszą być dopuszczone do kontaktu z żywnością, opakowania jednorazowe, bezzwrotne;
    - przedmiot zamówienia - musi być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
    - oznakowanie - oznakowanie musi zawierać: nazwę dostawcy, producenta, adres, nazwę opakowania, a etykieta powinna uwzględniać wartość odżywczą (wartość energetyczną, tłuszcze, węglowodany, białka) danego produktu;
    - pojemność opakowania, warunki przechowywania, datę i termin przydatności do spożycia (należy spożyć do... rok/miesiąc/dzień);
    - przeznaczenie - do spożycia, poprzedzone obróbką cieplną.
    - puree ziemniaczane
    - konsystencja jednolita pod względem wyglądu, barwa biała, lekko kremowa;
    - smak i zapach charakterystyczny dla w/w artykułu, o dobrej jakości i dobrych walorach smakowych, bez obcych posmaków i zapachów;
    - struktura konsystencji sypka
    - dostawa partii przedmiotu zamówienia musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości w ramach jednej dostawy;

    3.2 Opis 2 części zamówienia:
    Groch, fasola
    1) groch połówki (op. do 5 kg) w ilości 300 kg
    2) fasola (op. do 5 kg) w ilości 500 kg

    - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy na w/w artykuły musi wynosić minimum 6 miesięcy;
    - dostawa partii przedmiotu zamówienia - jednolita pod względem gramatury i wyglądu, zgodnie z przedłożonym zamówieniem;
    - zawartość szkodników - niedopuszczalna;
    - opakowania jednostkowe - wszystkie opakowania muszą być dopuszczone do kontaktu z żywnością, opakowania jednorazowe, bezzwrotne.
    - przedmiot zamówienia - musi być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
    - oznakowanie - oznakowanie musi zawierać: nazwę dostawcy, producenta, adres, nazwę opakowania, a etykieta powinna uwzględniać wartość odżywczą (wartość energetyczną, tłuszcze, węglowodany, białka) danego produktu;
    - pojemność opakowania, warunki przechowywania, datę i termin przydatności do spożycia
    (należy spożyć do... rok/miesiąc/dzień);
    - przeznaczenie - do spożycia, poprzedzone obróbką cieplną.

    3.3 Opis części 3 zamówienia:
    Produkty rybne przetworzone
    1) sałatka z makreli 290-330g w ilości 250kg
    2) paprykarz szczeciński 290-330kg w ilości 550kg
    3) Śledź w pomidorach 290-330g w ilości 200kg
    4) kotlet rybny mrożony(waga 1 sztuki od 80 - 120g) w ilości 350kg

    odnośnie - a) Sałatka z makreli
    - masa netto puszki 290-330 gram;
    - puszka wyposażona uchwyt do otwierania;
    - masa ryby powyżej 50 % zawartości;
    - niska zawartość tłuszczy, nie więcej niż 30 %;
    - konserwy muszą być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
    - konsystencja farszu konserw jednolita;

    odnośnie - b)Paprykarz szczeciński
    - masa netto puszki 290-330 gram;
    - puszka wyposażona uchwyt do otwierania;
    - masa ryby minimum 40 % zawartości;
    - niska zawartość tłuszczy, nie więcej niż 30 %;
    - konserwy muszą być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
    konsystencja farszu konserw jednolita;
    odnośnie - c) Śledź w pomidorach
    - masa netto puszki 290-330 gram;
    - puszka wyposażona uchwyt do otwierania;
    - masa ryby powyżej 50 % zawartości;
    - niska zawartość tłuszczy, nie więcej niż 30 %;
    - konserwy muszą być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
    - konsystencja farszu konserw jednolita;

    odnośnie - d) wymagania jakościowe
    Wyrób rybny, głęboko mrożony o temperaturze poniżej 18 0C w środku termicznym;
    wygląd: kształt okrągły, w chrupiącej panierce, wielkość charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobów, jednolite pod względem gramatury, kształtu i wyglądu;
    smak i zapach: charakterystyczny dla wyrobów rybnych, o dobrej jakości i dobrych walorach smakowych;
    minimalny termin przydatności do spożycia, od dnia dostawy na w/w artykuł - 30 dni;

    e/ cechy dyskwalifikujące:
    - objawy psucia się;
    - niedostateczna ocena organoleptyczna produktu przed lub po jego przyrządzeniu (rozpadanie się produktu );
    - obce posmaki, zapachy;
    - brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia, zanieczyszczenia mechaniczne, zabrudzenia.
    f/ opakowanie i oznakowanie dostawy:
    - opakowania jednostkowe - wszystkie opakowania muszą posiadać atest PZH;
    - oznakowanie - musi zawierać: nazwę dostawcy, producenta, adres, nazwę opakowania, a etykieta powinna uwzględniać wartość odżywczą (wartość energetyczną, tłuszcze, węglowodany, białka) danego produktu , pojemność opakowania warunki przechowywania, datę i termin przydatności do spożycia (należy spożyć do... rok/miesiąc/dzień ).

    3.4 Opis 4 części zamówienia:
    Produkty rybne
    1) kostka rybna mrożona (waga 1 sztuki od 100 - 120g) w ilości 350kg
    2) płaty śledziowe bez skóry wiadro 4 kg w ilości 100kg

    odnośnie - a) wymagania jakościowe
    Wyrób rybny, głęboko mrożony o temperaturze poniżej 18 0C w środku termicznym;
    wygląd: kształt prostokątny, wielkość charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobów, jednolite pod względem gramatury, kształtu i wyglądu;
    smak i zapach: charakterystyczny dla wyrobów rybnych, o dobrej jakości i dobrych walorach smakowych;
    minimalny termin przydatności do spożycia, od dnia dostawy na w/w artykuł - 30 dni;
    odnośnie - b) wymagania jakościowe:
    - typu matjas - filety śledziowe bez skóry, opakowania netto powyżej 4 kg;
    - wygląd: wielkość jednolita pod względem kształtu i wyglądu;
    musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości sztuki (waga 1 szt. 80 - 120 g.), w ramach jednej dostawy;
    - struktura konsystencja: elastyczna, miękka nie rozpadająca się;
    - smak i zapach: charakterystyczny dla filetów śledziowych w zalewie, o dobrej jakości i dobrych walorach smakowych;
    - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy na w/w artykuł - 14 dni;

    c/ cechy dyskwalifikujące:
    - objawy psucia się;
    - niedostateczna ocena organoleptyczna produktu przed lub po jego przyrządzeniu (rozpadanie się produktu );
    - obce posmaki, zapachy;
    - brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia, zanieczyszczenia mechaniczne, zabrudzenia.
    d/ opakowanie i oznakowanie dostawy:
    - opakowania jednostkowe - wszystkie opakowania muszą posiadać atest PZH;
    - oznakowanie - musi zawierać: nazwę dostawcy, producenta, adres, nazwę opakowania, a etykieta powinna uwzględniać wartość odżywczą (wartość energetyczną, tłuszcze, węglowodany, białka) danego produktu , pojemność opakowania warunki przechowywania, datę i termin przydatności do spożycia (należy spożyć do... rok/miesiąc/dzień ).

