Kogo reprezentuje osoba

Żebrowski Stanisław

w KRS

Stanisław Żebrowski

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Stanisław
Nazwisko:Żebrowski
Płeć:Mężczyzna
Rok urodzenia:1948 r., wiek 71 lat
Miejscowości:Łomża (Podlaskie)
Przetargi:20 w poprzednich firmach
Reprezentował:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Borawski Brunon Robert, Jemielity Teresa, Piechociński Jan
  2. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Borawski Brunon Robert, Jemielity Teresa, Piechociński Jan

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Józefczyk Tomasz Jarosław

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Good-food Company Sp. Z O.O., Warszawa − KRS 0000650340
  2. Spec Łomża Sp. Z O.O., Łomża − KRS 0000529911
  3. Spec Sp. Z O.O., Dąbrówki − KRS 0000559859
  4. Spec Sp. Z O.O. Spółka Komandytowa, Dąbrówki − KRS 0000564854

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Bistro Kebab Spółka Z Ogarniczoną Odpowiedzialnością, Rzeszów − KRS 0000681422

Powiązane przetargi (20 szt.):
  1. Zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych wieprzowych i drobiowych oraz artykułów nabiałowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
    Zamawiający: Szpital Wojewódzki w Łomży im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego, Łomża
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych wieprzowych i drobiowych oraz artykułów nabiałowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży zwanego dalej Zamawiającym w ilościach, asortymencie i wymaganiach wg Załącznika nr 4 do SIWZ . Ilość pakietów: 6 pakietów tj:
    Pakiet 1 - mięso wieprzowe i podroby mięsne wieprzowe.
    Pakiet 2 - mięso wołowe.
    Pakiet 3 - mięso drobiowe i podroby drobiowe.
    Pakiet 4 - artykuły nabiałowe.
    Pakiet 5 - artykuły nabiałowe.
    Pakiet 6 - artykuły nabiałowe.
  2. Zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych wieprzowych i drobiowych (3 pakiety) oraz artykułów nabiałowych (1 pakiet) dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
    Zamawiający: Szpital Wojewódzki w Łomży im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego, Łomża
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych wieprzowych i drobiowych (3 pakiety) oraz artykułów nabiałowych (1 pakiet) dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży zwanego dalej Zamawiającym, w ilościach, asortymencie i o wymaganiach wg Załącznika nr 1 do SIWZ. Ilość pakietów – 4.
  3. Dostawa artykułów spożywczych
    Zamawiający: Zespół Szkół Zawodowych Nr 4 im. A. Chętnika, Ostrołęka
    Dostawa; I Mleko,produkty mleczarskie II Drób,wędliny drobiowe III Mięso,Wędliny IV Różne produkty spożywcze V Owoce, warzywa i podobne produkty VI Warzywa i owoce mrożone Mrożone produkty rybne Ryby wędzone Przetwory z ryb
  4. Dostawa żywności do stołówki na 2017 rok.
    Zamawiający: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Piątnicy, Piątnica
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do stołówki na 2017 rok. Przedmiot zamówienia dzieli się na 9 zadań (części): Zadanie 1 - dostawa pieczywa Zadanie 2 - dostawa produktów spożywczych (ogólnie) Zadanie 3 - dostawa mięsa Zadanie 4 - dostawa produktów nabiałowych Zadanie 5 - dostawa owoców i warzyw Zadanie 6 - dostawa mrożonek Zadanie 7 - dostawa drobiu Zadanie 8 - dostawa wędlin - produkowanych zgodnie z tradycyjną technologią, bez środków podwyższających wydajność, sztucznych barwników i ekstraktów, z naturalnymi przyprawami, peklowanych, konserwowanych i wędzonych w sposób naturalny Zadanie 9 - dostawa wędlin drobiowych Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - stanowi załącznik nr 1 do SIWZ
  5. Przygotowanie i udostępnienie miejsca na wydanie paczek żywnościowych w ramach programu „Pomoc państwa w zakresie dożywiania „ dla beneficjentów Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łomży- część I i część II , oraz przygotowanie i dowiezienie paczek do MOPS Łomża dla dzieci beneficjentów finansowane ze środków celowych - Część III /należy wstawić część lub części, której dotyczy oferta podając nr części/.
