Kogo reprezentuje osoba

Zimny Kazimierz

w KRS

Kazimierz Zimny

− Profil Osoby z KRS
Pierwsze imię:Kazimierz
Nazwisko:Zimny
Płeć:Mężczyzna
Rok urodzenia:1948 r., wiek 74 lata
Miejscowości:Dobrzechów (Podkarpackie), Strzyżów (Podkarpackie)
Przetargi:6 w poprzednich firmach
Aktualnie reprezentuje:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie
  2. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

Reprezentował:
  1. Firma  x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
    • Stanowisko/Funkcja: x x x x

    Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:
    Basamania Alina, Fąfara Zdzisław, Gąsior Tadeusz, Godek Małgorzata, Janaś Jan, Janicka Krystyna, Krypel Janusz, Kut Jan, Kwarta Tomasz, Martowska Maria, Maślanka Marcin, Michalski Stanisław, Modliszewska Bogumiła, Nowicki Piotr, Pas Maria, Patryn Maciej Dyzma, Różycka Anna, Sikora Janina, Sikora Paweł Jan, Siuta Paweł Andrzej, Śnieżek Waldemar, Soja Grażyna, Szurlej Kazimierz, Terlecka Jadwiga, Tomaszewski Adam, Tomkowicz Jacek, Wilczewska Leonia

    Osoby współwystępujące niejednocześnie w tej firmie według KRS:
    Stanek Anna

Osoby współwystępujące w KRS działają obecnie w:
  1. Bank Spółdzielczy W Strzyżowie, Strzyżów − KRS 0000099392
  2. Czarnorzecko-strzyżowska Lokalna Grupa Działania, Strzyżów − KRS 0000250016
  3. Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska W Strzyżowie, Strzyżów − KRS 0000133254
  4. Kółko Rolnicze W Żyznowie, Żyznów − KRS 0000250576
  5. Ochotnicza Straż Pożarna Godowa Dolna, Godowa − KRS 0000018113
  6. Ochotnicza Straż Pożarna W Żyznowie, Żyznów − KRS 0000060261
  7. Polski Związek Wędkarski Okręg W Rzeszowie, Rzeszów − KRS 0000071222
  8. Związek Zawodowy Pracowników Gminnej Spółdzielni Samopomoc Chłopska W Strzyżowie, Strzyżów − KRS 0000352349

Osoby współwystępujące w KRS działały także w:
  1. Prodrem Spółdzielnia Techniczno-handlowa W Rzeszowie, Rzeszów − KRS 0000105887
  2. Spółdzielnia Kółek Rolniczych W Strzyżowie, Godowa − KRS 0000059329

Powiązane przetargi (6 szt.):
  1. Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Powiat Strzyżowski - Specjalny Ośrodek Szkolno- Wychowawczy we Frysztaku
    Zamawiający: Powiat Strzyżowski - Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy, Strzyżów
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Powiat Strzyżowski - Specjalny Ośrodek Szkolno- Wychowawczy we Frysztaku z podziałem na 9 pakietów.Dostawy odbywać się będą sukcesywnie w ilościach i terminach zgodnie z zamówieniem składanym przez upoważnionego pracownika.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został dokonany w załączniku nr 1 (Formularz cenowy) do siwz.
  2. Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2016/2017
    Zamawiający: Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej, Strzyżów
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2016/2017 w podziale na następujące zadania:
    Zadanie Nr 1
    Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku jednodaniowego dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów.
    Szkoła Podstawowa Brzeżanka – 10 posiłków
    Szkoła Podstawowa Glinik Charzewski – 13 posiłków
    Szkoła Podstawowa Glinik Zaborowski - 10 posiłków
    Szkoła Podstawowa Wysoka Strzyżowska - 26 posiłków
    Szkoła Podstawowa Nr 1 w Strzyżowie im. Orła Białego – 8 posiłków
    Zespół Szkół Grodzisko – 77 posiłków
    Zespół Szkół Wysoka Strzyżowska – 41 posiłków
    Zespół Szkół Żarnowa – 21 posiłków
    Zespół Szkół Żyznów – 31 posiłków

    Zadanie Nr 2
    Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku jednodaniowego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych:
    Liceum Ogólnokształcące w Strzyżowie - 12 posiłków
    Zespół Szkół Technicznych w Strzyżowie – 31 posiłków
    Dzienna ilość posiłków podana wg. stanu na maj 2016 r.