    3.5 Opis części 5 zamówienia:
    Produkty mleczarskie
    1) Ser topiony 100g. W ilości 350kg
    2) śmietana 12% (op. Od 0,4 do 1l) w ilości 200l
    3) twaróg chudy 200 -250g w ilości 500kg
    4) serek homogenizowany (op. do 150g) w ilości 200kg
    5) twarożek typu wiejski (op. do 150g) w ilości 200kg
    6) twarożek biały op. do (150g) w ilości 200kg
    7) jogurt naturalny (op. do 150g) w ilości 100kg
    8) ser żółty op. do 1kg.(krojony) w ilości 100kg
    9) mleko w proszku peøne op. 1 - 2kg. W ilości 300kg.
    Wymagania Zamawiającego odnośnie zamawianego powyżej asortymentu:
    - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy na w/w artykuły musi wynosić minimum dla:
    serka topionego (kostka 100 g) - 60 dni,
    śmietany 12 % - 10 dni,
    twarogu chudego - 7 dni,
    serka homogenizowanego - 20 dni,
    twarożku (bez cukru , typu wiejski) - 10 dni;
    twarożek biały - 14 dni,
    jogurt naturalny - 15 dni,
    ser żółty - 30 dni.
    - dostawa partii przedmiotu zamówienia jednolita pod względem gramatury i wyglądu;
    - smak i zapach charakterystyczny dla w/w artykułów, bez obcych posmaków i zapachów;
    - przedmiot zamówienia musi być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
    - opakowania jednostkowe - wszystkie opakowania muszą posiadać atest PZH;
    - oznakowanie - musi zawierać: nazwę dostawcy, producenta, adres, nazwę opakowania, a etykieta powinna uwzględniać wartość odżywczą (wartość energetyczną, tłuszcze, węglowodany, białka) danego produktu , pojemność opakowania warunki przechowywania, datę i termin przydatności do spożycia (należy spożyć do... rok/miesiąc/dzień );
    przeznaczenie - do spożycia.

    Mleko w proszku pełne szybkorozpuszczalne

    minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy na w/w artykuł musi wynosić minimum 6 miesięcy;
    opis produktu proszek z mleka odtłuszczonego, sypki, jednolity, drobno rozpylony w przypadku mleka rozpyłowego, w postaci drobnych ziarenek w przypadku instantu, dopuszcza się drobne zbrylenia łatwo rozsypujące się. Barwa biała, lekko kremowa, jednolita, smak typowy dla mleka pasteryzowanego;
    dostawa partii przedmiotu zamówienia jednolita pod względem gramatury i wyglądu;
    smak i zapach - smak typowy dla mleka pasteryzowanego charakterystyczny dla mleka w proszku , bez obcych posmaków i zapachów;
    przedmiot zamówienia musi być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
    opakowania jednostkowe - wszystkie opakowania muszą być dopuszczone do kontaktu z żywnością , opakowanie 1 - 2 kg;
    oznakowanie - musi zawierać: nazwę dostawcy, producenta, adres, nazwę opakowania, pojemność opakowania warunki przechowywania, datę i termin przydatności do spożycia (należy spożyć do... rok/miesiąc/dzień);
    przeznaczenie - do spożycia, poprzedzone zregenerowaniem w ciepłej, przygotowanej wod




    3.6 Opis części 6 zamówienia:
    Margaryna, olej
    1) margaryna do smarowania pieczywa 200 lub 250g w ilości 3500kg
    2) olej uniwersalny (op. 1l) w ilości 450l

    MARGARYNA DO SMAROWANIA PIECZYWA
    a/ Wymagania jakościowe :
    - produkt spożywczy otrzymywany z mieszaniny tłuszczów roślinnych i olejów surowych, które zostały poddane następującym procesom rafinacyjnym: odśluzowaniu, odkwaszaniu i modyfikacji musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości,
    - struktura i konsystencja - w temperaturze 20 o C - stała, lekko mazista,
    - barwa - kremowo - żółta, jednolita w całej masie,
    - smakowitość - dobra,
    - zawartość tłuszczu - minimalnie 60 % ,
    - opakowanie jednostkowe - margarynę należy pakować w opakowania dopuszczone do kontaktu
    z żywnością, zapewniające właściwe cechy produktu w okresie przydatności do spożycia,

    b/ cechy dyskwalifikujące :
    - obce posmaki, zapachy, niedostateczna ocena organoleptyczna produktu
    - zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne
    - objawy psucia, zjełczenia, rozwarstwiania składników
    - nie spełnianie norm dotyczących zawartości kwasów tłuszczowych, metali szkodliwych dla zdrowia oraz substancji dodatkowych,
    - brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zabrudzenia
    c/ opakowanie i oznakowanie dostawy :
    - opakowanie jednostkowe - kostka o wadze 200 lub 250 g. w papierze pergaminowym
    lub folii aluminiowej

    OLEJ ROŚLINNY
    a/ Wymagania jakościowe :
    - produkt spożywczy otrzymywany z oleju rzepakowego, który został poddany następującym
    procesom rafinacyjnym : odśluzowaniu, odkwaszaniu (neutralizacji / destylacji ), odbarwieniu
    (bieleniu), oraz odwadnianiu (dezodoryzacji),
    - struktura i konsystencja - w temperaturze 20 o C - płynna, przejrzysta, klarowna bez osadu,
    - barwa - kremowo - żółta,
    - smakowitość - dobra,
    - zawartość tłuszczu - minimalnie 60 % ,
    - opakowanie jednostkowe - olej należy pakować w butelki plastikowe, dopuszczone do kontaktu
    z żywnością, zapewniające właściwe cechy produktu w okresie przydatności do spożycia,

    b/ cechy dyskwalifikujące :
    - obce posmaki, zapachy, niedostateczna ocena organoleptyczna produktu,
    - zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne,
    - objawy psucia, zmętnienia,
    - nie spełnianie norm dotyczących zawartości kwasów tłuszczowych, metali szkodliwych dla
    zdrowia oraz substancji dodatkowych,
    - brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zabrudzenia.

    c/ opakowanie i oznakowanie dostawy :
    - opakowanie jednostkowe - butelka plastikowa (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu
    z żywnością) 1 l. , opakowania jednorazowe bezzwrotne,
    - opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa,
    Wymagania Zamawiającego odnośnie zamawianego powyżej asortymentu( margaryna, olej):
    termin przydatności do spożycia od dnia dostawy na w/w artykuły musi wynosić minimum 6 miesięcy;
    - dostawa partii przedmiotu zamówienia - jednolita pod względem gramatury i wyglądu, zgodnie z przedłożonym zamówieniem;
    - smak i zapach - charakterystyczny dla artykułów tłuszczowych, bez posmaków i zapachów obcych;
    - zawartość szkodników - niedopuszczalna;
    - przedmiot zamówienia - musi być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;.
    - oznakowanie - oznakowanie musi zawierać: nazwę dostawcy, producenta, adres, nazwę opakowania, a etykieta powina uwzględniać wartość odżywczą (wartość energetyczną, tłuszcze, węglowodany, białka) danego produktu;
    - pojemność opakowania, warunki przechowywania, datę i termin przydatności do spożycia (należy spożyć do... rok/miesiąc/dzień);
    - przeznaczenie - do spożycia .