    Zamawiający: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Łomży, Łomża
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie paczek z artykułami spożywczymi , wędliną i udostępnienie miejsca do wydania na terenie miasta Łomża dla beneficjentów Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łomży oraz przygotowanie paczek ze słodyczami i dostarczenie do MOPS Łomża ul. Dworna 23 B dla dzieci beneficjentów. Paczki są przyznawane na podstawie decyzji administracyjnej. Paczki należy przygotować i zapakować we własne opakowanie. Wykonawca powinien posiadać bazę lokalową do wydania paczek na terenie miasta Łomża .Koszt przygotowania paczek ,udostępnienia miejsca do wydania paczek żywnościowych oraz dowiezienie paczek ze słodyczami do MOPS ponosi Wykonawca.Wędlina w paczce powinna być hermetycznie pakowana i dobrej jakości .
    Termin przydatności do spożycia artykułów mięsnych w paczce powinien być nie krótszy niż 14dni od momentu wydania paczek, a artykułów spożywczych i słodyczy nie krótszy niż 3 miesiące. Wykonawca nie dopuszcza zmian asortymentowych w zawartości paczki.
    Dopuszcza się odchylenia wagowe do 5%pomiędzy asortymentem w paczce.
  6. DPS/ZP-230/PV grupa 151/16 Przetarg nieograniczony na dostawę Mięsa i produktów mięsnych w 2016r. - 2017r.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Ostrołęka
    Wędliny wieprzowe, mięso wieprzowe, mięso wołowe, mięso drobiowe, wędliny drobiowe
  7. Dostawy artykułów spożywczych.
    Zamawiający: I Liceum Ogólnokształcące im. Gen. Józefa Bema w Ostrołęce, Ostrołęka
    1.ARTYKUŁY SPOŻYWCZE 2.PRZYPRAWY DO POTRAW BEZ GLUTAMINIANU SODU 3.MLEKO I PRODUKTY MLECZNE JOGURTY, SERKI TOPIONE, MASŁO ROŚLINNE 4.MIĘSO I WĘDLINY 5.DRÓB ŚWIEŻY 6.PRZETWORY DROBIOWE 7.PIECZYWO MIESZANE, BUŁKI ZWYKŁE, CIASTO DROŻDŻOWE 8.WYROBY CUKIERNICZE 9.WARZYWA, OWOCE, OWOCE CYTRUSOWE, ZIEMNIAKI 10.JAJA KURZE ŚWIEŻE 11. RYBY I PRZETWORY RYBNE 12. MROŻONKI.
  8. Dostawa artykułów spożywczych
    Zamawiający: Zespół Szkół Zawodowych Nr 4 im. A. Chętnika, Ostrołęka
    I Mleko Produkty mleczarskie II Drób Wędliny drobiowe III Mięso Wędliny IV Różne produkty spożywcze V Owoce warzywa i podobne produkty VI Warzywa i owoce mrożone Mrożone produkty rybne Ryby wędzone Przetwory z ryb.
  9. Dostawa żywności do stołówki na 2016 rok.
    Zamawiający: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Piątnicy, Piątnica
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do stołówki od 01.01.2016 do 31.12.2016r. Przedmiot zamówienia dzieli się na 9 zadań (części): Zadanie 1 - dostawa pieczywa Zadanie 2 - dostawa produktów spożywczych (ogólnie) Zadanie 3 - dostawa mięsa Zadanie 4 - dostawa produktów mleczarskich Zadanie 5 - dostawa owoców i warzyw Zadanie 6 - dostawa mrożonek Zadanie 7 - dostawa drobiu Zadanie 8 - dostawa wędlin - produkowanych zgodnie z tradycyjną technologią, bez środków podwyższających wydajność, sztucznych barwników i ekstraktów, z naturalnymi przyprawami, peklowanych, konserwowanych i wędzonych w sposób naturalny Zadanie 9 - dostawa wędlin drobiowych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - stanowi załącznik nr 1 do SIWZ.
  10. Dostawa mięsa drobiowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-14-15
    Zamawiający: Zakład Karny Czerwony Bór 2, Łomża
    Dostawa mięsa drobiowego do ZK w Czerwonym Borze na okres 12 miesięcy
  11. DPS /ZP-230/ CPV grupa 151/15 Przetarg nieograniczony na dostawy Mięsa i produktów mięsnych w 2015r.-2016r.
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Ostrołęka
    Mięso i produkty mięsne: wędliny wieprzowe, mięso wieprzowe, mięso wołowe, mięso drobiowe, wędliny drobiowe.
  12. Dostawa żywności do stołówki na 2015 rok.