    3. Opis przedmiotu zamówienia.
    Dla zadania Nr 1 wymagane jest by gorący posiłek jednodaniowy był dostarczany przemiennie tj.
    zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą - 2 razy w tygodniu.
    Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).
    Drugie danie (jednogarnkowe) – 2 razy w tygodniu (m. innymi: łazanki z kapustą i pieczarkami, gołąbki, pierogi, naleśniki, kopytka, fasolka po bretońsku, risotto itp.).
    Jedna porcja nie mniej niż 250 gram.
    Pełne drugie danie – 1 raz w tygodniu (1 porcja mięsa nie mniej niż 80 g. z wyjątkiem skrzydełek, podawane mięso nie może być tłuste i przerośnięte). Do tego zamiennie np. ziemniaki, kasza, ryż (ok.200 g) oraz surówka lub gotowane warzywa (100 g).

    Dla zadania Nr 2 wymagane jest by gorący posiłek jednodaniowy był dostarczany przemiennie tj.
    zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą - 2 razy w tygodniu,
    Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).
    Drugie danie (jednogarnkowe) – 2 razy w tygodniu (m. innymi: łazanki z kapustą i pieczarkami, gołąbki, pierogi, kopytka, fasolka po bretońsku, risotto, naleśniki itp.)
    Jedna porcja nie mniej niż 250 gram.
    Pełne drugie danie – 1 raz w tygodniu (1 porcja mięsa nie mniej niż 80 g. z wyjątkiem skrzydełek, podawane mięso nie może być tłuste i przerośnięte). Do tego zamiennie np. ziemniaki, kasza, ryż (ok.200 g) oraz surówka lub gotowane warzywa (100 g).
  3. Przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2015/2016
    Zamawiający: Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej, Strzyżów
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2015/2016 w podziale na następujące zadania:

    Zadanie Nr 1
    Przygotowanie i dostarczenie posiłku w formie kanapki dla uczniów szkół podstawowych:
    Szkoła Podstawowa Tropie - 13 posiłków

    Zadanie Nr 2
    Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku jednodaniowego dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów.
    Szkoła Podstawowa Brzeżanka - 10 posiłków
    Szkoła Podstawowa Glinik Zaborowski - 11 posiłków
    Szkoła Podstawowa Wysoka Strzyżowska - 30 posiłków
    Szkoła Podstawowa Nr 1 w Strzyżowie im. Orła Białego - 11 posiłków
    Zespół Szkół Dobrzechów - 4 posiłki
    Zespół Szkół Grodzisko - 69 posiłków
    Zespół Szkół Wysoka Strzyżowska - 38 posiłków
    Zespół Szkół Żarnowa - 18 posiłków
    Zespół Szkół Żyznów - 33 posiłki

    Zadanie Nr 3
    Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku jednodaniowego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych:
    Liceum Ogólnokształcące w Strzyżowie- 15 posiłków
    Zespół Szkół Technicznych w Strzyżowie - 55 posiłków

    Opis przedmiotu zamówienia.
    Dla zadania Nr 1 wymagane jest by kanapka składała się:
    z jednej pszennej bułki (o wadze min.100 gram, posmarowanej masłem min. 15 gram, w skład bułki wchodzić będzie ponadto: 2 plastry wędliny (min. 30 gram) lub 2 plastry sera żółtego (min. 30 gram) lub ser biały (40 gram) przy czym obowiązkowo na bieżąco wzbogacane dodatkami w postaci (liść sałaty, 2 plastry pomidora, trzy plastry ogórka świeżego lub kiszonego, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, keczup, majonez). Masa całkowita kanapki nie może być mniejsza niż 150 gram.
    Każda kanapka powinna być zapakowana oddzielnie (woreczek foliowy, papierowy lub folia).

    Dla zadania Nr 2 wymagane jest by gorący posiłek jednodaniowy był dostarczany przemiennie tj.
    zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą - 2 razy w tygodniu.
    Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml.
    Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).
    Drugie danie (jednogarnkowe) - 2 razy w tygodniu (m. innymi: łazanki z kapustą i pieczarkami, gołąbki, pierogi, kopytka, fasolka po bretońsku, risotto, naleśniki itp.).
    Jedna porcja nie mniej niż 250 gram.
    Pełne drugie danie - 1 raz w tygodniu (1 porcja mięsa nie mniej niż 80 g. z wyjątkiem skrzydełek, podawane mięso nie może być tłuste i przerośnięte). Do tego zamiennie np. ziemniaki, kasza, ryż (ok.200 g) oraz surówka lub gotowane warzywa (100 g).
    Jedna porcja nie mniej niż 350 gram.