    3.7 Opis części 7 zamówienia:
    Przyprawy:
    1) przyprawa w płynie (op. 0,5 - 1l) w ilości 370l
    2) przyprawa uniwersalna sypka (op. 0,5 - 1kg) w ilości 200kg
    3) pieprz czarny mielony(op. 200g - 500g) w ilości 10 kg
    4) majeranek (op. 200g - 500g)w ilości 10kg
    5) liść laurowy (op. 200g - 500g)w ilości 10kg
    6) ziele angielskie(op. 200g - 500g) w ilości 10kg
    7) pietruszka nać suszona (op. 200g - 500g)w ilości 10kg
    8) włoszczyzna suszona (op. 1kg)w ilości 40kg
    9) susz marchwi (op. 1kg) w ilości 200kg
    10) susz buraczków (op.1kg) w ilości 200kg
    11) koper suszony(op. 200g - 500g) w ilości 10kg
    12) sól (op.do 1 kg). W ilości 400kg
    13) czosnek suszony mielony(op. 200g - 500g) w ilości 20kg
    14) musztarda (op. 1 kg) w ilości 250kg
    15) ketchup (op. 1 kg) w ilości 250kg
    16) kawa zbożowa (op.1kg) w ilości 300kg
    17) herbata(op. 1kg) w ilości 200kg
    18) majonez (op. 400 - 900g) w ilości 100kg
    19) ocet (op. 0,5 - 1l) w ilości 90l

    a) wymagania jakościowe
    - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy minimum 60 dni;
    - dostawa partii przedmiotu zamówienia musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości w ramach jednej dostawy;
    - smak i zapach charakterystyczny dla w/w artykułów, o dobrej jakości i dobrych walorach smakowych, bez obcych posmaków i zapachów;
    b/ cechy dyskwalifikujące:
    - objawy psucia się, wilgoci;
    - niedostateczna ocena organoleptyczna produktu;
    - brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia, zanieczyszczenia mechaniczne, zabrudzenia.
    c/ opakowanie i oznakowanie dostawy:
    - opakowania - jednorazowe bezzwrotne, wszystkie muszą być dopuszczone do kontaktu z żywnością, posiadać atest PZH;
    - oznakowanie - musi zawierać: nazwę dostawcy, producenta, adres, nazwę opakowania, a etykieta powinna uwzględniać wartość odżywczą (wartość energetyczną, tłuszcze, węglowodany, białka) danego produktu , pojemność opakowania warunki przechowywania, datę i termin przydatności do spożycia (należy spożyć do ... rok, miesiąc, dzień).

    3.8 Opis części 8 zamówienia:
    Cukry:
    1) cukier (op.1kg) w ilości 1400kg
    2) dżem owocowy (op.do 15 kg) w ilości 450kg
    3) marmolada wieloowocowa (op.do 15 kg) w ilości 450kg
    4) dżem wieloowocowy (op. 25g) w ilości 70kg.

    a) wymagania jakościowe
    - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy minimum 60 dni;
    - dostawa partii przedmiotu zamówienia musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości w ramach jednej dostawy;
    - smak i zapach charakterystyczny dla w/w artykułów, o dobrej jakości i dobrych walorach smakowych, bez obcych posmaków i zapachów;
    b/ cechy dyskwalifikujące:
    - objawy psucia się, wilgoci;
    - niedostateczna ocena organoleptyczna produktu;
    - brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia, zanieczyszczenia mechaniczne, zabrudzenia.
    c/ opakowanie i oznakowanie dostawy:
    - opakowania - jednorazowe bezzwrotne, wszystkie muszą być dopuszczone do kontaktu z żywnością, posiadać atest PZH;
    - oznakowanie - musi zawierać: nazwę dostawcy, producenta, adres, nazwę opakowania, a etykieta powinna uwzględniać wartość odżywczą (wartość energetyczną, tłuszcze, węglowodany, białka) danego produktu , pojemność opakowania warunki przechowywania, datę i termin przydatności do spożycia (należy spożyć do ... rok, miesiąc, dzień).

    3.9 Opis części 9 zamówienia:
    Zupy, Przetwory z owoców i warzyw:
    1) groszek konserwowy (op. do 900g) w ilości 150kg
    2) fasolka konserwowa (op.do 900g) w ilości 150kg
    3) koncentrat pomidorowy (op.do 900ml) w ilości 700kg
    4) szczaw konserwowy (op. do 900g) w ilości 140kg
    5) chrzan tarty (op.800 - 900g) w ilości 70kg
    6) sos biały (op. do 1 kg) w ilości 110kg
    7) sos pieczeniowy (op. do 1 kg) w ilości 110kg
    8) zupa pieczarkowa (op. do 2kg) w ilości 60kg
    9) zupa żurek (op. do 2 kg) w ilości 70kg
    10) zupa kalafiorowa (op. do 2 kg) w ilości 70kg
    11) zupa szparagowa (op. do 2 kg) w ilości 70kg
    12) zupa barszcz biały (op. do 2 kg) w ilości 70kg
    13) rosół jarzynowy (op. do 1 kg) w ilości 400kg
    14) bulion drobiowy (op. 0,5 - 1kg) w ilości 300kg.

    a) wymagania jakościowe
    - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy minimum 60 dni;
    - dostawa partii przedmiotu zamówienia musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości w ramach jednej dostawy;
    - smak i zapach charakterystyczny dla w/w artykułów, o dobrej jakości i dobrych walorach smakowych, bez obcych posmaków i zapachów;
    b/ cechy dyskwalifikujące:
    - objawy psucia się, wilgoci;
    - niedostateczna ocena organoleptyczna produktu;
    - brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia, zanieczyszczenia mechaniczne, zabrudzenia.
    c/ opakowanie i oznakowanie dostawy:
    - opakowania - jednorazowe bezzwrotne, wszystkie muszą być dopuszczone do kontaktu z żywnością, posiadać atest PZH;
    - oznakowanie - musi zawierać: nazwę dostawcy, producenta, adres, nazwę opakowania, a etykieta powinna uwzględniać wartość odżywczą (wartość energetyczną, tłuszcze, węglowodany, białka) danego produktu , pojemność opakowania warunki przechowywania, datę i termin przydatności do spożycia (należy spożyć do ... rok, miesiąc, dzień).

    3.10 Opis części 10 zamówienia:
    Produkty mrożone
    1) pyzy ziemniaczane (op. do 3kg) mrożone w ilości 200kg
    2) kopytka mrożone (op. do 3kg) w ilości 200kg
    3) pierogi z kapustą i grzybami mrożone (op. do 3kg) w ilości 200kg
    4) pierogi z serem mrożone (op. do 3kg) w ilości 60kg
    5)pierogi ruskie mrożone (op. do 3kg) w ilości 150kg.
    6)pierogi z owocami mrożone (op. do 3kg) w ilości 70kg.
    7)pierogi z mięsem mrożone (op. do 3kg) w ilości 70kg
    8) pyzy z mięsem mrożone (op. do 3kg) w ilości 70kg
    9) kalafior mrożony op. (op. do 3 kg) w ilości 120kg
    10)brokuły mrożone (op. do 3kg) w ilości 80kg.
    11)fasolka szparagowa mrożona (op. do 3kg) w ilości 400kg.