    Zamawiający: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Piątnicy, Piątnica
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do stołówki od 01.01.2015 do 31.12.2015r. Przedmiot zamówienia dzieli się na 9 zadań (części): Zadanie 1 - dostawa pieczywa Zadanie 2 - dostawa produktów spożywczych (ogólnie) Zadanie 3 - dostawa mięsa Zadanie 4 - dostawa produktów mleczarskich Zadanie 5 - dostawa owoców i warzyw Zadanie 6 - dostawa mrożonek Zadanie 7 - dostawa drobiu Zadanie 8 - dostawa wędlin - produkowanych zgodnie z tradycyjną technologią, bez środków podwyższających wydajność, sztucznych barwników i ekstraktów, z naturalnymi przyprawami, peklowanych, konserwowanych i wędzonych w sposób naturalny Zadanie 9 - dostawa wędlin drobiowych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - stanowi załącznik nr 1 do SIWZ
  13. DPS/ZP - 230/ CPV grupa 151/14 Przetarg nieograniczony na dostawy Mięsa i produktów mięsnych
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Ostrołęka
    Mięso i produkty mięsne
  14. Zakup i dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych
    Zamawiający: Szpital Wojewódzki w Łomży im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego, Łomża
    Zakup i dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży w ilościach, asortymencie i o wymaganiach wg załącznika nr do SIWZ. Ilość pakietów - 1
  15. Dostawa mięsa drobiowego do kuchni i sklepu w Czerwonym Borze
    Zamawiający: Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej "POMERANIA", Czarne
    L.p. Asortyment J.m. Ilość do
    1. ćwiartka z kurczaka świeża kg 2200
    2. filet z kurczaka kg 1200
    3. kurczak tuszka kg 3600
    4. podudzie z kurczaka kg 200
    5. porcje rosołowe ze skrzydełkami kg 300
    6. serca drobiowe kg 2400
    7. skrzydełka z kurczaka kg 200
    8. udziec z indyka kg 1500
    9. udziec z kurczaka kg 200
    10. żołądki drobiowe kg 2500
  16. ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO I PODROBÓW MIĘSNYCH DROBIOWYCH
    Zamawiający: Szpital Wojewódzki w Łomży im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego, Łomża
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa mięsa drobiowego i podrobów mięsnych drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży zwanego dalej Zamawiającym, w ilościach, asortymencie i o wymaganiach wg załącznika nr 1 do SIWZ. Ilość pakietów - 1
  17. Dostawa mięsa drobiowego do kuchni, baru i sklepu w Czerwonym Borze
    Zamawiający: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK", Czerwony Bór
    Asortyment Jedn Miary Ilosc do Cwiartka z kurczaka swiezakg2500 Filet z piersi kurczakakg2000 Kurczak tuszkakg4000 Podudzie z kurczakakg1500 Porcje rosolowe ze skrzydlemkg700 Serca drobiowekg1300 Skrzydlo z kurczakakg1500 Udziec z indykakg1700 Udziec z kurczakakg1500 Zoladki drobiowekg1800
  18. Dostawy mięsa i wędlin do DPS w Łomży
    Zamawiający: Dom Pomocy Społecznej, Łomża
    Zamówienie podzielono na 2 części:
    Część I - Dostawy mięsa wołowego i wieprzowiny
    Część II - Dostawy drobiu, konserw i przetworów z mięsa, wędlin oraz wędlin drobiowych.
    Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarto w Załączniku Nr 1 i Nr 2 do SIWZ.
  19. Dostawę artykułów spożywczych do stołówki Bursy Szkolnej nr 3 w Łomży
    Zamawiający: Bursa Szkolna Nr 3, Łomża
    Przedmiotem zamówienia jest Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bursy Szkolnej Nr3 w Łomży z podziałem na: Pakiet I - produkty zwierzęce: mięso wieprzowe i przetwory wieprzowe, Pakiet II - produkty zwierzęce: mięso drobiowe i przetwory drobiowe
  20. przetarg nieograniczony na zakup i dostawę drobiu na stołówkę internacką
    Zamawiający: Zespół Szkół w Wojewodzinie, Grajewo
    Filet z kurczaka-130 kg;ćwiartka z kurczaka -450 kg;porcje rosołowe -130 kg;skrzydełka z indyka -20 kg;skrzydełka z kurczaka 20 kg;flak wołowy -60 kg.