    Dla zadania Nr 3 wymagane jest by gorący posiłek jednodaniowy był dostarczany przemiennie tj.
    zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą - 3 razy w tygodniu, drugie danie - 2 razy w tygodniu (m. innymi: łazanki z kapustą i pieczarkami, gołąbki, pierogi, kopytka, fasolka po bretońsku, risotto, naleśniki itp.) Jedna porcja zupy nie mniej niż 400 ml.
    Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).
    Jedna porcja drugiego dania nie mniej niż 250 gram.
  4. Przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2014/2015
    Zamawiający: Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej, Strzyżów
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2014/2015 w podziale na następujące zadania:

    Zadanie Nr 1
    Przygotowanie i dostarczenie posiłku w formie kanapki dla uczniów szkół podstawowych:
    Szkoła Podstawowa Tropie - 12 posiłków

    Zadanie Nr 2
    Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku jednodaniowego dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów.
    Szkoła Podstawowa Brzeżanka - 14 posiłków
    Szkoła Podstawowa Glinik Zaborowski - 7 posiłków
    Szkoła Podstawowa Wysoka Strzyżowska - 31 posiłków
    Szkoła Podstawowa Nr 1 w Strzyżowie im. Orła Białego - 18 posiłków
    Zespół Szkół Dobrzechów - 3 posiłki
    Zespół Szkół Grodzisko - 70 posiłków
    Zespół Szkół Wysoka Strzyżowska - 21 posiłków
    Zespół Szkół Żarnowa - 21 posiłków
    Zespół Szkół Żyznów - 29 posiłków

    Zadanie Nr 3
    Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku jednodaniowego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych:
    Liceum Ogólnokształcące w Strzyżowie- 14 posiłków
    Zespół Szkół Technicznych w Strzyżowie - 43 posiłki

    Dzienna ilość posiłków podana wg. stanu na maj 2014 r.

    Opis przedmiotu zamówienia.
    Dla zadania Nr 1 wymagane jest by kanapka składała się:
    z jednej pszennej bułki (o wadze min.100 gram, posmarowanej masłem min. 15 gram, w skład bułki wchodzić będzie ponadto: 2 plastry wędliny (min. 30 gram) lub 2 plastry sera żółtego (min. 30 gram) lub ser biały (40 gram) przy czym obowiązkowo na bieżąco wzbogacane dodatkami w postaci (liść sałaty, 2 plastry pomidora, trzy plastry ogórka świeżego lub kiszonego, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, keczup, majonez). Masa całkowita kanapki nie może być mniejsza niż 150 gram.
    Każda kanapka powinna być zapakowana oddzielnie (woreczek foliowy, papierowy lub folia).

    Dla zadania Nr 2 wymagane jest by gorący posiłek jednodaniowy był dostarczany przemiennie tj.
    zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą - 3 razy w tygodniu, drugie danie - 2 razy w tygodniu (m. innymi: łazanki z kapustą i pieczarkami, gołąbki, pierogi, kopytka, fasolka po bretońsku, risotto, naleśniki itp.) Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml.
    Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).
    Jedna porcja drugiego dania nie mniej niż 250 gram.