    Wyrób kulinarny, głęboko mrożony (o temperaturze poniżej 18 0C w środku termicznym) gotowy do spożycia po rozmrożeniu i podgrzaniu.

    a/ Wymagania jakościowe:
    - struktura konsystencja: elastyczna;
    - wygląd: kształt i wielkość charakterystyczne dla sposobu uformowania wyrobów jednolite pod względem gramatury, kształtu i wyglądu;
    - smak i zapach: charakterystyczny, o dobrej jakości i dobrych walorach smakowych (po ugotowaniu);
    - musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości sztuki , w ramach jednej dostawy .
    b/ cechy dyskwalifikujące :
    - objawy rozmrożenia, psucia, rozwarstwiania składników;
    - niedostateczna ocena organoleptyczna produktu przed lub po jego przyrządzeniu (rozpadanie się produktu po dokonanej obróbce termicznej);
    - obce posmaki, zapachy;
    - nie spełnianie norm dotyczących zawartości metali szkodliwych dla zdrowia oraz substancji dodatkowych;
    - brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia, zanieczyszczenia mechaniczne, zabrudzenia.
    c/ opakowanie i oznakowanie dostawy:
    -opakowanie zbiorcze dopuszczone do kontaktu z żywnością, zapewniające właściwe cechy produktu w okresie przydatności do spożycia;
    -z etykietą uwzględniającą wartość odżywczą (wartość energetyczna, tłuszcze, węglowodany, białka) danego produktu;


    3.11 Opis części 11 zamówienia:
    Sałatki i leczo pieczarkowe
    1) sałatka szwedzka op.do 2 kg w ilości 350kg
    2) leczo pieczarkowe op. 4 kg w ilości 450kg

    a) wymagania jakościowe
    - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy:
    - sałatka szwedzka minimum 30 dni;
    - leczo pieczarkowe minimum 30 dni;
    - dostawa partii przedmiotu zamówienia musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości w ramach jednej dostawy;
    - smak i zapach charakterystyczny dla w/w artykułów, o dobrej jakości i dobrych walorach smakowych, bez obcych posmaków i zapachów;

    b/ cechy dyskwalifikujące:
    - objawy psucia się, bombaż opakowań;
    - niedostateczna ocena organoleptyczna produktu przed lub po jego przyrządzeniu;
    - brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia, zanieczyszczenia mechaniczne, zabrudzenia.

    c/ opakowanie i oznakowanie dostawy:
    - opakowania - jednorazowe bezzwrotne, wszystkie muszą być dopuszczone do kontaktu z żywnością, posiadać atest PZH;
    - oznakowanie - musi zawierać: nazwę dostawcy, producenta, adres, nazwę opakowania, a etykieta powinna uwzględniać wartość odżywczą (wartość energetyczną, tłuszcze, węglowodany, białka) danego produktu , pojemność opakowania warunki przechowywania, datę i termin przydatności do spożycia (należy spożyć do ...... rok, miesiąc, dzień).

    3.12 Opis części 12 zamówienia:
    Soja
    1) kostka sojowa (op. 1 - 5kg) w ilości 200kg
    2) granulat sojowy (op. 1 - 5kg) w ilości 200kg
    3) kotlet sojowy (op. 1-5kg) w ilości 100kg

    wymagania jakościowe
    - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy minimum 60dni;
    - dostawa partii przedmiotu zamówienia musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości w ramach jednej dostawy;
    - smak i zapach charakterystyczny dla w/w artykułów, o dobrej jakości i dobrych walorach smakowych, bez obcych posmaków i zapachów;
    b/ cechy dyskwalifikujące:
    - objawy psucia się,;
    - niedostateczna ocena organoleptyczna produktu przed lub po jego przyrządzeniu;
    - brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia, zanieczyszczenia mechaniczne, zabrudzenia.
    c/ opakowanie i oznakowanie dostawy:
    - opakowania - jednorazowe bezzwrotne, wszystkie muszą być dopuszczone do kontaktu z żywnością, posiadać atest PZH;
    - oznakowanie - musi zawierać: nazwę dostawcy, producenta, adres, nazwę opakowania, a etykieta powinna uwzględniać wartość odżywczą (wartość energetyczną, tłuszcze, węglowodany, białka) danego produktu , pojemność opakowania warunki przechowywania, datę i termin przydatności do spożycia (należy spożyć do... rok, miesiąc, dzień).
  3. Dostawa ryb, mrożonek i innych produktów do Zespoły Szkół w Łęgu
    Zamawiający: Zespół Szkół w Łęgu, Łąg
    Ryby, mrożonki i inne produkty do stołówki szkolnej
  4. Dostawa różnych produktów spożywczych (znak sprawy D/Kw-220/12/2012)
    Zamawiający: Zakład Karny we Włocławku, Włocławek
    1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych produktów spożywczych (kod CPV -15800000-6). Przedmiot zamówienia został podzielony na 5 części (grupy):
    1. Grupa I
    1) cukier biały kryształ - w ilości 13 000 kg, w opakowaniach jednostkowych po 1 kg. Realizacja dostaw odbywać się będzie sukcesywnie, w zależności od potrzeb Zamawiającego, nie częściej niż jeden raz w tygodniu, do magazynu zamawiającego transportem wykonawcy i na jego koszt. Dostawca zobowiązany jest dostarczać zamawiany towar w ciągu 3 dni roboczych od dnia otrzymania zamówienia. Dostawy winny być realizowane w godzinach od 8:00 do 12:00, w dniach pracy Zamawiającego. Nomenklatura CPV:15831000-2, Polska Norma: PN-A-74850:1996/Az1:2005
    2. Grupa II
    1) herbata granulowana - czarna, o parametrach jakościowych nie gorszych niż herbata INDYJSKA, w opakowaniach jednostkowych 100g. Szacunkowa ilość zapotrzebowania - 600 kg. Nomenklatura CPV: 15863000-5, Polska Norma: PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004
    2) kawa zbożowa - pakowana w workach po 25 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania - 1400kg. Nomenklatura CPV: 15860000-4, Polska Norma: PN-A-94013:1998/Az1:2001
    3) herbata miętowa liściasta (luz) - pakowana w workach 10-25 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania - 560 kg. Nomenklatura CPV: 15860000-4, Polska Norma: PN-A-94013:1998/Az1:2001
    4) musztarda - o parametrach jakościowych nie gorszych niż musztarda SAREPSKA, w opakowaniach jednostkowych 5kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania - 1400kg. Nomenklatura CPV:15871250-1, Polska Norma: PN-A-86964:2002/Az1:2004.
    5) ketchup łagodny - o parametrach jakościowych nie gorszych niż KETCHUP WŁOCŁAWSKI, w opakowaniach jednostkowych nie większych niż 5 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania - 1400 kg. Nomenklatura CPV:15871230-5, Polska Norma: PN-A-86951:2006.
    6) majonez - o parametrach jakościowych nie gorszych niż majonez POMORSKI, w słoikach o pojemniści 0,7 kg - 2,0 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania - 500 kg. Nomenklatura CPV: 15871273-8, Polska Norma: PN-A-86964:2002/Az1:2002.
    7) ocet spirytusowy 10% - w butelkach 0,5l. Szacunkowa ilość zapotrzebowania - 800 l. Nomenklatura CPV:15871110-8, Polska Norma: PN-EN-13188:2002/AC:2003.
    8) majeranek - przetarty, suszony, o swoistej barwie, w opakowaniach jednostkowych 1kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania - 100 kg. Nomenklatura CPV: 15872300-4, Polska Norma: PN-A-86958 :1997/Az1:2002
    9) papryka słodka - mielona, w opakowaniach jednostkowych 1 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania - 200 kg. Nomenklatura CPV: 15870000-7, Polska Norma: PN-A-86955:1997/Az1:2002
    10) pieprz mielony - czarny, w opakowaniach jednostkowych 1 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 160 kg. Nomenklatura CPV:15872100-2, Polska Norma: PN-A-86965: 1997/Az1:2002
    11) sól - jodowana, drobnoziarnista, w opakowaniach jednostkowych 1 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 3 300 kg. Nomenklatura CPV: 15872400-5, Polska Norma: PN-C-84081-2:1998
    12) susz kopru - w opakowaniach jednostkowych max. 5 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 150 kg. Nomenklatura CPV:15890000-3, Polska Norma: PN-VI-740101:1999
    13) przyprawa do zup w płynie - o parametrach jakościowych nie gorszych niż przyprawa MAGI, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1 l. Szacunkowa ilość zapotrzebowania - 2 500 l. Nomenklatura CPV: 15870000-7, Polska Norma: PN-A-86967:1998/Az1:2002
    14) rosół z kury - w postaci koncentratu, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 3 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 2800 kg. Nomenklatura CPV: 15891500-5, Polska Norma: PN-A-94052:1996
    15) zupa pieczarkowa - w postaci koncentratu, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 3 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 250 kg. Nomenklatura CPV: 15891400-4, Polska Norma: PN-A-94050:1996.
    16) żurek - w postaci koncentratu, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 3 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 500 kg. Nomenklatura CPV: 15891400-4, Polska Norma: PN-A-94050:1996.
    17) sos grzybowy - w postaci koncentratu, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 3 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 260 kg. Nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-A-94050:1996.
    18) ryż długoziarnisty biały - w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 5 000 kg. Nomenklatura CPV: 15614100-6, Polska Norma: PN-A-74220:1997, PN-ISO 7301:2004