    Dla zadania Nr 3 wymagane jest by gorący posiłek jednodaniowy był dostarczany przemiennie tj.
    zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą - 3 razy w tygodniu, drugie danie - 2 razy w tygodniu (m. innymi: łazanki z kapustą i pieczarkami, gołąbki, pierogi, kopytka, fasolka po bretońsku, risotto, naleśniki itp.) Jedna porcja zupy nie mniej niż 400 ml.
    Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).
    Jedna porcja drugiego dania nie mniej niż 250 gram.
  5. Pomoc państwa w zakresie dożywiania.
    Zamawiający: Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej, Strzyżów
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2013/2014 w podziale na następujące zadania: Zadanie Nr 1 Przygotowanie i dostarczenie posiłku w formie kanapki dla uczniów szkół podstawowych: Szkoła Podstawowa Tropie - 12 posiłków Zadanie Nr 2 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku - (zupa) dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów: Szkoła Podstawowa Brzeżanka - 14 posiłków, Szkoła Podstawowa Glinik Zaborowski - 8 posiłków, Szkoła Podstawowa Wysoka Strzyżowska - 24 posiłki, Szkoła Podstawowa Nr 1 w Strzyżowie im. Orła Białego - 13 posiłków, Zespół Szkół Dobrzechów - 11 posiłków, Zespół Szkół Grodzisko - 70 posiłków, Zespół Szkół Wysoka Strzyżowska - 33 posiłki, Zespół Szkół Żarnowa - 24 posiłki, Zespół Szkół Żyznów - 28 posiłków. Zadanie Nr 3 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku - (zupa) dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych: Liceum Ogólnokształcące w Strzyżowie - 15 posiłków, Zespół Szkół Technicznych w Strzyżowie - 45 posiłków. Ilość posiłków dziennie podana wg. stanu na czerwiec 2013 r. Opis przedmiotu zamówienia. Dla zadania Nr 1 wymaga się by kanapka składała się: z jednej pszennej bułki (o wadze min.100 gram, posmarowanej masłem min. 15 gram, w skład bułki wchodzić będzie ponadto: 2 plastry wędliny (min. 30 gram), lub 2 plastry sera żółtego (min. 30 gram) lub ser biały (40 gram) przy czym obowiązkowo na bieżąco wzbogacane dodatkami w postaci (liść sałaty, 2 plastry pomidora, trzy plastry ogórka świeżego lub kiszonego, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, keczup, majonez). Masa całkowita kanapki nie może być mniejsza niż 150 gram. Każda kanapka powinna być zapakowana oddzielnie (woreczek foliowy, papierowy lub folia). Dla zadania Nr 2 wymaga się by posiłek składał się: zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą min. 3 razy w tygodniu. Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram). Dla zadania Nr 3 wymaga się by posiłek składał się: zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą min. 3 razy w tygodniu. Jedna porcja zupy nie mniej niż 400 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).
  6. Pomoc państwa w zakresie dożywiania.
    Zamawiający: Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej, Strzyżów
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2012/2013 w podziale na następujące zadania: Zadanie Nr 1 Przygotowanie i dostarczenie posiłku w formie kanapki dla uczniów szkół podstawowych: Szkoła Podstawowa Tropie - 11 posiłków Szkoła Podstawowa Zawadka - 6 posiłków Zadanie Nr 2 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku - (zupa) dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów. Szkoła Podstawowa Brzeżanka - 16 posiłków Szkoła Podstawowa Glinik Zaborowski - 14 posiłków Szkoła Podstawowa Wysoka Strzyżowska - 27 posiłków Szkoła Podstawowa Nr 1 w Strzyżowie im. Orła Białego - 11 posiłków Zespół Szkół Dobrzechów - 12 posiłków Zespół Szkół Grodzisko - 77 posiłków Zespół Szkół Wysoka Strzyżowska - 47 posiłków Zespół Szkół Żarnowa - 19 posiłków Zespół Szkół Żyznów - 31 posiłków Zadanie Nr 3 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku - (zupa) dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych: Liceum Ogólnokształcące w Strzyżowie- 16 posiłków Zespół Szkół Technicznych w Strzyżowie - 54 posiłki Ilość posiłków dziennie podana wg. stanu na czerwiec 2012 r. 3. Opis przedmiotu zamówienia. Dla zadania Nr 1 wymaga się by kanapka składała się: z jednej pszennej bułki (o wadze min.100 gram, posmarowanej masłem min. 15 gram, w skład bułki wchodzić będzie ponadto: 2 plastry wędliny (min. 30 gram), lub 2 plastry sera żółtego (min. 30 gram) lub ser biały (40 gram) przy czym obowiązkowo na bieżąco wzbogacane dodatkami w postaci (liść sałaty, 2 plastry pomidora, trzy plastry ogórka świeżego lub kiszonego, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, keczup, majonez). Masa całkowita kanapki nie może być mniejsza niż 150 gram. Każda kanapka powinna być zapakowana oddzielnie (woreczek foliowy, papierowy lub folia). Dla zadania Nr 2 wymaga się by posiłek składał się: zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą min. 3 razy w tygodniu. Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram). Dla zadania Nr 3 wymaga się by posiłek składał się: zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą min. 3 razy w tygodniu. Jedna porcja zupy nie mniej niż 400 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram).

Inne osoby dla Zimny (221 osób):