    19) budyń waniliowy - bez cukru, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 5kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 200 kg. Nomenklatura CPV: 15800000-6.
    20) kisiel wiśniowy - bez cukru, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 5kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 150 kg. Nomenklatura CPV: 15800000-6.
    20) Granulat sojowy - 1 000 kg, pakowany w opakowaniach max. 15kg. CPV: 15890000-3.
    21) Kostka sojowa - 800 kg, pakowana w opakowaniach max. 20kg. CPV: 15890000-3.
    22) Kotlet sojowy - 600 kg; o wadze 10-20g sztuka i grubości ok. 10 mm, w całości nie pokruszony, pakowany w opakowaniach max. po 10kg. CPV: 15890000-3.
    3. Grupa III
    1) makaron kolanka - jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 5 000 kg. Nomenklatura CPV: 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999.
    2) makaron świderki - jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 5 000 kg. Nomenklatura CPV: 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999.
    3) makaron wstążki - jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 3 000 kg. Nomenklatura CPV: 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999.
    4. Grupa IV
    1) pierogi - nadziewane serem, mrożone, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 3 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 500 kg. Nomenklatura CPV: 15894000-1.
    2) pyzy ziemniaczane - mrożone, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 3 kg Szacunkowa ilość zapotrzebowania 3 000 kg. Nomenklatura CPV: 15894000-1.
    3) gołąbki mięsno ryżowe - mrożone, porcjowane po 150 g, o zawartości suchej masy farszu 60g w tym 42,85% mięsa. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 1 600 kg. Nomenklatura CPV: 15894000-1.
    5.Grupa V
    1) kasza jęczmienna średnioziarnista - w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 3 100 kg. Nomenklatura CPV: 15613000-8, Polska Norma: PN-87/A-74203
    2) kasza manna - w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 2 300 kg. Nomenklatura CPV: 15613000-8, Polska Norma: PN-88/A-74036
    3) mąka pszenna typ 550 - w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 5 800 kg. Nomenklatura CPV: 15612100-2 , Polska Norma: PN-A-74022:2003
    2. Integralną częścią opisu przedmiotu zamówienia są postanowienia zawarte we wzorze umowy, który stanowi załącznik do specyfikacji
  5. Dostawa żywności.
    Zamawiający: Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. Janusza Korczaka w Słupsku, Słupsk
    1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa żywności (art. ogólnospożywcze, mięso, mrożonki, warzywa, owoce) w asortymencie i ilościach wyszczególnionych w Załączniku nr 2 do SIWZ.
    2. Zamawiający dopuszcza możliwości składania ofert częściowych na poszczególne części zamówienia.
    3. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych.
    4. Zamawiający nie przewiduje udzielania zamówień uzupełniających.
    5. Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej..
  6. Dostawy artykułów żywnościowych różnych
    Zamawiający: Regionalny Szpital Specjalistyczny im. dr Władysława Biegańskiego, Grudziądz
    Dostawy artykułów żywnościowych różnych z podziałem na zadania
  7. 10/żyw/12/13
    Zamawiający: Zakład Karny Nowogard, Nowogard
    Kluski śląskie (mrożone) - produkowane wg polskiej normy PN-A-82201
    - w ilości 500 kg.
    Knedle owocowe (mrożone) - produkowane wg polskiej normy
    PN-A-82201:1996 - w ilości 1100 kg
    Pyzy mięsno-warzywne (mrożone) - produkowane wg polskiej normy PN-A-82201:1996 - w ilości 1200 kg.
    Pierogi z serem (mrożone) - produkowane wg polskiej normy
    PN-A-82300 - w ilości 1300 kg.
  8. DZP/26/12 ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
    Zamawiający: Szpital Specjalistyczny w Kościerzynie, Kościerzyna
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do Szpitala Specjalistycznego w Kościerzynie oraz do Placówki w Dzierżążnie.
  9. Sukcesywna dostawa żywności do Samodzielnego Publicznego Specjalistycznego Zakładu Opieki Zdrowotnej z Lęborku. Znak sprawy ZP-PN/07/12
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej, Lębork
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa żywności do Samodzielnego Publicznego Specjalistycznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Lęboku, transportem oraz na koszt i ryzyko Wykonawcy
  10. DOSTAWA PRODUKTÓW GŁĘBOKO MROŻONYCH.
    Zamawiający: Jednostka Wojskowa 4226, Warszawa
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów głęboko mrożonych w ilościach: Zadanie nr 1: 1 Flaki zamrożone kg 33, 2. Pierogi z mięsem zamrożone kg 362, 3.Naleśniki z serem zamrożone kg 166, 4. Krokiety z mięsem zamrożone kg 148, 5. Pyzy ziemniaczane z mięsem zamrożone kg 365, 6. Gołąbki zamrożone kg 304, 7. Kapusta brukselska zamrożona kg 233, 8. Fasolka szparagowa zamrożona kg 271, 9. Różyczki kalafiora zamrożone kg 275, 10. Mieszanka warzywa II składnikowa zamrożona kg 333, 11. Mieszanka warzywna III składnikowa zamrożona kg 304, 12. Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami zamrożone kg 25, Zadanie nr 2: 1. Flaki zamrożone kg 67, 2. Pierogi z mięsem zamrożone kg 99, 3. Pierogi z kapustą i grzybami zamrożone kg 47, 4. Pierogi z serem zamrożone kg 47, 5. Knedle owocowe zamrożone kg 47, 6. Uszka z kapustą i grzybami zamrożone kg 20 7 Naleśniki z serem zamrożone kg 67 8 Naleśniki z owocami zamrożone kg 67 9 Krokiety z kapustą i grzybami zamrożone kg 67 10 Krokiety z mięsem zamrożone kg 67 11 Pyzy ziemniaczane z mięsem zamrożone kg 97 12 Gołąbki zamrożone kg 33 13 Truskawka zamrożona kg 17 14 Czarna porzeczka zamrożone kg 33 15 Śliwka zamrożona kg 33 16 Kapusta brukselska zamrożona kg 70 17 Fasolka szparagowa zamrożona kg 70 18 Różyczki kalafiora zamrożone kg 150 19 Mieszanka warzywa II składnikowa zamrożona kg 37 20 Mieszanka warzywna III składnikowa zamrożona kg 50 21 Szpinak zamrożony kg 73 22 Paszteciki drożdżowe z mięsem zamrożone kg 23 23 Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami zamrożone kg 23 24 Paszteciki drożdżowe z pieczarkami i serem zamrożone kg 23 25 Pyzy ziemniaczane zamrożone kg 67 26 Kluski śląskie zamrożone kg 47 27 Kopytka zamrożone kg 100 28 Frytki zamrożone kg 33 29 Bigos zamrożony kg 33 30 Kotlet mielony wieprzowo-wołowy zamrożony kg 33 31 Sznycel wieprzowy zamrożony kg 33 32 Sznycel drobiowy zamrożony kg 33 33 Kotlet schabowy panierowany zamrożony kg 33 34 Kotlet de vollaile zamrożony kg 33 35 Kotlet z piersi kurczaka panierowany zamrożony kg 33 36 Roladka z kurczaka parzona kg 33 37 Udziec z kurczaka panierowany zamrożony kg 33 38 Fasolka po bretońsku zamrożona kg 33 39 Gulasz wieprzowy zamrożony kg 33 40 Gulasz wołowy zamrożony kg 33 Zadanie nr 3 1 Flaki zamrożone kg 250 2 Pierogi z mięsem zamrożone kg 417 3 Pierogi z kapustą i grzybami zamrożone kg 30 4 Pierogi z serem zamrożone kg 167 5 Uszka z kapustą i grzybami zamrożone kg 20 6 Naleśniki z serem zamrożone kg 500 7 Krokiety z kapustą i grzybami zamrożone kg 50 8 Krokiety z mięsem zamrożone kg 250 9 Pyzy ziemniaczane z mięsem zamrożone kg 500 10 Gołąbki zamrożone kg 167 11 Truskawka zamrożona kg 467 12 Czarna porzeczka zamrożone kg 550 13 Śliwka zamrożona kg 383 14 Kapusta brukselska zamrożona kg 333 15 Fasolka szparagowa zamrożona kg 500 16 Różyczki kalafiora zamrożone kg 750 17 Mieszanka warzywa II składnikowa zamrożona kg 834 18 Mieszanka warzywna III składnikowa zamrożona kg 667 19 Szpinak zamrożony kg 83 20 Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami zamrożone kg 10 21 Paszteciki drożdżowe z pieczarkami i serem zamrożone kg 83 22 Kluski śląskie zamrożone kg 83 23 Kopytka zamrożone kg 167 24 Frytki zamrożone kg 333 Zadanie nr 4 1 Flaki zamrożone kg 577 2 Pierogi z mięsem zamrożone kg 416 3 Pierogi z kapustą i grzybami zamrożone kg 267 4 Pierogi z serem zamrożone kg 216 5 Knedle owocowe zamrożone kg 243 6 Uszka z kapustą i grzybami zamrożone kg 30 7 Naleśniki z serem zamrożone kg 453 8 Naleśniki z owocami zamrożone kg 283 9 Krokiety z kapustą i grzybami zamrożone kg 416 10 Krokiety z mięsem zamrożone kg 449 11 Pyzy ziemniaczane z mięsem zamrożone kg 333 12 Gołąbki zamrożone kg 430 13 Truskawka zamrożona kg 446 14 Czarna porzeczka zamrożone kg 289 15 Śliwka zamrożona kg 73 16 Kapusta brukselska zamrożona kg 243 17 Fasolka szparagowa zamrożona kg 383 18 Różyczki kalafiora zamrożone kg 490 19 Mieszanka warzywa II składnikowa zamrożona kg 397 20 Mieszanka warzywna III składnikowa zamrożona kg 397 21 Szpinak zamrożony kg 77 22 Paszteciki drożdżowe z mięsem zamrożone kg 113 23 Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami zamrożone kg 113 24 Paszteciki drożdżowe z pieczarkami i serem zamrożone kg 113 25 Pyzy ziemniaczane zamrożone kg 127 26 Kluski śląskie zamrożone kg 466 27 Kopytka zamrożone kg 406 28 Frytki zamrożone kg 457 29 Bigos zamrożony kg 33 30 Kotlet mielony wieprzowo-wołowy zamrożony kg 17 31 Sznycel wieprzowy zamrożony kg 114 32 Sznycel drobiowy zamrożony kg 114 33 Kotlet schabowy panierowany zamrożony kg 114 34 Kotlet de vollaile zamrożony kg 114 35 Kotlet z piersi kurczaka panierowany zamrożony kg 100 36 Roladka z kurczaka parzona kg 17 37 Udziec z kurczaka panierowany zamrożony kg 97 38 Fasolka po bretońsku zamrożona kg 33.
  11. dostawy mrożonek
    Zamawiający: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Spale, Inowłódz
    dostawy mrożonych warzyw i owoców.
  12. SP1/ZP-I/1/2012 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych ujętych w pakietach I-IX dla potrzeb Szkoły Podstawowej Nr 1 im. Adama Mickiewicza w Elblągu.
    Zamawiający: Szkoła Podstawowa Nr 1 im. Adama Mickiewicza w Elblągu, Elbląg
    Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych ujętych w pakietach I-IX dla potrzeb Szkoły Podstawowej Nr 1 im. Adama Mickiewicza w Elblągu w ilościach i asortymencie określonym w formularzu ofertowym stanowiącym Załącznik nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia (SIWZ) stanowiącym jej integralną część, tj.:
    Pakiet I - Artykuły spożywcze różne,
    Pakiet II - Mięso wieprzowe i wołowe,
    Pakiet III - Drób,
    Pakiet IV - Ryby,
    Pakiet V - Nabiał,
    Pakiet VI - Mrożonki: warzywa, owocowe, wyroby kulinarne,
    Pakiet VII - Warzywa i owoce świeże,
    Pakiet VIII - Wyroby cukiernicze i pieczywo,
    Pakiet IX - Jaja.
    2. Zamawiający dopuszcza zmiany wielkości zapotrzebowywanych artykułów żywnościowych. Zamawiający określa prawo opcji (zgodnie z art. 34 ust. 5 ustawy PZP) i ustala, że ma prawo do zrealizowania kontraktu w zakresie minimum 80% dla każdej pozycji, określonej w formularzu ofertowym (Zał. nr 1 do SIWZ) lub do zwiększenia określonych tam ilości maksymalnie o 20% na każdy z wybranych artykułów żywnościowych, w zależności od rzeczywistego zapotrzebowania na posiłki w stołówce szkolnej w okresie realizacji zamówienia. Formularz ofertowy zawiera szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i po zakończeniu postępowania przetargowego stanowić będzie integralną część umowy, jaka zostanie zawarta między Zamawiającym a Wykonawcą wg wzoru umowy zawartej w Załączniku nr 6 do SIWZ. Przy zmianie wielkości zapotrzebowywane ilości należy przeliczyć stosownie do oferowanych wielkości artykułów żywnościowych zaokrąglając ilość w górę do pełnego opakowania.
  13. przetarg nieograniczony w 21 częściach na sukcesywną dostawę artykułów spożywczych na potrzeby Pomorskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Gdańsku o wartości szacunkowej poniżej 193.000 Euro
    Zamawiający: Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego, Gdańsk
    Wykonawca będzie dostarczał na swój koszt, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych, sukcesywnie zamawiane artykuły spożywcze do siedziby Pomorskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Gdańsku przy ul. Trakt Św. Wojciecha 293, dotyczy części nr 1-12 oraz do Oddziału PODR w Starym Polu, ul Marynarki Wojennej 21, dotyczy części 13-21. Wykonawca wniesie dostarczone artykuły do wskazanych pomieszczeń.Szczegółowy opis w zestawieniu cenowym do formularza oferty.
  14. Dostawa produktów żywnościowych do Domu Wczasów Dziecięcych.
    Zamawiający: Dom Wczasów Dziecięcych, Międzyzdroje
    Szczegółowy zakres dostaw obejmują załącznik Nr 1

    Zadanie 1 - załącznik nr 3 - produkty należące do grupy: 15200000-0
  15. DOSTAWA PRODUKTÓW MROŻONYCH I RYB
    Zamawiający: Zespół Szkół w Rytlu, Rytel
    Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę do Zespołu Szkół w Rytlu oraz Przedszkola Samorządowego w Rytlu na koszt Wykonawcy produktów mrożonych i ryb do stołówki szkolnej.
  16. Dostawa mrożonych artykułów spożywczych na potrzeby Kujawsko-Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy w Toruniu od dnia 01.01.2012 r. do 31.12.2012 r. w celu przygotowania posiłków w warsztatach gastronomicznych znajdujących się w: 1. 2-4 Środowiskowym Hufcu Pracy w Toruniu, ul. Poznańska 11/13, 87-100 Toruń (część 1), 2. Ośrodku Szkolenia i Wychowania w Grudziądzu, ul. Parkowa 18, 86-300 Grudziądz (część 2)
    Zamawiający: Kujawsko-Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy, Toruń
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mrożonych artykułów spożywczych na potrzeby Kujawsko-Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy w Toruniu od dnia 01.01.2012 r. do 31.12.2012 r. w celu przygotowania posiłków w warsztatach gastronomicznych znajdujących się w: 1. 2-4 Środowiskowym Hufcu Pracy w Toruniu, ul. Poznańska 11/13, 87-100 Toruń (część 1), 2. Ośrodku Szkolenia i Wychowania w Grudziądzu, ul. Parkowa 18, 86-300 Grudziądz (część 2)
  17. Dostawa art. żywnościowych w 9 pakietach dla Domu Pomocy Społecznej w Elblągu
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Elbląg
    1.Przedmiotem niniejszego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego jest dostawa : -jaj CPV 03.14.25.00-3 -pieczywa CPV 15.81.10.00-6 -różnych produktów spożywczych CPV 15.80.00.00-6 15.33.14.60.-9; 15.33.10.00-7; 03.21.22.00-2 ; -mięsa, wędlin, konserw CPV 15.11.00.00-2; 15.13.11.20-2; 15.13.10.00-5 -warzyw i owoców mrożonych CPV 15.33.11.00-8 -mleka i produktów mleczarskich CPV 15.51.00.00-6; 15.50.00.00-3 -ryb i konserw rybnych CPV 15221000-3; 15.23.50.00-4; 15.23.40.00-7; 15.23.20.00-3; - warzyw świeżych CPV 03.21.00-0; 03.22.14.00-0; 03.22.13.00-9; 03.22.11.00-7; 03.22.10.00-6; 15.33.11.30-7 - owoce świeże CPV 03.22.00.00-9 Zamawiający wymaga przedmiotu zamówienia w I klasie jakości , o terminie przydatności do spożycia przynajmniej trzech miesięcy od dnia dostawy. 2. Zamówienie zostało podzielone na 9 części/pakietów. Asortyment, opis oraz wymagania dla przedmiotu zamówienia w zakresie poszczególnych pakietów został określony w załącznikach nr 1 do 9 do siwz...
  18. dostawa mrożonek i ryb
    Zamawiający: Zespół Szkół Leśnych, Tuchola
    Przedmiotem zamówienia publicznego jest dostawa mrożonek i ryb wg asortymentu i w ilościach wyszczególnionych w załączniku nr 2 do SIWZ. Zamówienie obejmuje sukcesywne dostawy według zamówień składanych przez Zamawiającego, loco magazyn żywności w siedzibie Zamawiającego, w okresie 12 miesięcy od dnia podpisania umowy.
    Dostawy odbywać się będą codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach między 7:00 a 14:30, na podstawi zamówień telefonicznych składanych w dniu poprzednim.. Dostarczane artykuły muszą posiadać odpowiednio długi termin przydatności do spożycia, wyprodukowane i dostarczone zgodnie z wymogami SANEPIDU i systemu HACCAP .
    W przypadku 2 nieterminowych dostaw z winy Wykonawcy lub dwukrotnego dostarczenia przez Wykonawcę towaru złej jakości, Zamawiający rozwiąże umowę dostawy ze skutkiem natychmiastowym z winy wykonawcy, a Wykonawcy nie będą przysługiwać z tego tytułu żadne roszczenia. Przedmiot zamówienia przedstawiony w ofercie winien być zgodny z Polskimi Normami.
  19. DZP/60/11 ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
    Zamawiający: Szpital Specjalistyczny w Kościerzynie, Kościerzyna
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do Szpitala Specjalistycznego w Kościerzynie przy ul. Piechowskiego 36.
  20. Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
    Zamawiający: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie, Władysławowo
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przez okres 6 miesięcy na potrzeby działu gastronomii. Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz. U. z 2010 Nr 113, poz. 759).
  21. DOSTAWA PRODUKTÓW MROŻONYCH I RYB
    Zamawiający: Zespół Szkół w Rytlu, Rytel
  22. Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Lubiewie, ul. Wojska Polskiego 16
    Zamawiający: Zespół Szkół w Lubiewie, Lubiewo
  23. Dostawy artykułów żywnościowych różnych
    Zamawiający: Regionalny Szpital Specjalistyczny im. dr Władysława Biegańskiego, Grudziądz
  24. Dostawa artykułów spożywczych
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Uniwersytecki Nr 2 im. dr Jana Biziela w Bydgoszczy, Bydgoszcz
  25. Dostawa do magazynu Szpitala przetworów owocowo - warzywnych
    Zamawiający: Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych im. Stanisława Kryzana, Starogard Gdański
  26. Dostawy żywności. Znak sprawy ZP-PN/01/1
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej, Lębork
  27. Dostawa artykułów spożywczych
    Zamawiający: Kujawsko-Pomorskie Centrum Pulmonologii w Bydgoszczy, Bydgoszcz
  28. Dostawa żywności DZZ-382-61/10
    Zamawiający: Miejski Szpital Zespolony, Olsztyn
  29. Zakup i dostawy artykułów żywnościowych
    Zamawiający: Zespół Szkół im. Maksymiliana Wilandta w Darzlubiu, Puck
  30. Zakup i dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum Nr 2 w Lęborku.
    Zamawiający: Gimnazjum Nr 2, Lębork
  31. DOSTAWA PRODUKTÓW MROŻONYCH I RYB
    Zamawiający: Zespół Szkół w Rytlu, Rytel
  32. Dostawa ryb, mrożonek i innych produktów do Zespołu Szkół w Łęgu
    Zamawiający: Zespół Szkół w Łęgu, Łąg
  33. DOSTAWA MROŻONEK
    Zamawiający: Wojskowy Dom Wypoczynkowy -Warmia w Waplewie, Olsztynek
  34. DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW KONSERWOWYCH, PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH SYPKICH, TŁUSZCZY ROŚLINNYCH, PRZYPRAW, UŻYWEK, SŁODYCZY
    Zamawiający: Wojskowy Dom Wypoczynkowy -Warmia w Waplewie, Olsztynek
  35. MLEKO I PRZETWORY MLECZNE
    Zamawiający: Wojskowy Dom Wypoczynkowy -Warmia w Waplewie, Olsztynek
  36. Dostawa przetworów zbożowych, makaronów, warzyw i owoców mrożonych, wyrobów mącznych mrożonych, ryb mrożonych i konserw rybnych w 5 pakietach dla potrzeb Działu Żywienia Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Elblągu
    Zamawiający: Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, Elbląg
  37. Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do Szpitala Miejskiego im. J.Brudzińskiego w Gdyni
    Zamawiający: SP ZOZ Szpital Miejski im. J. Brudzińskiego, Gdynia
  38. Dostawa słodyczy, napojów, artykułów spożywczych i akcesoriów cateringowych
    Zamawiający: Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji z Warmińsko-Mazurskim Centrum Onkologii w Olsztynie, Olsztyn
  39. Dostawa ryb, mrożonek i innych produktów do Zespołu Szkół w Łęgu
    Zamawiający: Zespół Szkół w Łęgu, Łąg
  40. DOSTAWA PRODUKTÓW MROŻONYCH I RYB
    Zamawiający: Zespół Szkół w Rytlu, Rytel
  41. Dostawy sukcesywne ciastek i pieczywa mrożonego
    Zamawiający: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie, Władysławowo
  42. Dostarczanie produktów mrożonych do jednostek wojskowych i ośrodków szkolenia poligonowego
    Zamawiający: Jednostka Wojskowa 1906, Wałcz
  43. Dostawa mrożonek na potrzeby punktu żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego Leśnik w Sopocie przy ul. 23 Marca 105
    Zamawiający: SPZOZ "Uzdrowisko Sopot" w Sopocie, Sopot
  44. Dostawa produktów mrożonych, garmażeryjnych, ziemniaków sterylizowanych do jednostek wojskowych
    Zamawiający: Jednostka Wojskowa 1123, Grudziądz
  45. Dostawa do magazynu Szpitala przetworów owocowo - warzywnych
    Zamawiający: Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych im. Stanisława Kryzana, Starogard Gdański
  46. Dostawa produktów spożywczy w zakresie : mrożonek, ryb oraz nabiału
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Uniwersytecki Nr 2 im. dr Jana Biziela w Bydgoszczy, Bydgoszcz
  47. sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do Szpitala Miejskiego im. J. Brudzińskiego w Gdyni
    Zamawiający: SP ZOZ Szpital Miejski im. J. Brudzińskiego, Gdynia
  48. Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół w Darzlubiu
    Zamawiający: Zespół Szkół im. Maksymiliana Wilandta w Darzlubiu, Puck
  49. Dostawy owoców, warzyw i podobnych produktów.
    Zamawiający: Zakład Budżetowy Ministerstwa Sprawiedliwości, Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy JURYSTA, Jastrzębia Góra
  50. Dostawa do magazynu Szpitala artykułów spożywczych
    Zamawiający: Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych im. Stanisława Kryzana, Starogard Gdański
  51. DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH do stołówki szkolnej przy Gimnazjum Nr 2 w Lęborku.
    Zamawiający: Gimnazjum Nr 2, Lębork
  52. Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Wojewódzkiego Zespołu Reumatologicznego im. dr Jadwigi Titz-Kosko w Sopocie.
    Zamawiający: Wojewódzki Zespół Reumatologiczny im. dr Jadwigi Titz-Kosko, Sopot
  53. Sukcesywne dostawy mrożonek.
    Zamawiający: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie, Władysławowo
  54. Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Ogólnikształcących w Helu
    Zamawiający: Zespół Szkół Ogólnokształcących, Hel
  55. Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Wojewódzkiego Zespołu Reumatologicznego im. dr Jadwigi Titz-Kosko w Sopocie
    Zamawiający: Wojewódzki Zespół Reumatologiczny im. dr Jadwigi Titz-Kosko, Sopot
  56. Dostawa ryb oraz mrożonych warzyw i owoców
    Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Uniwersytecki Nr 2 im. dr Jana Biziela w Bydgoszczy, Bydgoszcz
  57. Dostawa mrozonek na potrzeby punktu zywienia Sanatorium Uzdrowiskowego Lesnik w Sopocie przy ul. 23 Marca 105
    Zamawiający: SPZOZ "Uzdrowisko Sopot" w Sopocie, Sopot

Inne osoby dla Włodarczyk Małgorzata Cecylia (30 osób):